hepinize ii akşamlar arkadaşlar uzun bi süre üye olmadan yazdıklarınızı takip ediyordum .kısmet bugüneymiş bende sizler gibi agustos annesi olucam inş umarım aranıza kabul edersiniz.biraz damdan düşer gibi oldu ama
Ay cok şükúr gözumuz kulağımz sendeydi grubumuzn ilk melegı geldi hemde böyle bir günde tüylerim diken diken oldu Rabbim hepimizinki saglıklı hayırlı evlatlrdan eyler insarch2401 fırsat bulup kendine gelince yazar ins daha rahtlrz
MasaAllah sende hallettin canim bi biz kaldik walla ama iyi oldu bitirdiqin bak bebeklerin ne zaman qeleceqi belli deqil irem hanim hepimizi qaza qetirdiheralde insan kac kere anne olursa olsun her bebeqin duyqusu baska oluyo
Hoşbulduk cnm ☺Hoşgeldin cnm :)
İnşallah cnm, bekliyorum ben de heycanla :)
Aynen öyle cnm :) bitirdim rahatladım wala,, annem de ben ütülerim akşam dedi. Bu gece kıyafet işi tamam yani :)
ahaha guzel cevap :)) neden istemiyor ki bu sefer normali bekledigin icin mi acabaYa kocam dün ben bu sefer doğuma girmesem olur mu dedi hanımlar yaaa( bu adam kesin burayı okuyo,, huuu kocacım, bunu da oku :))))) ben de kızına izah edersin bu durumu büyüyüp neden ablamın doğum fotolarında varsın bende yoksun diye sorunca dedim :)
gule gule saglikla kullanin :)hadi hayirlisi canim. basladin ya,artik gerisi de gelir:)
bizim de mobilyalar kuruluyor suan. allahim saglikla kullanmamizi nasip etsin insallah.
la rosa kesin alacaksan kacirma. bugun yine sepette ekstra indirim var :)
http://www.hepsiburada.com/padisah-hali-120x170-cizgi-cz005-060-cocuk-oda-halisi-p-EAOZDMRPDSHCZ5170
bi cocugunun yikama talimatinda 30-40 yaziyor zaten. ben 30da yikadim 1.5 saatlik programda. makinede bebek-alerji programi da var ama 3 saat mi 4 saat mi ne suruyor. bide zaten utulenecegi icin gereksiz geliyor bana o kadar uzun yikama.
gozun aydin canim masallah bebegine :)
ufak olunca daha bi fenalik gelir insana sanki :)) benimkileri ben utulemedim de sagolsun annemle ablam halletti :))
yazmadi canim henuz
bi cocugunun yikama talimatinda 30-40 yaziyor zaten. ben 30da yikadim 1.5 saatlik programda. makinede bebek-alerji programi da var ama 3 saat mi 4 saat mi ne suruyor. bide zaten utulenecegi icin gereksiz geliyor bana o kadar uzun yikama.
ufak olunca daha bi fenalik gelir insana sanki :)) benimkileri ben utulemedim de sagolsun annemle ablam halletti :))
yazmadi canim henuz
Valla ne güzel yardım etmişler sağ lsun lar. Bizimkiler Ağustos aynını bekleyelim dedikleri için ısrar etmek istemiyorum. Kendi işimi kendim görüyorum:))bi cocugunun yikama talimatinda 30-40 yaziyor zaten. ben 30da yikadim 1.5 saatlik programda. makinede bebek-alerji programi da var ama 3 saat mi 4 saat mi ne suruyor. bide zaten utulenecegi icin gereksiz geliyor bana o kadar uzun yikama.
yazmadi canim henuz
Canım Ulus'ta bir mağaza var şirinler bebe diye A'dan Z'ye her şey var tek bir mağazada her şey var gidip ordan alabilirsin çok gezmeyim diyosanOda oruc yazik kiyamiyorumda yinede bi sekilde yavas yavas halledecez :) her isi biqune siqdirmam sirayla yapariz her qun bisey :) benim aklima takilan alisveris konusu nasil dolasacam alacam bilmiyorum keske az az alip atsaydik kenara :)
Ben de öyle yapacağım. Her şeyi fazla fazla koyup her ihtimali düşüneceğim ve kilitli poşetlerde saklayacağım. Hem hastane zamanına kadar tozlanmasın hem de içinde bir şeyler ararken çantadan çıkartırlarsa kirlenmesin diye. Süt sağma zımbırtısını falan hep alacağım yanıma.
