- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Maşallah bir tosuncuk geliyor desene, doğduktan sonra "analar neler doğuruyor bee" diye övün kendinleMerhaba kızlar şimdi çıktım muayneden. Oğluşumun gelişimi şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu ama 2hafta öne geçmiş:) rahatlıkla 4500gr olur doğana kadar ama biz erken alacağımız için 4kg civarında doğacaktır dedi. dönmüş doğum pozisyonuda almış kuzucum. Artık iki haftada bir gidicez muayneye. Sonraki gidişimde nst ye girecekmişim. Yolculuğada izin vermedi. Artık yaklaştık az kaldı uzaklarda olma dedi. Bu yaz bizim yazlık planları yattı. İlk defa yazı istanbulda geçiricem. Bizden haberler bukadar:)
Bazen sevesin bazen öldüresim geliyor :)) normal yani :))Kızlar kocalarla durumlar nasıl? Nasıl etkiledi hamilelik genel halinizi??
Ewet ewet ayrintiliyi hem 19.haftada hemde 26.haftamda tekrar yaptirdim bi problem cikmamisti cok sukurŞüphelenilen durumlarda ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş, sen ayrıntılı ultrasonu yakın bir zamanda tekrar yaptırmıştın sanırım değil mi? Bir sorun olsa orada çıkardı.
Ben de beğendim onu ama diğeri normalde de kullanilabilecek hem de şık bir takım diye onu aldım. Fiyat olarak da ikisi bayağı fazla tutuyordu ondan tek tercih hakkımı kullandım :)Aaaa ikinci de çok şıkmış ama yaa :) annenin tırzını sevdim :) bence bunu da alıp foto çekiminde bunu kullanmalısın.
Canım korkma nerdeyse hiç kimse bağışık değil ama herkes yıllarca çiğ köfte yemiştir ya da çok iyi yıkanmamış salata, bir peçete ile silinmiş meyve falan .... Sana bulaşma olasılığı çok düşük panik yapma. Bir de ilk 3 ay çok tehlikeli bu bakteri sonrasında o kadar değil.Suan butun moralim alt ust oldu bu test meselesine ya ben bilmiyodumki nasil yedim o ciq eti falan offfff cildiracam suan ewe siqamiyorum o derece sinirlendim kendime
Ohhhh masaAllah masaAllahMerhaba kızlar şimdi çıktım muayneden. Oğluşumun gelişimi şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu ama 2hafta öne geçmiş:) rahatlıkla 4500gr olur doğana kadar ama biz erken alacağımız için 4kg civarında doğacaktır dedi. dönmüş doğum pozisyonuda almış kuzucum. Artık iki haftada bir gidicez muayneye. Sonraki gidişimde nst ye girecekmişim. Yolculuğada izin vermedi. Artık yaklaştık az kaldı uzaklarda olma dedi. Bu yaz bizim yazlık planları yattı. İlk defa yazı istanbulda geçiricem. Bizden haberler bukadar:)
maşallah bebişeMerhaba kızlar şimdi çıktım muayneden. Oğluşumun gelişimi şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu ama 2hafta öne geçmiş:) rahatlıkla 4500gr olur doğana kadar ama biz erken alacağımız için 4kg civarında doğacaktır dedi. dönmüş doğum pozisyonuda almış kuzucum. Artık iki haftada bir gidicez muayneye. Sonraki gidişimde nst ye girecekmişim. Yolculuğada izin vermedi. Artık yaklaştık az kaldı uzaklarda olma dedi. Bu yaz bizim yazlık planları yattı. İlk defa yazı istanbulda geçiricem. Bizden haberler bukadar:)
yani sağlık açısından bi sorun yaratacağını sanmıyorum. sonuçta iplik yok hav çıkarmıyor vs. ama işte çok ince ve ya oyun halısı gibiler ya da sadece araba ve barbiler mevcut. ben beğenmedim.halicada vardi evet:)
cok vardi ama hicbiri hosuma gitmedim bir de dedigin gibi hem ince hem de degisik bir dokusu var. cocuk icin ne kadar saglikli olur bilemedim.
bazi magazalarda hic bebek cocuk halisi yoktu bile. birkac yerde daha bulamazsam ben de internetten bakayim.
