Ya kocam dün ben bu sefer doğuma girmesem olur mu dedi hanımlar yaaa( bu adam kesin burayı okuyo,, huuu kocacım, bunu da oku :))))) ben de kızına izah edersin bu durumu büyüyüp neden ablamın doğum fotolarında varsın bende yoksun diye sorunca dedim :)
tamam ahim sahim bi hali degil ama en azindan incecik degil kalin bi hali. suan uzerinde cok gezinmiyoruz ama yeni olmasina ragmen hav falan da cikarmiyor. e sonra renkleri falan da guzel. biz begendik hatta beklentilerimizin ustunde geldi. satici da cabuk gonderdi. tahmini gonderim tarihi baya ileri bi tarih olmasina ragmen hemen gonderdi. kisacasi memnun kaldim bu alisveristen ben :)Canım biz de muhtemelen alıcaz :) Zaten uzay teması yapmayı düşünüyorduk odasında, bu da tam aradığımız gibi bir şey
gozunuz aydin canim cok sevindim ikiniz de iyisiniz cok sukur. merakla bekliyoruz yazacaklarini :)Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Kolay gelsin..Bende başlıcam birazdan ütüye..Havada bi sıcak bugün Nasıl olcakBugün de ben oturarak ütü yapmaya çalışıyorum:) Bi ton minik kıyafet. Fenalık geldi şu an :)))
Bi yandan da kıyamıyorum, gerçekten kötü olmuş demek mi; yoksa bırakmaz beni hayatta ama... kıza da haksızlık olsun istemiyorum :)super cevap,gerisini o dusunsun
Maşallah maşallah maşallah :))) gözün aydın, Allah uzun ömür versin, çok mutlu olsun inşallahKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canim benim hastahaneyi arayip bilgi almissin burada paylasmissin Allah razı olsun :) tekrar yazacagim cok opuyorumMaşallah maşallah maşallah :))) gözün aydın, Allah uzun ömür versin, çok mutlu olsun inşallahbekliyoruz cnm
Kızlar,
Bugün size arka arkaya sorularım var :) Yeni konumuz: "Uyku seti"
Şöyle kenar korumalı bir uyku seti almayı düşünüyorum ama bu kenar koruma ne kadar gereklidir acaba? Beşiğin içini görmeyi engelleyecek olması aklıma takılıyor. Bir de ilk aylarda beşiği üst kademesinde kullanmak istiyorum ve bunlar muhtemelen o zaman sığmayacak, taşacak gibi geliyor. Sizler uyku seti işini ne yaptınız? Korumalı aldınız, tavsiye edeceğiniz marka, detay falan var mı?
https://www.e-bebek.com/dino-boo-dr...paign=VisilabsHomeLastViewedSingleAlternative
Canim benim hastahaneyi arayip bilgi almissin burada paylasmissin Allah razı olsun :) tekrar yazacagim cok opuyorum
Allah yardım etsin cnm. Ben de oturarak yaptım kendi ütülediklerimi; başka türlü çok zorBugün de ben oturarak ütü yapmaya çalışıyorum:) Bi ton minik kıyafet. Fenalık geldi şu an :)))
Rabbim size bağışlasın anali babalı sağlıklı bir ömür diliyorum tez vakitte evinize dönün insallahKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Hayırlısı olsun. Sağlıkla doğsunda önemli olan o.Bebek ters duruyor canım, dönecek gibi de değilmecburi istikamet sezeryan görünüyor. Sanırım bir sonraki dr randevumda netleşir. Hayırlısıyla doğsunlar
Maşallah kuzucuğa hepimiz sizi merak ettik hayırlı sağlıklı uzun ömürleriniz olsun beraber inşallah . Serklajdı falan dün gibi resmen :)Rahatladığın zaman doğum hikayeni de bekliyoruzKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
pede geceriz dedigin adetken kullandigimiz ped mi canim?
Daha bi ton alınacak şeyimiz var aslında ufak tefek, onlar sorun değil gerçi hallederim. Yatağı, dolabı kurulacak. Dolabını kurulacağı odanın temizlenmesi, duzenlenmesi lazım. Bayramdan sonra yardımcı çağırıp yaptıracağım artık genel br temizlik, duvar silme, cam silme filan. Onun dışında evde yapılacak baya isim var, güya ramazandan önce bitirecektim :)) Gözümde büyüdü yalniz şu an yazınca:)))tamam insanlari tembellestiriyor belki evet ama bazi seylere konum itibariyle ulasamayanlar icin iyi ki internet var :) sen de baya bisey tamamlanistin dimi yanlis mi hatirliyorum? esyalarin yikanmasi utulenmesi yerlestirilmesi ve canta hazirlama disinda ne eksigin kaldi canim?
ahaha guzel cevap :)) neden istemiyor ki bu sefer normali bekledigin icin mi acaba
gule gule saglikla kullanin :)
maşallah allah analı babalı büyütsün en kötü gününüz böyle olsunKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Masallah İrem kiza:) Dun cok merakta kaldık ama şükür her şey yolunda. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hasret sona erdi:)Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Ay sana da kolay gelsin canım. Ben buhari kapattım çok bunalmamak icin:)Kolay gelsin..Bende başlıcam birazdan ütüye..Havada bi sıcak bugün Nasıl olcak
Bence olmalı canım mutlaka. İlk aylarda öndekini kullanmayı düşünmüyorum ben hareketlenene kadar ama sonra onu da takarım.Kızlar,
Bugün size arka arkaya sorularım var :) Yeni konumuz: "Uyku seti"
Şöyle kenar korumalı bir uyku seti almayı düşünüyorum ama bu kenar koruma ne kadar gereklidir acaba? Beşiğin içini görmeyi engelleyecek olması aklıma takılıyor. Bir de ilk aylarda beşiği üst kademesinde kullanmak istiyorum ve bunlar muhtemelen o zaman sığmayacak, taşacak gibi geliyor. Sizler uyku seti işini ne yaptınız? Korumalı aldınız, tavsiye edeceğiniz marka, detay falan var mı?
https://www.e-bebek.com/dino-boo-dr...paign=VisilabsHomeLastViewedSingleAlternative
Sağ ol canım hızlı hızlı bitirdim zaten şimdi.Allah yardım etsin cnm. Ben de oturarak yaptım kendi ütülediklerimi; başka türlü çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?