Canım bende sevi beğeninkini aldım..Yan yastıkları biraz geniş tutmaz gibi bebeği ama bilemedim yine de tabi kullanmadan..Ama ben ilk yan yatış yastığını almistim fiyatı bayağı uygun du 15-20 tl gibi..Sonra annem kiraz çekirdekli reflüyü mutlaka alalım unutmayalım deyince onu da aldim..6 çocuk ne cektirdiysek refluden kadina 30 yıl önce olmayan ürünü unutmayalım diyoCanım yorumlarda kokuyor denmiş, yok yan yastıklar bebeği tutmaz denmiş. Doğru mu acaba?
Çooook sağ ol canım kafamdaki soru işaretini giderdin.şimdi tekrar baktım en ufak koku yok tertemiz bir ürün, yan yatış yastıkları yeterli ama eğimli olduğu için tutmaz demiş olabilirler onun içinde ayak kısmında tutucu var
Ahahah çeken bilir işte:)) olmadı tutmazsa biz havluyla filan destek yaparız yanlardan napalimCanım bende sevi beğeninkini aldım..Yan yastıkları biraz geniş tutmaz gibi bebeği ama bilemedim yine de tabi kullanmadan..Ama ben ilk yan yatış yastığını almistim fiyatı bayağı uygun du 15-20 tl gibi..Sonra annem kiraz çekirdekli reflüyü mutlaka alalım unutmayalım deyince onu da aldim..6 çocuk ne cektirdiysek refluden kadina 30 yıl önce olmayan ürünü unutmayalım diyo
Canım bebeğine de sana de Maşallah SuphanallahKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Aaa çok güzelmiş güle güle doldur canim:) Nerden aldin acabaKızlar fikir olsun. Bundan aldım çok hoşuma gitti. İçinden de iki foto koydmki anlaşılır olsun
Anneme kalsa loğusa yatağı hazırlayıp beni de yatakla takım giydirirE bunun da kolları dantelli tüllü, daha ne kadar süsü olacak. İçinde rahat etmen de önemli. Anneler bu konularda biraz kendi istediklerinden olsun istiyor ama sen giyeceksin, senin içine sinen olmalı.
Benim kız geçen ay süper bir vesikalık poz verdi ama bu ay sakladı yüzünü, her zaman her zaman göremezsiniz öyle diye hava yaptı herhalde
Bir sonraki randevuda sor sen de, haftamız aynı senin çocuk da dönmüştür de belki doktor söylememiştir dönmediyse de zamanı gelince döner hiç telaş etme. Zaten daha değişirmiş hala.
Canım bence alırsan için rahat eder. Baş koyma kısmı delikli olduğundan, bebek yüzüstü dönse bike nefes alabiliyor. Yan yatış pozisyonunda rahatlıkla bebeği yatırabiliyorsun böylece kusma olayını da çözüyor bir de açısından dolayı refluye iyi geliyor.Bu reflü yatağı yastığı şart mı ya bebek reflü olursa alırım diye düşündüm şimdi ama onu nasıl anlayacaz ?
Sağol canım. İnşaAllah sağlıkla sıhhatle kullanırız.Güle güle kullan çok şık :)
O da güzeldir canım güle güle kullan.Ben dantellileri de beğeniyorum ama bu daha içime sindi. Neyse akşam eşimle de konusup alayım bunu o zaman :)Bence gayet güzel hem sonra da hep giyersin ben bi tanecik süslü aldım eşimin ısrarlarıyla ama başka kesinlikle almaycağım eğer bana bıraksalar almazdım yani
Çok güzelmiş, nereden aldın nereden aldın :)Kızlar fikir olsun. Bundan aldım çok hoşuma gitti. İçinden de iki foto koydmki anlaşılır olsun
Bende çok olumsuz bakıyordum büyüyen beşiklere ama çok hosuma giden bir model bulunca fikrim değişti. 80e 180 gayet geniş ve ben bile 170 boyumla sıgarım gibime geliyorGenelde herkes büyüyen besiklere olumsuz yorum yapmıştı ama yatağı filan baya büyük kızlar. Bence bebe baya kullanır yanına sonradan alçak korkuluk filan takılırsa. Dün mobilyalar geldi de eve, kurdurmadik ama yatağı şu an karşımda duruyor 80×180 ben bile yatarım:)))
Bende yakasında isleme istemiyorum ve bebegiminde kiyafetlerinde yakasinda islemeli birsey almadım. O hassas teniyle bana mi temas edecek dantellere mi hatta bu yüzden kayınvalideyle nerdeyse takışıyorduk . Ümraniyedeki tum camaşırciları gezdim evime yakın olan küçuk dükkanlarıda gezdim bulamadım. En son lohusasepetinde bir takım beģendim ama sadece bir tane fırsatim olursa ulus pazarına da gitmek istiyorum hem daha uygun olur çünkü lohusalikla ilgili hersey cok pahalı. Sende gule gule kullan aldıklarını inş.Ben bir tanesini pazardan aldım, bir tanesini de cadde üzerinde olan öylesine bir iç çamaşırı mağazasından. Sanırım mağazadan aldığımın markası Erdem'di, gecelikli ve sabahlıklı 75 liraydı, diğeri de tek gecelik 50 ya da 60 lira falandı. Pijama almayacağım hastane için, kullanışsız oluyor diye düşündüm. Eğer pamukluysa, yakası normal otururken göğsünün açılacağı kadar açık değilse bir de çok ince olup da içini göstermiyorsa güzeldir, zaten kaç kez giyeceksin ki, dünya kadar para vermenin gereği yok.
