2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım yorumlarda kokuyor denmiş, yok yan yastıklar bebeği tutmaz denmiş. Doğru mu acaba?
Canım bende sevi beğeninkini aldım..Yan yastıkları biraz geniş tutmaz gibi bebeği ama bilemedim yine de tabi kullanmadan..Ama ben ilk yan yatış yastığını almistim fiyatı bayağı uygun du 15-20 tl gibi..Sonra annem kiraz çekirdekli reflüyü mutlaka alalım unutmayalım deyince onu da aldim..6 çocuk ne cektirdiysek refluden kadina 30 yıl önce olmayan ürünü unutmayalım diyo

şimdi tekrar baktım en ufak koku yok tertemiz bir ürün, yan yatış yastıkları yeterli ama eğimli olduğu için tutmaz demiş olabilirler onun içinde ayak kısmında tutucu var
Çooook sağ ol canım kafamdaki soru işaretini giderdin.

Ahahah çeken bilir işte:)) olmadı tutmazsa biz havluyla filan destek yaparız yanlardan napalim

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Canım bebeğine de sana de Maşallah Suphanallah gözünüz aydın tebrik ediyorum, çok hayırlı bir günde doğdu İrem hanım kızımız inşallah size, vatana, millete hayırlı bir evlat olur, Rabbine layık kul olur inşallah
Artık sen de tecrübeli annesin, kendini hazır hissettiğinde doğumu anlatır mısın bize:)

Bu reflü yatağı yastığı şart mı ya bebek reflü olursa alırım diye düşündüm şimdi ama onu nasıl anlayacaz ?

Anneme kalsa loğusa yatağı hazırlayıp beni de yatakla takım giydirir
İnsallah dönmüştür ya da döner normal doğum cok istiyorum. Bakalım bir dahaki gidişimizde soralim. Ne güzel vesikalık almışsınız biz daha detaylı ultrasonda aldigimizin üstüne yüzünü göremedik koca kafamın :)

Bu reflü yatağı yastığı şart mı ya bebek reflü olursa alırım diye düşündüm şimdi ama onu nasıl anlayacaz ?
Canım bence alırsan için rahat eder. Baş koyma kısmı delikli olduğundan, bebek yüzüstü dönse bike nefes alabiliyor. Yan yatış pozisyonunda rahatlıkla bebeği yatırabiliyorsun böylece kusma olayını da çözüyor bir de açısından dolayı refluye iyi geliyor.
Ben sürekli gece bebegimi kontrol etmektense alayim içim rahat olsun dedim.

Bence gayet güzel hem sonra da hep giyersin ben bi tanecik süslü aldım eşimin ısrarlarıyla ama başka kesinlikle almaycağım eğer bana bıraksalar almazdım yani
O da güzeldir canım güle güle kullan.Ben dantellileri de beğeniyorum ama bu daha içime sindi. Neyse akşam eşimle de konusup alayım bunu o zaman :)

Bende çok olumsuz bakıyordum büyüyen beşiklere ama çok hosuma giden bir model bulunca fikrim değişti. 80e 180 gayet geniş ve ben bile 170 boyumla sıgarım gibime geliyor
Bende yakasında isleme istemiyorum ve bebegiminde kiyafetlerinde yakasinda islemeli birsey almadım. O hassas teniyle bana mi temas edecek dantellere mi hatta bu yüzden kayınvalideyle nerdeyse takışıyorduk . Ümraniyedeki tum camaşırciları gezdim evime yakın olan küçuk dükkanlarıda gezdim bulamadım. En son lohusasepetinde bir takım beģendim ama sadece bir tane fırsatim olursa ulus pazarına da gitmek istiyorum hem daha uygun olur çünkü lohusalikla ilgili hersey cok pahalı. Sende gule gule kullan aldıklarını inş.

Sen nasıl bir şey aldın canm yatağı merak ettim de

Keşke biz de girmek istemiyorum Doğuma direk getirin kucağıma verin çocuğu diyebilsek dimi :)

Di mi yaaa :)) ama anne yüreği diye bişey var,, yine dayanamaz son anda girerdik... doğumu bırak mümkün olsa kendimi kendi karnıma sokucam ben, iki okşayıp seveyim sarılayım korkma falan diyeyim..:)

Çok iyiymiş,, gerçekten olabiliyor demek ki travmatik durumlar :)) Gerçi düşünüyorum birileri onu keserken ben de izleyemeyebilirim sanırım ama işte bir kere girdi ya insan ister istemez bu sefer eksik hissederim diye düşünüyo :))

Canım çok saol, ben de böyle korumalı bir şey alıcam o zaman :) Dediğin gibi şart baya.
Rica ederim cnm. Ben mothercare'e baktım geçen sefer oradan aldık diye ama aşırı pahalanmış. Ablasınınki kullanırım, yepyeni duruyorlar diye düşündüm. Epey dayanıklı oranınkiler, bakabilirsin sen de. Bu bumperlar en çok para tutan zaten Yalnız bizim yedeğimizi havuzlu handan almıştı eşim, Aziz bebe markası, o da çok güzeldi ve fiyatı o zaman üçte biri kadardı. Aklında olsun. Bir de çileğinkiler çok güZel,, şimdi ne kadar bilmiyorum ama o zaman yorganı morganı hepsi 300 küsurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…