Sağol canım. Bizim aile de pek kimse yok olanları da düşününce kendilerini çekmekten benimle bebeği kimse çekmez :) ondan fotografçı çağıracağız..fotografci mi gelecek,aileden biri mi cekecek canim?
gule gule kullan :)
Canım pişirdikten sonra koyuyoruz biz. Sonra çıkartıp bir tencerede çok azıcık su koyup ısıtıyoruz o su buharlaşana kadar. Çok da güzel oluyor.Buzluga sarmayi nasıl atıyorsunuz ve sonradan nasıl pisiiryorsunux arkadaşım. Ben çiğden sarıp tencerryle koyuyorum. Çok cozdurmeden pisiriyorum ama pirinclerrim hep kiirk oluyor. O yüzden hoşuma gitmiyor benim
Ben de şunları aldım kızlar Dagi'den, evde filan giymelik.
maşallah bebişe
yani sağlık açısından bi sorun yaratacağını sanmıyorum. sonuçta iplik yok hav çıkarmıyor vs. ama işte çok ince ve ya oyun halısı gibiler ya da sadece araba ve barbiler mevcut. ben beğenmedim.
InsaAllah canim buqune kadar bi sknti cikmadi bundan sonrada cikmasin dikkt edecem artik biraz dahaBen de beğendim onu ama diğeri normalde de kullanilabilecek hem de şık bir takım diye onu aldım. Fiyat olarak da ikisi bayağı fazla tutuyordu ondan tek tercih hakkımı kullandım :)
Canım korkma nerdeyse hiç kimse bağışık değil ama herkes yıllarca çiğ köfte yemiştir ya da çok iyi yıkanmamış salata, bir peçete ile silinmiş meyve falan .... Sana bulaşma olasılığı çok düşük panik yapma. Bir de ilk 3 ay çok tehlikeli bu bakteri sonrasında o kadar değil.
güzelmiş güle güle giy :)
Sağol canım. Bizim aile de pek kimse yok olanları da düşününce kendilerini çekmekten benimle bebeği kimse çekmez :) ondan fotografçı çağıracağız..
Güzellermiş canım rahat ve şık görünüyorlar. Güle güle kullan :)Ben de şunları aldım kızlar Dagi'den, evde filan giymelik.
Ya benim aldığım halı da çok kalın değil ama dijital baskı değil yumuşacık bişey, bende ağır akar alerjisi olunca öyle bişey tercih ettim, kalın mı alaydım diye düşünüyorum şu an.
Teşekkür ederim keşke annem de beğenseydiGüzellermiş canım rahat ve şık görünüyorlar. Güle güle kullan :)
ben de tam adini hatirlayamadim ama yumusacik degisik bir seydi. sadece kuru temizleme yapiliyor falan dedi.
Uzun kollu olan sıcak olmaz mı cnm ya?Eki Görüntüle 2012772 Eki Görüntüle 2012773
Kızlar ilk takımın kırmızı olanını aldım. Annemin gözü de ikincisinde kaldı ama sizin yorumlarınız üzerine annemin değil, yüreğimin sesini dinledimBir gecelik, bir pijama bir de gündelik pijama aldım. Heralde bu kadar yeter. Fotograf çekimi için güzel olayım diyorum ama el ve ayaklarım mayalı poğaça resmen pufuk pufuk (hele ellerim ). Artık resimlere iyi bir inceltme efeği yaptırtacağım. Kocam da çok zayıf artık o da görünmez olur yanımda
Merhaba canım iyi olmama ve önümüzdeki tarihleri bekleyebilmene çok sevindim inşallah sonuna kadar herşey yolunda olur sağlıkla kavuşursun kızınaGunaydin kizlar, doktorumdan haber aldim sonunda ve cook sukur 7000 8000 lere kadar bekleyebiliriz dedi. Ilk hedefimiz 34. Haftayi gormek. Ikinci hedefimizde 36. Haftayi gormek dedi. 1 temmuzdan itibarende her hafta kontrole gidicekmisim. Sanirim bu en guzel yani haftada bir kizimla bulusma firsatim olucak. Allah im hepimize ve bebeklerimize saglik versin yasadigim stresi az cok tahmin edersiniz. Simdide nefroloji icin sira bekliyorum ama soyledikleri olumsuz seyleri takmamaya calisicam buyuk ihtimal yine ilaclari icmiyorum diye kotu senaryolarina dewam edicekler. Bizden haberler boyle kizlar. Gecmisi okuyamiyorum ama insallah herkes iyidir. Oglum sagolsun telefonu elimde gorunce cildiriyor onunla ilgilenmemi istedigi icin girip okuyamiyorum. Hepinizi opuyorum kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?