2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkürler:))

Aaa evet de mi sen de kızına almıştın. Hepsi güle güle oynasinlar:)teşekkürler

teşekkürler canim:)

Evet cnm, saol :) ya bu arada bücür kardeşinin dolabına üç tane bebek bırakmış. Daha doğrusu dolabın kapağını açmış sessizce birşey yapıyordu, bekledim tam kapatırken girdim, anneye buraya kardeşim için bebekler sakladım dedi. Bi tanesi de en sevdiği Elsa bebeği :) alıcak mı diye bekliyorum kaç gündür ama resmen bıraktı. Beklemediğim hareketler yapıyor bu aralar, inşallah böyle gider :)

Oooo maşallah Ayse'ye yaaaa. Daha kendisi bebek ama kardeşini düşünmeye başlamış. Çok iyi bir abla olacak belli ki :) İnşallah hep böyle gider.

Hanımlar aradım. Yemin ederim titreye titreye aradım korkudan mı heyecandan mı nedense artık :))) bebek iyiymiş,, telefona isticem diye düşünüp anne de iyi ama doğumdan dolayı yoruldu, dinlendiriyoruz dedi hemşire. Muhtemelen o yüzden yazamadı kendisi de. Tekrar tekrar sordum ikisi de gayet iyiymiş, bebek odasında takip ediyoruz bebeği dedi :) öyle deyince bi daha sordum "ama bebekte herhangi bi sorun yok di mi, iyi di mi" diye, tekrar hayır gayet iyi dedi :))) ya nasıl rahatladım anlatamam,, hayret bişey, gözlerim falan doldu. Neyse çok uzatmayayım hemen paylaşayım da siz de rahatlayın :))

Ayyy çok şükür yaa valla rahatladım sen yazınca çünkü bu kadar saat yazmayınca insan çok merak ediyo , ilk bebeğimiz geldi hoşgeldii ne kadar güzel bir günde geldi

Ay evet bir de bu işler var
Yetişmiceeeeekkkk.
Ben yine doğsun da çaputa da sararız mevzuna dönücem, bu stresle bitmez bunca iş
Ahaha :) hakikaten ben de strese girdiğim an aynı cümleye döndürüyorum kendimi :))) bunlar işin ekstrası, olursa olur olmazsa olmaz diyorum :)

Yaaa gözümüz aydinnnnnn:) Ay hem çok sevindim hem çok duygulandım. Hoş geldin İrem bebek. İlk bebeğimiz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah. Şu an çok garip oldum. Çok güzel bir gün. İnşallah Allah hepimize nasip eder bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı.

İnşallah cnm :)) bazen aşırı kıskanç cümleler kuruyor bazen de aşırı sahiplenici :))
O kadar olur bence ya. Ben de kardeşim doğduğunda hic yapmayan ben ilk altıma yapmışım. Tek kıskançlık emarem buymuş. Onun dışında kardeşimle çok iyi geçinmişim. Her çocukta olur yani çok normal kıskançlık.

oh cok sukur ikisi de iyi, ben de rahatladim valla. tesekkurler canim arayip bizi de bilgilendirdigin icin

Ayyy çok şükür yaa valla rahatladım sen yazınca çünkü bu kadar saat yazmayınca insan çok merak ediyo , ilk bebeğimiz geldi hoşgeldii ne kadar güzel bir günde geldi
Hakikaten gecelerin en hayırlısında doğdu. Allah bahtını da güzel eylesin, kendisi de hayırlı evlat olsun inşallah.

Yaa ne müthiş bi gün,ne güzel günde geldi iremcigimiz,Nasıl güzel haber verdin..Cok duygulandım bende..Saglikli,uzun,mutlu,istedigi herşey kolaylıkla olan bi hayatı olsun insallah

cok sukur:)
valla ben de acayip merak ettim,rahatladim neyseki.allahim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.

Yaa çok sevindim çok:) ayıp olmaz tabi insanın hoşuna da gider merak edilince. Eminim kısa sürede yazar bize de. Allahım rüyamda da çok sevnmştim küvezde kalmamasına şimdi de çok rahatladım. Darısı tüm bebişlerimize

Rica ederim cnm. yalnız hastası oldum hastanenin hemşirelerinin :)) maşallah öğle vaktinde açan da pek kibardı bu da :))
yani telefondaki birine bu sekilde davraniyorlarsa, orada kalan hastalara nasil davraniyorlar acaba :) hizmet sektorunde az gordugumuz seyler bunlar artik. personele helal olsun. arch da sansliymis :)

Çok şükür

ay ama cok tatli bi hareket degil mi :) hele ki boyle minik birinden gelince. yerim onu ya kardesini dusunmus :)

Evet gerçekten güzel bir gün oldu. Bir de arkadaşlarına da umut olsun istiyordu, gerçekten o da oldu. İnşallah daha da iyi haberlerini alırız yarın kendisinden :) darısı sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımızın ve bizim başımıza inşallah :)

Yaa ben de çok duygulandım şuanda ill bebeğimiz olması mı burdaki bağlılık mı bilmiyorum artık :) artık darısı bize olsun hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…