- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ayy çok şükür yaaaa :)))) çok sağol canım içimize su serptin.Hanımlar aradım. Yemin ederim titreye titreye aradım korkudan mı heyecandan mı nedense artık :))) bebek iyiymiş,, telefona isticem diye düşünüp anne de iyi ama doğumdan dolayı yoruldu, dinlendiriyoruz dedi hemşire. Muhtemelen o yüzden yazamadı kendisi de. Tekrar tekrar sordum ikisi de gayet iyiymiş, bebek odasında takip ediyoruz bebeği dedi :) öyle deyince bi daha sordum "ama bebekte herhangi bi sorun yok di mi, iyi di mi" diye, tekrar hayır gayet iyi dedi :))) ya nasıl rahatladım anlatamam,, hayret bişey, gözlerim falan doldu. Neyse çok uzatmayayım hemen paylaşayım da siz de rahatlayın :))
Amin cnm insallah. Iki ele birden bileklik takamiyorum tak cikar yanliz olunca zor oluyo dakika başı tuvalete gittiğim için o an hangisi cok agrıyorsa ona takiyorum esime masaj yaptiriyorum saatte bir buz tutuyorum idare ediyorum ama cok zor.Insallah sende zamanında saglıkla bebegini kucagına alırsın cnm... bilegin için de cok gecmis olsun.bileklik kullanıyor musun?
Aron maşallah senin bebiste buyümuş aramizda 10 gun var cinsiyetiniz belli mi herşey yolunda insallah canimKizlar kosuyolu medipolde dogum
Yapan yada yapicak olan varmi aranizda?
sırf haber var mi diye girdim çok sevindim iyi olduklarına maşaAllah ikisinede darısi başımıza insallah. Çok duygulandım yaa biz napacaz oyy oyyHanımlar aradım. Yemin ederim titreye titreye aradım korkudan mı heyecandan mı nedense artık :))) bebek iyiymiş,, telefona isticem diye düşünüp anne de iyi ama doğumdan dolayı yoruldu, dinlendiriyoruz dedi hemşire. Muhtemelen o yüzden yazamadı kendisi de. Tekrar tekrar sordum ikisi de gayet iyiymiş, bebek odasında takip ediyoruz bebeği dedi :) öyle deyince bi daha sordum "ama bebekte herhangi bi sorun yok di mi, iyi di mi" diye, tekrar hayır gayet iyi dedi :))) ya nasıl rahatladım anlatamam,, hayret bişey, gözlerim falan doldu. Neyse çok uzatmayayım hemen paylaşayım da siz de rahatlayın :))
Sen de sağ ol senin sayende ogrendik:) Bu arada cidden diğer arkadaşları acaba haber bekliyorlar mıdır? Onlara da mı haber versek.Evet gerçekten güzel bir gün oldu. Bir de arkadaşlarına da umut olsun istiyordu, gerçekten o da oldu. İnşallah daha da iyi haberlerini alırız yarın kendisinden :) darısı sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımızın ve bizim başımıza inşallah :)
ay ama cok tatli bi hareket degil mi :) hele ki boyle minik birinden gelince. yerim onu ya kardesini dusunmus :)
Kızlar bunu da ben yaptım kızıma:) Baya uğraştırdı ama sonunda bitti.
Hanımlar aradım. Yemin ederim titreye titreye aradım korkudan mı heyecandan mı nedense artık :))) bebek iyiymiş,, telefona isticem diye düşünüp anne de iyi ama doğumdan dolayı yoruldu, dinlendiriyoruz dedi hemşire. Muhtemelen o yüzden yazamadı kendisi de. Tekrar tekrar sordum ikisi de gayet iyiymiş, bebek odasında takip ediyoruz bebeği dedi :) öyle deyince bi daha sordum "ama bebekte herhangi bi sorun yok di mi, iyi di mi" diye, tekrar hayır gayet iyi dedi :))) ya nasıl rahatladım anlatamam,, hayret bişey, gözlerim falan doldu. Neyse çok uzatmayayım hemen paylaşayım da siz de rahatlayın :))
Rica ederim cnm, telefon ettim altıüstü,, gönül isterdi ki gidip sorabileyim :) diğer yazdığı başlık hangisi bilmiyorum ama bakalım kendi giricek bence sabah :)Sen de sağ ol senin sayende ogrendik:) Bu arada cidden diğer arkadaşları acaba haber bekliyorlar mıdır? Onlara da mı haber versek.
