2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oyy bi de o durumlar var di mi :)) bu ara ben de suratsızım sanki ya.. üzülüyorum.. yani yorgunluktan ağırlıktan vs suratsızlık tabi ama iyiden iyiye üzerine alındığına inanmaya başladım

Ben sıkılmam ya,, @drucilla da sıkılmaz bence,,, hatta sıkılma potansiyeli olan kimse yok eminim :))) Anlat sen
Ayyy sonra dersinizki bu kiz delimi ne ? Bukadar soruyla nasil yasiyo
Neyse simdiden yavas yavas alistiriyimda cunku bebeqim doqunca qorun siz beni eminim daha milyon tane sorum olacak

B bursa_83 canim bak simdi anasayfadaki konularda okudumda bi arkadasimiz 9 aylik bebeqini kedi ve ciq etten bulasan bi hastalik yuzunden doqmadan kaybetmis sen qitme bence Allah korusun son anda kotu bisey olmasin tmm mi canim ? Gece qece unutmadan yaziyim dedim.Bosver ananeni baska bi yerde qorursun olmazmi

Hoşgeldin,,, epey bi sessiz takipçi varmış,, ne güzel oldu katılmanız :) çanta konusunda birbirimizi güzel motive ettik galiba, arch2401 da doğurunca son vitese geçtim ben hatta ne olur ne olmaz diye :)))
teşekkürler hosbuldum... galıba bıde ıkıncı çocuk oluşunun rahatlığı var. Bu arada bende 5 yaşındakı oğlumu hastanede yanımda isteyenlerdenim( Yen'i gelen bebeği merakla beklıyor) hastanenın süit odaları varmış inşallah Doğum yaptıgım gün boş olurda ıkı oğluşumla beraber olurum , artık babamızıda biyere sıkıştırırız

Bende de çok sinirlenme potansiyeli var şu an tutmaya çalışıyorum:)) oğğğmmmmmmm modundayım:) yoksa fena pislik yapasım geliyo bazen.

Kurabiyeyi keki Nasıl koyuyorsun Can'ım? Kapaklı kaplara koyup mı koyuyorsun? Çıkınca ısıtıyor mısın oda ısısında çözünmesini mi bekliyorsun
Aynen cnn kapaklı kaplara dolduryorun. Çıkınca sadece cozulmesini bekliyorum. Eşim pek yemez ondan ben baştan beri yapar buzluga atarım acil misafir için çok iyi oluyor. Borekleride pisirmeden koyarım. Çıkarıp hemen kizartitirim yada fırına bir yumurta sürer koyarım sahane oluyor. Bazen pişmiş de koyuyorum arttığı zaman hiç sorun olmuyor. Buzluk böreği ve kahve çekirdeği kurabiye cahide sultan yazarsan google da onu denedim mesela. Köfte yapar dondururum çıkarıp hemen çözdükten sonra kullanırım. Fellah köfte haslamadan koyarım. Haşlanmış nohut, fasulye, buğday, yesilmercimek hep stokludur .

Ben de muhtemelen misafir için börek yaparım, annem belki sarma falan yaparsa iyi olur ama buzluğa misafir için başka Ne atılabilir acaba. O günlerde çok işe yarayacak çünkü
Buzluga sarmayi nasıl atıyorsunuz ve sonradan nasıl pisiiryorsunux arkadaşım. Ben çiğden sarıp tencerryle koyuyorum. Çok cozdurmeden pisiriyorum ama pirinclerrim hep kiirk oluyor. O yüzden hoşuma gitmiyor benim

Buzluga sarmayi nasıl atıyorsunuz ve sonradan nasıl pisiiryorsunux arkadaşım. Ben çiğden sarıp tencerryle koyuyorum. Çok cozdurmeden pisiriyorum ama pirinclerrim hep kiirk oluyor. O yüzden hoşuma gitmiyor benim
Canem.benim annemler sarmanin ustasi oyle soyliyeyim :) biz bolca sarariz pisirmeden buzluqa koyariz buzdolabi posetlerine siralayip sonra yiyeceqimiz zaman birqun onceden cikarip iyice cozulmesini bekleriz cozulunce tencereye dizer pisiririz hic kirilmaz ozaman pirincler :):):)

