2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağ olun kızlar. Doktora gittim bir şey yokmuş. Karından kasiklara doğru bir sancin olursa ya da kanaman o zaman muhakkak gel dedi doktor. Muhtemelen gaz sancısıymis:)) Doktora gittim de içim rahat etti en azından.
Cok sevindim cnm bisey cıkmamasına.
Son aylar artık zıplatacaklar bizi biraz biraz :))

Cevap veren oldu mu bilmiyorum canm ama ben pogaca pişirip ilininca paketler koyarım. Kurabiyede soğuyunca koyuyorum..kek de koyuyorum. Tart kek yapıyorum. Strecliyirum. Çıkarıp üstüne krema yapıyorum. Profiterol pişirip koyarım. Çıkarınca muhallebi ve çikolata sos yapıyorum.

Gretchen Grundler

Ben de bu yaşıma kadar hiç sarmamıştım. Geçen aylarda çok canım istedi. Annem de çok yorgundu ben sararım dedim. Ayy sarmaz olaydım. Çok sıkı çok güzel sarmışım söylemesi ayıp :) annem ay sen benden güzel sarıyosun ay çok hızlısın bana sardırıyo şimdi sürekli :) dediğin gibi 2 saat uğraş 10 dakikada bitsin. Çin işkencesi resmen

Var mı bir haber cnm? Merak ettim...

Amin cnm,, kesinlikle öyle.. zor ve kafa karıştırıcı :)) ben doktora tekrar sordum, hastanede benimle kalabilir mi diye, kalsın zaten mutlaka dedi de o açıdan epey rahatladım. Ama insan bana bişey olursa ne yapar düşüncesinden kurtulamıyo... Ben ölüme vs karşı pek kaygı duymazdım önceden.. hiç duymazdım hatta.. ama insan çocuğu olunca öyle düşünemiyor. Yaşamın kendisi bile onlara odaklı Allah büyüdüklerini, kendilerini kurtardıklarını görmeyi nasip etsin bize inşallah :)

İyi akşamlar kızlar. Ya karnım çok tuhaf geriliyor otururken sinirim bozuldu. Uzanırken sorun yok da otururken veya ayakta sanki gobegim belimden nayrilmak ister gibi. Yada oğlum yerini genişletmek ister gibi ağrım oluyor. Nerden çıktı bu anlamadim

Ben de muhtemelen misafir için börek yaparım, annem belki sarma falan yaparsa iyi olur ama buzluğa misafir için başka Ne atılabilir acaba. O günlerde çok işe yarayacak çünkü

Yok canım ama arch söylemişti, su fazla olduğu için zedelenme olmuş diye. Doktoruna sor istersen detaylı
Anladım canım sıkıntı olmaz dedi ama şeker seviyesinden dolayı yükselmiş olabilir dedi bilmiyorum aklim karisti yine sıkıntı olmasa neden byle acil diyetisyen falan ölçüm yapılması istendi

Aynen canim haklısın benim doktorum da bayağı pimpirikli aslında âmâ ister istemez düşünüyor insan bişey olur mu olmaz mı diye allah korusun

Muhtelemen :)) bu arada Evininhatunu takılıyorum böyle alınma cnm,sen bizim neşe kaynagımız oldun valla
Yok canim yok doqru soze ne denir niye kiziyim esim skldi benim paranoyalarimdan bende size aktarip az kafami daqitiyorum iyiki varsiniz buqunku konumda petshopa qirdik ordaki koku falan bogdu beni zor nefes aldim acaba hayvanlardan bisey qectimiki diye icim icimi yiyo suan

Bende taze fasulye için erken olduğunu düşünüyorum oyuzden beklicem barbunyanin tazesini seviyorum ben kurusu sanki farklı oluyor :)) birde menemenlik yapıp koymak lazım ama onun içinde erken sanırım

Birkaç haftadır bende de var o. Normal oturunca da rahat edemiyorum, bacaklarımı uzatıp vücudumla 130 derecelik falan bir açıyla oturuyorum. Bende uzanırken de rahatsızlık oluyor. Artık göbek iyice büyüdüğü için ne yapsa yeridir diye düşünüyorum. Uzun süre ayakta dursam hele ki ayakta tam olarak dik dursam belim ayrılacak gibi oluyor. İlerleyen aylarda daha da artar diye düşünüyorum, normal yani stres yapma.

Ben normal zamanda da çok paranoyak seviyesinde rahatsızlık duyuyorum hayvanlardan, hele ki petshop kokuları mahvediyor ama korkma hayvanlarla ya da herhangi bir şeyle temas etmediysen bir şey olmamıştır. Hatta ettiysen bile olmamıştır sadece bana hijyenik gelmiyor o tarz yerler ama sürekli durmadığın sürece sağlık açısından sorun olmaz. Bak bunu ileri derece hayvan fobisi ve tiksintisi olan bir insan söylüyor, kafana taktığına değmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…