2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hayirli olsun gule gule kullanin. biz de yatak odasindaki balkonu kapattik haftasonu. yagmur var diye temizleyememistim. dun yagmurlar bitince temizleyeyim dedim. yorulmusum ama dikkat et sen de yorma kendini dinlene dinlene yap.
Sanada kolay qelsin canim walla cok az kaldiqini hissediyorum sanki oyuzden elimizi cabuk tutalim hersey hazir olsunda ne zaman qelirse qelsin bebisler yok yok yormam kiz kardesimi qetirdim yardim edecek biraz

Kizlar bisey soracam simdi benim qoqus ucu pek olmadiqindan hani hastanede olurda bebeqi emziremezsem diye yanima slikon qoqus ucu ve qoqus pompasi alsammi ? Tabi insaAllah benimkini tutabilirse super olur Sutum olduktan sonra orda mama vermelerini istemem en kotu ihtimal saqarim yani demi ?

bence ne olur ne olmaz al yanina.

yani sirtinda tasimayacaksin ya :)) koy dursun keske alsaydim demezsin.
Dun iftarda arkadaslarin 2 tane bebis wardi.Allah'im birini aldim birini biraktim okadar tatlilarki cok heveslendim ya hele bitanesi premature doqdu minicik elleri ayaklari bide koca adam qibi kiyafet qiydirmisler o yeleqi pantolonu beni benden aldi.Allah'im bizede nasip etsin kucaqimiza almayi

amin insallah. az kaldi sabret :)

Günaydın Kızlar nasılsınız? Ben dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış ve iri görünüyor haftasından 2 hafta öndeymiş. Bu yüzden tekrar bu diyetisyen konularına geri döndük artık günde 4 kez de şeker ölçümü yapacağım bakalım hayırlısı hakkıma:)
arch2401 tebrik ederim canım sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah kuzucuk

Di mi ama :) o sert görüntüleri altında çok hassas bir bünyeleri varmış :))))

Canım çok saol. Ben de açıkçası senden haber bekliyordum :) Eğer sabitleniyor deseydin arayıp siparişlerime ilave yaptırcaktım , ama şuan başka bir beşik arayışına girdim. Pierre Cardin'e de baktım canım ama o da sallanıyor gibi duruyor. Sanırım benim istediğim tarz sabit beşik IKEA'da var. Bayramdan sonra tekrardan gidip bakmayı düşünüyorum. Size de hayırlı olsun inşallah en güzel günlerde kullanırsınız beşiğinizi.

Ped olarak Ne alacaksın canım? Normal kullandıklarımız olmuyor sanırım. Depend tarzı külotlara gerek var mı yoksa lohusa pedi gibi birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…