2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar haziran annelerinin çoğu doğurdu temmuzu okumaya başladım orda da bi on kişi falan doğurmuş bile heyecan dorukta valla sıra bize geliyor.
Bana son iki haftadır bir rahatlık çöktü hiç doğurmayacakmışım gibi :)
ahaha amiiin. benim hiç olmamıştı da, farkında olmadan üzerine bastırınca dayanamadı attı kendini dışarı demek ki yalnız ne leke yapan bişeymiş be :))
Canım sütün erken gelmeye başlarsa hiç oynamamak lazımmış, erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Yokmuş gibi davran :)

Hahahah, nasıl sarı mı?
aynen sarıya yakın bi renk :))

Bana son iki haftadır bir rahatlık çöktü hiç doğurmayacakmışım gibi :)

Canım sütün erken gelmeye başlarsa hiç oynamamak lazımmış, erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Yokmuş gibi davran :)

yok canım oynamıyorum, biliyorum öyle olduğunu da kendime kızdım hatta ne yükleniosun üzerine dikkat etsene diye :))

Oh oh bol bol gelsin sonra da :) benimde içimde izne ayrılcam 1 hafta dinlencem sonra gelcek gibi bir his var ama bakalım gönlümden geçen de olabilir :) 38 iyidir

normalde ben 6 ayda 1 meme kontrolüne gidiyorum. hem yaşım 30u geçtiği için hem de ailede kanser çok risk altında olduğum için. doktorum daha önce söylemişti süt bezleri bakımından zengin diye. alakası var mıdır bilmiyorum ama umarım dediğin gibi olur bol bol gelir sıkıntı yaşamayız :) hiç birimiz

allah korusun
herkes ananemin evde kaliyor canim. annemler teyzemler kuzenler falan. teyzemin birinin de kedisi var. gidersem orda kalacagim mecbur. gidersem de icim tam rahat etmeyecek.
yarin kontrolum var. bakalim doktor ne diyecek. ay benim de soyle kotu bir huyum var. doktor bir sey olmaz git dese de tatmin olmuyorum,ya olursa diye kafama takiyorum

ay ben 9 haftalik okudum,9 aymis

Ay ne kadar güzelmiş o hastahane. Odanın adına bak sancı odası :)) adı Bile stres sebebi :)

Canım bu konuyu çok takmayın kafanıza. Anne ve teyzene söyle kedilerinin iç parazit ve dış parazit ilaçlarını versinler. Benim evimde kedim var hiç sorun yaşamadık. Hatta kediden, köpekten bulaşması bu hastalığın çok çok zor çünkü ben küçüklüğümden beri kedi, köpek, kuş, kaplumbbağa falan besleyen bir insanım ve bağışıklılığım yok. Düşün yani yıllarca dikkat etmediğim halde bulaşmamış. Hamileliğimde de kedimin dışıkısından uzak duruyorum sadece, tuvaletini eşim temizliyor. Dışarda hala beslediğim üç tane yavru var, gözleri iltihaplandığı için damla damlatmak amaçlı elime de alıyorum günde iki defa. Sadece ellerimi ardından yıkıyorum.
Midenizi bulandırabilir ama bu mikrobun kediden bulaşması için dışkısına elinizle dokunup, elinizi de yıkamadan ağzınıza götürmeniz gerekir.

Not: Her gördüğüm sokak hayvanını da mıncıklardım yine de bağışık değilim :)

Bende sendenim canim:) Biz 5 kizkardesiz, en küçükleri benim 4 ablamın elinden her iş gelir o kadar becerikliler ki,ben de ye ,iç,gez,yat morundaydım hala öyleyim ne yalan söyleyim Napim bana firsat gelmiyodu..en kucuguyle 9 en buyuguyle 15 yas var aramda onlar hallediyodu Esim bile bu kadar performans beklemiyordu benden ev düzenli hergun yemek var flan adam bayağı bişey yapiyorum sanıyor Hatta bugün noldu utanmadan anlatıcam:) sabah gözümü bi açtım esim ise gitmek için hazırlanıyor..Baktim kırış kırış bişey giymiş üstüne.. ütülememişim adamın çamaşırlarını:) nasıl çıkarttirdim kalktım utuledim nasıl ayıldım bilmiyorum :) Laf ettirecek beni millete

peki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))
Pipi ped var. Huni şeklinde :) ben defalarca yıkandım oğlanın çişiyle onu Yen'i gördüm kuzenimde :) yüzyılın icadı bence :))) ben peçete bez vs ile kapatmaya çalışıyodum ama tepinirken kayıp yine bızz yapıyodu sıpa :)

canim cantana neler koyacaksin,fotosunu paylasir misin?

bir de simdi tahlillere baktim. toksoplazMa ıgG negatif yaziyor. yani benim de bagisikligim yok. gitmesem daha iyi sanirim.

depend in hem mesane pedi hem de mesane külodu var. ikisini de mi almak lazim?
Ben sadece külot olanından alacağım

Geçen aydan beridir sessiz sedasız geliyordu bende de, geçen hafta tişörtte gördüm. Üstelik baskı da yapmamıştım acaba elimi yıkarken falan mı sıçrattım dedim de değilmiş, inşallah bol bol gelir diyorum ben de :)

ismi çok komik ya tipi de bir o kadar komik :))) bu tabirden de nefret ederim ama pipilere takke dedim ben ona neyse baktık suluyor çocuk bizi alırız. şimdi bide onu arayamayacağım :))

BEnde 34.haftadayım beni de göndermedi ,herkes nst fln diyince sasırıyorum... temmuzun 3ünde randevum var acaba o zmn gönderir mi bilemedim...
Ben de 34. Haftadayım benim de 3 Temmuz'da randevum :) sancım var falan demezsen göndereceğini sanmıyorum. Duruma göre karar veriyorlar sanırım. 36 37 den sonra her gittiğimde göndermişti diye hatırlıyorum ben ilkinde

tatlım senin ölçün standart elinle bak 40 cm 30 cm ok değil benim beşiğimde 60x120 benim ölçüm de seninki gibi ben koydum üstüne hiç de kötü durmadı

tatlım senin ölçün standart elinle bak 40 cm 30 cm ok değil benim beşiğimde 60x120 benim ölçüm de seninki gibi ben koydum üstüne hiç de kötü durmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…