2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Eylul annelerindede biri doqum yapmis 27 haftalik Rabbim yardimcisi olsun ben iyice korkmaya basladim bian once hazirliklari bitirsek iyi olacak

Canim benim burnumda alerji var bide qirer qirmez kokusu bogdu beni hicbiyere dokunmadan ciktim qeri o koku bile supheye dusurdude bisey olmaz diyosun test edildi onaylandi diyosun yani oylemi
Hayvan sevmeyen bir insana göre petshoplarda oldukça fazla vakit geçirdim ama bir şey olmadı. Hele ki hemen çıktıysan hiçbir şey olmaz panik yapma. Ama madem alerjik bir burnun var gitme bir daha, o koku insanı çileden çıkartıyor :)

kizlar bayramda ananemlere gidecegiz nasipse. orda kedi de olacak. bi sakincasi olur mu tüy acisindan?
Bende toksoplazma testi negatif çıktı, bağışıklığım yokmuş o yüzden hamileliğimin başından beri annemlere gitmiyorum kedileri var diye, çiğ ete el surmuyorum, yemek yapacağım zaman eldiven kullanıyorum ve toprağa temas etmiyorum. Bayramda da muhtemelen annemler el öptürmeye gelecekler biz gidemediğimiz için. Eğer test yaptırmadıysan bence gitme, arayip söyle ya da o başkasına gidecekse başka yerde bayramlaş. İç parazit aşısını yaptırdılarsa sorun olmaz diyor kimileri ama ben o riski almadım çok tehlikeli diye, sen de biraz araştır kendi kararını ver.

Premium care benim de favorim,, sonradan prima pampers vs de yeterli ama başta ben de ondan kullanıcam. Hastaneye kaç tane koysak bu arada? Ben geçen sefer fazla koymuştum çoğu geri geldi diye hatırlıyorum.
Kaç tane koyalım bilmiyorum ama fazla olursa geri getiririz eksik olmasın da. 2 gece kalma ihtimaline karşı 12 tane yeter mi?

Hoşgeldin,,, epey bi sessiz takipçi varmış,, ne güzel oldu katılmanız :) çanta konusunda birbirimizi güzel motive ettik galiba, arch2401 da doğurunca son vitese geçtim ben hatta ne olur ne olmaz diye :)))
Aynen ben de öyle, güya geçen hafta yapacaktım ama üşendim kaldı ama arch'ın dogum yapacağı gün bebeğin eşyalarını kaynatıp poşetledim, hepsi hazır sadece çantayı dizilmeyi bekliyorlar :)

Kizlar ara ara tansiyonunuzu olcuyomusnz olcuyosaniz kac cikiyo yada olmasi gereken asagi yukari kac bi fikriniz varmi ozellikle deneyimli anneler:)
Aslında aydan aya doktorda ölçtürüyordum ama el ve ayaklarımda şişlik başlayınca doktor sık sık ölçtür dedi. Artık daha sık ölçeceğim. Genelde büyük 11-12 küçük 7-8 çıkıyor. Doktor normal dediğine göre normal çizgisi bunlar oluyor sanırım.

Hoşgeldin tekrar :)
Adamı çileden çıkartmışsın o da al sana nst demiş resmen

Maşallah sizin bebeye hareketleriyle sıkılma diye uğraşmış resmen. Bizim doktor da daha bahsini açmadı ama sormayayım en iyisi ben, bir ceza da ben yemeyeyim, korktum

Valla bebe hareketliyse bence de hiç sorma
Şimdi 2 hafta sonra gidince kuzu gibi oturcam, hiç bişey demiycem
37. haftada da bi muayenemiz var, inceden tırsıyorum

Bu arada ben bebemin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim, bayram temizlğimi de yaptırdım, hastane çantası kısmen hazır..

Veee sancılarım ufaktan başladı. Sizde nedir durumlar?

