2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Adı üstünde 'normal'. Eğer normal olamıyorsa, mecburiyse sezaryen olmalı bence. İşin acı boyutu şahsen çok önemli değil benim için, normal doğumun her yönden daha fazla avantajı var. Ama tabi tercih saygı duyarım.

peki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))
altı açıldıklarında rahatladıkları için oldukça çabuk olmak lazım baktın çişler sana gelıyor refleksle ya bezi gerı kapatıyorsun banyo yaptıktan sonra daha çok oluyor bebeklerde

Ayyyy o nasjl iyi bi anneymis oyle benim anne cok kiziyo kendi 2 normal 2 sezeryan yapmis biri olarak sezeryana bulasma bekle ewde sancini acilmani diyo normal yaptim 3 qunde duzeldim sezeryanin acisini hala cekiyorum diyo yillar qecmis olmasina raqmen bilmiyorum biraz vucut ve aci esiqi meselesi ama ben olursa kesinlikle normal istiyorum

altı açıldıklarında rahatladıkları için oldukça çabuk olmak lazım baktın çişler sana gelıyor refleksle ya bezi gerı kapatıyorsun banyo yaptıktan sonra daha çok oluyor bebeklerde

teşekkürler kızlar. Mutella bi pipipedimiz eksikti

Ben kesili normal doğum yaptım bu birazda acı esiginize bağlı ama kesi atılırken ve dikilirken hiç hissetmedim doğumdan sonrada önemli olan temiz tutmak ve ılık suyla taharetlenmek sık sık ped değiştirip çamaşırlar utulebirse enfeksiyon kapma riski ortadan kalkıyor öyle öyle aman aman bir acı değil kimisi oturamadim diyor ama genelde dikisleri enfenksiyon kapanlardan duyuyorum onuda ben pek zorlanmadim acikcasi

ya tabiki öyle normal doğum çok avantajlı ama düşündürüyor beni sanki doktorda sezeryandan yana gibi konuştu baksana cesaretin varsa felan,cesaretim yoksa cesaret verir insan değil mi :)

İyi tatiller iyi yolculuklar...
cok yorma kendini oralarda... dikkat et cnm

tabiki bir problem olmadığı sürece normal Doğum. Bence kendini bu yönde telkin edebilirsin, sezeryan o anda kolay sonrasında zor dışardan gözlemledıgım kadarıyla ...

drucilla hanqi erkek bebeqi alti acilirken qorsem daha bezi acar acmaz hemen pipisi buyuyo ve cis yapiyo cok komik yaaa nasil rahatliyosa artik yawrucaklar o bezden cikinca elini cabuk tutmalisin yani aman heryer batmasin

benim annemde 4 çocuğuda normal doğurmuş ama bana gelince sezeryan diyo :) ama onda hep kesmişler acısı biraz fazla olmuş sanırım o yüzden.Etrafımdaki herkesde sezeryan yapıyor ama normal doğuma adapte etmiştim kendimi şimdi doktor bile böyle deyince kafam karıştı

Yeni ev yeni hayat,,, ve miss gibi bir bebek:) böyle deişiklikleri col severim
Masallah esin insallah ilk söyledigin gibi heep böyle devam eder,onların destegi cok onemli...
Hayırlı olsın yeni eviniz.

ya tabiki öyle normal doğum çok avantajlı ama düşündürüyor beni sanki doktorda sezeryandan yana gibi konuştu baksana cesaretin varsa felan,cesaretim yoksa cesaret verir insan değil mi :)

Benim doktorum bu konuda da her konuda olduğu gibi oldukça gerçekçi, sen karar vereceksin diyor. Araştır her yönüyle iki şekli de bil, ona göre karar ver. Ben seni yönlendiremem diyor.
Yani sen karar ver ama bence normal doğum yaparsın, güven kendine. Annesin sen, gazla kendini

Kızlar ya yine size bir şey danışıcam :)

Bizim beşik muhtemelen 60x120 olacak. Tavsiye üstüne uyku seti almaktan vazgeçtim ve nevresim takımını ayrı yatak koruyucuyu ayrı, yorganı ayrı almaya karar verdim ama o da işimi baya zorlaştırdı açıkçası. Sabahtan beri düşünüyorum.
Şimdi nevresim takımı olarak netten şu takımı beğendim.

https://www.karaca-home.com/urun/karaca-home-funny-bears-rnf-bebek-nevresim-takimi

Ama sorun şu ki bu nevresimin ebatları 100x150. Acaba 60x120 beşiğe çok mu büyük gelir. Genelde ebatlar sabit, alternatif bulamadım pek.

Yorgan için de yine tavsiye üstüne şunu düşündüm:

http://urun.n11.com/yastik/penelope...zsT7Lk72L_ughKRAZFPMJhoCV_Xw_wcB&gclsrc=aw.ds

Yatak konusuna ise daha hiç bakamadım. Sizin tavsiye edeceğiniz 60x120 yatak var mı?

Bir de nevresim takımı boyutları ve beşik ebatları için ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…