2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Inş cnm ra



basin sagolsun canim.insallah bu defa saglikli bir sekilde evladini kucagina alacaksin. saglikla dogsunlar da dogum sekli hic onemli degil. rabbim zaten yazmistir nasil olacagini.[/QUOTE]
inş cnm rabbim önce olmayanlara nasip etsin Bizimkileride bize bağışlasın.
 
Son düzenleme:
İlk defa evhamli bir mesaj atacağım ama kızlar karnımda bir ağrı var. Sancı olabilir mi acaba? Yoksa normal midir
 

Cook sevindim ya,kuveze girmemiş yanii dimiii? Süper haber yaa
 
dolap yatak falan ikea miydi siz kurcaksiniz dimi? o da 1 gunden fazla surmez. kurulacak odanin toplanmasina ve temizligine 2 gun verdim bak cok bonkorum :)) sonra cek odanin kapisini evin geri kalani nasilsa hallolur. yardimci alirsan temizlik kismi kolay 1-2 gunde de o biter. mobilyalar havalandiktan sonra(gerci ikea ise onlarda koku falan da olmuyor) da esyalari yerlestirsen. bence 1 haftada halledersin hepsini kendini yormadan :)
 
Inş cnm ra




basin sagolsun canim.insallah bu defa saglikli bir sekilde evladini kucagina alacaksin. saglikla dogsunlar da dogum sekli hic onemli degil. rabbim zaten yazmistir nasil olacagini.
im önce olmayanlara nasip etsin Bizimkileride bize bağışlasın.[/QUOTE]
allah bu kez sağlıkla kucağına aldırsin canm. Sezeryan normal hiç önemli değil. Zaten en iyisi neyse ona dr yönlendirir eminim. Hiç canını sıkma. Allah can sağlığı versin
 

Ne kadar güzel ya hatıralarının oldugu bebegini kızına kadar saklamak....
 
Yok ikea değil başka bir yerden aldık. Hadi bakalım inşallah hesapladigin gibi olur :)) şu an bi umitlendim
 
İster istemez bakıyorum perdenin arkasına, bu sefer daha kötü olabilirim dedi bu ara daha çok etkileniyo zaten bazı şeylerden. Bir de Ayşe'yi de bırakmak istemiyo bence :)
hmm aslinda ayseye bakacak birileri olacak o sure zarfinda, durmaz mi ki onlarla? dedigin gibi cok etkilenecekse de fazla zorlamamak lazim sanki. benim esim de simdiden bisey diyemiyorum diyor. normalde serin kanlidir ama o ortamda dayanabilir miyim bilmiyorum bide benimle ugrasmasinlar diyor :)) seni anliyorum ama insan yaninda istiyor esini.
 
Oda oruc yazik kiyamiyorumda yinede bi sekilde yavas yavas halledecez :) her isi biqune siqdirmam sirayla yapariz her qun bisey :) benim aklima takilan alisveris konusu nasil dolasacam alacam bilmiyorum keske az az alip atsaydik kenara :)


canim bayram sonrasi havalar iyice isinmadan ve biz agirlasmadan cikmamiz lazim. geciktirdikce daha zorlaniriz. birkac parca da olsa almistim ben ama daha coook eksik var.
daha cok var,hallederiz. bizim 2ayimiz var daha. surekli de erken gelir mi acaba diye dusunup de vücudumuzu oyle uyarmayalim. daha cooook var:))
 
Amiin insallah.zamanında alırız bebeklerimizi kucagımızaaa
 
Yok ikea değil başka bir yerden aldık. Hadi bakalım inşallah hesapladigin gibi olur :)) şu an bi umitlendim
guzel bi plan program yap kendine, is sirasini falan kafanda oturttun mu tikir tikir yaparsin. ben mesela atiyorum makinede yikancak biseyler varsa once onlari koyarim. onlar yikanirken isimi gorurum. makine bittiginde obur is de bitmis olur vs.
sayinca cok gorunuyor insanin gozune ama baslayinca bi hirsla devami geliyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…