Kaldırmaz bunye ama bence cok eglenebilir hele ki bizimEvininhatunu evhamlı hatunumuzu bi tanısaaaaa,yazdıklarını okusaaaa
Cok sevindim cnm bisey cıkmamasına.Sağ olun kızlar. Doktora gittim bir şey yokmuş. Karından kasiklara doğru bir sancin olursa ya da kanaman o zaman muhakkak gel dedi doktor. Muhtemelen gaz sancısıymis:)) Doktora gittim de içim rahat etti en azından.
Cevap veren oldu mu bilmiyorum canm ama ben pogaca pişirip ilininca paketler koyarım. Kurabiyede soğuyunca koyuyorum..kek de koyuyorum. Tart kek yapıyorum. Strecliyirum. Çıkarıp üstüne krema yapıyorum. Profiterol pişirip koyarım. Çıkarınca muhallebi ve çikolata sos yapıyorum.Kendini çok yormamaya çalış, yardımcı olabilecek kimsen yok mu?
Böreği pişirip dilimleyip saklıyorsunuz değil mi? Başka neler saklanır buzlukta öyle ikramlık? Annem kek falan da saklıyordu ama hatırlamıyorum tadı nasıl oluyordu. Bir de kurabiye hamuru saklanır mı? Ben bir kez turta yaparken kalan hamurunu sakladım ama hala kullanmadım, onu çözdürüp bir denemem lazım güzel kurabiye oluyor mu diye, oluyorsa 3-5 pişirimlik kurabiye hamuru saklayabilirim sadece şekil verip pişirmesi kalır.
Muhtelemen :)) bu aradaYa evett,, bana bazen "çok ufak şeyleri stres yapıyosun" diyo,, onu görünce muhtemelen bana bi daha böyle bi cümle kurmaz :)))
Selam kizlar, benim cephemde pek bir gelisme yok, hala doktordan gelicek haberi bekliyorum, neye karar vericekler biranonce soyleseler beklemek daha kotu, stresten ise bile gidemedim bugun, artik iznimde baslamis oldu boylece, bugun sondu normalde. Bende bebegin camasirlarini attim simdi makinaya aradan ciksinlar bide aklim onlarda kalmasin dedim.arch2401 guzel haberini almak gercekten cok guzel, Allah anali babali buyutsun saglikla insallah tez vakitte de evlerine bebekleri ile birlikte donerler cok sewindim darisi zamani geldiginde hepimizin basina olsun. Gelisme oldukca yazicam kizlar, yarinda nefroloji dr kontrolum var orayada gostericem sonuclarimi. Gorusmek uzere kizlar...
Sağ olasın:) Sanirim öyle olacak birazCok sevindim cnm bisey cıkmamasına.
Son aylar artık zıplatacaklar bizi biraz biraz :))
E bebekten sipariş vermiştim onlarla beraber istedim canm teşekkür ederimAaa çok güzelmiş güle güle doldur canim:) Nerden aldin acaba
E bebek canm. Ama biçok yerde var heraldeÇok güzelmiş, nereden aldın nereden aldın :)
Hakikaten öyle ,, biraz yazmasa hemen arıyo gözüm :))Muhtelemen :)) bu aradaEvininhatunu takılıyorum böyle alınma cnm,sen bizim neşe kaynagımız oldun valla
Ya evet ilkine ben de çok rahat gitmiştim ama şimdi oğlum aklıma geldikçe bi fena oluyorumnolucak bizim bu duygusallığımız. Hastaneye götürdüm Ya geçen gün. Oğlum hadi sen git eve helak oldun dedim. Sesi gitti. Anne ne kadar kalıcaksın belli değil nasıl giderim seni bırakıp diyo ( akşam gelicem söz dedim de öyle gitti. Doktor çıkarmasa da kaçacaktım sanırım öyle kötü oldum ki bir çırpıda atlatırız İnşaAllah o günleri de ikisinin bağrışmaktan kafamızı ağrıttığı günler gelir :) o zaman duygusal yük olmaz üstümüzde huni takar gezeriz en kötü :) bu aşamalar daha zor :)
ama perde gibi ortu olmuyo mu gormuyolar ki dimi
Ben de muhtemelen misafir için börek yaparım, annem belki sarma falan yaparsa iyi olur ama buzluğa misafir için başka Ne atılabilir acaba. O günlerde çok işe yarayacak çünküTüm kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum. Kış için dondurucumu sağlam hazırlarım her sene ben. Bu kış bebişte olacağı için daha önemli hazır yemek olması mevsiminde olması. Sabah kalktım reçel yaptım önce. Dün bezelye almıştım oturduğum yerde onları temizledim. O an farketmedim ama tüm işim bittiğinde anladımki çok yorulmuşum. gelen misafirlere ikram etmek için börek çörek bişeylerde hazırlarım doğuma yakın. Siz neler yapacaksınız hazırda hızla ikram için. fikir varsa paylaşın lütfen.
