Arch ne yaptı acaba cidden çok merak ettim
Saqol canim dinlendim cok sukurde kasik aqrik cok var nedenseEvininhatunu canim dinlendin mi?
Bende cok merak ediyorum ya,yazmadıgına göre acaba dogum mu oldu die düsünüyorum.insallah güzel haberler alırız
Saqol canim dinlendim cok sukurde kasik aqrik cok var nedenseya ben warya bugun bisey kesfettim normaldede her ayin 22 sinde regl olurdum.Hamile kaldim kalali bu kasik aqrisi yuzunden ne zaman doktora qitsem hep ayin 20sinden sonralarina denk qelmis acaba ben her ay onun aqrisini cekiyo olabilirmiyim bazi insanlar boyle olurmus hanileyken bile buqun ayin 20si bak qene basladi aqri
Oyle yapacam canim artik ona baqliyorum cunku ne zaman doktora qitsem takvime yazarim hep oqune denk qelmis oyuzden takmiyorum kafamaevet canim ben de duydum oyle bir sey oldugunu.
hic yorma kendini,uzan,dinlen,tv ni izle,kitap oku,is yapma.
kontrole gittiginde de sorarsin,ne zaman kontrol?
Kızlar günaydın. Benim gibi doğum korkusu olan varmı. İlk hamileliğim ve belirsizlik çok korkutuyor. Dün gece rüya gördüm, kaç saat sancım geçmedi,doğurana kadar canım çıktı. Kabuslarım oldu artık. Acayip korkuyorum. Daha önce normal doğum yapan hamişler azcım bilgi verse. Sancımı zor. Saatlerce bu sancıya dayanmakmı zor. Yoksa doğum anımı. Nasıl başa çıkarız. Az kaldıkça geriliyorum.doğumdan sonra tekim kimsem yok. Bakabilicekmiyim tek başıma. Daha şimdiden kolik olursa diye önlemler aldım. Amerikadan kolik ilacı getirrttim. Hayatımı kolaylaştırmaya çalışıyorum.
Güncel İş Kanunu'na göre 5 gün, hafta tatilleri, bayram ve resmi tatiller vs. izin gününe denk geliyorsa süreye eklenmiyor. Anne perşembe gecesi doğum yaptıysa, baba çarşamba günü iş başı yapıyor. Maalesef hafta sonları falan hep yalan, bayramda doğum yapmamaya bakın hanımlar, en ideali bayramdan önceki bir hafta ve bayram bittikten sonraki hafta bu durumda. Ama bayram perşembe gününe denk geldiği için varsa kendini tutabilen bayramın bitişine yani 4 eylüle kadar beklesin maksimum izin içinhttp://www.milliyet.com.tr/yeni-baba-olan-isciye-5-gun-pembenar-detay-hamilelik-2049122/
canim bi bak istersen. duzenlemeye gore ctesi pazar dahil edilmeyecek falan diyor.
Allah razı olsun. Eşim şükür o konuları daha şimdiden sıkıntı yapmıyor.ki yardımcıda olur. Sadece bunlarsa sıkıntı olmaz. Daha önce yavru köpek için sabahlara kadar uykusuz kalırdım. insanları rahatsız etmesin diye. Onlara baktıysam hayli hayli bakarım heralde. Zaten uykuya düşkün değilim. Ama insan bilinmezlikten korkuyor işte.içimi rahtlattınız çok teşekkür ederim.Cnm ben normal doğum yapamadım, ama hep şöyle düşünüyorum; ilkini normal yapan anneler zor da geçmiş olsa hep ikinciyi de normal istiyorlar ve Allah kucağına aldığın an unutturuyor o sıkıntıyı diyorlar :) zaten doğumda salgılanan hormonlar da bu şekilde çalışıyormuş.. mucize işte... o yüzden germe kendini fazla... Allah korusun ama o kadar şiddetli ve zor bir doğum durumunda zaten doktorun da gerekli müdaheleyi yapar; en kötü ihtimal sezeryana döner. Bebek bakmaya gelince, ilk bir ay zor; yanında biri olsa iyi olur tabi. Ama eşinle konuşursan, o ilk dönemdeki yemek, ev işi, ütü şu bu gibi beklentilerini sıfıra indirirse gayet güzel bakarsın hiç korkma. Yeter ki o uyuduğunda senin de uyuma imkanın olsun. En önemlisi o :) onun dışında annemle aynı sitede oturduğumuz hale kırkından sonra ben de hep tek başıma baktım. Çok şükür sağsalim atlattık. Bakılıyor gayet güzel, merak etme sen :)
Ya bende de lokosit çıktı doktor bol su ic atarsin dedi. Korkmaya basladim. Senin ki kaç çıktı. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun saglikla zamaninda gelsinler aminnKızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