Olsun canim ne demek bizim icimizi rahatlattin ya ywter. Hadi bakalım inşallah:)Rica ederim cnm, telefon ettim altıüstü,, gönül isterdi ki gidip sorabileyim :) diğer yazdığı başlık hangisi bilmiyorum ama bakalım kendi giricek bence sabah :)
Yaa ne müthiş bi gün,ne güzel günde geldi iremcigimiz,Nasıl güzel haber verdin..Cok duygulandım bende..Saglikli,uzun,mutlu,istedigi herşey kolaylıkla olan bi hayatı olsun insallah
Ben de çok sevindim cnm,, rica ederim,, bu telefon işi de iyi oldu. Çok iyi düşündün sen de saol :) Bundan sonra G gunesli gunler tek tek yoklar bizi sesimiz çıkmadığında :)))Ayy çok şükür yaaaa :)))) çok sağol canım içimize su serptin.
çok sevindim çok mutlu oldum:) MaşaAllah:)
Yaa ben de çok duygulandım şuanda ill bebeğimiz olması mı burdaki bağlılık mı bilmiyorum artık :) artık darısı bize olsun hayırlısıyla inşallah.
Evet takdir edilesi gerçekten. Bu hemşire olayı odadan modadan falan çok daha önemli benim için zaten. Suratsız olmasınlar, bi de damarımı çatlatmasınlar yeter :)))))yani telefondaki birine bu sekilde davraniyorlarsa, orada kalan hastalara nasil davraniyorlar acaba :) hizmet sektorunde az gordugumuz seyler bunlar artik. personele helal olsun. arch da sansliymis :)
Yaa çok sevindim çok:) ayıp olmaz tabi insanın hoşuna da gider merak edilince. Eminim kısa sürede yazar bize de. Allahım rüyamda da çok sevnmştim küvezde kalmamasına şimdi de çok rahatladım. Darısı tüm bebişlerimize
anamm hala bebegin mi duruyorEvett :) bi de en soldaki de benim bebeğim. Anlatmıştım ona da hikayesini
simdi bisey yazacaktim ama dun aksamki konusmayi okumayanlar espriyi yanlis anlayabilirEvininhatunu nerdesin kuzum ya?? Ben mi kaçırdım acaba,, sen bu saatte aktif olurdun :)
Amin cnm insallah. Iki ele birden bileklik takamiyorum tak cikar yanliz olunca zor oluyo dakika başı tuvalete gittiğim için o an hangisi cok agrıyorsa ona takiyorum esime masaj yaptiriyorum saatte bir buz tutuyorum idare ediyorum ama cok zor.
Aron maşallah senin bebiste buyümuş aramizda 10 gun var cinsiyetiniz belli mi herşey yolunda insallah canim
Canim evet buyuttuk cok sukur ne stresli gunler gecirdik dimi:) benimde oglum olucak insallah
sırf haber var mi diye girdim çok sevindim iyi olduklarına maşaAllah ikisinede darısi başımıza insallah. Çok duygulandım yaa biz napacaz oyy oyy
Ay iftardaydim arkadaslarla anca ewe qidiyorum yazamadim okuyamadim sinir oldum walla burayianamm hala bebegin mi duruyor
simdi bisey yazacaktim ama dun aksamki konusmayi okumayanlar espriyi yanlis anlayabilirEvininhatunu anladi bence beni cok seviyorum ben bu kiza takilmayi ya
yahu senin bu arkadas grubunu ben anlamadim :)) sanki hep boyle bir acik yakalama, moral bozma uzerine calisiyolar gibi bir izlenim yaratti bende nedense :)Ay iftardaydim arkadaslarla anca ewe qidiyorum yazamadim okuyamadim sinir oldum walla burayihahaha dunku meselemi anladim merak etme canim dunku sinirimi kocam buqun ikiye katladi kizlar dediki bakalim esler birbirini nekadar taniyo bi soru soralim dediler bilemedi yaaa rezil etti beni millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?