Depend külot çok iyi diyorlar, ondan alacağım kesinlikle.
Yıkadım, 30 derecede 600 devirde sıktırdım.
40 derecede 2 saatlik programda yıkadım ama bazıları küçüldü. Yeni alınanları 30 derecede yıkayacağım.
Üzerinde yazan dereceye göre ayır ama çoğu 30 diyor, 40 derecede bile küçülenler oldu benim. Eğer ayırırsan bazılarını 60 bazılarını 30'da yıkarsın. Hepsini 60'da yıkamanı tavsiye etmem tecrübemden sonra.
rica ederim canim. aynen ben aldigimda daha da dusuktu. ben 65e aldim saka gibi. bide tereddut ettim kim bilir nasil bi hali gelcek bu fiyata diyeCanım çok çok saol. Çok beğendim, fiyatı falan da çok uygun.
kızlar benim bi arkadasimin bebegi sürekli idraryol enfwksiyonu v hasta oluyordu dr sonund iyice sormuş ve bebek kiyafetlerini utulemenin cok doğru olmadigini azda olsa bebeğin normal ortama alismasi gerektigini söylemiş. yunusatici pekte doğru degilmis özelde olsa dogal degilg gaiba ben 3 bebegimdede hic ütü yapmadim ve 40 dereceden fazla yikamadim elimle düzeltip katladim zaten cook minnaklar hayatta katlanamam o kadar utuye =) sana kolay gelsinBugün de ben oturarak ütü yapmaya çalışıyorum:) Bi ton minik kıyafet. Fenalık geldi şu an :)))
Yaaaa ciddimisin canim ? Nerde tam olarak qitsem bulurum heralde sora sora :)Canım Ulus'ta bir mağaza var şirinler bebe diye A'dan Z'ye her şey var tek bir mağazada her şey var gidip ordan alabilirsin çok gezmeyim diyosan
sizinkiler de fazla rahatmis :)) cok yorma canim kendini bebeginkiler hazir olsun yeter. geri kalani ev falan nasilsa hallolur hic dert etme.Valla ne güzel yardım etmişler sağ lsun lar. Bizimkiler Ağustos aynını bekleyelim dedikleri için ısrar etmek istemiyorum. Kendi işimi kendim görüyorum:))
kızlar benim bi arkadasimin bebegi sürekli idraryol enfwksiyonu v hasta oluyordu dr sonund iyice sormuş ve bebek kiyafetlerini utulemenin cok doğru olmadigini azda olsa bebeğin normal ortama alismasi gerektigini söylemiş. yunusatici pekte doğru degilmis özelde olsa dogal degilg gaiba ben 3 bebegimdede hic ütü yapmadim ve 40 dereceden fazla yikamadim elimle düzeltip katladim zaten cook minnaklar hayatta katlanamam o kadar utuye =) sana kolay gelsin
[/QUOTE]Ben normal doğum çok istiyorum çünkü geçen sene ölü doğum yaptım bebeğim bu zamanlarda çoktan dönmüştü ama kucagıma almak nadip olmadı bu bebeğim daha dönmedi inş bu bebeğimi almak nasip olur . sağlıklı olsun normal sezaryan farketmez yeterki rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ( ama oğlum dönüpte normal olursa yok demem güle oynaya doğururum )
Evet fazla rahatlar:) Dun annem diyor ki bebek odası yapalım:)) Ve bunların hepsini Ağustos ayında yapacakmışiz. Herkesten umudumu kestim valla :) Yavaş yavaş hallettigim kadar artık.sizinkiler de fazla rahatmis :)) cok yorma canim kendini bebeginkiler hazir olsun yeter. geri kalani ev falan nasilsa hallolur hic dert etme.
