:) eşime sürekli söylüyorum ne güzel nasıl Doğum olacak stresi Yok hazır doğmuş bebeği eline verecekler diye sinirimi bozuyor ya oda girsin strese :)Keşke biz de girmek istemiyorum Doğuma direk getirin kucağıma verin çocuğu diyebilsek dimi :)
Huggies aldım ben canım. Oğlumda prima kullanmıştım ama hakkında kötü şeyler duyduğum için huggies e geçtim bu sefer.Kızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
Maşallah bebişe herşey yolundaymış şükür :) bizimki her gittiğimizde yüzü açık kızım azcık nazlı ol diyorum ama yok :)Ben de kontrolden çıktım, doktor bayramdan sonra gel demişti ama içime sinmedi bayramdan önce gittim. Artık 2 haftada bir çağırıyor, ben de 2 haftadan sonra acaba bu hareket ne anlama geliyor diye gerilmeye başlıyordum, iyi oldu :)
Kızım doğum pozisyonuna gelmiş, 30. haftada gittiğimde makat gelişliydi şimdi düzelmiş. Ölçüleri haftasına uyumlu, her şey yolunda görünüyor şimdilik. Suyu, plasentası da normal. Dün karnımın yanında kemikleşmiş gibi bir sertlik vardı birkaç dakikalık, beni oldukça korkutmuştu ama bir yerlerini yasladığı için öyleymiş, boşuna gerilmişim. Şimdi bir sonraki randevuya kadar bekleyeceğiz bakalım. Bu arada huysuz kız yüzünü göstermedi, yaramaz şey, gösterse ne olacaktı sanki merak ediyoruz biz hep :)
Ben sleppy denicem bu kez canm. Bir paket alirim iyi gelirse devam ederimKızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
gözün aydın maşallah bebişe güzel haberler bunlar :)Ben de kontrolden çıktım, doktor bayramdan sonra gel demişti ama içime sinmedi bayramdan önce gittim. Artık 2 haftada bir çağırıyor, ben de 2 haftadan sonra acaba bu hareket ne anlama geliyor diye gerilmeye başlıyordum, iyi oldu :)
Kızım doğum pozisyonuna gelmiş, 30. haftada gittiğimde makat gelişliydi şimdi düzelmiş. Ölçüleri haftasına uyumlu, her şey yolunda görünüyor şimdilik. Suyu, plasentası da normal. Dün karnımın yanında kemikleşmiş gibi bir sertlik vardı birkaç dakikalık, beni oldukça korkutmuştu ama bir yerlerini yasladığı için öyleymiş, boşuna gerilmişim. Şimdi bir sonraki randevuya kadar bekleyeceğiz bakalım. Bu arada huysuz kız yüzünü göstermedi, yaramaz şey, gösterse ne olacaktı sanki merak ediyoruz biz hep :)
prima premium care aldım ben deKızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
güle güle kullan çok şekermiş :)Ben de instagramdan bu uyku setini yaptırdım beşiğimize. 1 tarafını açık bıraktırdım yattığım yerden göreyim diye. Tecrübelerime dayanarak :) çünkü zırt pırt kalk bak zor oluyo. 220 tl ye geldi uyku seti. İsim bannerı da 30 tL. Takı yastığımızı da hediye etti sağolsun. Eki Görüntüle 2012312
Çok sevindim küveze ve yoğun bakıma girmemiş olmasına hadi gözün aydınKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Kızlar biraz nazlı oluyor canm..biraz merakta biraktiriyorlar. Olsun saglikliymis ya önemli olan oBen de kontrolden çıktım, doktor bayramdan sonra gel demişti ama içime sinmedi bayramdan önce gittim. Artık 2 haftada bir çağırıyor, ben de 2 haftadan sonra acaba bu hareket ne anlama geliyor diye gerilmeye başlıyordum, iyi oldu :)
Kızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
Prima bende düşünmüyorum sızdırıyor fln diyorlar hep huggies diyorum aslında ama burada her markette Yok bizim Toptan'da var bi acil bişey olsa bitse hemen almak zor olur diye kafama takıldıHuggies aldım ben canım. Oğlumda prima kullanmıştım ama hakkında kötü şeyler duyduğum için huggies e geçtim bu sefer.
İyi diye duydum onu da huggies diyordum ama sleepy yorumları da iyi bilemedimBen Prima Premiumcare Yenidoğan aldım. Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama ilerleyen dönemlerde yapılan youtuber testlerinde sleepy emciliği en yüksek olanlardan çıkmıştı ama yenidoğan için bilmiyorum.
Yok ortalamaya bakıyorum hepsi aynı mesafe gibi şu an bana:)biraz kıvanç meyillyimEmir güzel bi isim ama çok fazla konuldu bir ara. Bıktık sanırım :) sen bunu mu beğeniyodun canım?
Ben molfix göbek oyuntulu aldım cnmKızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
Oyy maşaAllah cok guzell minnoş. Ben bebegimi hic boyle goremedim farkli bi ultrason mu acaba bu
MaşaAllah kızına da annesine de Rabbim hayirli evlat eylesinKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canm bende öncekilerde hep normal görüyordum. bu kez sordum dr a renkli görecek miyiz diye. O şekilde baktı. Daha önce neden bakmadığını anlamadım. Keşke önceden soyleseydim dedim.özel de bakıyorlar canm. Devlette yokturOyy maşaAllah cok guzell minnoş. Ben bebegimi hic boyle goremedim farkli bi ultrason mu acaba bu
MaşaAllah kızına da annesine de Rabbim hayirli evlat eylesin
Bende özel hastaneye gidiyorum ama ne bileyim cihaz farklıdır diye düşunmüstüm madem ayni cihaz dedigin gibi neden oyle bakmiyorki. Bayramdan sonra bende söyliyeyimde insallah gorebiliriz bizdeCanm bende öncekilerde hep normal görüyordum. bu kez sordum dr a renkli görecek miyiz diye. O şekilde baktı. Daha önce neden bakmadığını anlamadım. Keşke önceden soyleseydim dedim.özel de bakıyorlar canm. Devlette yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?