2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

aynen canim,hayirlisiyla saglikla kucagimiza alaydik allahin izniyle:)
o da olacak insallah,az kaldi.
basliyor musun bayram sonrasi alisverise?
en rahat davranan ikimiziz sanirim

cumartesi gunu mobilyayi sectik sonunda,bugun de duvar kagidimiz gelmis,buyuk parca olarak hali,perde ve araba kaldi. arabasini zaten sectik,sonlara dogru alacagiz.
bayramdan sonra da hizli bir sekilde giysilerini alacagiz insallah.yika,utule yerlestir derken temmuz da oyle gecer. sonrasi zaten sadece dinlenme,nasipse:)

Ya nasil canim sklyo anlatamam su saat oldu daha kahvalti yapmadim oyle uzandim masaj yapiyorum az bi oynasin hareket etsin diye tık yok yani bu suyun sinirda olmasiylami alakali acaba diye dusunuyorum yani bu haftalarda hareket etmicekte ne zaman edecekki zaten bikac hafta sonrada yeri daralacak bitti qitti

Gecmis olsun cnm dualrmz seninle Rabbm yardmcn olsn

Iyi bari canim sen mobilyalarini odasini falan hallettin cok sukur :) walla cok rahat davrsniyoruzda Allah korusun erken doqum qibi bisey olsa ortada qiydirecek kiyafetimiz yok :) bakalim bende bayramdan sonra hemen temizlik alisveris falan hepsini halletmeye calisacam cunku aqirlastik hakketmemiz lazim artik :)

Canım zaten 33. haftada olduğumdan en fazla 8 hafta olması gerekiyordu ama bebek de önden gittiği için sanırım max 7 haftaya doğar dedi. Biz de öyle tahmin ediyorduk ama doktor söyleyince eşimle heyecan yaptık :))
Valla ben bebeğin hazırlıklarını sonraya bıraktım, ev taşıma ile meşgulum erken gelmese bari :) Kıyafetleri yıkanacak, eksikleri tamamlanacak, odasına son hali verilecek ve hastane çantası hazılanacak
Minikler gelmeden yetişse bari bu işler

Canim benim cok sagolasin :) duan yeter benim kiz enaz 2 hafta daha dursun icerde sancim yok suyumda gelmiyor suan tek korkum enfeksiyon eger enfeksiyon durumu olmaz ise 40 a kadar bile durur dedi dr.

canım benim geçmiş olsun moralini yüksek tut oda dursun içerde inşallah dularımdasın hep inşallah sağlıkla doldurucak zamanını bebeğin.

canim saat 1e kadar ac durulur mu,ondan hareketsiz belki de. yap hemen,bak bakalim hareket edecek mi.

inşallah canım herkezin görüşü o yönde ama ben çok kapattım sanki kendimi dua edin ne olur bana

İnanki her aklıma geldiğinde ediyorum :) sen de iyi düşün,, siz başka birinin belki de vazgeçeceği bir bebeğe dünyaya gelme şansını verdiniz; demek ki sizi bu yüzden seçti... sonuç ne olursa olsun vicdanen çok rahat olacağına eminim ben

Canım ben geçen doktor kontrolüne giderken çok az kahvaltı yapmıştım, ultrasonda hareketsiz gördü. Git kahvaltı et sonra gel dedi. Kahvaltıdan 15 dk sonra gittiğimde kıpır kıpırdı. Bir de cidden bu saate kadar kahvaltı yapmadan nasıl durdun canım? Bence öğün atlamamaya çalış.

aynen benim de bir sey olsa giydirmeye hazir yikanmis yenidoganim yok:)
hastane icin olanlari bari canta icin hazirlamamiz lazim.
evet ben de bayram sonrasi temizlikci cagiracagim,o ciksin aradan da ev hazir olsun.

çok teşekkür ederim ..vicdan olarak rahatız ama bu imtihanı kaldıramamaktan korkuyoruz rabbim yardım etsin hepimize inşallah.

Cnm kahvaltı yap önce ki hareket etsin. Çocuk aç kız :) hadi kalk kalk, ye bişeyler sonra tekrar uzan

iyi hadi canim,gozun aydin,icin rahatlamistir:)
benim de bugun gelmedi. cumartesi kontrol var zaten. o zamana kadar da gelmez insallah. benimki de ayni senim anlattigin gibi. bir sey cikmaz insallah bende de:)

aynen benim de bir sey olsa giydirmeye hazir yikanmis yenidoganim yok:)
hastane icin olanlari bari canta icin hazirlamamiz lazim.
evet ben de bayram sonrasi temizlikci cagiracagim,o ciksin aradan da ev hazir olsun.
Cnm ben de o hatayı yaptım. Herşey yıkandı ütülendi yenidoğanlar kaldı :))) dün bi korku bastı,, şimdi kızın oyun ablasını bekliyorum gelsin hemen yıkayıp asıcam. Sen de yap yavaştan bence, ne olur ne olmaz.

iyi hadi canim,gozun aydin,icin rahatlamistir:)
benim de bugun gelmedi. cumartesi kontrol var zaten. o zamana kadar da gelmez insallah. benimki de ayni senim anlattigin gibi. bir sey cikmaz insallah bende de:)
Yok cnm çıkmaz inşallah. Ama dediğim gibi ya doğarsa korkusu bastı. 2300 ü geçmiş,, ama yine de riskli. Ayrıca çantası hazır değillll :))

Canim dun aksam misafirim vardi aqrim vardi bayaqi bi uyumusum oyuzden daha yeni kalkiyorum yataktan :) dur bakalim bide kahvalti yapip deneyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…