2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğin eşyalarını poşetli bir şekilde kayınvalidene versen evi yakınsa o ütüleyip hazırlasa olmaz mı? Ya da kayınvaliden veya evine gelip gitmeyen yakınında birisi varsa yenilerini alıp yıkayıp ütülese, dezenfekte edilecek olanları etse ve bir hastane çantasında ve ağzı iyice bağlı bir plastik poşet içinde sana verse sen de hastaneye doğrudan poşetin içinde götürsen olmaz mı? Biraz zahmetli olur ama en azından onu sıkıntı etmezsin kendine.

A AysheDuru la rosa drucilla biraz daha bekleyelim bence, saat 4'e kadar falan yazmazsa artık arar deneriz şansımızı. Hastane Academic'ti senin arkadaşın nerede çalışıyordu? G gunesli gunler

Kızlar bu arada sonuç kağıdıma baktım da lokosit 500 çıkmis :))) 13 14 15 diyordunuz ama bu nedir hiç anlamadım. İnternette de bulamadim
degerin birimi ne canim? K/ul (telefonun klavyesinde olmayan bi sembol var burda :)) ya da K/mm3 yazmasi lazim. benim wbc degerim 7.6 mesela. birimin farkli yaziyorsa o yuzden 500 yaziyordur.

hmm bide bu idrar tahlili mi kan mi? idrarda lokosit cikmasi enfeksiyon sebebiyle olurmus. sende de enfeksiyon vardi zaten degil mi?

Son düzenleme:
bence de beklemek daha dogru olacak.

yok canım ya doğuma ne kaldı şimdi kendi keyfim için ilaçtı fitildi ne gerek var az fedakarlık etmekten bir zarar gelmez
deniz pis olabilir ayrıca orada deniz hayvanları olabilir o hayvanlar ısırabilir vs vs
hem ben çabuk üşüyen bir insanım hasta olabilirim
benm içim hiç rahat etmez denize dayanamam çok severim ama bebek 3 aylıkken tekrar gideceğiz inşallah o zaman rahat rahat girerim
zaten girmeyeceğim diye doktora sorma gereği duymadım

Canım valla ben de durumunu merak ettim çok. Bilmiyorum ayıp olur mu? Genel fikir alalım ona göre hareket ederiz.

merak ediyorum ama ayip olur mu diye ben de dusundum. biraz daha bekleyebiliriz. keske saati bilseydik ya da yazma imkani olsaydi islemler baslarken.

Bence de bi beşe kadar falan bekleyelim, sonra ben dayanamam ararım zaten :) ama içim çok rahat onun adına nedense,, bence gayet sağlıklı doğucak :)

Havalardan olabilir mi acaba iştahsızlık?

Bilmiyorum ki cnm,, zorla yarım dilim ekmekle biraz peynir yedim. Bu saat oldu mecbur yine zorla yicem bişey

Kızlar hangi hastanedeydi arch acaba? Benim hemşire bi arkadaşım var da yenidoğan bölümünde, aynı hastaneyse ona sorayım bi

Academic hospital olması lazım cnm.

Sen bilirsin cnm,, için rahat etmicekse girme tabi :) bebişle girersin yumuş yumuş sarılıp :))

ben de korkuyorum girmeye. belki bir sey olmayacak ama ya olursa kendi kendimi yiyecegim,o yuzden bu sene de boyle olsun dedim. birkac sene once tatile gittik ve sadece 1 kez girebildim,onda da kanlı sistit oldum. o geliyor aklima,tırsıyorum:)