Son düzenleme:
Ay iyi bari, biraz daha dayansa zaten şunun şurası 34'e de pek bir sey kalmadı, sonra bir nefes daha dayanır 36'yı da bekleriz inşallah. Sevindim gerçekten doktorunun tepkisi korkutmuştu. Sen dinleme yine doktorları, onların istediğini yapmadın diye surat asıyorlardır ama şu zamana kadar kullanmadın bu saatten sonra da baskı yapmalarının bir manası yok şurada ne kaldı yani sonuçta, zarar vermek istemiyorsun çocuğuna bunu da anlasınlar bir zahmet.

Ooo MaşaAllah haberler çok güzel Sen bunu çoktan hakettin güçlü anne :)) çok sevindim senin adına. 34 ü gördün mü tamamdır bir ohh çekebilirsin. Öyleydi böyleydi alalımdı bugüne getirdin yavrunu MaşaAllah:) zaten bugün Bile doğsa yaşayacak Allah'ın izniyle için rahat olsun bundan sonra..

Hareketleri iyi benim de arada bebek hareketi olmayan hafif acılar hissediyorum ama sancı mi değil mi bilmiyorum. 'Sanırım bu bebek değil' adını verdim o hafif acılara, ama ondan bile emin değilim bebek mi değil mi diye

Aynen aynen, ben ne bileyim etrafımda herkes nst'ye girdin mi diyor, yoo diyorum. Dedim bi sorayım, sordum aldım cevabımı da
Beni de hiç göndermedi nst ye doktorum. Hatta sen bu hafta nst ye gidicem falan deyince şaşırmıştım gerek yoksa niye gönderiyor ki diye :)) ama alışsan iyi edersin Doğum anında belki 2 3 saat ona bağlı kalıcaksın korkutmak gibi olmasın :)

Ya benim ilk yaşadığım ağrı böyle sırtımla belim arası başlayıp kalçaya karnımın içine yayılan koyu renkli bi ağrıydı, belirsiz gibi. BÖyle koyu renk diyince de bi tuhaf oldu ama anlatamıyorum Acı gibi değil yani bildiğin ağrı gibi, her gün küçük de olsa yaşıyorum, bazen hafif oluyor hemen geçiyor bazen bir dakikayı buluyor. O acı hissi de gerilmeden dolayı mı oluyordur acaba?

O odaya girmedikten sonra sorun yok, odada problem var Kendi odamda bağlarlar bana bence.

Canım eskinin kadınları böyle illa kırmızı olacak ve dantelli :)) benim de yedek olarak koyacağım pijama gayet gündelik birşey onu anneme göstermedim bile

He sen odayı sevmediiiinnn :) Tabi canım sancı odasında yatağında bağlıyolar. görüntü olmasa da pıttıdı pıttıdı dinlemek de güzel oluyo ya :)

Evet o odayı sevmedim ama sancı odasını da istemem Allahtan bizim hastanede de sancı odası mantığı yok, kendi odanda çekiyorsun sancını, gelip kontrol ediyorlar sürekli. Tabi canım kalp atışlarını dinlemek güzel

Koyu rengin yoğunluğu belirttiğini düşündüm, ama bahsettiğin ağrıdan yaşamadığım için yorum yapamayacağım. Bendeki acı daha çok kasılma olduğunda oluyor sanırım, ya da dediğin gibi karnım çok gerildiğinde. Bazen de bebek oynamaması gereken bir şeyle oynadı diye düşünüyorum
Sizin de göbek deliğinizi içeri çekiyor mu bebekleriniz? Benim velet göbek deliğimi bazen çok içeri çekiyor bazen de çok dışarı itip pörtlek görünmesine sebep oluyor. Oynama yavrum evladım diyorum, ama yok dinlemiyor :)

Kızlar kocalarla durumlar nasıl? Nasıl etkiledi hamilelik genel halinizi??
Canım bizim çok iyiydi. Üstüme normalde de çok düşerdi daha da arttı son iki aydır evin tüm işlerini eşim yapiyor, ama bu hafta bi haller oldu taşınıyoruz ve şu hastalık muhabbetinden dolayı çok gergin ben de üstüne gitmiyorum.
Cinsellik olarak sorduysan (eş diyince içim fesat ) suyumun gelme olayından beri kankayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…