2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kurabiyeyi keki Nasıl koyuyorsun Can'ım? Kapaklı kaplara koyup mı koyuyorsun? Çıkınca ısıtıyor mısın oda ısısında çözünmesini mi bekliyorsun

Benim eşim sağlıkçı olduğu halde girmek istemiyor doğuma , kesin girer diye düşünüyordum ben ama pek istekli konuşmadı, zorlamak istemedim ben de dışarda bekler napalım

aynı durum bende de var çok sertleşiyo büyüdüğü için heralde

Canim benim burnumda alerji var bide qirer qirmez kokusu bogdu beni hicbiyere dokunmadan ciktim qeri o koku bile supheye dusurdude bisey olmaz diyosun test edildi onaylandi diyosun yani oylemi

ben de yenidoğan olarak premium care düşünüyorum, daha sonraki dönemler için değişik bezler deneyebilirim :) ama ilk baştaki bez önemli, ciltler çok hassas.

Premium care benim de favorim,, sonradan prima pampers vs de yeterli ama başta ben de ondan kullanıcam. Hastaneye kaç tane koysak bu arada? Ben geçen sefer fazla koymuştum çoğu geri geldi diye hatırlıyorum.

Çıkış için elbise koy cnm. Dikişlerle elbise rahat oluyor; günlük rahat bol bişey koy bence

Bence çok güzel cnm :) gayet de süslü :) benim de geceliğimde azcık dantelimsi bişey var ama (olmayabilir bile, onu dahi unuttum şu an ::)) annen yedek pijamamı görse şoka girer demek ki,, baya çizgili mizgili salaş bişey aldım :))))

Benim eşim sağlıkçı olduğu halde girmek istemiyor doğuma , kesin girer diye düşünüyordum ben ama pek istekli konuşmadı, zorlamak istemedim ben de dışarda bekler napalım
Aslında dışarıda beklemeleri de ayrı bi zor olsa gerek. Boşver heyecan yapsın, hop oturup hop kalksınlar,,, o da iyi geldi şimdi kulağıma nedense :))))

hoşbulduk senınle aynı gündeyiz artık bayram sonu yoğun tempo beklıyor

ilk çocuğumda kullanmadım acaba ne kadar gerek li her çocuğunda bireysel farklılıkları var

Çok fena kıskandım :))))) ben bunları gündelik bile yapamıyorum, siz bize stokluyosunuz :))) ne kadar kabiliyetsiz olduğumu anlamam için bu grup çok iyi oldu ya :)

Hoşgeldin,,, epey bi sessiz takipçi varmış,, ne güzel oldu katılmanız :) çanta konusunda birbirimizi güzel motive ettik galiba, arch2401 da doğurunca son vitese geçtim ben hatta ne olur ne olmaz diye :)))

Kizlar ara ara tansiyonunuzu olcuyomusnz olcuyosaniz kac cikiyo yada olmasi gereken asagi yukari kac bi fikriniz varmi ozellikle deneyimli anneler:)
Cmm benim normalde çok düşük tansiyonum. Ama hamileyken artıyor heralde, çünkü doktorda her ölçtüklerinde 11-7 gibi çıkıyor, iyi diyorlar. Bu durumda normalde tansiyonu düşük olmayanların biraz daha dikkat etmesi gerekiyor sanırım. Ama tamamen kendi durumuma göre yorumluyorum, hiçbi teknik bilgim yok yani :))

Kızlar kocalarla durumlar nasıl? Nasıl etkiledi hamilelik genel halinizi??
Valla biz kanka gibiyiz her şey yasak olduğu için öyle yaşıyoruz diğer Açılardan ise bazen sinir olabiliyorum hiç durduk yerde yaptığı veya söylediği her şey benim sinirlerimi bozabiliyo çok değişkenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…