Bildiğim kadarıyla yoğun dalgalar gönderiliyor bu görüntülerin alınması için belki de o yüzdendir canm. Belkide dr un kolayına geliyor diye. Bence de teklif et. Bende burdan bir arkadaş sayesinde aklıma geldi.Bende özel hastaneye gidiyorum ama ne bileyim cihaz farklıdır diye düşunmüstüm madem ayni cihaz dedigin gibi neden oyle bakmiyorki. Bayramdan sonra bende söyliyeyimde insallah gorebiliriz bizde
Kızlar Kizim uyumusken tüm herşeyi yaziyorum böyle ard arsa kusura bakmayın ama birde ben gecelik falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Ptt avm de simdi baktım 65 tl acaba nasıldır. Açıkçası çok kullanmayavagim içim çok para vermek istemiyorum.pijama zaten koycm da ne yapsam bilemedim. Rahat günlük bir elbise mi koysam acba napsm bilemedim
Ben hala kafama göre birsey bulamadım ama bencede bir tane gecelik şart.Kızlar Kizim uyumusken tüm herşeyi yaziyorum böyle ard arsa kusura bakmayın ama birde ben gecelik falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Ptt avm de simdi baktım 65 tl acaba nasıldır. Açıkçası çok kullanmayavagim içim çok para vermek istemiyorum.pijama zaten koycm da ne yapsam bilemedim. Rahat günlük bir elbise mi koysam acba napsm bilemedim
ElhamdülillahKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canım bende baştan senin gibi düşündüm ama bir tanede olsa gecelik şart ben bir tane kısa kollu alicam doğumdan sonra kontrole geliniyor pijama zor oluyorKızlar Kizim uyumusken tüm herşeyi yaziyorum böyle ard arsa kusura bakmayın ama birde ben gecelik falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Ptt avm de simdi baktım 65 tl acaba nasıldır. Açıkçası çok kullanmayavagim içim çok para vermek istemiyorum.pijama zaten koycm da ne yapsam bilemedim. Rahat günlük bir elbise mi koysam acba napsm bilemedim
Bugün onu sormayı unuttum bir gecelik alayım da bakalım. Sonra sorup ona göre alayım Sagolun kizlargenelde hastaneler 2 gecelik bir sabahlik istiyormus.
bismillah deyip basladiysan gelir gerisi:)
cok rahatsiz ediciyse bir sor doktoruna canim.
Evet Migros, Happy Center vs. gibi marketlerde gördüm ben, mahallenizde bulunan zincir marketlerde de vardır muhtemelen.
Alışveriş listeni planla, aynı ilçeden, aynı mağazadan hatta aynı reyondan alacaklarını gruplar halinde yazarsan içeride de fazla vakit geçirmemiş olursun ayakta da çok durmamış olursun. Mesela alacağın ürünlerin kaliteli denen markalarını yaz kağıda, almak istediğin marka, bulamazsan alabileceğin marka ve kesinlikle almayacağın marka not defterinde bulunsun, reyonda gördüğün zaman kolayca seçim yapabilirsin. Listeni hazırlamadan önce internetten ve forumdan kesinlikle yoğun bir araştırma yap, mağazada oyalanacağın vaktin çoğunu evde otururken geçiştir. İnternetten alabileceğin şeyler varsa ver siparişini eve gelsin, bir de onlar için uğraşma. İnternette daha ekonomik olan ama görmen gereken şeyler varsa (araba, yatak vs. gibi) mağazada incele, not al, eve gelince internetten sipariş ver. Hem arabada yer kaplamaz hem taşıma zorluğu olmaz hem de ekonomik olur.
Marketlerde, plastik ve kaplama ürünü satan yerlerde bulabilirsin. Ben geçen sene almıştım o yüzden hatırlamıyorum nereden aldığımı ama misal bir tane buldum ben :)
https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/56241662-32878-koroplast-cift-kilitli-poset-buyuk
Maşallah İrem Hanım'a, ne güzel kilosu da boyu da. Tez zamanda eve de çıkarsınız inşallah, bol bol emzir annesi kızını, ödülü olsun :)
Bence en iyi reklam memnun müşteridir, hak ediyorlarsa ben de her fırsatta reklam yaparım.
Adet ağrısına benzeyen bir sancıysa ve belinden vuruyorsa sorun olabilir ama muhtemelen bir şey değildir. Yine de için rahat etsin diye doktorunu ara ya da git bir görün.
