2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Valla ben de öyle diyordum ne güzel geçti diye ama nefes alamamak beni çok zorladı. Şu aralar daha iyi ama 2-3 hafta önce sanki odadaki tüm oksijeni çekmişler de son nefes hakkım kalmış gibi derin nefes almaya çalışıyordum da dolmuyordu ciğerlerim, bir hafta falan devam etti, bitirdi mahvetti beni o. Bebek döndüğünden beri rahatladım biraz. Benim de ayaklarımda şişlik başladı galiba ayak altına bir minder de benim koymam gerekecek ama yan yatarken nasıl uyuyacağım minderle hiç bilmiyorum, var mı bir taktiğin :)

Sanirsam ilerdeki halimi buldum
Geçen gün 'insanın aklına bir sürü şey geliyor' gibi bir şey demiştin, aklıma bu karikatür geldi, o günden beri ne zaman endişelensen bu karikatür geliyor gözümün önüne engel olamıyorum :)
G gunesli gunler senin karikatür de güzelmiş, tam olarak 10-15 yıl sonranın evhamlı hatununu anlatıyor gerçekten de :)

Kızlar, merhaba hayırlı cumalar hepinize
Biz bugün yola çıkacağız bayram için, uzun bir yolculuk beni bekliyor anlayacağınız inşallah trafik olmaz amin.
köye gideceğimiz için telefon çekmiyor büyük bir ihtimal çarşambaya kadar giremem buralara
Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum, sağlıcakla kalın güzel anneler, ben gelene kadar da doğurmayın sakın haa

senin de bayramın mübarek olsun canım. iyi yolculuklar. sağ salim gidip gelin :)

Bugün işde son günüm. Canım kocacım tek başına ev taşımakla meşgul. Çarşamba günü faturaları açtırdı, dün de bir temizlikçiyle gidip evi temizledi. Bugün de nakliyeciler geldi , adam günlerdir çok yoruldu. Öğleden sonra gitsem mi yoksa bırkayım onlar mı yapsın kararsız kaldım. Bayramdan sonrası için bile izin aldı evi yerleştirelim diye. Çok uyuşuk gördüm kendimi Valla rahatlık fena insan çabuk alışıyor Bebek doğunca da böyle olur mu acaba yoksa sustur be kadın şu çocuğu moduna mı geçiş yapacağız :))

Ne olacak benim bu halim walla hic bilmiyorum yani neden qamsiz,vurdumduymaz,rahat bi insan deqilim acaba hic bardaqin dolu tarafindan bakamiyorum hemen aklima herseyin kotusu qeliyo bebeqim sklmasa bari benden zaten esime diyorum insaAllah bizim kiz lise çaqina qeldiqinde evi terketmez

ister misin doğumdan sonra Evininhatunu 'ndan beter olalım G gunesli gunler ahaha sonra o bizi telkin etmeye çalışır falan :)))
Valla olur mu olur :))) Büyük konuşmamak lazım her an her şey tersine donebilir:))

İyi bayramlar sana da canım. Sağ git selamet gel :)

Yok cnm ya,bisey olmaz. normalde de girdigimde rahatsız eder beni o koku.herhangi bi sıkıntı olmazz dert etme yanii:)

İnşallah bebeğini tüm olumsuzluklara karşı zamanında kucağına alırsın
nts sevmeyenlerdenim bu aylarda takıp edilen nts günlük gülistanlık . Doğumda bağladıklarında ben bu cihazı istemiyorum diye hemşirelere kızdığımı hatırlıyorum

Gitsen de kendini yormayacağın kadar iş yapman gerekecek ama eşin uğraşırken hiçbir şey yapmamak sana zor gelecek yine yoracaksın kendini, o yüzden gitme bence. Zaten artık işten de çıkıyorsun, yardımcı olursun bundan sonra bence bugünden başlama.
İnşallah o moda geçmezler, bence geçmezler ya, hele ki ilk çocuk onlar da peşlerinde divane olurlar.

