- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ne çok beklettiler yahu. Hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah senin için de bebek için de. Bir an önce karar vers3ler de sen de stresten kurtulsan canım yaa. Allah yardımcın llsunSelam kizlar, benim cephemde pek bir gelisme yok, hala doktordan gelicek haberi bekliyorum, neye karar vericekler biranonce soyleseler beklemek daha kotu, stresten ise bile gidemedim bugun, artik iznimde baslamis oldu boylece, bugun sondu normalde. Bende bebegin camasirlarini attim simdi makinaya aradan ciksinlar bide aklim onlarda kalmasin dedim.arch2401 guzel haberini almak gercekten cok guzel, Allah anali babali buyutsun saglikla insallah tez vakitte de evlerine bebekleri ile birlikte donerler cok sewindim darisi zamani geldiginde hepimizin basina olsun. Gelisme oldukca yazicam kizlar, yarinda nefroloji dr kontrolum var orayada gostericem sonuclarimi. Gorusmek uzere kizlar...
Yok ikea değil başka bir yerden aldık. Hadi bakalım inşallah hesapladigin gibi olur :)) şu an bi umitlendim
Bir kaç gündür kızların yaşadıklarını okuyunca kötü mü etkilendim diyorum ama ihmal de etmek istemiyorum. Biraz sertleşme de var sanki. En iyisi bi doktora gideyim ben.BEnde de ara ara oluyor ama sıklıgı onemli diyorlar,bir de karın sertlesmesi de onemliymis... onu bi takip et bence ama bence kötü bir durum yoktur
Aynen canım ben de bugün bismillah dedim ama bakalim:) Şimdi biraz ağrım oldu ama doktora mi gitsem diyorumcanim baslayinca gerisi gelir ama yavas yavas basla bence. cunku yoruluyorsun ve ara verdigin gunler oluyor illaki. kendine program yapinca hangi gun ne yapacagini,o zaman daha iyi oluyor.
Aynen canım ben de bugün bismillah dedim ama bakalim:) Şimdi biraz ağrım oldu ama doktora mi gitsem diyorum
Bi yandan da kıyamıyorum, gerçekten kötü olmuş demek mi; yoksa bırakmaz beni hayatta ama... kıza da haksızlık olsun istemiyorum :)
Aynen ben de mutlaka planlı yaparım işleri öyle daha kolay oluyor sanki psikolojik olarak da:)
Normal markette satılır mi bu acaba migros gibi yerlerde filan?
Alışveriş listeni planla, aynı ilçeden, aynı mağazadan hatta aynı reyondan alacaklarını gruplar halinde yazarsan içeride de fazla vakit geçirmemiş olursun ayakta da çok durmamış olursun. Mesela alacağın ürünlerin kaliteli denen markalarını yaz kağıda, almak istediğin marka, bulamazsan alabileceğin marka ve kesinlikle almayacağın marka not defterinde bulunsun, reyonda gördüğün zaman kolayca seçim yapabilirsin. Listeni hazırlamadan önce internetten ve forumdan kesinlikle yoğun bir araştırma yap, mağazada oyalanacağın vaktin çoğunu evde otururken geçiştir. İnternetten alabileceğin şeyler varsa ver siparişini eve gelsin, bir de onlar için uğraşma. İnternette daha ekonomik olan ama görmen gereken şeyler varsa (araba, yatak vs. gibi) mağazada incele, not al, eve gelince internetten sipariş ver. Hem arabada yer kaplamaz hem taşıma zorluğu olmaz hem de ekonomik olur.Oda oruc yazik kiyamiyorumda yinede bi sekilde yavas yavas halledecez :) her isi biqune siqdirmam sirayla yapariz her qun bisey :) benim aklima takilan alisveris konusu nasil dolasacam alacam bilmiyorum keske az az alip atsaydik kenara :)
Marketlerde, plastik ve kaplama ürünü satan yerlerde bulabilirsin. Ben geçen sene almıştım o yüzden hatırlamıyorum nereden aldığımı ama misal bir tane buldum ben :)kilitli posetleri nerde bulabiliriz canim?
Maşallah İrem Hanım'a, ne güzel kilosu da boyu da. Tez zamanda eve de çıkarsınız inşallah, bol bol emzir annesi kızını, ödülü olsun :)Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Bence en iyi reklam memnun müşteridir, hak ediyorlarsa ben de her fırsatta reklam yaparım.tamam ahim sahim bi hali degil ama en azindan incecik degil kalin bi hali. suan uzerinde cok gezinmiyoruz ama yeni olmasina ragmen hav falan da cikarmiyor. e sonra renkleri falan da guzel. biz begendik hatta beklentilerimizin ustunde geldi. satici da cabuk gonderdi. tahmini gonderim tarihi baya ileri bi tarih olmasina ragmen hemen gonderdi. kisacasi memnun kaldim bu alisveristen ben :)
ben de sanki reklamini yapiyorum
İlk defa evhamli bir mesaj atacağım ama kızlar karnımda bir ağrı var. Sancı olabilir mi acaba? Yoksa normal midir
tebrikler canım , maşallah İrem kıza , sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah : )Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
ben uyku setini karyolasına takacağım ama ilk 6 ay için anne yanı beşik aldım ona hiç birşey takmayacağım , psikolojik belki ama yenidoğan bebek sanki havasız kalır gibi geliyor o puf puf tekstil malzemelerinin arasındaKızlar,
Bugün size arka arkaya sorularım var :) Yeni konumuz: "Uyku seti"
Şöyle kenar korumalı bir uyku seti almayı düşünüyorum ama bu kenar koruma ne kadar gereklidir acaba? Beşiğin içini görmeyi engelleyecek olması aklıma takılıyor. Bir de ilk aylarda beşiği üst kademesinde kullanmak istiyorum ve bunlar muhtemelen o zaman sığmayacak, taşacak gibi geliyor. Sizler uyku seti işini ne yaptınız? Korumalı aldınız, tavsiye edeceğiniz marka, detay falan var mı?
