2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bayramin 2.qunu doqum qunum ve biz esimin koyune qidecez hic istemiyorum ya qezeriz oqun ani kalir foto falan cekiniriz diye dusunmustum bizim beyefendide bayrama denk qeldi diye yirtti saniyo doqumqununden hele bisey yapmasin ben ona neler yapiyorum

Yeni ev yeni hayat,,, ve miss gibi bir bebek:) böyle deişiklikleri col severim
Masallah esin insallah ilk söyledigin gibi heep böyle devam eder,onların destegi cok onemli...
Hayırlı olsın yeni eviniz.
Ay canım valla ya, bu konuda çok mutluyum.Herkes hamilelikte bir şeylerden tiksinir ya ben evimden tiksindim, semtten nefret ettim, bir anda gözüme berbat göründü resmen. 1 hafta içinde bu evde kalmak istemiyorum deyip taşınma kararı aldım

Aynen,, kızdığı zaman öğretseydin diyorum :))) ama gerçekten hiçbir şey yaptırmazdı.. dediğin gibi erken ayrıldım bi de.. üniversitede yalnızdım, peynir ekmek kolayda ne bulursam onu yerdim. Çalışırken de ya yemeği dışarıda yiyip geçiyodum eve ya da onlarda kalıp hazıra konuyodum zaten :) hiçbi zaman alışamıcam sanırım :))

Aslında iş başa düşünce insanın içinden ne cevherler çıkıyor. Ben üniversiteyi yurtdışında okudum ve ben giderken 1€, 1.80₺ falandı. Ben gittikten 6 ay sonra fırladı dolayısı ile babam 2000₺ gönderiyordu ben orada 600€ bile zor çekiyordum. Sonra baktım hergün dışardan yersem ayın ortasında parasız kalıyorum. Hamarat bir kız fırladı içimden Her sabah okula giderken derin dondurucuya önceden attığım tek pişirimlik tavuk, köfte tarzı şeyleri çıkartıp sandwich yapıyordum. Litrelik eistea kutusundan küçük şişeme içecek aktarıp bir de termosuma kahvemi koyup okula gidiyordum hatta gazımı alamayıp o zamanlar sevgilim olan kocacığıma da hazırlıyordum ( öyle öyle kandırdım ). Annem bile şaşırdı hamaratlığıma valla Türkiye' ye dönünce eski moduma döndüm orası ayrı

Ne güzell işte... güzel günlerde oturun yeni evinizde:)

depend in hem mesane pedi hem de mesane külodu var. ikisini de mi almak lazim?

Kızlar haziran annelerinin çoğu doğurdu temmuzu okumaya başladım orda da bi on kişi falan doğurmuş bile heyecan dorukta valla sıra bize geliyor.
valla ya biz de 40'ı göremeyecekmişiz gibi bi his doğdu içime :)) zaten az önce masaya yaslanmışım elimin üzerine farkında değilim bişeyler okuyordum. elim ıslandı, aa bu ne ki falan derken baktım tişörtüm ıslak. ilk sütümüz hayırlı olsun

Ben de 38'de bekliyorum nedense
Hatta 18 Temmuz, yazın bunu kenara, dediydi dersiniz
Hayırlı olsun sütün Bende de var bir süredir, çoğalsın aksın hepimizin inşallaaaah

Ben de 38'de bekliyorum nedense
Hatta 18 Temmuz, yazın bunu kenara, dediydi dersiniz
Hayırlı olsun sütün Bende de var bir süredir, çoğalsın aksın hepimizin inşallaaaah
ahaha amiiin. benim hiç olmamıştı da, farkında olmadan üzerine bastırınca dayanamadı attı kendini dışarı demek ki yalnız ne leke yapan bişeymiş be :))

Banada içimdeki his pek agustosu beklemicez gibi geliyor doktor 22 Ağustos diyor ama,esimde geçen gün ağustosa kadar beklemez temmuza gelir bu kızan dedi :))) ay bilmiyom kızım tam 40 haftalıkken doğdu ama

Oh oh bol bol gelsin sonra da :) benimde içimde izne ayrılcam 1 hafta dinlencem sonra gelcek gibi bir his var ama bakalım gönlümden geçen de olabilir :) 38 iyidir

Kızlar haziran annelerinin çoğu doğurdu temmuzu okumaya başladım orda da bi on kişi falan doğurmuş bile heyecan dorukta valla sıra bize geliyor.
Evettt bende ara ara bakıyorum heyecan basıyor valla bi de Evininhatunu da söyledi baktım bende az once eylül anneleriden biri erken dogum yapmıs 27 haftalıkken,iyice sardı bir telas beni :) neyse ki iyilermis ikisi de öyle yazmıslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…