2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

senin epidural miydi canim?

:))) Annelere laf yok
Benim kaç dikisim var hiç bilmiyorum :))
Hiç sormadım neden sormadım bilmiyorum ama epiduralsiz doğum yaptım evet ilk gün hafif bir sızlama oluyor okadar :))

sagol canim,cok guzel aciklamissin.
benim kediyle hic temasim yok ama bir iki kere masaya ucmus tüyünü gordum de yemek yiyemedim. yiyeceklere gelirse tüy diye korkuyorum.
Canım eğer içinde bir korku olacaksa gitme bence, en azından için daha rahat olur ama gitmen gerekirse de çok korkuya kapılma olsa bana olurdu

Bana son iki haftadır bir rahatlık çöktü hiç doğurmayacakmışım gibi :)

Canım sütün erken gelmeye başlarsa hiç oynamamak lazımmış, erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Yokmuş gibi davran :)
Korkutmamak için söylemicektim ama sen söyledin bari uyarayım. Sancım tuttuğu gün benim de süt gelmişti. Ben suçlunun o olduğunu düşünüyorum. 1 damlaydı ama ben temizlerken biraz zorladım sanırım. Aman dokunmayın dikkat

Ya bu testi herkese yapiyolarmi bana yaptilarmi acaba haberim bile yok ?
Ben ilk testlerimi sağlık ocağında yaptırdım, orada yapmadılar. Sonra kendi doktoruma gidince annemlerin kedisinden bahsettim, eksik olduğunu görünce istedi o testi.

Evet Sudocrem'i ben de okudum çok etkili diye ama belki tavsiye edilen başka marka vardır diye son büyük alışverişte almamıştım. Bu haftasonu tekrar gideceğiz eksikler için, bu sefer alırım başka krem önerilmiyorsa.
Süt sağma makinesini veriyorlar da benden önce kaç kişi kullanmış olur onu, ben kendi temizlediğimi götürürüm, içim rahat eder :)
Biberon da sütüm hemen gelmezse mama verilir diye alayım diyorum, hastane tedarik ediyordur onu ama ben yine kendi temizlediğimi götüreyim istiyorum.
Geçen gün sordum hastanede doğum paketine neler dahil diye sadece sağlıkla ilgili olanları söyledi, işte bebeğin aşıları, ilk müdahaleler falandediler, süsten şerbetten bahsetmediler, ben de sormadım hiç onları. Odaları da gezecektim ama sonra gerek duymadım oda odadır diye :)

Canım çok tatlısın ya, baya liste yapmışsın şu tarihlerde gelsin diye. Buradaki tarihlerden 1 gün önce gelmeye kalkarsa sen tutarsın da gelme diye Ben sen de o azmi gördüm :)

liste super valla. gerci ben daha hicbir sey almadim ama eksik yok gibi:)

yok canim alinmaz tabiki kimse. gidince de orda pimpiriklenecegim kendimi biliyorum,gittigimden de bir sey anlamayacagim:))

helikopter yollayacaklar

liste super valla. gerci ben daha hicbir sey almadim ama eksik yok gibi:)

yok canim alinmaz tabiki kimse. gidince de orda pimpiriklenecegim kendimi biliyorum,gittigimden de bir sey anlamayacagim:))

Hazır listemi gözden geçirmişken yeni aldıklarımı gidip yıkayayım da onlar da hazır olsunlar bari. Çocuğun neredeyse her şeyi hazır anneye gelince 'amaaan hallederim', gidip halledeyim ben :)

Alırsın sen de ya, iyi bir liste ve planla 2 günde de biter hepsi.

Canım odalar önemli bence, ben iyiki gezmişim diyorum. Bir iki tercihimizi değiştirdik o yüzden. En azından bizim hastanede özelliklerine göre baya bir fark ediyor. Vakit bulursan bir göz atman faydalı olabilir.

aynen aynen hallet onlari da bitsin tamamen:)

sizin yazdiklarinizin fotosunu cektim hep. onlara bakip tek tek yazacagim. liste hazir olunca dedigin gibi kolay olur,al at sepete:)

Kızlar ilk takımın kırmızı olanını aldım. Annemin gözü de ikincisinde kaldı ama sizin yorumlarınız üzerine annemin değil, yüreğimin sesini dinledim Bir gecelik, bir pijama bir de gündelik pijama aldım. Heralde bu kadar yeter. Fotograf çekimi için güzel olayım diyorum ama el ve ayaklarım mayalı poğaça resmen pufuk pufuk (hele ellerim). Artık resimlere iyi bir inceltme efeği yaptırtacağım. Kocam da çok zayıf artık o da görünmez olur yanımda

Bez yeterli olur bence yetmezse takviyesi en kolay şey sıkıntı olmaz. Otribebe kullandım iyiydi ama ebebekte bebedor indirimde idi onu aldım bu sefer. Sonuçta mantık aynı.
Ben banyo yapmadım hastanede. Normal Doğum olduğu için 2 de Doğum olmuştu ertesi sabah 9da çıktım zaten. El havlusu ve yastık kılıfı götürülebilir. Sonuncuya da iyi gülümsedim :))))

Suan butun moralim alt ust oldu bu test meselesine ya ben bilmiyodumki nasil yedim o ciq eti falan offfff cildiracam suan ewe siqamiyorum o derece sinirlendim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…