2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de kontrolden çıktım, doktor bayramdan sonra gel demişti ama içime sinmedi bayramdan önce gittim. Artık 2 haftada bir çağırıyor, ben de 2 haftadan sonra acaba bu hareket ne anlama geliyor diye gerilmeye başlıyordum, iyi oldu :)

Kızım doğum pozisyonuna gelmiş, 30. haftada gittiğimde makat gelişliydi şimdi düzelmiş. Ölçüleri haftasına uyumlu, her şey yolunda görünüyor şimdilik. Suyu, plasentası da normal. Dün karnımın yanında kemikleşmiş gibi bir sertlik vardı birkaç dakikalık, beni oldukça korkutmuştu ama bir yerlerini yasladığı için öyleymiş, boşuna gerilmişim. Şimdi bir sonraki randevuya kadar bekleyeceğiz bakalım. Bu arada huysuz kız yüzünü göstermedi, yaramaz şey, gösterse ne olacaktı sanki merak ediyoruz biz hep :)

Kızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce

Ben de instagramdan bu uyku setini yaptırdım beşiğimize. 1 tarafını açık bıraktırdım yattığım yerden göreyim diye. Tecrübelerime dayanarak :) çünkü zırt pırt kalk bak zor oluyo. 220 tl ye geldi uyku seti. İsim bannerı da 30 tL. Takı yastığımızı da hediye etti sağolsun.

Maşallah bebişe herşey yolundaymış şükür :) bizimki her gittiğimizde yüzü açık kızım azcık nazlı ol diyorum ama yok :)

gözün aydın maşallah bebişe güzel haberler bunlar :)
Kızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
prima premium care aldım ben de

güle güle kullan çok şekermiş :)

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Çok sevindim küveze ve yoğun bakıma girmemiş olmasına hadi gözün aydın maşallah diyelim irem bebeğimize bundan sonra da herşey yolunda gider inşallah

Kızlar biraz nazlı oluyor canm..biraz merakta biraktiriyorlar. Olsun saglikliymis ya önemli olan o

Huggies aldım ben canım. Oğlumda prima kullanmıştım ama hakkında kötü şeyler duyduğum için huggies e geçtim bu sefer.
Prima bende düşünmüyorum sızdırıyor fln diyorlar hep huggies diyorum aslında ama burada her markette Yok bizim Toptan'da var bi acil bişey olsa bitse hemen almak zor olur diye kafama takıldı

Ben Prima Premiumcare Yenidoğan aldım. Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama ilerleyen dönemlerde yapılan youtuber testlerinde sleepy emciliği en yüksek olanlardan çıkmıştı ama yenidoğan için bilmiyorum.
İyi diye duydum onu da huggies diyordum ama sleepy yorumları da iyi bilemedim

Oyy maşaAllah cok guzell minnoş. Ben bebegimi hic boyle goremedim farkli bi ultrason mu acaba bu

MaşaAllah kızına da annesine de Rabbim hayirli evlat eylesin
Canm bende öncekilerde hep normal görüyordum. bu kez sordum dr a renkli görecek miyiz diye. O şekilde baktı. Daha önce neden bakmadığını anlamadım. Keşke önceden soyleseydim dedim.özel de bakıyorlar canm. Devlette yoktur

Kızlar bhgun dogumodasina çıkınca gördüm ki kapı süsü hepsinde var. Hastane için kapı süsü yaptircaklarin aklında olsun diye söyleyeyim dedim. Çok tuhaf duygular hissettim bugün ikinci olmasına rağmen cok heyecanlandım. Birde çok şükür bu defa olumlu şeyler duyunca ve böyle guzel gorunce eşimle çok mutlu olduk. Cinsiyeti teyit ettirince eşim dahada bir mutlu oldu tabi. Kız oğlan farketmiyor ama ikisinin duygusunu da tadacak olmak güzelmiş.

Bende özel hastaneye gidiyorum ama ne bileyim cihaz farklıdır diye düşunmüstüm madem ayni cihaz dedigin gibi neden oyle bakmiyorki. Bayramdan sonra bende söyliyeyimde insallah gorebiliriz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…