2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yani böyle ince tiz bi ağrı değil, derinden bi ağrı gibi.

Bizim bebe de göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor bazen Eşim diyor ki boşver denesin doğru yolu bulana kadar haftasını tamamlar Evet babacım hı hı ordan evet diye konuşuyor kızıyla

Benim de bir haftadır karnımın altı ağrıyor oralar genişliyor sanırım. Yatarken falan bende de gerilmeler oluyor. Artık uyumaz gittikçe rahatsız birşey olmaya başladı.

Evet onu bizim kız da yapıyor, bazen de içeriden kaşıkla kazır gibi bir hareketi var tam çözemedim ne olduğunu ama sanki tünel kazıyor gibi, kızım yanlış yapıyorsun orası çıkış değil bak buradan çıkacaksın diye yolu gösteriyorum parmağımı karnımda gezdirip

Canım ne güzel bir haber. İnsallah 34. Haftayı geçer bebeğin. Çok sevindim valla...

kizlar bayramda ananemlere gidecegiz nasipse. orda kedi de olacak. bi sakincasi olur mu tüy acisindan?
Toksoplazma testlerin negatif çıkmadıysa sorun yok canım. Benim negatif mesela o kadar severim ki hayvanları, dokunamıyorum. Resmen kediye aş erer oldum hamileliğimde.

Premium care benim de favorim,, sonradan prima pampers vs de yeterli ama başta ben de ondan kullanıcam. Hastaneye kaç tane koysak bu arada? Ben geçen sefer fazla koymuştum çoğu geri geldi diye hatırlıyorum.
Günde 7-10 aradı diyorlar. Sezeryan olursa 2 gece oradayız. Ona göre koymalı. Minimum 25 tane falan heralde. Normal olursa 15 yeter diye düşünüyorum.

Ay bi de dizini mi topuğunu mu bişeyini karnıma dayayıp aşağı doğru kaydırıyor, dışardan izlemek çok güzel yaa, kazımak gibi dediğin öyle bişey mi?
Böyle zamanlarda çok özel hissediyorum, sadece bize özel hisler bunlar, bazen sonsuza kadar böyle kalalım istiyorum, sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor, vazgeçizyorum

Ben sıkılmam ya,, drucilla da sıkılmaz bence,,, hatta sıkılma potansiyeli olan kimse yok eminim :))) Anlat sen
ahaha kim bilir ne senaryolar donuyo kafasinda senarist olmali bu kiz harcaniyor buralarda :))) Evininhatunu
bide demiyor mu gozum gormedigi icin pinpirikleniyorum diye, o bebek bi gelsin bak daha fena olacak na buraya yazdim

Günaydin canim, haberlerin iyi olmasına cok sevindim. Kritik dönemi atlattiniz cok şükür Inşallah miadini doldurup dünyaya gelir bebislerimiz

Bu arada kızlar 35 ten sonra duzensiz kasılmalar normal. Rahim bebegi doguma hazırlıyor artık. .

Canım çok güzel bir haber. Aklımızdaydın hep. İnşallah kızın en azından 34'ü bulur, sonra 36'yı da geçer. Zaten artık içinde bulunduğumuz haftalar genelde çok riskli haftalar değil. O diğer doktorları da çok fazla takmamaya çalış. Artık tatile de girdin ne güzel :) Oğlunla evde hasret giderirsiniz. Kendini çok yorma canım, dinlen. İyi olucak her şey inşallah.

Benim de bir haftadır karnımın altı ağrıyor oralar genişliyor sanırım. Yatarken falan bende de gerilmeler oluyor. Artık uyumaz gittikçe rahatsız birşey olmaya başladı.
Karnının altı ve kasıkların civarı ağrıyorsa belki doğum pozisyonuna girmiş olabilir bebek? Benim de birkaç gündür o bölgelerde ağrı arttı, bebek döndüğü içinmiş.
Uyumak zor ya. Zaten normalde çift yastıkla yatarım reflü olduğu için. Şimdi bir tane bacak arama bir tane de karnımın altına karpuz dilimlerden koyuyorum. Zaten hava sıcak, zaten soğukta bile terliyorum, bir de her yerden yastık fışkırıyor. Yakında belime de desteğe başlayacağım gibi görünüyor ağrımaya başladı diye. Yastık denizinde yüzüp uyuyorum, ama neyse ki ağrılı mağrılı da olsa uyuyabiliyorum inşallah onu kaybetmem, kaybetmeyiz.

