ayyyhh ne güzel haberler yaa :) benim bile okurken gözlerim dolduHanımlar aradım. Yemin ederim titreye titreye aradım korkudan mı heyecandan mı nedense artık :))) bebek iyiymiş,, telefona isticem diye düşünüp anne de iyi ama doğumdan dolayı yoruldu, dinlendiriyoruz dedi hemşire. Muhtemelen o yüzden yazamadı kendisi de. Tekrar tekrar sordum ikisi de gayet iyiymiş, bebek odasında takip ediyoruz bebeği dedi :) öyle deyince bi daha sordum "ama bebekte herhangi bi sorun yok di mi, iyi di mi" diye, tekrar hayır gayet iyi dedi :))) ya nasıl rahatladım anlatamam,, hayret bişey, gözlerim falan doldu. Neyse çok uzatmayayım hemen paylaşayım da siz de rahatlayın :))
Evet cnm uzatmıcam fazla. Hepi topu bi saat sürüyo zaten... aslında ilkine çok güle oynaya girmiştim. Ama şimdi arkamda kızım var diye biraz stres yapıcam kendim de sanırım... aklım onda olucako zaman zorlama canim. o gun geldiginde kendi karar versin.
Selam kizlar, benim cephemde pek bir gelisme yok, hala doktordan gelicek haberi bekliyorum, neye karar vericekler biranonce soyleseler beklemek daha kotu, stresten ise bile gidemedim bugun, artik iznimde baslamis oldu boylece, bugun sondu normalde. Bende bebegin camasirlarini attim simdi makinaya aradan ciksinlar bide aklim onlarda kalmasin dedim.arch2401 guzel haberini almak gercekten cok guzel, Allah anali babali buyutsun saglikla insallah tez vakitte de evlerine bebekleri ile birlikte donerler cok sewindim darisi zamani geldiginde hepimizin basina olsun. Gelisme oldukca yazicam kizlar, yarinda nefroloji dr kontrolum var orayada gostericem sonuclarimi. Gorusmek uzere kizlar...
ayyyhh ne güzel haberler yaa :) benim bile okurken gözlerim doldu
Gizliden gizliye takip ediyor herhalde hahahaha
Eger ayae ye girdiyse bence buna da girmeliiiii :)
geçmiş olsun canım, sen de hamilelik sürecinde bu konuyla çok yoruldunGünaydın Kızlar nasılsınız? Ben dün kontrole gittim bebegin suyu fazlaymış ve iri görünüyor haftasından 2 hafta öndeymiş. Bu yüzden tekrar bu diyetisyen konularına geri döndük artık günde 4 kez de şeker ölçümü yapacağım bakalım hayırlısı hakkıma:)
arch2401 tebrik ederim canım sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah kuzucuk
ahahah :)) alemsinYa kocam dün ben bu sefer doğuma girmesem olur mu dedi hanımlar yaaa( bu adam kesin burayı okuyo,, huuu kocacım, bunu da oku :))))) ben de kızına izah edersin bu durumu büyüyüp neden ablamın doğum fotolarında varsın bende yoksun diye sorunca dedim :)
Aynen kesinlikle ben olsam eşimin yanında olmak için elimden geleni yapardım. Biz sanki korkmuyoruz travma yaşamıyoruz. Yicem bu adamların pisikolocisini :)))Di mi yaaa :)) ama anne yüreği diye bişey var,, yine dayanamaz son anda girerdik... doğumu bırak mümkün olsa kendimi kendi karnıma sokucam ben, iki okşayıp seveyim sarılayım korkma falan diyeyim..:)
hayırlı olsun canım, adıyla bin yaşasın irem bebek :) topiğin ilk bebeği dünyaya geldi, inan çok duygulandık hepimiz, seni çok merak ettik. küveze gerek kalmamasına çok sevindim :) sen kendine gelince bütün hikayeyi istiyorum lütfen :) detaylıcaKızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Gerçekten canım çok yoruldum bu konudan surekli bi diyet ha iyi gecti diyorum tekrar bir daha geliyor :))geceleri uyku bile kalmadı artık.. diyorum hayırlısı ile bitse şu 2 ayda kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım. Var mı bilginiz bu su fazlasından bişey olur mu ?geçmiş olsun canım, sen de hamilelik sürecinde bu konuyla çok yoruldunha gayret az kaldı.
