2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah bir tosuncuk geliyor desene, doğduktan sonra "analar neler doğuruyor bee" diye övün kendinle
İyi olmuş bu haftalardan sonra doktordan uzak olmamak en iyisi, o da gitmesin tatile kırsın dizini otursun hastanesinde :)

Şüphelenilen durumlarda ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş, sen ayrıntılı ultrasonu yakın bir zamanda tekrar yaptırmıştın sanırım değil mi? Bir sorun olsa orada çıkardı.
Ewet ewet ayrintiliyi hem 19.haftada hemde 26.haftamda tekrar yaptirdim bi problem cikmamisti cok sukur

Aaaa ikinci de çok şıkmış ama yaa :) annenin tırzını sevdim :) bence bunu da alıp foto çekiminde bunu kullanmalısın.
Ben de beğendim onu ama diğeri normalde de kullanilabilecek hem de şık bir takım diye onu aldım. Fiyat olarak da ikisi bayağı fazla tutuyordu ondan tek tercih hakkımı kullandım :)
Suan butun moralim alt ust oldu bu test meselesine ya ben bilmiyodumki nasil yedim o ciq eti falan offfff cildiracam suan ewe siqamiyorum o derece sinirlendim kendime
Canım korkma nerdeyse hiç kimse bağışık değil ama herkes yıllarca çiğ köfte yemiştir ya da çok iyi yıkanmamış salata, bir peçete ile silinmiş meyve falan .... Sana bulaşma olasılığı çok düşük panik yapma. Bir de ilk 3 ay çok tehlikeli bu bakteri sonrasında o kadar değil.

Ohhhh masaAllah masaAllah

maşallah bebişe
yani sağlık açısından bi sorun yaratacağını sanmıyorum. sonuçta iplik yok hav çıkarmıyor vs. ama işte çok ince ve ya oyun halısı gibiler ya da sadece araba ve barbiler mevcut. ben beğenmedim.

Buzluga sarmayi nasıl atıyorsunuz ve sonradan nasıl pisiiryorsunux arkadaşım. Ben çiğden sarıp tencerryle koyuyorum. Çok cozdurmeden pisiriyorum ama pirinclerrim hep kiirk oluyor. O yüzden hoşuma gitmiyor benim
Canım pişirdikten sonra koyuyoruz biz. Sonra çıkartıp bir tencerede çok azıcık su koyup ısıtıyoruz o su buharlaşana kadar. Çok da güzel oluyor.

Ya benim aldığım halı da çok kalın değil ama dijital baskı değil yumuşacık bişey, bende ağır akar alerjisi olunca öyle bişey tercih ettim, kalın mı alaydım diye düşünüyorum şu an.

InsaAllah canim buqune kadar bi sknti cikmadi bundan sonrada cikmasin dikkt edecem artik biraz daha

ben de tam adini hatirlayamadim ama yumusacik degisik bir seydi. sadece kuru temizleme yapiliyor falan dedi.

Uzun kollu olan sıcak olmaz mı cnm ya?

Merhaba canım iyi olmama ve önümüzdeki tarihleri bekleyebilmene çok sevindim inşallah sonuna kadar herşey yolunda olur sağlıkla kavuşursun kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…