Hayır hani kediler tırmalama tahtasını hızlıca tırmalar ya, öyle bir şey, sadece slow motion'ı. O dediğin hareket de çok güzel bir de aynı anda karnın iki yanında birden genişleme hareketi oluyor, sanki boydan boya esniyor gibi onu da seviyorum. Hem nerelerde olduğunu gösteriyor hem de maşallah boyu ne kadar da uzadı, kocaman oldu diye sevinmeme sebep oluyor

Bende genişletti diye tahmin ediyorum canm. Allah yardımcımız olsun vallahi. Kizim da hiç böyle yasamamistim. Hiç durmadı nerdeyse dün birde. Hem içerde hem dışarda hareketli çocuk yorulmusum uyumusum. Şükür bugün biraz o ağrı yok.

Ya beni de almicakti bende çenemin mağduru oldum Merak böyle bişey:) Ahh ne pişman oldum sonra beni 25 dk yatırdılar nefessizlikten ölüyorum sandım..

Onu hiç hissetmedim bak, yanlardan genişlemeyi hissettim de Kafası aşağıya dönmeden önce daha çok çıkıyordu, şimdi popo bi yandan ayak bi yandan çıkıyo
Bu arada uyku benim de aynı şekilde, her yerim yastık, sol bacağım ve ayaklarım da fazlasıyla ödemli olduğundan ayağımın altında da koca bir minder var, uyu uyuyabilirsen Burun tıkanıklığı felaket zaten, nefessiz kalıyorum uyurken. Sen 8 ay rahat rahat dolaş, uyu, 'bu mu hamilelik yaa hemen geçti çok rahat' diye diye, son 1 ayda anladım neymiş hamilelik

gunaydin herkeseee

Kızlar kocalarla durumlar nasıl? Nasıl etkiledi hamilelik genel halinizi??
biz iyiydik zaten hala iyiyiz. hatta ben daha pamuk bi insan oldum. ve esim suan benim yuzumden hamilelik psikolojisinin abartildigini dusunuyor bide daha bi tetikte hamilelikten beri. onceden icerde bi yerde ayy desem 10 saniyede tepki veriyorsa simdi 5 saniyede veriyor noldu diye
Hoşgeldin,,, epey bi sessiz takipçi varmış,, ne güzel oldu katılmanız :) çanta konusunda birbirimizi güzel motive ettik galiba, arch2401 da doğurunca son vitese geçtim ben hatta ne olur ne olmaz diye :)))
ben hala annemi bekliyorum dolap yerlestirmek icin o yuzden de henuz kaynatma islemini de yapmadim cunku defalarca ugrasmak istemiyorum hepsini birden halledip hastaneye goturulecekleri cantaya goturulmeyecekleri dolabina kaldiricam. dolayisiyla henuz canta falan yok piyasada :)))
ahaha cok kafa bi doktora benziyor :)) ben de oyle her kontrolde girilen bisey saniyordum nstyi. son kontrolde biseyler anlatirken nstye de gerek olursa alicaz zirt pirt girmiceksin dedi hic itiraz etmedim
Iyi bari canim hadi cok sukur buqune kadar ilacsiz qeldin bundan sonra 36 ya kadarda qidersin inaniyorum ben Allah'in izniyle en quzel senaryoyu Allah yazar bekleyio qorelim bosver doktorlarin ne dediqini takma

bu lafin senden ciktigina inanamiyorum suan hoca verir talkimi kendi yutar salkimi

bende agri, sanci falan yok henuz. arada kasilmalar oluyor sadece.

Son düzenleme:
Çok fena kıskandım :))))) ben bunları gündelik bile yapamıyorum, siz bize stokluyosunuz :))) ne kadar kabiliyetsiz olduğumu anlamam için bu grup çok iyi oldu ya :)
Ben de aynı senin gibiyim hep annemin suçu valla hala meyvemi önüme getirir :) dışarı işlerini çok iyi hallederim evden erken ayrılmanın etkisi sanırım ama gel gör ki ev içi facia :) bi de ben çocuk doğuruyorum zaten yorgun olcam ne pastası böreği modundayım baya :)

balbocegim2 bundan sonra da hersey yolunda gidecek insallah ben inaniyorum. annesi ona zarar gelmesin diye bu kadar direnirken 40i bile bekler o bebis

Ben temizliğin bi kısmını yaptırdım ama asıl büyük kısım duruyor . Bebeğin odası boşaltılacak perdesi camı temizlencek dolabı gelince eşyaları yıkanıp yerleştirilcek ve daha çantalarımız hazır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…