Bence de bi beşe kadar falan bekleyelim, sonra ben dayanamam ararım zaten :) ama içim çok rahat onun adına nedense,, bence gayet sağlıklı doğucak :)
Bence de sağlıklı olacak ya, güçlü annenin güçlü kızı olacak İrem, kuvöz falan nedir bilmeden çıkıp annesinin kollarına kavuşacak inşallah. Hadi hayırlısıyla alalım haberini de bir rahatlayalım ya, ben de sık sık açıp bakıyorum yazmış mı bir şey diye. Doğumhanenin kapısında volta atıp dokuz doğuran babalar gibi olduk resmen :)

canım sen neden böyle yoğunsun anlamadm çok gelen giden oluyormuş gerçekten
kendin hiç bi şey yapamıyor musun riskli gebelik mi
ben biberon ve emzik konusunu görünce yazmak istedm canm zaten emecek bebek biberonun acelesi ne emzikte doğru değil bebek koşuyor gibi enerji harcıyormuş ben eğitim alıyorum doktor söyledi bunlarıda öğreniyoruz

canım kaç olmuştu ki arc ben çok nadr giriyorum

Evet idrar tahlili, enfeksiyon var dedi doktor. Antibiyotik verdi. Birim olarak leu/mikrol yazıyor ama çözemedim bir türlü

Hiiii ben sanki arch memoriale gidiyor diye hatırlıyordum önceki konuşmalardan filan. Değilmiş demek ki. Arkadaşım atasehir memorialde çalışıyordu da.

enfeksiyon olduğuna işaret olduğundan idrarda çıkması normaldir o değerin meraklanma. kanda çıkarsa sıkıntı daha büyük. bebeğe geçme ihtimali vs..

aaa o nedir canım
evet annelik fedakarlık ister şimdi biz kendi zevkimiz için gereksiz yere üzülmeyelim
bende bi kaç sene önce gittim tatile ve denize asla dayanamam
ama olsun bebeğimiz için yani mikrop olmasa dahi bir deniz canlısı zarar verebilir deniz anası vs gibi hiç gerek yok

Oyy masallaaah bu ne güzelliik yaaaa...
Allah bağışlasın,saglıkla büyüsün kuzu yaaa

Yapıyorum cnm,, ama benim kızım hiçbi şekilde kendi başına zaman geçirmiyor. Ancak telefon vs verirsek, onu da istemiyorum. O yüzden birinin sürekli onunla meşgul olması lazım. Bir de üç en büyük boy hurç kıyafet vardı. Hepsini yıkamak ütülemek çok zaman aldı. Eşim de yorulmayayım diye sürekli bırak yapma diyor bi yandan,, benim için de o an iyi geliyor çağırmak ama sonra bunalıyorum. Mobilya geliyor gidiyor bi taraftan... haftafa 3-4 gün kızı çıkarıyorum çünkü sineması oyun parkı vs alıştığı düzeni istiyor çocuk... zaten üstünden bir kere çıkardığım kıyafeti yıkamadan giydirmem, onun da çamaşırı çok haliyle.. eşim işyerinde gömlek giyiyor, çok titiz her gün değiştiriyor bi taraftan.. hemen hemen her akşam yüzmeye iniyorlar, her inmeleri 3-4 tane peştemal yahut havlu.. aynı çarşafı max 2-3 gün kullanabiliyorum hepsi değişiyor falan.. ne bileyim,, hem fazla hızlı ve becerikli değilim hem çok huyluyum. İkisi bir olunca böyle oluyor. asıl derdim çamaşır ve ütü yani bi de işi bıraktım ama yine de arada gitmem gereken durumlar oluyor, satışçılar arıyor birşey soruyor vs.. konstantrasyon sıfır şu an yani... düzenimiz çok hızlı değişti,, o yüzden toparlayamadım ama bu iki hafta hepsini toparlıcam inşallah. Bu arada biberon şart cnm,, sen eğitime bakma; çocuğun emmesi yahut sütün gelmemesi durumuna hazırlıklı olmalıyız. Ben de hastanenin biberonunu kullanmalarını istemiyorum öyle bir durumda. Mecbur kalınırsa ayrı tabi ama aldık sonuçta... emziğe gelince, ben emzik vermekten yanayım. Çünkü ilki sakız niyetine kullanıyordu beni, bir de emzik vermesem mahvolurdum. Bıraktırmamız da tahmin ettiğimden çok daha kolay oldu. O yüzden emzik vericem ama bu defa daha erken bıraktırmak niyetindeyim :) durumlar böyle işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…