Dizlerime kadar resmen ağrı var ya.adet günüm ondan mi acaba diye aklıma geliyor. Bu halsizlik falan. Ama esimde beni evhamlandirdi bayram geliyor olmadı bir gidelim diye. Dr ü aradım da bakalım dönüş yaparsa giderim belki. Geçseydi su bir iki ayBenim herqun war o aqri suan bile war 2 kere o sikayetle qittim vajinal muayene yaptilar nstye kadar qirdim bisey cikmadi rahim qenislediqi icinmis bence onemsizdirde benim hep olduqu icin takmiyorum ama senin ilk defa oluyosa qit canim.
Valla benim 16.haftadan beri p.previa dan dolayı sezeryan olur böyle giderse dedi doktorum,hepte öyle gitti... o yüzden hiç normal dogumu düsünecek durumum olmadı... bir sorun olmasa da normali tercih eder miydim? Pek sanmıyorum yaaa...ben 32.haftada hastaneye gittim daha doktora girmeden 32 haftalık deyince hemen nst ye yönlendirdiler.Ama ne yalan söyliim ben çok sevdim nst yi kalp atışlarını duymaya bayılıyorum :) sonra doktorun yanına girince artık 2 haftaya 1 gelceksin nst ye girceksin dedi.Doğumu ne zaman konuşmamız lazım dedim bayramdan sonra geldiğinde konuşuruz ama normal yapabilrsin cesaretin varsa dedicesaretim var mı bilmiyorum Annem sezeryan yap diyor artık sezaryenler eskisi gibi değil normal doğum daha zor açılmazsa kesiyorlar oranın ağrısı daha kötü diyor.Bende her hamile gibi normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandanda cesaretim var mı bilmiyorum valla siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Annen gereksiz yere korkutuyor bence canm. Herşey olacağına varıyor şansın varsa bence normali dene. Benim acilmam çok zor oldu ama yine de kesim olmadı. Kendi acikligim oldu afedersiniz dikisim sağ bacagima doğru bir kısımda üç yada 4 dikistiben 32.haftada hastaneye gittim daha doktora girmeden 32 haftalık deyince hemen nst ye yönlendirdiler.Ama ne yalan söyliim ben çok sevdim nst yi kalp atışlarını duymaya bayılıyorum :) sonra doktorun yanına girince artık 2 haftaya 1 gelceksin nst ye girceksin dedi.Doğumu ne zaman konuşmamız lazım dedim bayramdan sonra geldiğinde konuşuruz ama normal yapabilrsin cesaretin varsa dedicesaretim var mı bilmiyorum Annem sezeryan yap diyor artık sezaryenler eskisi gibi değil normal doğum daha zor açılmazsa kesiyorlar oranın ağrısı daha kötü diyor.Bende her hamile gibi normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandanda cesaretim var mı bilmiyorum valla siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Oyyy kurbaaann olduğumm hahahahah bende buna benzerr bisey olurum herhalde :)Ben de kesin bu;
Canım yol normalde 6-7 saat sürüyor ama malum İstanbul trafiği en son 19 mayısta 12 saatte gitmiştikCanım kaç saatlik yola gideceksin. Dr,un izin verdimi. Benimde bugün randevum var. Eğer izin verirse yazlığa gidebiliriz. Bizim yol uzun ama 12 saat
Kızlar ya yine size bir şey danışıcam :)
Bizim beşik muhtemelen 60x120 olacak. Tavsiye üstüne uyku seti almaktan vazgeçtim ve nevresim takımını ayrı yatak koruyucuyu ayrı, yorganı ayrı almaya karar verdim ama o da işimi baya zorlaştırdı açıkçası. Sabahtan beri düşünüyorum.
Şimdi nevresim takımı olarak netten şu takımı beğendim.
https://www.karaca-home.com/urun/karaca-home-funny-bears-rnf-bebek-nevresim-takimi
Ama sorun şu ki bu nevresimin ebatları 100x150. Acaba 60x120 beşiğe çok mu büyük gelir. Genelde ebatlar sabit, alternatif bulamadım pek.
Yorgan için de yine tavsiye üstüne şunu düşündüm:
http://urun.n11.com/yastik/penelope...zsT7Lk72L_ughKRAZFPMJhoCV_Xw_wcB&gclsrc=aw.ds
Yatak konusuna ise daha hiç bakamadım. Sizin tavsiye edeceğiniz 60x120 yatak var mı?
