2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

super cevap,gerisini o dusunsun

Canım biz de muhtemelen alıcaz :) Zaten uzay teması yapmayı düşünüyorduk odasında, bu da tam aradığımız gibi bir şey
tamam ahim sahim bi hali degil ama en azindan incecik degil kalin bi hali. suan uzerinde cok gezinmiyoruz ama yeni olmasina ragmen hav falan da cikarmiyor. e sonra renkleri falan da guzel. biz begendik hatta beklentilerimizin ustunde geldi. satici da cabuk gonderdi. tahmini gonderim tarihi baya ileri bi tarih olmasina ragmen hemen gonderdi. kisacasi memnun kaldim bu alisveristen ben :)
ben de sanki reklamini yapiyorum

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
gozunuz aydin canim cok sevindim ikiniz de iyisiniz cok sukur. merakla bekliyoruz yazacaklarini :)

Kızlar,

Bugün size arka arkaya sorularım var :) Yeni konumuz: "Uyku seti"

Şöyle kenar korumalı bir uyku seti almayı düşünüyorum ama bu kenar koruma ne kadar gereklidir acaba? Beşiğin içini görmeyi engelleyecek olması aklıma takılıyor. Bir de ilk aylarda beşiği üst kademesinde kullanmak istiyorum ve bunlar muhtemelen o zaman sığmayacak, taşacak gibi geliyor. Sizler uyku seti işini ne yaptınız? Korumalı aldınız, tavsiye edeceğiniz marka, detay falan var mı?

https://www.e-bebek.com/dino-boo-dr...paign=VisilabsHomeLastViewedSingleAlternative

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Maşallah maşallah maşallah :))) gözün aydın, Allah uzun ömür versin, çok mutlu olsun inşallah bekliyoruz cnm

Cnm bence kenar koruma şart. Birincisi geçen seneydi sanırım, bi bebek kafası parmaklıkların arasına sıkıştığı için hayatını kaybetti; belki hatırlarsın, anne baba da sorguya alınmıştı hatta... ikincisi bıngıldak kapanana kadar, yani vakti gelince kapanana kadar kafa aşırı hassas, çarpmaması gerek ama içini göstermeme olayı gerçekten sinir bozucu, o konuda haklısın :))

Rabbim size bağışlasın anali babalı sağlıklı bir ömür diliyorum tez vakitte evinize dönün insallah

Bebek ters duruyor canım, dönecek gibi de değil mecburi istikamet sezeryan görünüyor. Sanırım bir sonraki dr randevumda netleşir. Hayırlısıyla doğsunlar
Hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsunda önemli olan o.
Belki döner, en hayırlısı neyse o olsun.

Maşallah kuzucuğa hepimiz sizi merak ettik hayırlı sağlıklı uzun ömürleriniz olsun beraber inşallah . Serklajdı falan dün gibi resmen :)Rahatladığın zaman doğum hikayeni de bekliyoruz

Daha bi ton alınacak şeyimiz var aslında ufak tefek, onlar sorun değil gerçi hallederim. Yatağı, dolabı kurulacak. Dolabını kurulacağı odanın temizlenmesi, duzenlenmesi lazım. Bayramdan sonra yardımcı çağırıp yaptıracağım artık genel br temizlik, duvar silme, cam silme filan. Onun dışında evde yapılacak baya isim var, güya ramazandan önce bitirecektim :)) Gözümde büyüdü yalniz şu an yazınca:)))

ahaha guzel cevap :)) neden istemiyor ki bu sefer normali bekledigin icin mi acaba

gule gule saglikla kullanin :)

İster istemez bakıyorum perdenin arkasına, bu sefer daha kötü olabilirim dedi bu ara daha çok etkileniyo zaten bazı şeylerden. Bir de Ayşe'yi de bırakmak istemiyo bence :)

maşallah allah analı babalı büyütsün en kötü gününüz böyle olsun

Masallah İrem kiza:) Dun cok merakta kaldık ama şükür her şey yolunda. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hasret sona erdi:)

Kolay gelsin..Bende başlıcam birazdan ütüye..Havada bi sıcak bugün Nasıl olcak
Ay sana da kolay gelsin canım. Ben buhari kapattım çok bunalmamak icin:)

Bence olmalı canım mutlaka. İlk aylarda öndekini kullanmayı düşünmüyorum ben hareketlenene kadar ama sonra onu da takarım.

Allah yardım etsin cnm. Ben de oturarak yaptım kendi ütülediklerimi; başka türlü çok zor
Sağ ol canım hızlı hızlı bitirdim zaten şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…