Anladım canım sıkıntı olmaz dedi ama şeker seviyesinden dolayı yükselmiş olabilir dedi bilmiyorum aklim karisti yine sıkıntı olmasa neden byle acil diyetisyen falan ölçüm yapılması istendiYok canım ama arch söylemişti, su fazla olduğu için zedelenme olmuş diye. Doktoruna sor istersen detaylı
Allahhhhh daha bende ne dusunceler varda walla sklrsiniz diye soylemek istemiyom aklimdan qecenleri bi Allah bi ben bilirimKaldırmaz bunye ama bence cok eglenebilir hele ki bizimEvininhatunu evhamlı hatunumuzu bi tanısaaaaa,yazdıklarını okusaaaa
Aynen canim haklısın benim doktorum da bayağı pimpirikli aslında âmâ ister istemez düşünüyor insan bişey olur mu olmaz mı diye allah korusunHiç okuma bence boşver. 1 milyon kişide 1 kişinin başına gelse risk diye yazıyorlar hemen. Dr da tedbir amaçlı yollamış zaten sıkıntı yapma kendine.
Benimki de her gittiğimde suyu fazla efenim suyu üst sınırda diyodu. En son ne yapayım doktor bey su mu içmeyeyim dedim :) yapabileceğim bişey varsa söyle de yapıcak bişey yoksa ne volüm verip duruyorsun diğmi ama. Allah eksikliklerini göstermesin de yani doktorlar bazen çok gereksiz iş yapıyorlar :)
Yok canim yok doqru soze ne denir niye kiziyim esim skldi benim paranoyalarimdan bende size aktarip az kafami daqitiyorum iyiki varsinizMuhtelemen :)) bu aradaEvininhatunu takılıyorum böyle alınma cnm,sen bizim neşe kaynagımız oldun valla
Bende taze fasulye için erken olduğunu düşünüyorum oyuzden beklicem barbunyanin tazesini seviyorum ben kurusu sanki farklı oluyor :)) birde menemenlik yapıp koymak lazım ama onun içinde erken sanırımCanım taze fasülye için bence erken daha zamanı var. Şimdi tam bezelye ve çilek bitmeden reçel zamanı. Barbunyayı ben kışın marketten baklagil reyonundan alıyorum. Haşlayıp dondurucuya koyuyorum. Onun için tazesini hiç takip etmedim.
Birkaç haftadır bende de var o. Normal oturunca da rahat edemiyorum, bacaklarımı uzatıp vücudumla 130 derecelik falan bir açıyla oturuyorum. Bende uzanırken de rahatsızlık oluyor. Artık göbek iyice büyüdüğü için ne yapsa yeridir diye düşünüyorum. Uzun süre ayakta dursam hele ki ayakta tam olarak dik dursam belim ayrılacak gibi oluyor. İlerleyen aylarda daha da artar diye düşünüyorum, normal yani stres yapma.İyi akşamlar kızlar. Ya karnım çok tuhaf geriliyor otururken sinirim bozuldu. Uzanırken sorun yok da otururken veya ayakta sanki gobegim belimden nayrilmak ister gibi. Yada oğlum yerini genişletmek ister gibi ağrım oluyor. Nerden çıktı bu anlamadim
Yok canim yok doqru soze ne denir niye kiziyim esim skldi benim paranoyalarimdan bende size aktarip az kafami daqitiyorum iyiki varsinizbuqunku konumda petshopa qirdik ordaki koku falan bogdu beni zor nefes aldim acaba hayvanlardan bisey qectimiki diye icim icimi yiyo suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?