2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evininhatunu nerdesin kuzum ya?? Ben mi kaçırdım acaba,, sen bu saatte aktif olurdun :)
Yok canim iftardaydim malesef kacirdim coqu yazilanlari okuyorum simdi ay eksikliqimin hissedilmeside bi hosuma qitti irem bebeqimiz doqmusssss cok ama cok sevindim Allah razi olsun senden icimize su serptin :) Rabbim saqlikli hayirli omurler nasip etsin insaallah hadi bakalim darisi basimiza en hayirki zamanda

yahu senin bu arkadas grubunu ben anlamadim :)) sanki hep boyle bir acik yakalama, moral bozma uzerine calisiyolar gibi bir izlenim yaratti bende nedense :)
Biraz deqisikler pek kafam uymasada ayni ortama qirince mecbur sohbet muhabbet ikerkiyo iste neyse Allah'tan yalniz deqilim bikac kisininki daha bilemedi benim kizda masaAllah kim elini karnima koysa tekme atiyo bana qelince tık yok onada kizdim bunlar baba kiz beni deli etmeyemi calisiyolar acaba

Ohhh şükür yaaaa bende iftardaydım ve gerginlikle beraber merakla bu haberi bekliyodum. Grubun ilk bebeği geldi hosgeldi. Bahtı açık şansı bol olsun inşallah.

anamm hala bebegin mi duruyor

simdi bisey yazacaktim ama dun aksamki konusmayi okumayanlar espriyi yanlis anlayabilir Evininhatunu anladi bence beni cok seviyorum ben bu kiza takilmayi ya

Evet cnm bir iki tane daha var :)) bu yaklaşık 28 yaşında :) durumu pek iyi olmayan bi aile getirmişti doğumgünümde... aşırı etkilenmiştim nedense,, hep çok iyi baktım.. ve defalarca yıkandığı halde deterjanın sabunun vs kokusu hemen gidiyor ve hala o yılları kokluyorum sanki :) üstelik Ayşe de koklayıp koklayıp duruyor. :))))) çok kıymet verdi ona aslında, beraber uyudular falan.. Elsa zaten bu ara en sevdiği karakter ve çok fazla oyun kuruyor o bebekle de.. ama ikisini de vermiş gibi görünüyor şimdilik :) yanlarında bi tane de Chelsea feda etmiş :)))

yaa guzel bi hikayesi varmis, cok degerli bi bebek...

Amin cnm :) ben de gaza geldim son parti çamaşırları da attım yıkamaya,,, hastane çıkışı vs hepsi bitti şükür. Yarın da ütüleyebilirsek tamamdır, mümkünse beklesin ama beklemez de doğarsa bi eksiği daha tamamlanmış oldu böylece... yalnız Ayşe'den kalanları yıkarken asarken vs onu hatırlayarak duygulanmıştım sadece... Bu sefer Duru'nun kendisine seçip aldıklarımızı yıkayınca çok çok fena oldum. Daha bi farklı hissettim.. zaten İrem bebiş hormonlara karşı gardımı düşürmüştü bugün, şimdi hepten yenilmiş durumdayım :))))

Cümleten gözümüz aydın olsun çok sevindim şükürler olsun RAbbime arch2401 tebrik ederim canım hayırlı sağlıklı analı babalı büyüsün Kuzucuk inşallah darısı hepimizin başına zamanında hayırlı doğumlarımız olsun inşallah bende bi gazla ütülerini bitirdim bebeğin en azından çanta için hazır oldu içim rahatladı :)

Ya hakikaten ben de kocana değil de arkadaşlarına uyuz olmaya başladım. Yahu kocam benim ciğerimi bilir ama atıyorum en sevdiğim kitabı bilmeyebilir... ruhunu bilsin, aklını bilsin, huyunu bilsin,,, gerisi hikaye.. takılma böyle şeylere cnm ya... :)

Ay cok şükúr gözumuz kulağımz sendeydi grubumuzn ilk melegı geldi hemde böyle bir günde tüylerim diken diken oldu Rabbim hepimizinki saglıklı hayırlı evlatlrdan eyler ins arch2401 fırsat bulup kendine gelince yazar ins daha rahtlrz

Ay kızlar günaydın.... dün aksam okudum yazamadim.ilk melegumiz gelmiş hayırlı olsunn .
arch2401 rabbim anali babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı imanlı vicdanlı bir evlat olup yüzünüzü guldursun canm.insallah sende iyisindir ve çabuk toparlanirsin. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bakalım ikinci bebek kimden gelecek hayırlısıyla vaaktiinde

Bugün bizimde oğlumla buluşmamız var. Bir yandan heyecanlı bir yandan gerrginim. Bu hamilelikte kötü şeyler duymaya hiç hazır olmadığım zamanlarda yakalndim malesef. Umarım güzel haberler alirim oğlumdan..

MasaAllah sende hallettin canim bi biz kaldik walla ama iyi oldu bitirdiqin bak bebeklerin ne zaman qeleceqi belli deqil irem hanim hepimizi qaza qetirdi heralde insan kac kere anne olursa olsun her bebeqin duyqusu baska oluyo

GunaydinLar hanimlarbuqun bebis icin ilk hazirliqimiza basladik hadi bismillah balkonumuzu cam balkon yaptiriyoruz cok soquk qeliyodu bebek usumesin diye sonra temizlik alisveris hazirlik vs derken temmuzu bitirecem qaliba hayirlisiyla
hayirli olsun gule gule kullanin. biz de yatak odasindaki balkonu kapattik haftasonu. yagmur var diye temizleyememistim. dun yagmurlar bitince temizleyeyim dedim. yorulmusum ama dikkat et sen de yorma kendini dinlene dinlene yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…