2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Demi bende oyle dusundum saqol canim :) simdi doqumun sekli daha belli olmadiqi icin kac qun kalinacaqida belli deil :) ben hastane cantasina herseyi bol bol koyuyumda qereksiz olursada qeri qetiririm napim
Ben de öyle yapacağım. Her şeyi fazla fazla koyup her ihtimali düşüneceğim ve kilitli poşetlerde saklayacağım. Hem hastane zamanına kadar tozlanmasın hem de içinde bir şeyler ararken çantadan çıkartırlarsa kirlenmesin diye. Süt sağma zımbırtısını falan hep alacağım yanıma.

Ped olarak Ne alacaksın canım? Normal kullandıklarımız olmuyor sanırım. Depend tarzı külotlara gerek var mı yoksa lohusa pedi gibi birşey mi?
Depend külot çok iyi diyorlar, ondan alacağım kesinlikle.

Kızlar örgü kıyafetleri de yıkadınız mı ?
Yıkadım, 30 derecede 600 devirde sıktırdım.

Kızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede ve kaç dakikalık programda yıkadınız?
40 derecede 2 saatlik programda yıkadım ama bazıları küçüldü. Yeni alınanları 30 derecede yıkayacağım.

Bende merak ediyorum bunu benim makinede bebek programı var 60 derecede yıkıyor derecesi de değişmiyor burada bazıları 30-40 derece demişti kafam karıştı 60 da küçülürler mi ya
Üzerinde yazan dereceye göre ayır ama çoğu 30 diyor, 40 derecede bile küçülenler oldu benim. Eğer ayırırsan bazılarını 60 bazılarını 30'da yıkarsın. Hepsini 60'da yıkamanı tavsiye etmem tecrübemden sonra.

Kızlar bu depend külot bildiğiniz külot gibi dimi? Yani ekstradan çamaşıra gerek yok. Lohusa çamaşırı da alsam mı ekstradan diye düşünüyorum da...

Kızlar bu depend külot bildiğiniz külot gibi dimi? Yani ekstradan çamaşıra gerek yok. Lohusa çamaşırı da alsam mı ekstradan diye düşünüyorum da...
Benim bildiğim öyle kullan at külot şeklinde yoğun kanaması olanlar bile rahat etmişler üstüne normal çamaşır giymeye gerek yok

Kızlar yarın kontrole gidecem çalışabilir raporu almak için bakalım bebişim en son gecen hafta 31+1da 1800 grdı bakalım bi haftada kaç gr almış.inş bi sorun çıkmaz güzel haberini alırım.

MaşaAllah oğluna :) hastaneyi gezmen falan çok iyi olmuş. İnsan kendini güvende hissediyor kalacağı yeri vs. görünce.

MaşaAllah oğluna :) hastaneyi gezmen falan çok iyi olmuş. İnsan kendini güvende hissediyor kalacağı yeri vs. görünce.
Aynen canm ve önceki doğum tecrübeli anlattım. Yok biz sancıları mümkün olduğu kadar evde veya ayakta çok yürüyerek cektiriyoruz dediği için içim daha rahatladi

Ahhh çok sevindim grubumuzun bebeği sağlıkla doğdu maşallah kuzuya annesi ile sağlıkla büyüsün

Maşallah seninki dönmüş valla benim bebeğim halen ters vee daha dönmediğinide biliyorum çünkü halen kasıklarda hissediyorum yaramazım benim sağlıklı olsunda

Maşallah seninki dönmüş valla benim bebeğim halen ters vee daha dönmediğinide biliyorum çünkü halen kasıklarda hissediyorum yaramazım benim sağlıklı olsunda
Sağlık olsun aynen cnn. Dr belli olmaz dedi ama normal diye beklediğimiz hastayı 6cm açıklıkla sezeryane aldım makat geliş olmuş dedi.

drucilla canım senin o aldığın halının linkini arıyorum ama bulamadım canım. Bir de foto atmıştım. Ben de ondan almayı düşünüyorum da kolayındaysa paylaşabilir misin tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…