Cadde üzerinde ya da mahalle arasında bulunan iç çamaşırı mağazalarında havalı markalardan daha çok çeşit var. Ben daha sade model istediğim için seçeneğim çok azdı ama üzerindeki süslere hayır demezsen çok model var.
Bir de tek gecelik almak isteyenler için Penti'de güzel 1-2 model vardı. Oraya da bakabilirsiniz, Loya'da da çok model var ama çoğunun kenarlarında işleme var ben tercih etmediğim için bakmadım.
Sen nasıl bir şey aldın canm yatağı merak ettim deBende çok olumsuz bakıyordum büyüyen beşiklere ama çok hosuma giden bir model bulunca fikrim değişti. 80e 180 gayet geniş ve ben bile 170 boyumla sıgarım gibime geliyor
Bende yakasında isleme istemiyorum ve bebegiminde kiyafetlerinde yakasinda islemeli birsey almadım. O hassas teniyle bana mi temas edecek dantellere mi hatta bu yüzden kayınvalideyle nerdeyse takışıyorduk . Ümraniyedeki tum camaşırciları gezdim evime yakın olan küçuk dükkanlarıda gezdim bulamadım. En son lohusasepetinde bir takım beģendim ama sadece bir tane fırsatim olursa ulus pazarına da gitmek istiyorum hem daha uygun olur çünkü lohusalikla ilgili hersey cok pahalı. Sende gule gule kullan aldıklarını inş.
Keşke biz de girmek istemiyorum Doğuma direk getirin kucağıma verin çocuğu diyebilsek dimi :)
ben uyku seti olarak almadım, daha doğrusu alamadım çünkü yatağımız standart ölçüde değil. nevresim takımını korumalıkları falan kumaş alıp diktirdik. korumalık da sadece başucu ve beşiğin ön tarafına bağlayabiliyorum. duvara dayanan kısım düz olduğundan oraya da rulo yastık yaptırdık. ayak ucu da düz ama oraya bişey yapmadım. gerek görürsem yastık falan koyarım. ben böyle hallettim :)
canım pozisyon değiştirince geçiyor mu? takip et biraz geçmiyorsa aksatma bence. gaz sancısı falan olmasın. arada benim de tutuyor çünkü. geçiyor sonra.
instagramda doğum videoları çeken bi sayfada izlemiştim. baba fenalaşmış, orda doğum gerçekleşiyo arkada bi kaç kişi babayı tutmuş kaldırmaya çalışıyo falan. bide adamı yatırmışlar sedyeye bebeği de yanına veriyorlar, sanki doğumu o yapmış, anne olan oarada denk geliyorum her seferinde de gülüyorum eşim de diyor gülüyorsun ama ben de böyle olmayayım sonra
senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım.
canım zaten bu işin bi standardı yok her bebek aynı değil, o yüzden kafaya takma. hem taksan ne olacak insanın elinden bişey gelmiyor ki, ne yapabilirsin. rahat ol, gönlünü ferah tut, bişey olmaz de :)
eline saplık canım, çok güzel olmuş :)Kızlar bunu da ben yaptım kızıma:) Baya uğraştırdı ama sonunda bitti.
Rica ederim cnm. Ben mothercare'e baktım geçen sefer oradan aldık diye ama aşırı pahalanmış. Ablasınınki kullanırım, yepyeni duruyorlar diye düşündüm. Epey dayanıklı oranınkiler, bakabilirsin sen de. Bu bumperlar en çok para tutan zatenCanım çok saol, ben de böyle korumalı bir şey alıcam o zaman :) Dediğin gibi şart baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?