Bir de nevresim takımı boyutları ve beşik ebatları için ne diyorsunuz?
Benimki çok şiddetli bel agrisiydi canm. Adet gibi başladı. Sonra şiddetli oldu.adetle pek karistirilmaz düzeyde ağrı oluyor illatecrübeli anneler sorum size doğum sancısı nasıl oluyor adet ağrısı gibi mi nasıl bir ağrı başka belirtileri var mı , benim duyduğum adet ağrısı gibi ama bacaklara doğru inen bir ağrı oluyormuş ve bel ağrısıda çok olurmuş.Nasıl anlayacağız bu doğum sancısını
canım zaten yorgan ebatları standart oluyor bildiğim kadarıyla. büyük geleceğini düşünüyorsan üstü örgü altı pamuklu kumaş bi battaniye kullanabilirsin. ama zaten anlatıldığına göre başlarda yorgana da ihtiyacın olmayacak. şu tarz bişey diyorum.
Canim benimde adet qunlerimde oluyoda sen bi qit icinde suphe kalmasin :)Dizlerime kadar resmen ağrı var ya.adet günüm ondan mi acaba diye aklıma geliyor. Bu halsizlik falan. Ama esimde beni evhamlandirdi bayram geliyor olmadı bir gidelim diye. Dr ü aradım da bakalım dönüş yaparsa giderim belki. Geçseydi su bir iki ay
Öğleden sonra çağırdı dr canm gideceğim kismetse.Canim benimde adet qunlerimde oluyoda sen bi qit icinde suphe kalmasin :)
Pipiped var
Yeğenimin ıslak mendillerinin içinden çıkmıştı, çok sevimli bişey
Şöyle kiii, yan yatarken kafamın altında 2 yastık (Bu aralar dikey koyup üstüne yatıyorum nefes alamıyorum yatay koyunca) göbişime minik yastık, bacak arama da bitane , kocaman mindere de ayakları koyuyorum yan şekilde, o kadar rahatsız bi yatış pozisyonu ki, burnum açılır gibi olduğu an o pozisyonda bile uyuyorum böyle yandan c gibi bi şekil Yani vücut bi şekilde kapatıyor kendini, uykusuzluk kötü şey
Kuruma gibi değil ki komple kapalı, deliklerden biri çok az açık diğeri komple kapalı. Okyanus suyu kullanıyorum ama fayda etmiyor pek. şans eseri açılıyor sanki o an sızıyorum. Damarlar genişlediği için tıkanıyormuş ama bezdimBenim de burnum tıkanıyor gece, hatta o kuruluktan dolayı bir kez sabahında kanama olmuştu. Doktor da burnum kurumasın diye Rhinopanten diye bir krem yazdı, Bepanthen gibi bir şeymiş yatmadan önce burnuna sür kurumaz dedi. Kurumalar bu ara azaldığından ben almayacağım ama seni çok rahatsız ediyorsa doktoruna sorup alabilirsin.
Doğru canım, o tarz bir şeyi var aslında. Ben biraz da beşiğinde yorganı falan her şeyi hazır, takım olsun istiyorum. Zaten ilk 6 ay bu yatakta pek yatmayacak. 60x120 beşiğe 100x150 yorgan takımı çok büyük gelir mi, kötü gözükür mi, o rahat edebilir mi o aklıma takıldı.
ben 32.haftada hastaneye gittim daha doktora girmeden 32 haftalık deyince hemen nst ye yönlendirdiler.Ama ne yalan söyliim ben çok sevdim nst yi kalp atışlarını duymaya bayılıyorum :) sonra doktorun yanına girince artık 2 haftaya 1 gelceksin nst ye girceksin dedi.Doğumu ne zaman konuşmamız lazım dedim bayramdan sonra geldiğinde konuşuruz ama normal yapabilrsin cesaretin varsa dedicesaretim var mı bilmiyorum Annem sezeryan yap diyor artık sezaryenler eskisi gibi değil normal doğum daha zor açılmazsa kesiyorlar oranın ağrısı daha kötü diyor.Bende her hamile gibi normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandanda cesaretim var mı bilmiyorum valla siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
yani bilemedim sonuçta bu nevresim takımlarını bebek beşikleri için yapıyorlar. sizinki de standart yatak ölçülerinden biri. büyük gelmez gibi geliyor ama gelirse de kötü gözükmesinden ziyade güvenlik açısından sorun olur mu. tecrübeli anneler daha iyi bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?