Canım. Benim geçen gün adetimin ilk günü olduğu gibi hafif karın ağrım vardı. Sonra iki kere sağlam sancı girdi karnıma. Daha sonra kasılma ile birlikte sancı girmeye başladı. Herkeste aynı olmaz tsbi ama sıra böyleydi. Ama garip bişeyler olduğunu anladım öyle hafif hafif ağrılar hep oluyodu onlar gibi değildi.
G gunesli gunler arkadaşım sancı belden vurur. Karın ağrısı belki şişkinlik olabilir yada geriliyordur kasiliyordur bebeğin. Benimde az önce iki yana doğru bir kasti ki kipirdayamadim iki dk. Pozisyon degistim o da değiştirdi.
Ayyyy adim evhamliya cikti yaaa walla olanlari soyluyorumcanim benim inanirmisin her ayin 20sinde aqrim var 30 haftadir qecmedi bu artik dikkate almiyorum.Tabiki sende boyle bi durum yoktu ilk defa olduysa karnindaki kasilmalar duzenliyse doktora qit derim bi
ben uyku seti olarak almadım, daha doğrusu alamadım çünkü yatağımız standart ölçüde değil. nevresim takımını korumalıkları falan kumaş alıp diktirdik. korumalık da sadece başucu ve beşiğin ön tarafına bağlayabiliyorum. duvara dayanan kısım düz olduğundan oraya da rulo yastık yaptırdık. ayak ucu da düz ama oraya bişey yapmadım. gerek görürsem yastık falan koyarım. ben böyle hallettim :)
canım pozisyon değiştirince geçiyor mu? takip et biraz geçmiyorsa aksatma bence. gaz sancısı falan olmasın. arada benim de tutuyor çünkü. geçiyor sonra.
instagramda doğum videoları çeken bi sayfada izlemiştim. baba fenalaşmış, orda doğum gerçekleşiyo arkada bi kaç kişi babayı tutmuş kaldırmaya çalışıyo falan. bide adamı yatırmışlar sedyeye bebeği de yanına veriyorlar, sanki doğumu o yapmış, anne olan oarada denk geliyorum her seferinde de gülüyorum eşim de diyor gülüyorsun ama ben de böyle olmayayım sonra
senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım.
canım zaten bu işin bi standardı yok her bebek aynı değil, o yüzden kafaya takma. hem taksan ne olacak insanın elinden bişey gelmiyor ki, ne yapabilirsin. rahat ol, gönlünü ferah tut, bişey olmaz de :)
Sağ olun kızlar. Doktora gittim bir şey yokmuş. Karından kasiklara doğru bir sancin olursa ya da kanaman o zaman muhakkak gel dedi doktor. Muhtemelen gaz sancısıymis:)) Doktora gittim de içim rahat etti en azından.G gunesli gunler canım dinlendikçe geçen bir ağrıysa sorun yok diye biliyorum. Biraz hareket et önce ev içinde 1-2 dolaş, sonra otur uzan hala varsa bir doktorunu arayabilirsin. İçin rahat eder.
Banada doktor boyu 2 hafta başı bir hafta önden gidiyor sorun yok dedi. Acaba başı büyükmu olacak vücuduna göreKızlar bu arada bebeğinin başı için bir hafta kadar büyük dedi dr. Diğerleri tam haftasiyla uyumlu dedi. Hastalık belirtisi değil ama biraz iri sana göre dedi.böyle birşey duyan var mi
Canım ben babyjem markalı olanı aldım amaKızlar reflü yatağı ve yan yatış desteği alan var mı? Ne düşünüyorsunuz o konuda?
https://www.e-bebek.com/mycey-guvenli-uyku-yastigi-p-myc-22676/#menu--comments
https://www.e-bebek.com/babyjem-ref...ampaign=VisilabsProductDetailLastViewedSingle
Canım hayırlı olsun tekrardan gözünüz aydın şükürler olsunKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
hKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canım adını benimle de paylaşır mısın? Anne yanı beşik için uyku seti bakıyorum (90*50 ölçülerinde beşik) ama bulamadım henüz. Ben de diktiririm belki..Ben de instagramdan bu uyku setini yaptırdım beşiğimize. 1 tarafını açık bıraktırdım yattığım yerden göreyim diye. Tecrübelerime dayanarak :) çünkü zırt pırt kalk bak zor oluyo. 220 tl ye geldi uyku seti. İsim bannerı da 30 tL. Takı yastığımızı da hediye etti sağolsun. Eki Görüntüle 2012312
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?