peki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))
Canım pipisini yukarı doğru değil aşağıya doğru konumlandırmalısın:) en kötü kazalarda genelde altını açınca aniden çişini yapınca o minicik bebişin nasıl bukadar uzaklara olmadık yerlere kadar çişinin gittiğini görünce şaşırma. Değiştirirken biraz hızlı olman gerekebilir. Elbise dolabına yukarıya sağa sola heryere ulaşabiliyor. Hatta bir defa hiç unutmam duştan yeni çıkmıştım ilk günlerdi. Saçım uzun ve açıktı. Saçıma gelmişti:)

ahaha yandık desene :)) ya bi yerde okumuştum sonra bi daha bulamadım nerde okuduğumu, bezi açmadan önce karnını sıvazlayın gibi bir şey diyordu.

Cnm insallah 36.haftayı goreceksin,saglıkla da kucagına alacaksın bebişini :))) cok sevindimmm.olumsuzlukları da kafana takma,icini ferah tut...

Canım kaç saatlik yola gideceksin. Dr,un izin verdimi. Benimde bugün randevum var. Eğer izin verirse yazlığa gidebiliriz. Bizim yol uzun ama 12 saat

ahaha yandık desene :)) ya bi yerde okumuştum sonra bi daha bulamadım nerde okuduğumu, bezi açmadan önce karnını sıvazlayın gibi bir şey diyordu.
Hiç duymadım o yöntemi. Görürsen yaz mutlaka. Benim ikincide erkek denerim. Ama işe yarayacağını pek sanmıyorum. Zaten ilk bir iki ay öyle oluyor. Çok fazla çiş yaptıkları için her an olabiliyor. Ama sonra yaşamadım açıkcası. Olduysa bile aklımda kalmadığına göre öyle fıskiye gibi olmamış demekki:)

peki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))

Pipiped var
Yeğenimin ıslak mendillerinin içinden çıkmıştı, çok sevimli bişey

Şöyle kiii, yan yatarken kafamın altında 2 yastık (Bu aralar dikey koyup üstüne yatıyorum nefes alamıyorum yatay koyunca ) göbişime minik yastık, bacak arama da bitane , kocaman mindere de ayakları koyuyorum yan şekilde, o kadar rahatsız bi yatış pozisyonu ki, burnum açılır gibi olduğu an o pozisyonda bile uyuyorum böyle yandan c gibi bi şekil Yani vücut bi şekilde kapatıyor kendini, uykusuzluk kötü şey

BEnde 34.haftadayım beni de göndermedi ,herkes nst fln diyince sasırıyorum... temmuzun 3ünde randevum var acaba o zmn gönderir mi bilemedim...

ben 32.haftada hastaneye gittim daha doktora girmeden 32 haftalık deyince hemen nst ye yönlendirdiler.Ama ne yalan söyliim ben çok sevdim nst yi kalp atışlarını duymaya bayılıyorum :) sonra doktorun yanına girince artık 2 haftaya 1 gelceksin nst ye girceksin dedi.Doğumu ne zaman konuşmamız lazım dedim bayramdan sonra geldiğinde konuşuruz ama normal yapabilrsin cesaretin varsa dedicesaretim var mı bilmiyorumAnnem sezeryan yap diyor artık sezaryenler eskisi gibi değil normal doğum daha zor açılmazsa kesiyorlar oranın ağrısı daha kötü diyor.Bende her hamile gibi normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandanda cesaretim var mı bilmiyorum valla siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar bugunde adet olacakmış gibi ağrılarım ve aşırı halsizligim var sizce dr a gideyimi
Benim herqun war o aqri suan bile war 2 kere o sikayetle qittim vajinal muayene yaptilar nstye kadar qirdim bisey cikmadi rahim qenislediqi icinmis bence onemsizdirde benim hep olduqu icin takmiyorum ama senin ilk defa oluyosa qit canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…