2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ayyyhh ne güzel haberler yaa :) benim bile okurken gözlerim doldu

Senin için de herşey çok güzel olucak inşallah. Çok iyi dayandın, çok doğru kararlar verdin bence... Bak arch 33'de sağlıkla doğurdu kızını,. Senin için de artık risk bitti bitiyor :) az kaldı :)

geçmiş olsun canım, sen de hamilelik sürecinde bu konuyla çok yoruldun ha gayret az kaldı.

ahahah :)) alemsin
evet enişte, öyle çifte standart yok yani, lütfen :)))

Di mi yaaa :)) ama anne yüreği diye bişey var,, yine dayanamaz son anda girerdik... doğumu bırak mümkün olsa kendimi kendi karnıma sokucam ben, iki okşayıp seveyim sarılayım korkma falan diyeyim..:)
Aynen kesinlikle ben olsam eşimin yanında olmak için elimden geleni yapardım. Biz sanki korkmuyoruz travma yaşamıyoruz. Yicem bu adamların pisikolocisini :)))

Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkak kilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
hayırlı olsun canım, adıyla bin yaşasın irem bebek :) topiğin ilk bebeği dünyaya geldi, inan çok duygulandık hepimiz, seni çok merak ettik. küveze gerek kalmamasına çok sevindim :) sen kendine gelince bütün hikayeyi istiyorum lütfen :) detaylıca

geçmiş olsun canım, sen de hamilelik sürecinde bu konuyla çok yoruldun ha gayret az kaldı.
Gerçekten canım çok yoruldum bu konudan surekli bi diyet ha iyi gecti diyorum tekrar bir daha geliyor :))geceleri uyku bile kalmadı artık.. diyorum hayırlısı ile bitse şu 2 ayda kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım. Var mı bilginiz bu su fazlasından bişey olur mu ?

lohusa ped, alınca bir de lohusa külodu da almak lazım, ya da kullan at lohusa külotları da var.
ben de kararsız kaldım, depend de o ikisinin işini görüyor ondan mı alsam diye. sanırım hastaneden veriyorlarmış ped falan, sormak lazım hastaneye. ona göre birşey alacağım artık.

Aynen kesinlikle ben olsam eşimin yanında olmak için elimden geleni yapardım. Biz sanki korkmuyoruz travma yaşamıyoruz. Yicem bu adamların pisikolocisini :)))

:))) travma ne kelime,, dünya tersine dönüyor :)) Allah biliyo ben kendi adıma hiç korkmamıştım ameliyattan, ama sağ ve sağlıklı olduğunu duyana kadar dışarıdan görünen sükunetin içinde nasıl bi kaos yaşandığını bi anne bi de Allah bilir :))

ne güzel haberler canım :) hadi bakalım nazlı galiba biraz kızımız :)

Ben Prima Premiumcare Yenidoğan aldım. Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama ilerleyen dönemlerde yapılan youtuber testlerinde sleepy emciliği en yüksek olanlardan çıkmıştı ama yenidoğan için bilmiyorum.
ben de yenidoğan olarak premium care düşünüyorum, daha sonraki dönemler için değişik bezler deneyebilirim :) ama ilk baştaki bez önemli, ciltler çok hassas.

Tüm kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum. Kış için dondurucumu sağlam hazırlarım her sene ben. Bu kış bebişte olacağı için daha önemli hazır yemek olması mevsiminde olması. Sabah kalktım reçel yaptım önce. Dün bezelye almıştım oturduğum yerde onları temizledim. O an farketmedim ama tüm işim bittiğinde anladımki çok yorulmuşum. gelen misafirlere ikram etmek için börek çörek bişeylerde hazırlarım doğuma yakın. Siz neler yapacaksınız hazırda hızla ikram için. fikir varsa paylaşın lütfen.

Kendini çok yormamaya çalış, yardımcı olabilecek kimsen yok mu?
Böreği pişirip dilimleyip saklıyorsunuz değil mi? Başka neler saklanır buzlukta öyle ikramlık? Annem kek falan da saklıyordu ama hatırlamıyorum tadı nasıl oluyordu. Bir de kurabiye hamuru saklanır mı? Ben bir kez turta yaparken kalan hamurunu sakladım ama hala kullanmadım, onu çözdürüp bir denemem lazım güzel kurabiye oluyor mu diye, oluyorsa 3-5 pişirimlik kurabiye hamuru saklayabilirim sadece şekil verip pişirmesi kalır.

Benim oğlumda suyum fazlaydı hep üst sınırdaydı ama bi sıkıntı yaşamadım canım ya. Doktorun ne dedi ki. Benimki sıkıntı olmaz demişti hep. Erken doğumu tetikleyebilir diye duymuştum o ara ama oğlum 40 haftayı doldurdu. Üst sınırın çok üstünde falan değilse hiç takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…