- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Canim ben buzluquma her cesit poqacayi,keki,kurabiyeyi pisirip koyuyorum...yufkadan yaptiqim borekleri pisirmeden koyuyorum siqara boreqi falan vs.buzluk bence kurtarici cok seviyorum o yonden yapmayida severim :):) doquma yaprak falan sarip koyacam mesela :):)Kendini çok yormamaya çalış, yardımcı olabilecek kimsen yok mu?
Böreği pişirip dilimleyip saklıyorsunuz değil mi? Başka neler saklanır buzlukta öyle ikramlık? Annem kek falan da saklıyordu ama hatırlamıyorum tadı nasıl oluyordu. Bir de kurabiye hamuru saklanır mı? Ben bir kez turta yaparken kalan hamurunu sakladım ama hala kullanmadım, onu çözdürüp bir denemem lazım güzel kurabiye oluyor mu diye, oluyorsa 3-5 pişirimlik kurabiye hamuru saklayabilirim sadece şekil verip pişirmesi kalır.
Ya evet ilkine ben de çok rahat gitmiştim ama şimdi oğlum aklıma geldikçe bi fena oluyorumEvet cnm uzatmıcam fazla. Hepi topu bi saat sürüyo zaten... aslında ilkine çok güle oynaya girmiştim. Ama şimdi arkamda kızım var diye biraz stres yapıcam kendim de sanırım... aklım onda olucak
Banada bir sıkıntı olmaz dedi âmâ direk diyetisyenle irtibata geçti şeker seviyesinden dolayı yükselmiş olabilir diye işte şimdi günde 4 kez şeker ölçümü yapıyorum bakalım ondan mı kaynaklı diye. Bende bugün biraz araştırdm yani şu fazla ve bebek iri olduğu için keseyi zedeleyebilirmiş yazıyor bayağı biseylerBenim oğlumda suyum fazlaydı hep üst sınırdaydı ama bi sıkıntı yaşamadım canım ya. Doktorun ne dedi ki. Benimki sıkıntı olmaz demişti hep. Erken doğumu tetikleyebilir diye duymuştum o ara ama oğlum 40 haftayı doldurdu. Üst sınırın çok üstünde falan değilse hiç takılma.
Çok mantıklı bebeği rahatsız edecek bir şey istememek. Zaten yumuşacık ve hassas oluyor tenleri nasıl kıyarım o dantellerin yumuş yüzüne değmesine. Ben de Yeşilköy pazarından bulmuştum kendiminkini, yedi düvelin mağazasına denkti gezdiğim pazar, Ulus pazarını da duymuştum eskiden güzel diye, sen de istediğini bulabilirsin umarım.Bende yakasında isleme istemiyorum ve bebegiminde kiyafetlerinde yakasinda islemeli birsey almadım. O hassas teniyle bana mi temas edecek dantellere mi hatta bu yüzden kayınvalideyle nerdeyse takışıyorduk . Ümraniyedeki tum camaşırciları gezdim evime yakın olan küçuk dükkanlarıda gezdim bulamadım. En son lohusasepetinde bir takım beģendim ama sadece bir tane fırsatim olursa ulus pazarına da gitmek istiyorum hem daha uygun olur çünkü lohusalikla ilgili hersey cok pahalı. Sende gule gule kullan aldıklarını inş.
Canim ben buzluquma her cesit poqacayi,keki,kurabiyeyi pisirip koyuyorum...yufkadan yaptiqim borekleri pisirmeden koyuyorum siqara boreqi falan vs.buzluk bence kurtarici cok seviyorum o yonden yapmayida severim :):) doquma yaprak falan sarip koyacam mesela :):)
Hiç okuma bence boşver. 1 milyon kişide 1 kişinin başına gelse risk diye yazıyorlar hemen. Dr da tedbir amaçlı yollamış zaten sıkıntı yapma kendine.Banada bir sıkıntı olmaz dedi âmâ direk diyetisyenle irtibata geçti şeker seviyesinden dolayı yükselmiş olabilir diye işte şimdi günde 4 kez şeker ölçümü yapıyorum bakalım ondan mı kaynaklı diye. Bende bugün biraz araştırdm yani şu fazla ve bebek iri olduğu için keseyi zedeleyebilirmiş yazıyor bayağı biseyler
Maşallah gözünüz aydin canım♥ Tebrik ederim, sağlıkla büyüsün Irem kızımız. .Vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun ins.Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Mesaj tekrarı olmus :)Kızlar bebegim dün dogdu cok sukur yogun bakima alinmadi kuveze gerek kalmadi iyi gidiyoruz tekrar uzun uzun yazacagim muhakkakkilomuz 2210 gr boyumuz 47 cm
Yaparken farketmedimde sonradan anladım yorulduğumu:) yoksa yapmazdım üst üste. Ben hazır yufkayla yapmışsam pişirmeden koyuyorum. Çıkarınca üstüne yumurta sürüp pişiriyorum çok güzel oluyor. Elde açılan bi hamursa pişirip koyuyorum. Ama çok bekletmemek gerek sonra çıkarınca nasıl anlatsam sanki buzluk kokusu sinmiş gibi oluyor. Hamur artınca dondurucudan çıkarınca hiç bişey olmuyor bozulmaz yani. Sadece biraz un takviyesi yapman gerekebiliyor. Kek hiç koymadım onu bilmiyorum.Kendini çok yormamaya çalış, yardımcı olabilecek kimsen yok mu?