Baya okuyo olduğunu kabullendik enişte diye hitap ediyoruz :)))ahahah :)) alemsin
evet enişte, öyle çifte standart yok yani, lütfen :)))
Saol cnm :)) hep destek tam destekk :)) oku bebeğim okuahahah :)) alemsin
evet enişte, öyle çifte standart yok yani, lütfen :)))
Baya okuyo olduğunu kabullendik enişte diye hitap ediyoruz :)))
lohusa ped, alınca bir de lohusa külodu da almak lazım, ya da kullan at lohusa külotları da var.Canım ben kizimda hastaneden kalın bir ped vermislerdi bulabilirsem ondan alicam lohusa pediydi sanırım sıcaklarda hasta bezi zor olur birde ben normal doğum yaptım ama hastaneden çıktığımda kanamam çok yoğun değildi
Aynen kesinlikle ben olsam eşimin yanında olmak için elimden geleni yapardım. Biz sanki korkmuyoruz travma yaşamıyoruz. Yicem bu adamların pisikolocisini :)))
ne güzel haberler canım :) hadi bakalım nazlı galiba biraz kızımız :)Ben de kontrolden çıktım, doktor bayramdan sonra gel demişti ama içime sinmedi bayramdan önce gittim. Artık 2 haftada bir çağırıyor, ben de 2 haftadan sonra acaba bu hareket ne anlama geliyor diye gerilmeye başlıyordum, iyi oldu :)
Kızım doğum pozisyonuna gelmiş, 30. haftada gittiğimde makat gelişliydi şimdi düzelmiş. Ölçüleri haftasına uyumlu, her şey yolunda görünüyor şimdilik. Suyu, plasentası da normal. Dün karnımın yanında kemikleşmiş gibi bir sertlik vardı birkaç dakikalık, beni oldukça korkutmuştu ama bir yerlerini yasladığı için öyleymiş, boşuna gerilmişim. Şimdi bir sonraki randevuya kadar bekleyeceğiz bakalım. Bu arada huysuz kız yüzünü göstermedi, yaramaz şey, gösterse ne olacaktı sanki merak ediyoruz biz hep :)
ben de yenidoğan olarak premium care düşünüyorum, daha sonraki dönemler için değişik bezler deneyebilirim :) ama ilk baştaki bez önemli, ciltler çok hassas.Ben Prima Premiumcare Yenidoğan aldım. Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama ilerleyen dönemlerde yapılan youtuber testlerinde sleepy emciliği en yüksek olanlardan çıkmıştı ama yenidoğan için bilmiyorum.
Kendini çok yormamaya çalış, yardımcı olabilecek kimsen yok mu?Tüm kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum. Kış için dondurucumu sağlam hazırlarım her sene ben. Bu kış bebişte olacağı için daha önemli hazır yemek olması mevsiminde olması. Sabah kalktım reçel yaptım önce. Dün bezelye almıştım oturduğum yerde onları temizledim. O an farketmedim ama tüm işim bittiğinde anladımki çok yorulmuşum. gelen misafirlere ikram etmek için börek çörek bişeylerde hazırlarım doğuma yakın. Siz neler yapacaksınız hazırda hızla ikram için. fikir varsa paylaşın lütfen.
Benim oğlumda suyum fazlaydı hep üst sınırdaydı ama bi sıkıntı yaşamadım canım ya. Doktorun ne dedi ki. Benimki sıkıntı olmaz demişti hep. Erken doğumu tetikleyebilir diye duymuştum o ara ama oğlum 40 haftayı doldurdu. Üst sınırın çok üstünde falan değilse hiç takılma.Gerçekten canım çok yoruldum bu konudan surekli bi diyet ha iyi gecti diyorum tekrar bir daha geliyor :))geceleri uyku bile kalmadı artık.. diyorum hayırlısı ile bitse şu 2 ayda kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım. Var mı bilginiz bu su fazlasından bişey olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?