2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saqol canim tesekkur ederim fikirler icin yazmak iyi olur isim kolaylasir haklisin tesekkur ederim

Canım senden güzel haberler alıcaz inşallah, bu aralar güzel haberler almaya alıştık :) İnşallah kızın biraz daha bekler, olmazsa da haftan iyi. Allah'tan hayırlısı olsun ikiniz için de.

İlk defa evhamli bir mesaj atacağım ama kızlar karnımda bir ağrı var. Sancı olabilir mi acaba? Yoksa normal midir
Ayyyy adim evhamliya cikti yaaa walla olanlari soyluyorum canim benim inanirmisin her ayin 20sinde aqrim var 30 haftadir qecmedi bu artik dikkate almiyorum.Tabiki sende boyle bi durum yoktu ilk defa olduysa karnindaki kasilmalar duzenliyse doktora qit derim bi

ben uyku seti olarak almadım, daha doğrusu alamadım çünkü yatağımız standart ölçüde değil. nevresim takımını korumalıkları falan kumaş alıp diktirdik. korumalık da sadece başucu ve beşiğin ön tarafına bağlayabiliyorum. duvara dayanan kısım düz olduğundan oraya da rulo yastık yaptırdık. ayak ucu da düz ama oraya bişey yapmadım. gerek görürsem yastık falan koyarım. ben böyle hallettim :)

İlk defa evhamli bir mesaj atacağım ama kızlar karnımda bir ağrı var. Sancı olabilir mi acaba? Yoksa normal midir
canım pozisyon değiştirince geçiyor mu? takip et biraz geçmiyorsa aksatma bence. gaz sancısı falan olmasın. arada benim de tutuyor çünkü. geçiyor sonra.
instagramda doğum videoları çeken bi sayfada izlemiştim. baba fenalaşmış, orda doğum gerçekleşiyo arkada bi kaç kişi babayı tutmuş kaldırmaya çalışıyo falan. bide adamı yatırmışlar sedyeye bebeği de yanına veriyorlar, sanki doğumu o yapmış, anne olan o arada denk geliyorum her seferinde de gülüyorum eşim de diyor gülüyorsun ama ben de böyle olmayayım sonra

senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım.
İçime su serpildi canm çok sagol. 30+2 yim 31+6 çıkıyor benimde. Sağlık olsun. Azıcık büyük benim kızında kafası ablasina çekmiştir belkide
canım zaten bu işin bi standardı yok her bebek aynı değil, o yüzden kafaya takma. hem taksan ne olacak insanın elinden bişey gelmiyor ki, ne yapabilirsin. rahat ol, gönlünü ferah tut, bişey olmaz de :)

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canim benim qozun aydin masaAllah Rabbim anali babali buyutsun saqlikli bi omur nasip etsin insaAllah Irem'e

Çok teşekkürler bilgiler için.. Benim hastanenin duvarlarında da ilk 1 ay emzik ve biberon kullanımını önermiyoruz yazıyordu her kapıda. Benim de dikkatimi çekti. Sanırım ilk ay vermicem emzik falan korktum..

@garipkedi canım dinlendikçe geçen bir ağrıysa sorun yok diye biliyorum. Biraz hareket et önce ev içinde 1-2 dolaş, sonra otur uzan hala varsa bir doktorunu arayabilirsin. İçin rahat eder.

Keşke biz de girmek istemiyorum Doğuma direk getirin kucağıma verin çocuğu diyebilsek dimi :)

Hoşgeldinn bizim de daha çantamız hazır değil sadece bir pijama takımım var en az bir daha almalıyım izne de çılmışsın artıl halledebilrsn yavaş yavaş ben de bayram dönüşü çantaları kapının yanına koycam en azından

Aynen katılıyorum canım benim oğlum 2.5 yaşında bende sacece kırkı çıkana kadar ütüledim sonrasında hiç ütülemedim çok şükür sık hasta olan bir çocuk değil.

besigin icindeki yatak nasil canim?

Canım biz daha beşiğe karar veremedik, yatağı da araştırıcaz. Yarı ortopedik tavsiye ediyorlar sanırım. Anne yanını soruyorsan Çilekten aldık. Yatağı, tekstili falan her şey içindeydi. Yatağın özelliğini sorduğumda yeni doğanlara en uygun falan dedi. İyidir herhalde.

Aynen katılıyorum canım benim oğlum 2.5 yaşında bende sacece kırkı çıkana kadar ütüledim sonrasında hiç ütülemedim çok şükür sık hasta olan bir çocuk değil.
Aynen bende kırkı çıkana kadar ütü yaptım. Sonra biraktim. 6 aydan sonra sabuntozunu da biraktim tek kendi çamaşırlarını bizim deterjanlar yikadim. Şükür benim kızimda alerjen değil sorun yaşamadım. Zaten bir süre sonra utuyrde yetisemez insan.

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canım gözün aydın çok sevindim allah analı babalı biyütsün iremi sağlıkla kavuştun güzel kızına bol sütlü günlerin olsun inşallah..

evet canim anne yani,yanlis yazdim:)
odasina aldigimiz yari ortopedik ama ilk aylar icin yatak odasina ufak bir sey alacagiz da hic bakmadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…