2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya üstümde bi ağırlık var canim hiç bir şey yapmak istemiyor. Kalkıp çorba yapacagim ama hiç içimden gelmiyor :)) Agirlasmak böyle bir şey mi acaba hamilelikte?
Şimdiden yapılacak bir ton işin stresi bastiiii

Kızlar ben de bayramdan sonraya bıraktım. Kıyafetleri hazır ama ne yıkandı ne ütülendi. Mobilya da bayramdan sonra geliyor. Çantadır, geceliktir hiçbir şey yok. Ben de strese girdim.

Cnm kahvaltı yap önce ki hareket etsin. Çocuk aç kız :) hadi kalk kalk, ye bişeyler sonra tekrar uzan
Bende onu cezalandirdim az ac kalsin bakalim diye beni cok merakta birakiyo oda benle inatlasiyo sanirim canim suan yapiyorum kahvaltiyi resmen recele qömüldüm kizim yuzunden seker hastasi olacam bu qidisle ne zaman hareketini ozlesem kendimi abur cubur icinde buluyorum

Kızlar ben de bayramdan sonraya bıraktım. Kıyafetleri hazır ama ne yıkandı ne ütülendi. Mobilya da bayramdan sonra geliyor. Çantadır, geceliktir hiçbir şey yok. Ben de strese girdim.
Ben şimdi kalktım bi posta attım makinaya camasirlardan. Valla yavaş yavaş yapmaya başlamak lazım

Ahahah yazık kuzuya annesi açlıkla cezalandirma

canim saat 1e kadar ac durulur mu,ondan hareketsiz belki de. yap hemen,bak bakalim hareket edecek mi.
Canimi skti napiyim bekledim walla edecekmi etmicekmi diye :) suan recel yiyorum vuruyo qoqsumun altina altina demekki acikmis yazik Allah'im bi doqsalar ya anlamiyoruz karnimizda ne olup bittiqini

Ben de az önce bizim müdüre aynı cümleleri kurdum :))))) kızı yediriyorum misal, ona bi yumurta haşlarken kendime ikinciyi haşlamak bile zor geliyor. İştahım sıfır, kilo bile vermişim bu hafta.. yemek olayını zaten kapadık, anneme atıyoruz kendimizi.. Ayşe haklı olarak oyun oynamak istiyor,, yere oturup oynamak bile zor geliyor. Çocuk Tuba ablam gelsin diye ağlıyo ikide bir.. Allahtan ona alıştı da epey hafifliyor yüküm eşim bile dün gece "sen yorulma diye kendimi maksimum zorluyorum, daha ne yapabilirim bilmiyorum" dedi... ona da üzüldüm... canım burnumda, gün içinde evde olmasa bile dışarıda çok yoruyorum kendimi, ondan ilgilenemiyorum seninle, başka bişey gelmesin aklına dedim de yüzü güldü biraz ne oldu bi haftada bana anlamadım... dediğin gibi ağırlaşmak bu olsa gerek...

Ben şimdi kalktım bi posta attım makinaya camasirlardan. Valla yavaş yavaş yapmaya başlamak lazım

Aynen canım başlamak lazım da ben akşam da eve yorgun gidiyorum, yemek falan yapıyorum pek vaktim olmuyor. Ama bayramdan sonra kesin yapıcam ben de. Temmuzun 2. haftası en geç her şeyi bitirmek istiyorum.

Yaaa senin işin daha zor bebeginle de ilgilenmek zorundasın. Seni hiç düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. Neyseki esin anlayışlı bir insan da çok üzerine gelmiyor.

Aynen canım başlamak lazım da ben akşam da eve yorgun gidiyorum, yemek falan yapıyorum pek vaktim olmuyor. Ama bayramdan sonra kesin yapıcam ben de. Temmuzun 2. haftası en geç her şeyi bitirmek istiyorum.
Sen çalışıyordun değil mi ya. Allah senin de yardımcın olsun. Valla ben dert yandigima utandım sizin yanınızda.

Kızlar hazırlıklardan konuşulmuş, bizde hiçbirşey yok sadece odasını aldık o kadar. O da daha gelmedi bile, bekliyoruz bayramdan sonra alınır artık napalım stres yapmayın herşey olur.
Bugün benimde hiçbirşey yapasım yok, dilekçe yazmam lazım ama kafayı toparlayıp başlayamıyorum
benim ailem yurt dışında yaşıyor, bugün de annem geliyor memlekete. Kuş olup, uçup konasım var yanına

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Rabbim sağlıkli bir doğum nasip etsin canım. İnşallah her şey yolunda gider, bebegin sağlıkla doğar. Dualarımız seninle, mübarek günlerin hürmetine Allah yardımcın olsun.

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin canm. Rabbim çabucak toparlanıp mis kokulunla evine tez vakitte dönmeyi nasip etsin. Onca sıkıntı bekleyiş derken çok güzel günde doğum ypacaksin. Bizlere de dua etmeyi unutma insallah

Hepinize dua edecegim siz de bize dua edin saglikla gelsin kuzum

Canım maşallah bak ne kadar güzel bir günde gelecek kızın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kolaylıklar versin ikinize de, dualarımız sizinle

Kizlar normalde 85 beden olan qoqsume suan 95 oluyo nerdeyse bu emzirme sutyenini suanki bedenime qoremi alayim yoksa doqumdan sonra kuculurmu tecrubeli anneler bi el atin

Bugün bir benim is yapasim varmış herhalde, mahvolmus vaziyetteyim.

Az önce temmuz annelerinden okudum da kasilmalar için karpuz yemek iyi geliyormuş. Kssilmasi olan arkadaşlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…