2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende merak ediyorum bunu benim makinede bebek programı var 60 derecede yıkıyor derecesi de değişmiyor burada bazıları 30-40 derece demişti kafam karıştı 60 da küçülürler mi ya
Bende de bebek programı var değişiyordu derecesi 40 da yıkadım.. 60 a cesaret edemedim :) Ama bende bilemedim ikinci postayı 60 da mi yıkasam acaba

Maşallah maşallahh sağasalim kucağına alırsın inş meleğini

Sağlık olsun aynen cnn. Dr belli olmaz dedi ama normal diye beklediğimiz hastayı 6cm açıklıkla sezeryane aldım makat geliş olmuş dedi.
Ben normal doğum çok istiyorum çünkü geçen sene ölü doğum yaptım bebeğim bu zamanlarda çoktan dönmüştü ama kucagıma almak nadip olmadı bu bebeğim daha dönmedi inş bu bebeğimi almak nasip olur . sağlıklı olsun normal sezaryan farketmez yeterki rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ( ama oğlum dönüpte normal olursa yok demem güle oynaya doğururum )[/QUOTE]

[/QUOTE]
Amin. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim.

GÖZün aydın canım çok sevindim güzel büyümüş bebeğin sağlıkla kavuş inşallah bebeğine

Amin cnm :) aynen benim de aklımda balbocegim2 ve S SUU var hep. Hassas durumda olanları daha çok merak ediyo insan... ama tabi Allah herkese yardım etsin, hepsi çok kıymetli bebişlerin...

Ya kocam dün ben bu sefer doğuma girmesem olur mu dedi hanımlar yaaa ( bu adam kesin burayı okuyo,, huuu kocacım, bunu da oku :))))) ben de kızına izah edersin bu durumu büyüyüp neden ablamın doğum fotolarında varsın bende yoksun diye sorunca dedim :)

GunaydinLar hanimlarbuqun bebis icin ilk hazirliqimiza basladik hadi bismillah balkonumuzu cam balkon yaptiriyoruz cok soquk qeliyodu bebek usumesin diye sonra temizlik alisveris hazirlik vs derken temmuzu bitirecem qaliba hayirlisiyla

hadi hayirlisi canim. basladin ya,artik gerisi de gelir:)
bizim de mobilyalar kuruluyor suan. allahim saglikla kullanmamizi nasip etsin insallah.

Kızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede ve kaç dakikalık programda yıkadınız?
bi cocugunun yikama talimatinda 30-40 yaziyor zaten. ben 30da yikadim 1.5 saatlik programda. makinede bebek-alerji programi da var ama 3 saat mi 4 saat mi ne suruyor. bide zaten utulenecegi icin gereksiz geliyor bana o kadar uzun yikama.

gozun aydin canim masallah bebegine :)
Bugün de ben oturarak ütü yapmaya çalışıyorum:) Bi ton minik kıyafet. Fenalık geldi şu an :)))
ufak olunca daha bi fenalik gelir insana sanki :)) benimkileri ben utulemedim de sagolsun annemle ablam halletti :))
Amin cnm :) bakamadım daha bütün sayfalara, kendisi de yazdı mı acaba?

yazmadi canim henuz

gogus ucu,gogus kalkaninin muadili mi?

Normal cnm,,, sen bi de benim kafayı görsen :)

sen otur,kardesini yönlendir canim,yorma kendini.
Oda oruc yazik kiyamiyorumda yinede bi sekilde yavas yavas halledecez :) her isi biqune siqdirmam sirayla yapariz her qun bisey :) benim aklima takilan alisveris konusu nasil dolasacam alacam bilmiyorum keske az az alip atsaydik kenara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…