- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aaa neden ya gayet de şık duruyor. Özellikle üst tarafı zaten baya dantelli tülluKızlar bir de ben bu loğusa geceliğini beğendim. Fotograf çekimi için sizce çok mu basit kaçar? Bayağı hoşuma gitti ama annem "ayyy bu mu güzel dantelli birşey al" diyince kafam karıştı. Dantelliler de güzel ama bu daha benim tarzım sanki.
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 2012398
Arkadaşın dediği gibi dışardan farkedilmez belki cnn. Kizim oğluma göre daha iri bebekti hep kafa ölçüsü büyük çıkmıştır hala oyleBanada doktor boyu 2 hafta başı bir hafta önden gidiyor sorun yok dedi. Acaba başı büyükmu olacak vücuduna göre
Ne kadar güzel miniğin erkenden dönmüş. Benim doktorum hiç bu konuya girmedi dönmedi heralde benimki :S Maaşallah kızına :) Benimki de hep kapatıyor minnoş elleriyle yüzünü ama dudakları geçen defa fire verdi, gördükBen de kontrolden çıktım, doktor bayramdan sonra gel demişti ama içime sinmedi bayramdan önce gittim. Artık 2 haftada bir çağırıyor, ben de 2 haftadan sonra acaba bu hareket ne anlama geliyor diye gerilmeye başlıyordum, iyi oldu :)
Kızım doğum pozisyonuna gelmiş, 30. haftada gittiğimde makat gelişliydi şimdi düzelmiş. Ölçüleri haftasına uyumlu, her şey yolunda görünüyor şimdilik. Suyu, plasentası da normal. Dün karnımın yanında kemikleşmiş gibi bir sertlik vardı birkaç dakikalık, beni oldukça korkutmuştu ama bir yerlerini yasladığı için öyleymiş, boşuna gerilmişim. Şimdi bir sonraki randevuya kadar bekleyeceğiz bakalım. Bu arada huysuz kız yüzünü göstermedi, yaramaz şey, gösterse ne olacaktı sanki merak ediyoruz biz hep :)
Sağol canım fikrin için annem hep biraz abartı sever. Beni de etkiliyor böyle :) Bunu alacağım sanırım..Aaa neden ya gayet de şık duruyor. Özellikle üst tarafı zaten baya dantelli tüllu
Ben bir tanesini pazardan aldım, bir tanesini de cadde üzerinde olan öylesine bir iç çamaşırı mağazasından. Sanırım mağazadan aldığımın markası Erdem'di, gecelikli ve sabahlıklı 75 liraydı, diğeri de tek gecelik 50 ya da 60 lira falandı. Pijama almayacağım hastane için, kullanışsız oluyor diye düşündüm. Eğer pamukluysa, yakası normal otururken göğsünün açılacağı kadar açık değilse bir de çok ince olup da içini göstermiyorsa güzeldir, zaten kaç kez giyeceksin ki, dünya kadar para vermenin gereği yok.Kızlar Kizim uyumusken tüm herşeyi yaziyorum böyle ard arsa kusura bakmayın ama birde ben gecelik falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Ptt avm de simdi baktım 65 tl acaba nasıldır. Açıkçası çok kullanmayavagim içim çok para vermek istemiyorum.pijama zaten koycm da ne yapsam bilemedim. Rahat günlük bir elbise mi koysam acba napsm bilemedim
Cadde üzerinde ya da mahalle arasında bulunan iç çamaşırı mağazalarında havalı markalardan daha çok çeşit var. Ben daha sade model istediğim için seçeneğim çok azdı ama üzerindeki süslere hayır demezsen çok model var.Ben hala kafama göre birsey bulamadım ama bencede bir tane gecelik şart.
Kızlar reflü yatağı ve yan yatış desteği alan var mı? Ne düşünüyorsunuz o konuda?
https://www.e-bebek.com/mycey-guvenli-uyku-yastigi-p-myc-22676/#menu--comments
Ben bunu aldım, kullanmadım tabi ama güzel görünüyor. Kesinlikle reflü yastığı kullanacağım ne olur ne olmaz diye, sen de al bence. Emip uyudukları için midenin biraz aşağıda olması daha sağlıklı gibi görünüyor bana.
