- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Canım ben kizimda hastaneden kalın bir ped vermislerdi bulabilirsem ondan alicam lohusa pediydi sanırım sıcaklarda hasta bezi zor olur birde ben normal doğum yaptım ama hastaneden çıktığımda kanamam çok yoğun değildiPed olarak Ne alacaksın canım? Normal kullandıklarımız olmuyor sanırım. Depend tarzı külotlara gerek var mı yoksa lohusa pedi gibi birşey mi?
Oyyy masallah güzellik yaaaa
hmm aslinda ayseye bakacak birileri olacak o sure zarfinda, durmaz mi ki onlarla? dedigin gibi cok etkilenecekse de fazla zorlamamak lazim sanki. benim esim de simdiden bisey diyemiyorum diyor. normalde serin kanlidir ama o ortamda dayanabilir miyim bilmiyorum bide benimle ugrasmasinlar diyor :)) seni anliyorum ama insan yaninda istiyor esini.
MaşaAllah Rabbim korusun hepsini insallah. Bütun zorluklara değiyorAy ne sacma yere gitmis yazdigim:) buyuttuk canm zorlu yollardan gectik beraber ama cik sukur hersey yolunda oglum olucak insallahFarahFarah
Aynen ben de mutlaka planlı yaparım işleri öyle daha kolay oluyor sanki psikolojik olarak da:)guzel bi plan program yap kendine, is sirasini falan kafanda oturttun mu tikir tikir yaparsin. ben mesela atiyorum makinede yikancak biseyler varsa once onlari koyarim. onlar yikanirken isimi gorurum. makine bittiginde obur is de bitmis olur vs.
sayinca cok gorunuyor insanin gozune ama baslayinca bi hirsla devami geliyor :)
Gizliden gizliye takip ediyor herhalde hahahahaYa kocam dün ben bu sefer doğuma girmesem olur mu dedi hanımlar yaaa( bu adam kesin burayı okuyo,, huuu kocacım, bunu da oku :))))) ben de kızına izah edersin bu durumu büyüyüp neden ablamın doğum fotolarında varsın bende yoksun diye sorunca dedim :)
Evet fazla rahatlar:) Dun annem diyor ki bebek odası yapalım:)) Ve bunların hepsini Ağustos ayında yapacakmışiz. Herkesten umudumu kestim valla :) Yavaş yavaş hallettigim kadar artık.
Sağ ol canım ben de ütünün zaten mikropları kirmadigini okumuştum. O yüzden zaten ilk ve son ütü yapışım olabilir bunlar. Sırf ilk diye utuluyorum yani dolapta güzel dursunlar diye estetik kaygilarla:))) Yoksa mikrobu kirsin diye degil. Ben de kucukken annem cok titizmis, hep hasta oluyormusum:)) Doktor anneme demis ki hanimefendi birakin da cocuk bira mikrop alsin:)( Aklima o geldi simdi sen bunu anlatinca.
Yumuşatıcı ben de alerji yapiyor diye biliyorum, kullanmayacagim hic. Zaten gerek bile yok her sey pamuklu olsugundan yumusacik kaliyor yikansa bile Bir de yikadiklarimi bile havalandiriyorum ki deterjan kokusu kalmasın.
Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Aynen ya üstüne fazla düşülen çocuklar daha çok ve çabuk hasta oluyor biraz akışına bırakmak lazım yerde sürünüp toz fln yutsun abartmamak lazım ne çok titiz ne çok pisEvet fazla rahatlar:) Dun annem diyor ki bebek odası yapalım:)) Ve bunların hepsini Ağustos ayında yapacakmışiz. Herkesten umudumu kestim valla :) Yavaş yavaş hallettigim kadar artık.
Sağ ol canım ben de ütünün zaten mikropları kirmadigini okumuştum. O yüzden zaten ilk ve son ütü yapışım olabilir bunlar. Sırf ilk diye utuluyorum yani dolapta güzel dursunlar diye estetik kaygilarla:))) Yoksa mikrobu kirsin diye degil. Ben de kucukken annem cok titizmis, hep hasta oluyormusum:)) Doktor anneme demis ki hanimefendi birakin da cocuk bira mikrop alsin:)( Aklima o geldi simdi sen bunu anlatinca.
Yumuşatıcı ben de alerji yapiyor diye biliyorum, kullanmayacagim hic. Zaten gerek bile yok her sey pamuklu olsugundan yumusacik kaliyor yikansa bile Bir de yikadiklarimi bile havalandiriyorum ki deterjan kokusu kalmasın.
Masallah canımmm... hosgelmis irem bebekkkk.ikinizinde iyi olmasına ve bebişimizin kuveze girmemesine ayrıca cok sevindimKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Evet canm bölge bölge önde geride olabiliyor. Normal bi durumKızlar bu arada bebeğinin başı için bir hafta kadar büyük dedi dr. Diğerleri tam haftasiyla uyumlu dedi. Hastalık belirtisi değil ama biraz iri sana göre dedi.böyle birşey duyan var mi
Çok şükür canım. Maşallah size hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Evet evet simdi gördüm,dün aksamdan baslamıstım okumaya.çoook sevindim çooook.seninde emegine saglık...Yok cnm girmemiş.. Az önce kendi de yazdı, toparlanınca da uzun uzun yazar inşallah :) Şimdi mis mis kuzusunu kokluyodur ne güzel :)
Selam kizlar, benim cephemde pek bir gelisme yok, hala doktordan gelicek haberi bekliyorum, neye karar vericekler biranonce soyleseler beklemek daha kotu, stresten ise bile gidemedim bugun, artik iznimde baslamis oldu boylece, bugun sondu normalde. Bende bebegin camasirlarini attim simdi makinaya aradan ciksinlar bide aklim onlarda kalmasin dedim.arch2401 guzel haberini almak gercekten cok guzel, Allah anali babali buyutsun saglikla insallah tez vakitte de evlerine bebekleri ile birlikte donerler cok sewindim darisi zamani geldiginde hepimizin basina olsun. Gelisme oldukca yazicam kizlar, yarinda nefroloji dr kontrolum var orayada gostericem sonuclarimi. Gorusmek uzere kizlar...
BEnde de ara ara oluyor ama sıklıgı onemli diyorlar,bir de karın sertlesmesi de onemliymis... onu bi takip et bence ama bence kötü bir durum yokturİlk defa evhamli bir mesaj atacağım ama kızlar karnımda bir ağrı var. Sancı olabilir mi acaba? Yoksa normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?