Bende merak ediyorum bunu benim makinede bebek programı var 60 derecede yıkıyor derecesi de değişmiyor burada bazıları 30-40 derece demişti kafam karıştı 60 da küçülürler mi ya
Ben normal doğum çok istiyorum çünkü geçen sene ölü doğum yaptım bebeğim bu zamanlarda çoktan dönmüştü ama kucagıma almak nadip olmadı bu bebeğim daha dönmedi inş bu bebeğimi almak nasip olur . sağlıklı olsun normal sezaryan farketmez yeterki rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ( ama oğlum dönüpte normal olursa yok demem güle oynaya doğururum )[/QUOTE]
Ben normal doğum çok istiyorum çünkü geçen sene ölü doğum yaptım bebeğim bu zamanlarda çoktan dönmüştü ama kucagıma almak nadip olmadı bu bebeğim daha dönmedi inş bu bebeğimi almak nasip olur . sağlıklı olsun normal sezaryan farketmez yeterki rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ( ama oğlum dönüpte normal olursa yok demem güle oynaya doğururum )
Kızlar dr dan geliyorum çok şükür oğlum doğum pozisyonuna geçmiş. 1540 gr ve 40 cm. Çok tatliydi renkli gördüm. Yine babasına benziyorrr. Doğum odalarını da gezdik ve doğum la ilgili konuştum çok şükür artık kafam içim rahat
drucilla
canım senin o aldığın halının linkini arıyorum ama bulamadım canım. Bir de foto atmıştım. Ben de ondan almayı düşünüyorum da kolayındaysa paylaşabilir misin tekrardan.
Sabah ilk iş grubumuzun ilk bebeği irem ve arch2401
'dan haber almak için buraya baktım :) AAysheDuru
saolsun güzel haberler vermiş. İrem sağlıkla büyüsün, güzel bir hayatı olsun inşallah.
Bugün balbocegim2
'den de güzel haberler bekliyoruz.
Amin cnm :) aynen benim de aklımda balbocegim2
ve SSUU
var hep. Hassas durumda olanları daha çok merak ediyo insan... ama tabi Allah herkese yardım etsin, hepsi çok kıymetli bebişlerin...
Ya kocam dün ben bu sefer doğuma girmesem olur mu dedi hanımlar yaaa ( bu adam kesin burayı okuyo,, huuu kocacım, bunu da oku :))))) ben de kızına izah edersin bu durumu büyüyüp neden ablamın doğum fotolarında varsın bende yoksun diye sorunca dedim :)
GunaydinLar hanimlarbuqun bebis icin ilk hazirliqimiza basladik hadi bismillah balkonumuzu cam balkon yaptiriyoruz cok soquk qeliyodu bebek usumesin diye sonra temizlik alisveris hazirlik vs derken temmuzu bitirecem qaliba hayirlisiyla
Sanada kolay qelsin canim walla cok az kaldiqini hissediyorum sanki oyuzden elimizi cabuk tutalim hersey hazir olsunda ne zaman qelirse qelsin bebisler yok yok yormam kiz kardesimi qetirdim yardim edecek biraz
bi cocugunun yikama talimatinda 30-40 yaziyor zaten. ben 30da yikadim 1.5 saatlik programda. makinede bebek-alerji programi da var ama 3 saat mi 4 saat mi ne suruyor. bide zaten utulenecegi icin gereksiz geliyor bana o kadar uzun yikama.
Kızlar dr dan geliyorum çok şükür oğlum doğum pozisyonuna geçmiş. 1540 gr ve 40 cm. Çok tatliydi renkli gördüm. Yine babasına benziyorrr. Doğum odalarını da gezdik ve doğum la ilgili konuştum çok şükür artık kafam içim rahat
Kizlar bisey soracam simdi benim qoqus ucu pek olmadiqindan hani hastanede olurda bebeqi emziremezsem diye yanima slikon qoqus ucu ve qoqus pompasi alsammi ? Tabi insaAllah benimkini tutabilirse super olur Sutum olduktan sonra orda mama vermelerini istemem en kotu ihtimal saqarim yani demi ?
Oda oruc yazik kiyamiyorumda yinede bi sekilde yavas yavas halledecez :) her isi biqune siqdirmam sirayla yapariz her qun bisey :) benim aklima takilan alisveris konusu nasil dolasacam alacam bilmiyorum keske az az alip atsaydik kenara :)