Depend külot kullananlar iç sızdırma olmadı çok güzeldi dedikleri için ben ondan alacağım. Diğer hasta bezleri hakkında sıcakta zor olduklarını okumuştum ama hangileri için diyorlardı tam olarak hatırlamıyorum. Normal pedden daha emicidir pedi de, normal ve ekstrası varmış emicilik miktarına göre. Ürünler burada çıkmadan bir bak istersen içine hangisi sinerse onu al.Ben şimdi market alışverişine cikicam kızlar depend mi aliyim külot tarzı önümüzdeki oneriyorsunuz bende hasta bezi var ondan koyarım diyordum bir de dependin pedi varmış ama normal ped mı yoksa dahami kalın bilemedim
İyi bari, için rahatlamış oldu gidince iyi oldu. O gaz sancısı insanı gerçekten geriyor, bu hamilelik ne zor şey be insan kendi vücuduna yabancılaşıyor :)Sağ olun kızlar. Doktora gittim bir şey yokmuş. Karından kasiklara doğru bir sancin olursa ya da kanaman o zaman muhakkak gel dedi doktor. Muhtemelen gaz sancısıymis:)) Doktora gittim de içim rahat etti en azından.
besigin icindeki yatak nasil canim?
beşiğin içinde ince bir yatak var sünger yada lateks olabilir, ben de üzerine reflü yatağı aldım , hastanedeki eğitimde tavsiye ettilerbesigin icindeki yatak nasil canim?
Kızlar bir de ben bu loğusa geceliğini beğendim. Fotograf çekimi için sizce çok mu basit kaçar? Bayağı hoşuma gitti ama annem "ayyy bu mu güzel dantelli birşey al" diyince kafam karıştı. Dantelliler de güzel ama bu daha benim tarzım sanki.
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 2012398
Benim kız geçen ay süper bir vesikalık poz verdi ama bu ay sakladı yüzünü, her zaman her zaman göremezsiniz öyle diye hava yaptı herhaldeNe kadar güzel miniğin erkenden dönmüş. Benim doktorum hiç bu konuya girmedi dönmedi heralde benimki :S Maaşallah kızına :) Benimki de hep kapatıyor minnoş elleriyle yüzünü ama dudakları geçen defa fire verdi, gördük
ben sevi bebenin reflü yatağını aldım, kiraz çekirdeği yastığı da var gaz sancısı için , yan yatış desteğide üzerinde dikiliKızlar reflü yatağı ve yan yatış desteği alan var mı? Ne düşünüyorsunuz o konuda?
https://www.e-bebek.com/mycey-guvenli-uyku-yastigi-p-myc-22676/#menu--comments
https://www.e-bebek.com/babyjem-ref...ampaign=VisilabsProductDetailLastViewedSingle
Canım ben babyjem markalı olanı aldım amaGretchen Grundler sevibebe olanını almış. Sanırım onunki daha iyi çünkü içinde kiraz çekirdeği kesesi var eğer bebek gazlı olursa kese mikrodalgada ısıtılıp bölmesine koyuluyormuş ve bebeğe iyi geliyormuş. Aldıktan sonra pişman oldum gibi oldu :) ama bunun haricinde babyjem de oldukça güzel ve kaliteli göründü gözüme...