Böreği pişirip dilimleyip saklıyorsunuz değil mi? Başka neler saklanır buzlukta öyle ikramlık? Annem kek falan da saklıyordu ama hatırlamıyorum tadı nasıl oluyordu. Bir de kurabiye hamuru saklanır mı? Ben bir kez turta yaparken kalan hamurunu sakladım ama hala kullanmadım, onu çözdürüp bir denemem lazım güzel kurabiye oluyor mu diye, oluyorsa 3-5 pişirimlik kurabiye hamuru saklayabilirim sadece şekil verip pişirmesi kalır.
ama perde gibi ortu olmuyo mu gormuyolar ki dimiÇok iyiymiş,, gerçekten olabiliyor demek ki travmatik durumlar :)) Gerçi düşünüyorum birileri onu keserken ben de izleyemeyebilirim sanırımama işte bir kere girdi ya insan ister istemez bu sefer eksik hissederim diye düşünüyo :))
Çok güzel anlatmışsın :)) bana sattın walla :) alıyorumCanım bence alırsan için rahat eder. Baş koyma kısmı delikli olduğundan, bebek yüzüstü dönse bike nefes alabiliyor. Yan yatış pozisyonunda rahatlıkla bebeği yatırabiliyorsun böylece kusma olayını da çözüyor bir de açısından dolayı refluye iyi geliyor.
Ben sürekli gece bebegimi kontrol etmektense alayim içim rahat olsun dedim.
HahaaÇok güzel anlatmışsın :)) bana sattın walla :) alıyorum
Bazı hastaneler veriyor canım kizimda bana vermişlerdi ama ben yinede bugün aldım ama depend almadım can bebenin kadın pedi diye bir pedini buldum markette onu aldım çamaşır almıştım zaten hastaneden verirlerse de evde kullanırım napalimlohusa ped, alınca bir de lohusa külodu da almak lazım, ya da kullan at lohusa külotları da var.
ben de kararsız kaldım, depend de o ikisinin işini görüyor ondan mı alsam diye. sanırım hastaneden veriyorlarmış ped falan, sormak lazım hastaneye. ona göre birşey alacağım artık.
Yok canım ama arch söylemişti, su fazla olduğu için zedelenme olmuş diye. Doktoruna sor istersen detaylıGerçekten canım çok yoruldum bu konudan surekli bi diyet ha iyi gecti diyorum tekrar bir daha geliyor :))geceleri uyku bile kalmadı artık.. diyorum hayırlısı ile bitse şu 2 ayda kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım. Var mı bilginiz bu su fazlasından bişey olur mu ?
Eki Görüntüle 2012428
Magazadaki resim bu aslında spor birsey bakıyordum ama bu takımı görünce içimden iste bu dedim ya da kızım dedi bilemiyorum
Çok minnos bir takimmis canım güle güle kullansın bebeğin:) Biz de sadece karyola ve dolap aldık yeteceğini dusunerek:)Eki Görüntüle 2012430 Eki Görüntüle 2012431 sadece ikisini aldım çünku yerimiz dar hatta istediğimiz ebatlarda yaptırdık
Teşekkürler :)eline saplık canım, çok güzel olmuş :)
Bende kis için birşeyler yapmak istiyorum özellikle yemeklik hazır çok iyi oluyor bebek küçük olucak kızım okula gidicek hemen buzluktan çıkarıp pişirmek rahat oluyor taze fasulye ve barbunya istiyorum birde börülce ama henüz fiyatlar buzluga giricek kadar dusmedi yani bu hafta barbunyayi 5 TL ye aldım dusermi acaba daha zamanı varmı ne dersinTüm kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum. Kış için dondurucumu sağlam hazırlarım her sene ben. Bu kış bebişte olacağı için daha önemli hazır yemek olması mevsiminde olması. Sabah kalktım reçel yaptım önce. Dün bezelye almıştım oturduğum yerde onları temizledim. O an farketmedim ama tüm işim bittiğinde anladımki çok yorulmuşum. gelen misafirlere ikram etmek için börek çörek bişeylerde hazırlarım doğuma yakın. Siz neler yapacaksınız hazırda hızla ikram için. fikir varsa paylaşın lütfen.
Olabilir wala :) pek sormuyor da çünkü ne konuşuyosunuz falan diye :))) gerçi bi erkeğin bünyesi bu kadar zıbını tulumu biberonu kolay kolay kaldırmaz bence :))))
Canım taze fasülye için bence erken daha zamanı var. Şimdi tam bezelye ve çilek bitmeden reçel zamanı. Barbunyayı ben kışın marketten baklagil reyonundan alıyorum. Haşlayıp dondurucuya koyuyorum. Onun için tazesini hiç takip etmedim.Bende kis için birşeyler yapmak istiyorum özellikle yemeklik hazır çok iyi oluyor bebek küçük olucak kızım okula gidicek hemen buzluktan çıkarıp pişirmek rahat oluyor taze fasulye ve barbunya istiyorum birde börülce ama henüz fiyatlar buzluga giricek kadar dusmedi yani bu hafta barbunyayi 5 TL ye aldım dusermi acaba daha zamanı varmı ne dersin
Biz prima premium care aldık cnmKızlar bez ne aldınız alacaksınız ben huggies düşünüyorum bide civilde sleeppy var hangisi iyi sizce
Kızlar Kizim uyumusken tüm herşeyi yaziyorum böyle ard arsa kusura bakmayın ama birde ben gecelik falan hiç düşünmemiştim açıkçası. Ptt avm de simdi baktım 65 tl acaba nasıldır. Açıkçası çok kullanmayavagim içim çok para vermek istemiyorum.pijama zaten koycm da ne yapsam bilemedim. Rahat günlük bir elbise mi koysam acba napsm bilemedim
Kızlar reflü yatağı ve yan yatış desteği alan var mı? Ne düşünüyorsunuz o konuda?
https://www.e-bebek.com/mycey-guvenli-uyku-yastigi-p-myc-22676/#menu--comments
https://www.e-bebek.com/babyjem-ref...ampaign=VisilabsProductDetailLastViewedSingle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?