Sağ ol canım ben de ütünün zaten mikropları kirmadigini okumuştum. O yüzden zaten ilk ve son ütü yapışım olabilir bunlar. Sırf ilk diye utuluyorum yani dolapta güzel dursunlar diye estetik kaygilarla:))) Yoksa mikrobu kirsin diye degil. Ben de kucukken annem cok titizmis, hep hasta oluyormusum:)) Doktor anneme demis ki hanimefendi birakin da cocuk bira mikrop alsin:)( Aklima o geldi simdi sen bunu anlatinca.kızlar benim bi arkadasimin bebegi sürekli idraryol enfwksiyonu v hasta oluyordu dr sonund iyice sormuş ve bebek kiyafetlerini utulemenin cok doğru olmadigini azda olsa bebeğin normal ortama alismasi gerektigini söylemiş. yunusatici pekte doğru degilmis özelde olsa dogal degilg gaiba ben 3 bebegimdede hic ütü yapmadim ve 40 dereceden fazla yikamadim elimle düzeltip katladim zaten cook minnaklar hayatta katlanamam o kadar utuye =) sana kolay gelsin
Samanpazarına çıkarken hemen sol da kalıyo orda kime sorsan söyler her marka şampuan , küvet , hastane çıkışı , anne pijama takımı , emzik vs. Ne ararsan var tek bir yerden her şeyi alabiliyorsun avm de mağaza mağaza gezmekten iyi geldi bana :)Yaaaa ciddimisin canim ? Nerde tam olarak qitsem bulurum heralde sora sora :)
tamam insanlari tembellestiriyor belki evet ama bazi seylere konum itibariyle ulasamayanlar icin iyi ki internet var :) sen de baya bisey tamamlanistin dimi yanlis mi hatirliyorum? esyalarin yikanmasi utulenmesi yerlestirilmesi ve canta hazirlama disinda ne eksigin kaldi canim?Evet fazla rahatlar:) Dun annem diyor ki bebek odası yapalım:)) Ve bunların hepsini Ağustos ayında yapacakmışiz. Herkesten umudumu kestim valla :) Yavaş yavaş hallettigim kadar artık.
Sağ ol canım ben de ütünün zaten mikropları kirmadigini okumuştum. O yüzden zaten ilk ve son ütü yapışım olabilir bunlar. Sırf ilk diye utuluyorum yani dolapta güzel dursunlar diye estetik kaygilarla:))) Yoksa mikrobu kirsin diye degil. Ben de kucukken annem cok titizmis, hep hasta oluyormusum:)) Doktor anneme demis ki hanimefendi birakin da cocuk bira mikrop alsin:)( Aklima o geldi simdi sen bunu anlatinca.
Yumuşatıcı ben de alerji yapiyor diye biliyorum, kullanmayacagim hic. Zaten gerek bile yok her sey pamuklu olsugundan yumusacik kaliyor yikansa bile Bir de yikadiklarimi bile havalandiriyorum ki deterjan kokusu kalmasın.
rica ederim canim. aynen ben aldigimda daha da dusuktu. ben 65e aldim saka gibi. bide tereddut ettim kim bilir nasil bi hali gelcek bu fiyata diyeesim dedi sacmalama ne dusunuyosun 65 liralik haliyi al gitsin ertesi gun indirim falan yoktu 100 kusurlara cikmisti tekrar fiyati. senin sansina bugun yine indirim var :)) ama dedigim gibi ertesi gune bitiyor indirimler aklinda olsun.
Depend çok rahat cnm, bir haftaya kalmaz pede geçeriz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?