Hangi marka aldın canım?beşiğin içinde ince bir yatak var sünger yada lateks olabilir, ben de üzerine reflü yatağı aldım , hastanedeki eğitimde tavsiye ettiler
evet gerçekten çok büyük ,12 yaşına kadar dedi mağaza ama yetişkin bile yatabilir. inşallah kanaatkar bir kızımız olur da yeni oda isterim diye tutturmaz erkenden : )Genelde herkes büyüyen besiklere olumsuz yorum yapmıştı ama yatağı filan baya büyük kızlar. Bence bebe baya kullanır yanına sonradan alçak korkuluk filan takılırsa. Dün mobilyalar geldi de eve, kurdurmadik ama yatağı şu an karşımda duruyor 80×180 ben bile yatarım:)))
Canım yorumlarda kokuyor denmiş, yok yan yastıklar bebeği tutmaz denmiş. Doğru mu acaba?ben sevi bebenin reflü yatağını aldım, kiraz çekirdeği yastığı da var gaz sancısı için , yan yatış desteğide üzerinde dikili
İnşallah:) Belki 12 olmaz ama en azından bi 6-7 yaşı görür gibi.evet gerçekten çok büyük ,12 yaşına kadar dedi mağaza ama yetişkin bile yatabilir. inşallah kanaatkar bir kızımız olur da yeni oda isterim diye tutturmaz erkenden : )
Güle güle kullan çok şık :)Ben de lohusa sepetinden bunu aldım. Hem fiyatı uygun hem güzel sevdim ben, ama Large almıştım m yoktu, biraz omuzları düştü. Neyse rahat olsun dedim ama bedenler büyük oluyo sanırım biraz netten alacaklar buna dikkat etsin. Gecelik gerçekten rahat olur ama ben rahat edemem sanırım. Sonra da hiç gideri Yok evde hayatta giyemem. O yüzden 1 pijama takımı daha koyucam çantama. Oğlumda da gecelik götürmüştüm ama pijamayla durdum daha çok. O yüzden herkes kendi rahat edeceğini tercih etsin bence. Hemşireler kendi rahatını düşünüp gecelik tavsiye ediyo:)) geçen hastanede yattığımda da pijama giydim. 5 İğne 2 fitil vs derken baya işlem gördük aşağıdan sma sıkıntı olmadı :) sezaryen olursa bilemem tabi. Dikişlerden rahat hareket edilmiyorsa falan mantıklı olabilir gecelik.
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-asortili-p-sev-9021/Hangi marka aldın canım?
Hangi marka tavsiye edersiniz piyasada bi ton var. Ben de ilk bi kaç ay kullanmak içn edinmek istiyorum. Geçen bi olay duydum gorumcemin komşusunun bebeği reflu yüzünden hayatını kaybetmiş. Ondan beri almaya karar verdim ben de.
şimdi tekrar baktım en ufak koku yok tertemiz bir ürün, yan yatış yastıkları yeterli ama eğimli olduğu için tutmaz demiş olabilirler onun içinde ayak kısmında tutucu varCanım yorumlarda kokuyor denmiş, yok yan yastıklar bebeği tutmaz denmiş. Doğru mu acaba?
Bence gayet güzel hem sonra da hep giyersin ben bi tanecik süslü aldım eşimin ısrarlarıyla ama başka kesinlikle almaycağım eğer bana bıraksalar almazdım yaniKızlar bir de ben bu loğusa geceliğini beğendim. Fotograf çekimi için sizce çok mu basit kaçar? Bayağı hoşuma gitti ama annem "ayyy bu mu güzel dantelli birşey al" diyince kafam karıştı. Dantelliler de güzel ama bu daha benim tarzım sanki.
Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 2012398
Benim de başı 1 hafta önden gidiyor dedi dr. En son 32. Haftada. Geçen hafta 4 gün geriydi makinenin azizliği olduğunu düşünüyorum dedim :))) görmüyo musun zaten bariz belli kafası büyük olcak birden atak yaptı dedi. Ama ben hala inanmıyorum:)))) ya hem tornadan çıkmıyo ki bu çocuklar standart ölçülerde olsun. Orası küçük burası büyük eeeffff yani. Koca kafalı iyidir zeki olur :) doğururken sıkıntı yapacak kadar büyükse de sezaryen olur. Herşeyin çaresi var üzülmeyin :))) Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.Banada doktor boyu 2 hafta başı bir hafta önden gidiyor sorun yok dedi. Acaba başı büyükmu olacak vücuduna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?