Çok fena kıskandım :))))) ben bunları gündelik bile yapamıyorum, siz bize stokluyosunuz :))) ne kadar kabiliyetsiz olduğumu anlamam için bu grup çok iyi oldu ya :)
Ay canm kiskanilacak bir durum değil ınan ki. Yardımcı olacak kimse olmadığından ve eşimle iki kişi az yedigimizden hep buzluk yolunu tutuyor. Ama sonrasi müthiş rahatlık oluyor. Yazdan hszirlikda yaparım ben. Annem olmadığı için birde kışın yaz sebze meyvesi almadigimizdan her is eşimle bana düşüyor. O da benimle alıştı. Hatta geçen diyor ki biz ne zaman konserve domates yapiciaz çok yardım ettginden değil sadece kapalari sıkar, yarım kg fasulye ayiklasa aman Alla yoruldum der. Ama sonrasında lezzetli lezzetli yendiğini görünce her sene bu kez dhaa fazla yapalım der.benim tarhanami içer başka tarhana icemez mesela. Kizim da çok sevdiğinden tarhanada yaparım.bayram gecsinde başlayacağız kismetse. O çalışmalar sırasında bize gelde gör halimizi canm kim kimi kiskaniyor

Ben sabırsız olduğumdan hemen pisiriyoeum ondan kırılıyor demek canm. Çok sagol. Valla bu saatten sonra sarma yapıp saramam. Ama ilerde yaparsam aklımda olsun.

Aslında dışarıda beklemeleri de ayrı bi zor olsa gerek. Boşver heyecan yapsın, hop oturup hop kalksınlar,,, o da iyi geldi şimdi kulağıma nedense :))))
Benim eşim sancilarimn hepsine tanık oldu kaç kez agladida içine akıttı.dün doğum odalarını gezince, insallah bu kez çok zorlanmazsin dedi, umarım öyle olur bu iki sonuçta sancı surem azilir diye dua ediyorum dedim, seninki ölümden beterdi ya ben bile mahvoldum diyor adamcagiz. Doğumhnede çok durmadım ama eşim hop oturup hop kalkmış bir sorun mu oldu diye korkudan. Doğuma almadilar normal diye mi bilmiyorum ama ben girmesini istemezdim ya. Yine istemem gibi normal olursa. Sezeryan olursa gelsin derim ama eşim gelir mi bir sorayım bugün gelir diye düşünüyorum.

Kizlar ara ara tansiyonunuzu olcuyomusnz olcuyosaniz kac cikiyo yada olmasi gereken asagi yukari kac bi fikriniz varmi ozellikle deneyimli anneler:)
Tansiuonla ilgili problem olmadığından genelde dr dan dr a olcuyorlar canm dün 12-8 çıktı mesela. Genelde de böyle çıkıyor. Ama yüksek tansiyon çok tehlikeli diye biliyorum. Arkadaşım bu sebeple sezaryene alınmıştı. Öyle bir durum varsa çarpıntı falan oluyorsa sıkça baktirman gerekiyor galiba

Gunaydin kizlar, doktorumdan haber aldim sonunda ve cook sukur 7000 8000 lere kadar bekleyebiliriz dedi. Ilk hedefimiz 34. Haftayi gormek. Ikinci hedefimizde 36. Haftayi gormek dedi. 1 temmuzdan itibarende her hafta kontrole gidicekmisim. Sanirim bu en guzel yani haftada bir kizimla bulusma firsatim olucak. Allah im hepimize ve bebeklerimize saglik versin yasadigim stresi az cok tahmin edersiniz. Simdide nefroloji icin sira bekliyorum ama soyledikleri olumsuz seyleri takmamaya calisicam buyuk ihtimal yine ilaclari icmiyorum diye kotu senaryolarina dewam edicekler. Bizden haberler boyle kizlar. Gecmisi okuyamiyorum ama insallah herkes iyidir. Oglum sagolsun telefonu elimde gorunce cildiriyor onunla ilgilenmemi istedigi icin girip okuyamiyorum. Hepinizi opuyorum kizlar...