DUA EDİN LÜTFEN bari 3 haftacık daha dursunlar
Çok geçmiş olsun canm. Atlatcaksın inşallahKızlar dün peşpeşe kasılmam oldu. 2 saat bekledim ama geçmedi. Bir de karın ağrısı eşlik etmeye başladı. Şu an hastanedeyim sancılarım var. İlaç iğne fitil serum ne varsa yaptılar sancıyı durdurduk sanırım İnşaAllah yani(( açılmam Yok ama idrarda lökosit bol çıktı. O nolucak bilmiyorum. Doktorumla sadece telefonda görüştük yarın sabah gelicek. çok tedirginim. Arch Seninle aynı durumdayız anladığım kadarıyla. Günlerimiz de aynı nerdeyse. Bizim kızların isyan çıkartası geldi aynı anda. Rabbim yardımcımız olsun. Erken Doğum riski olduğu halde çalışmaya devam eden varsa lütfen işi bıraksın çünkü şu an çok pişmanım ben keşke 32 de ayrılıp dinlenseydim. Ki çok zorlanıyorum kaç gündür işte. Vücut sinyal verdi dinlemedim neler yaşadım akşamdan beri
DUA EDİN LÜTFEN bari 3 haftacık daha dursunlar
Rica ederim cnm ne demek :) valla bence bu kadar olay :) çünkü benim kızım kimseyle durmuyodu zaten, sanki aylardır kucağımdaymış da alışmış gibi yapıştı daha doğar doğmaz :)))) yani hani annem baksın ben uyuyayım gibi bir durum olmadı hastane dışında zaten. Ama Allah razı olsun yemeğimizi yaptı, evi toparladı, geleni gideni ağırladı vs vs, hakkını ödeyemem... tabi biz yakın yaşamaya alışmışız bir de, o yüzden o olmasa duygusal anlamda eksik hissederdim. Ama seninki zaten yakınında değil anladıiım kadarıyla, haliyle garipsemezsin; ev de dağınık kalıversin, eşin sıkıntı yapmadıktan sonra yemek memek hiçbiri önemli değil zaten... bal gibi bakarsın Allah'ın izniyle :) hangi şehirdesin bu arada?Allah razı olsun. Eşim şükür o konuları daha şimdiden sıkıntı yapmıyor.ki yardımcıda olur. Sadece bunlarsa sıkıntı olmaz. Daha önce yavru köpek için sabahlara kadar uykusuz kalırdım. insanları rahatsız etmesin diye. Onlara baktıysam hayli hayli bakarım heralde. Zaten uykuya düşkün değilim. Ama insan bilinmezlikten korkuyor işte.içimi rahtlattınız çok teşekkür ederim.
Vajinaya baskı nasıl hissediyorsun? Bende sol bacak bitimine yakın bir yerde tek nokta ağrı yapıyo zaman zaman. Bi gün 7-8 saat sürmüştü yürümeme zorluk çıkarmştı geçti. Sonrasnda ara ara yürüdükçe aynı nokta ağrıyo. Böyle damar damar üstüne binme ağrısına benzer. Anlatabildim mi:)cokk gecmiş olsun inşlh tedaviler işe yarar da minik yaramaz biraz daha bekler acele etmez gelmek için
bi hafta kadar önce iki gün kasıklara ve vajinaya baskı yaşadım korktum ben de meğerse varis olmuşum o yapıyormuş
yarın 32 doluyor ben de calışabilir raporu alıcam ama almasam mı diye düşünmüyor da değilim
iyi güzel haberlerini bekliyoruz inşlh canm Allah bu günlerin hürmetine yardımcınız olsun
Vajinaya baskı nasıl hissediyorsun? Bende sol bacak bitimine yakın bir yerde tek nokta ağrı yapıyo zaman zaman. Bi gün 7-8 saat sürmüştü yürümeme zorluk çıkarmştı geçti. Sonrasnda ara ara yürüdükçe aynı nokta ağrıyo. Böyle damar damar üstüne binme ağrısına benzer. Anlatabildim mi:)
Cnm o da bi hareket işte. Şöyle düşün hareket etmesi kalbinin attığını bilmemiz açısından önemli. Yani ne yaptığı önemli değil; yer değiştiriyorsa da yaşıyor demektir sonuçta :) ben çok hareket etmiyor ama sabah akşam hıçkırıyor illa ki dedim, doktor da hıçkırması bile yeter, zaten sorun olmadığı anlamına gelir o dedi. telaşlanmaYa bebeqimin ordan oraya qecip sertlesmesi artik benim canimi skmaya basladi hareket yok sadece duruyo tas qibi tovbe tovbe kafayi yicem
İnşallah... ama iyi olduğunu düşünüyorum ben,,, doğuma girse yazardı buraya bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?