2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy çok şükür yaaaa :)))) çok sağol canım içimize su serptin.
çok sevindim çok mutlu oldum:) MaşaAllah:)

Insallah sende zamanında saglıkla bebegini kucagına alırsın cnm... bilegin için de cok gecmis olsun.bileklik kullanıyor musun?
Amin cnm insallah. Iki ele birden bileklik takamiyorum tak cikar yanliz olunca zor oluyo dakika başı tuvalete gittiğim için o an hangisi cok agrıyorsa ona takiyorum esime masaj yaptiriyorum saatte bir buz tutuyorum idare ediyorum ama cok zor.
Kizlar kosuyolu medipolde dogum
Yapan yada yapicak olan varmi aranizda?
Aron maşallah senin bebiste buyümuş aramizda 10 gun var cinsiyetiniz belli mi herşey yolunda insallah canim
sırf haber var mi diye girdim çok sevindim iyi olduklarına maşaAllah ikisinede darısi başımıza insallah. Çok duygulandım yaa biz napacaz oyy oyy

Sen de sağ ol senin sayende ogrendik:) Bu arada cidden diğer arkadaşları acaba haber bekliyorlar mıdır? Onlara da mı haber versek.

Kızlar bunu da ben yaptım kızıma:) Baya uğraştırdı ama sonunda bitti.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş :)

Ohh be, vallahi içim rahatladı saatlerdir bekliyorum şu güzel haberi bir yandan da gerginlikle. Arch da kendine gelince yazar nasıl hissettiğini, nasıl geçtiğini. Bizi bu kadar mutlu ettiyse onun yüreği nasıl pırpırdır şimdi düşünemiyorum bile :)

Hoşgeldin İrem Bebek, güzel bi günde seni çok seven bir annenin kucağına doğdun. İnşallah mutlulukla geçer tüm ömrün, sağlıkla büyür sağlıkla yaşarsın ömrünü :)

Sen de sağ ol senin sayende ogrendik:) Bu arada cidden diğer arkadaşları acaba haber bekliyorlar mıdır? Onlara da mı haber versek.
Rica ederim cnm, telefon ettim altıüstü,, gönül isterdi ki gidip sorabileyim :) diğer yazdığı başlık hangisi bilmiyorum ama bakalım kendi giricek bence sabah :)

Yaa ne müthiş bi gün,ne güzel günde geldi iremcigimiz,Nasıl güzel haber verdin..Cok duygulandım bende..Saglikli,uzun,mutlu,istedigi herşey kolaylıkla olan bi hayatı olsun insallah

İnşallah cnm ya,, bütün bebişlerimiz çook aydınlık günler yaşasın inşallah :)

Ayy çok şükür yaaaa :)))) çok sağol canım içimize su serptin.
çok sevindim çok mutlu oldum:) MaşaAllah:)
Ben de çok sevindim cnm,, rica ederim,, bu telefon işi de iyi oldu. Çok iyi düşündün sen de saol :) Bundan sonra G gunesli gunler tek tek yoklar bizi sesimiz çıkmadığında :)))

yani telefondaki birine bu sekilde davraniyorlarsa, orada kalan hastalara nasil davraniyorlar acaba :) hizmet sektorunde az gordugumuz seyler bunlar artik. personele helal olsun. arch da sansliymis :)
Evet takdir edilesi gerçekten. Bu hemşire olayı odadan modadan falan çok daha önemli benim için zaten. Suratsız olmasınlar, bi de damarımı çatlatmasınlar yeter :)))))

Amin :)) bu gece bol bol da dua etmiş olduk sinerji halinde ne güzel :)))

Son düzenleme:

anamm hala bebegin mi duruyor

simdi bisey yazacaktim ama dun aksamki konusmayi okumayanlar espriyi yanlis anlayabilir Evininhatunu anladi bence beni cok seviyorum ben bu kiza takilmayi ya
Ay iftardaydim arkadaslarla anca ewe qidiyorum yazamadim okuyamadim sinir oldum walla burayi hahaha dunku meselemi anladim merak etme canim dunku sinirimi kocam buqun ikiye katladi kizlar dediki bakalim esler birbirini nekadar taniyo bi soru soralim dediler bilemedi yaaa rezil etti beni millete

yahu senin bu arkadas grubunu ben anlamadim :)) sanki hep boyle bir acik yakalama, moral bozma uzerine calisiyolar gibi bir izlenim yaratti bende nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…