Günaydınlaaar

Anneler ben bayadır gelmiyorum anlaşılan çünkü size yeni gelişmeleri anlatmadığımı fark ettim

Ben NST'ye girdim, ama nasıl?
Şimdi geçen pazartesi biz kontrole gittik artık 10-15 günde bir gidiyorum. Kontrole gittiğimde sordum, beni ne zaman nst'ye alacaksınız diye. Ve muhteşem doktorum yine ezberlerimi bozdu

-Seni nst'ye almayı düşünmüyorum,
+Aaa neden?

-Şimdi şöyle, biyofiziksel test dediğimiz bi olay var, bu test atıyorum 5 kalemden oluşur. Bebek toplam 10 puan alır bunlardan. Bunların 4'ü yani ayrıntılı ultrasonda görünür, 1 kalemi nst dir. Ben her geldiğinde ayrıntılı baktığım için, bebek oldukça hareketli olduğu için nst'ye gerek duymuyorum. Zaten 8 puanı geçmiş oluyor. Bazısı önce nst'ye bakar ona göre ultraon incelemesi yapar.

+Hııı, yani bebek hareketliyse nst'ye girmiycem öyle mi?

-Hayır bak baştan anlatıyorum (anlattı, sonra yüzüme baktı baktı) Ben seni nst'ye gönderiyorum.

+Yok ya tamam gerek yoksa...

-Yok yok yazalım nst'ye git sen, hevesin var madem git yat 15 dakika Sonuçları getir ha odama

+Whatsapp'tan gönderseydim?

-Yok getir bakıcam.

Biz tabi koptuk, yine çenemin mağduru oldum Adam bıktı benden aylardır tüm saçma sorularıma sabırla cevap vermekten Resmen ceza aldım

Sonra gittim, yattım 15 dakika, sıkıldım, uykum geldi, yan yattığım için kalça kemiğim acıdı rahatsız sedyede. Her hareketinde bas diyor elime verdiği kalem gibi şeye, ben sürekli basıyorum çünkü bizim bebe kuduruk, bizim bebe heyecanlı, durmuyor

Velhasıl, nst hiç öyle beklediğim gibi gözlerimden kalpler fışkırtacak bi olay değilmiş. Gerekmedikçe de girmem, çenemi de tutarım

Bencede hic hos bisey deqil bendr hic sevmedim

Iyi bari canim hadi cok sukur buqune kadar ilacsiz qeldin bundan sonra 36 ya kadarda qidersin inaniyorum ben Allah'in izniyle en quzel senaryoyu Allah yazar bekleyio qorelim bosver doktorlarin ne dediqini takma

Kızlar kocalarla durumlar nasıl? Nasıl etkiledi hamilelik genel halinizi??
Bizde durumlar bı bozuk bı güzel :) hormonların etkisiyle sanırım yanımdan hiç ayrılmasın istiyorum zaten sürekli evde olmadığı için oda sağolsun hep yanımda çalışmadığı zamanlar ama sanki yetmiyor bana :))
Kizlar ara ara tansiyonunuzu olcuyomusnz olcuyosaniz kac cikiyo yada olmasi gereken asagi yukari kac bi fikriniz varmi ozellikle deneyimli anneler:)
bende arada olcturuyorum 11_6 çıkıyor genelde çok şükür yüksek değil

Kizimda hiç nts ye girmedim ben doktor gerek görmedi demekki senin doktor bir musibet bin nasihattan iyidir diye düşündü sanırım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…