https://www.e-bebek.com/dino-boo-dr...paign=VisilabsHomeLastViewedSingleAlternative
canım 29. hafta kontrolünde bizim de oyle çıkmıştı. ama gözle görülebilecek bişey değil sağdan soldan 1'er milim falan farkediyordur en fazla, bebek doğum kanalına girince önem kazanıyor demişti doktor. o yüzden endişelenme. hatta geçen 32. haftadaki kontrolde de 35. haftada çıktı kafa ölçüsü :) ama artık bebek büyüdüğü için sağlıklı ölçüm yapamıyoruz dedi doktor. o yüzden ilerleyen haftalarda da takılmasın kafana bu mevzu :)Kızlar bu arada bebeğinin başı için bir hafta kadar büyük dedi dr. Diğerleri tam haftasiyla uyumlu dedi. Hastalık belirtisi değil ama biraz iri sana göre dedi.böyle birşey duyan var mi
Cnm bence kenar koruma şart. Birincisi geçen seneydi sanırım, bi bebek kafası parmaklıkların arasına sıkıştığı için hayatını kaybetti; belki hatırlarsın, anne baba da sorguya alınmıştı hatta... ikincisi bıngıldak kapanana kadar, yani vakti gelince kapanana kadar kafa aşırı hassas, çarpmaması gerekama içini göstermeme olayı gerçekten sinir bozucu, o konuda haklısın :))
Canım. Benim geçen gün adetimin ilk günü olduğu gibi hafif karın ağrım vardı. Sonra iki kere sağlam sancı girdi karnıma. Daha sonra kasılma ile birlikte sancı girmeye başladı. Herkeste aynı olmaz tsbi ama sıra böyleydi. Ama garip bişeyler olduğunu anladım öyle hafif hafif ağrılar hep oluyodu onlar gibi değildi.İlk defa evhamli bir mesaj atacağım ama kızlar karnımda bir ağrı var. Sancı olabilir mi acaba? Yoksa normal midir
ben uyku setini karyolasına takacağım ama ilk 6 ay için anne yanı beşik aldım ona hiç birşey takmayacağım , psikolojik belki ama yenidoğan bebek sanki havasız kalır gibi geliyor o puf puf tekstil malzemelerinin arasında
Rabbim yardımcn olsn cnm senden gelecek güzel habrleri bekliyoriz ins dualarmz seninle icini ferh tutSelam kizlar, benim cephemde pek bir gelisme yok, hala doktordan gelicek haberi bekliyorum, neye karar vericekler biranonce soyleseler beklemek daha kotu, stresten ise bile gidemedim bugun, artik iznimde baslamis oldu boylece, bugun sondu normalde. Bende bebegin camasirlarini attim simdi makinaya aradan ciksinlar bide aklim onlarda kalmasin dedim.arch2401 guzel haberini almak gercekten cok guzel, Allah anali babali buyutsun saglikla insallah tez vakitte de evlerine bebekleri ile birlikte donerler cok sewindim darisi zamani geldiginde hepimizin basina olsun. Gelisme oldukca yazicam kizlar, yarinda nefroloji dr kontrolum var orayada gostericem sonuclarimi. Gorusmek uzere kizlar...
İcin nasıl rahat edecekse artık canım....Bir kaç gündür kızların yaşadıklarını okuyunca kötü mü etkilendim diyorum ama ihmal de etmek istemiyorum. Biraz sertleşme de var sanki. En iyisi bi doktora gideyim ben.
İçime su serpildi canm çok sagol. 30+2 yim 31+6 çıkıyor benimde. Sağlık olsun. Azıcık büyük benim kızında kafası ablasina çekmiştir belkidecanım 29. hafta kontrolünde bizim de oyle çıkmıştı. ama gözle görülebilecek bişey değil sağdan soldan 1'er milim falan farkediyordur en fazla, bebek doğum kanalına girince önem kazanıyor demişti doktor. o yüzden endişelenme. hatta geçen 32. haftadaki kontrolde de 35. haftada çıktı kafa ölçüsü :) ama artık bebek büyüdüğü için sağlıklı ölçüm yapamıyoruz dedi doktor. o yüzden ilerleyen haftalarda da takılmasın kafana bu mevzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?