2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende özel hastaneye gidiyorum ama ne bileyim cihaz farklıdır diye düşunmüstüm madem ayni cihaz dedigin gibi neden oyle bakmiyorki. Bayramdan sonra bende söyliyeyimde insallah gorebiliriz bizde
Bildiğim kadarıyla yoğun dalgalar gönderiliyor bu görüntülerin alınması için belki de o yüzdendir canm. Belkide dr un kolayına geliyor diye. Bence de teklif et. Bende burdan bir arkadaş sayesinde aklıma geldi.

Bu arada normal doğumda 12 saat sezaryende 24 saat gözlem oluyormuş .Buna da çok sevindim. Kizim da aklım hep kalacakti. Hayırlısı tabi ama insallah sabah doğumu yaparım da akşamına kizimi da oğlumu da evimize alır gelirim diye duaya basladim sizden de benim için böyle dua beklerim arkadslar lütfen başka çaremiz yok bizim

Kızlar Kizim uyumusken tüm herşeyi yaziyorum böyle ard arsa kusura bakmayın ama birde ben gecelik falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Ptt avm de simdi baktım 65 tl acaba nasıldır. Açıkçası çok kullanmayavagim içim çok para vermek istemiyorum.pijama zaten koycm da ne yapsam bilemedim. Rahat günlük bir elbise mi koysam acba napsm bilemedim

genelde hastaneler 2 gecelik bir sabahlik istiyormus.

Ben hala kafama göre birsey bulamadım ama bencede bir tane gecelik şart.

Canım bende baştan senin gibi düşündüm ama bir tanede olsa gecelik şart ben bir tane kısa kollu alicam doğumdan sonra kontrole geliniyor pijama zor oluyor

Ben şimdi market alışverişine cikicam kızlar depend mi aliyim külot tarzı önümüzdeki oneriyorsunuz bende hasta bezi var ondan koyarım diyordum bir de dependin pedi varmış ama normal ped mı yoksa dahami kalın bilemedim

bismillah deyip basladiysan gelir gerisi:)
cok rahatsiz ediciyse bir sor doktoruna canim.

G gunesli gunler canım dinlendikçe geçen bir ağrıysa sorun yok diye biliyorum. Biraz hareket et önce ev içinde 1-2 dolaş, sonra otur uzan hala varsa bir doktorunu arayabilirsin. İçin rahat eder.
Sağ olun kızlar. Doktora gittim bir şey yokmuş. Karından kasiklara doğru bir sancin olursa ya da kanaman o zaman muhakkak gel dedi doktor. Muhtemelen gaz sancısıymis:)) Doktora gittim de içim rahat etti en azından.

Kızlar acil durum için tel no topluyoruz. Görmeyen varsa tekrar hatırlatayım dedim. Bana isim/nick ve tlfn numaralarınızı gönderebilirsiniz.

Kızlar bu arada bebeğinin başı için bir hafta kadar büyük dedi dr. Diğerleri tam haftasiyla uyumlu dedi. Hastalık belirtisi değil ama biraz iri sana göre dedi.böyle birşey duyan var mi
Banada doktor boyu 2 hafta başı bir hafta önden gidiyor sorun yok dedi. Acaba başı büyükmu olacak vücuduna göre

Canım ben babyjem markalı olanı aldım ama Gretchen Grundler sevibebe olanını almış. Sanırım onunki daha iyi çünkü içinde kiraz çekirdeği kesesi var eğer bebek gazlı olursa kese mikrodalgada ısıtılıp bölmesine koyuluyormuş ve bebeğe iyi geliyormuş. Aldıktan sonra pişman oldum gibi oldu :) ama bunun haricinde babyjem de oldukça güzel ve kaliteli göründü gözüme...

Canım adını benimle de paylaşır mısın? Anne yanı beşik için uyku seti bakıyorum (90*50 ölçülerinde beşik) ama bulamadım henüz. Ben de diktiririm belki..

Genelde herkes büyüyen besiklere olumsuz yorum yapmıştı ama yatağı filan baya büyük kızlar. Bence bebe baya kullanır yanına sonradan alçak korkuluk filan takılırsa. Dün mobilyalar geldi de eve, kurdurmadik ama yatağı şu an karşımda duruyor 80×180 ben bile yatarım:)))

Kızlar bir de ben bu loğusa geceliğini beğendim. Fotograf çekimi için sizce çok mu basit kaçar? Bayağı hoşuma gitti ama annem "ayyy bu mu güzel dantelli birşey al" diyince kafam karıştı. Dantelliler de güzel ama bu daha benim tarzım sanki.
Sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…