2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ben suni sanciyla doğum yaptım kendi sancim yoktu genelde belde başlayıp karın içine yayılan bir ağrı çektim adet ağrısının şiddetli olanı aralıkları önemli tabi düzenli ve sık yaşanıyor sa doğum habercisi Allah hepimizi bir avazda bebislerimize kavustursun

Kendime herseyin kotusu baskalarina hep destek tam destek

balbocegim2 Senin adına çok sevindim:) Maşallah. İnşallah hep böyle gider de 36yi da görürüz. Çok güzel haber valla, uyanır uyanmaz görünce bi sevindim. Allah yardımcın olsun, çok güçlü bir kadınsın. İnşallah bebegin de senin gibi güçlü olur:)

Dün doktor bana şansın var mı diye sordu. Ben de sancı nasıl bir şey diye sordum:))) Dediğiniz gibi belden kasiklara doğru inen bir agriymis. Eliyle gösterdi böyle belden başlıyor öne geliyor ordan da aşağı kasiklara :)

Şans ne ya sancın olacaktı o :))

Ahahah süper yaa bir de bu var, seni hatırlattı:)))
Bunlari yasayacaqimdan hic suphem yok
Benim kucuk kardesim daha paralari bile bilmez 11 senedir tek basina disari cikarmadiqimizdan yanlis bisey ama insan korkuyo muqe anlida falan gorduklerimiz duyduklarimiz
Bende azicik boyle bi anne olacam napalim

Sabah okudum okudum bende walla bunu duymasam erkenden regl mi oldu diye qotururdum qaliba doktora

Evet pembe renkli hafif bir akıntı cisle beraber geliyor bezde görünce şok yasamasin kimse :))kizimda olmuştu geçici bir durum

peki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…