- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Aaaa ikinci de çok şıkmış ama yaa :) annenin tırzını sevdim :) bence bunu da alıp foto çekiminde bunu kullanmalısın.Eki Görüntüle 2012772 Eki Görüntüle 2012773
Kızlar ilk takımın kırmızı olanını aldım. Annemin gözü de ikincisinde kaldı ama sizin yorumlarınız üzerine annemin değil, yüreğimin sesini dinledimBir gecelik, bir pijama bir de gündelik pijama aldım. Heralde bu kadar yeter. Fotograf çekimi için güzel olayım diyorum ama el ve ayaklarım mayalı poğaça resmen pufuk pufuk (hele ellerim ). Artık resimlere iyi bir inceltme efeği yaptırtacağım. Kocam da çok zayıf artık o da görünmez olur yanımda
Tebrik ve takdir ettim kendisini :)benim doktorum da suyun gelirse önce yat 40 dk uzan dedi bana :) sonra duruma göre hareket ediyorlar, riskli bir şey yoksa evden takip.
Evet 6 cm e kadar direndim istemiyorum diye ama sonra istedim onlar taktı ben doğurdum gibi bişey oldu o yüzden çok bi faydasını görmedim gerçi.senin epidural miydi canim?
evet canım
Eki Görüntüle 2012772 Eki Görüntüle 2012773
Kızlar ilk takımın kırmızı olanını aldım. Annemin gözü de ikincisinde kaldı ama sizin yorumlarınız üzerine annemin değil, yüreğimin sesini dinledimBir gecelik, bir pijama bir de gündelik pijama aldım. Heralde bu kadar yeter. Fotograf çekimi için güzel olayım diyorum ama el ve ayaklarım mayalı poğaça resmen pufuk pufuk (hele ellerim ). Artık resimlere iyi bir inceltme efeği yaptırtacağım. Kocam da çok zayıf artık o da görünmez olur yanımda
Ben de sormadım ki. Dr naklen yayın yaparak doğurttu zaten :) şimdi sancıyla birlikte kesi yapıcam ... yapıyorum .. yaptım . içerde 3 dışarda 4 dikişin var. O an sus da işine bak diyesim gelmişti ama rahatlatıyor insanı düşününce :):))) Annelere laf yok
Benim kaç dikisim var hiç bilmiyorum :))
Hiç sormadım neden sormadım bilmiyorum ama epiduralsiz doğum yaptım evet ilk gün hafif bir sızlama oluyor okadar :))
Elimde olsa tutardım ki :)) simetri hastalığı var bende :)) yamuk yumuk doğumgünü olursa kutlamam diye korkuyorum. Oğlumun ki çok canti oldu ama dua nelere kadir :) 21.12.12Canım çok tatlısın ya, baya liste yapmışsın şu tarihlerde gelsin diye. Buradaki tarihlerden 1 gün önce gelmeye kalkarsa sen tutarsın da gelme diyeBen sen de o azmi gördüm :)
Hahhahahah oda güzelmiş benim doktor ebeyle muhabbet ederken dogurttu beni :)) onlar için olağan bir durum olduğu için arada bana telkinler vermeyi de ihmal etmedi tabi en son kızım doğunca bebek hemşiresi ne verip sen şimdi bebeğini izle küçük bir dikisin var onu halledicem dedi ayyy valla 8 sene oldu ama hala dün gibi bakalım bu sefer ne maceralar bizi bekliyorBen de sormadım ki. Dr naklen yayın yaparak doğurttu zaten :) şimdi sancıyla birlikte kesi yapıcam ... yapıyorum .. yaptım . içerde 3 dışarda 4 dikişin var. O an sus da işine bak diyesim gelmişti ama rahatlatıyor insanı düşününce :)
biz dun hali baktik carsidan. yeni halolar cikmis bebek cocuk odalari icin. dijital baski sanirim. bildigimiz tüylü halilardan degil,tabani siyah renk ve hali boyle suni deri gibiydi. tam malzemesini de anlayamadim. seninki de oyle mi,yoksa bildigimiz tüylü halilardan mi?
Dikişi hissediyor Musun peki beni Doğumdan çok kesi ve dikiş düşündürüyorHahhahahah oda güzelmiş benim doktor ebeyle muhabbet ederken dogurttu beni :)) onlar için olağan bir durum olduğu için arada bana telkinler vermeyi de ihmal etmedi tabi en son kızım doğunca bebek hemşiresi ne verip sen şimdi bebeğini izle küçük bir dikisin var onu halledicem dedi ayyy valla 8 sene oldu ama hala dün gibi bakalım bu sefer ne maceralar bizi bekliyor
Aynen muhabbetleri bile dün gibi hatırlıyorum. 21.12.12 dünyanın sonuydu Ya maya takvimine göre dr göbek adını maya koyucam dedi kızlar saçmalamayın o kız ismi diyolar adam ısrar ediyo yoo unisex bence gayet de güzel olur diyo. Koydu da nitekim benim paşalar gibi oğlumun göbek adı maya :)))) bana niye kızmadın diyolar. Dedim ayşe koysa da farketmez tamam kes hadi derdim o an ne itirazı :)))) hem güzel bir hatıra oldu bize. Ey gidi..Hahhahahah oda güzelmiş benim doktor ebeyle muhabbet ederken dogurttu beni :)) onlar için olağan bir durum olduğu için arada bana telkinler vermeyi de ihmal etmedi tabi en son kızım doğunca bebek hemşiresi ne verip sen şimdi bebeğini izle küçük bir dikisin var onu halledicem dedi ayyy valla 8 sene oldu ama hala dün gibi bakalım bu sefer ne maceralar bizi bekliyor
Panik yapma, hala mesai saati içindeyiz, doktorunu ara bir sor haftasonu test yaptırabilir miymişsin? Test yaptırsan sonucu ne zaman alırsın? Olmadı özel bir hastanede yaptır testini, için rahatlasın. Ya da en kötü ihtimalle çarşamba günü sabahın köründe dikilirsin doktorun kapısına test yapmasını istersin. Panik olmana gerek yok, hastalığın bulaşması için yediğin etin virüsle temas etmiş olması lazım muhtemelen de olmamıştır. Zaten bak başka arkadaşlar da dedi yıllarca kedi besleyip sokak kedilerini sevip yine de hastalığa bağışıklık kazanmamış yani hastalık bulaşmamış. Bulaşır diye bir garantisi yok yani. Kendini strese sokma, test yaptırıp sonucunu görmeyi bekle.Suan butun moralim alt ust oldu bu test meselesine ya ben bilmiyodumki nasil yedim o ciq eti falan offfff cildiracam suan ewe siqamiyorum o derece sinirlendim kendime
hangi hastaneye karar verdiniz canım? avrupa yakasında mıydın sen?Canım odalar önemli bence, ben iyiki gezmişim diyorum. Bir iki tercihimizi değiştirdik o yüzden. En azından bizim hastanede özelliklerine göre baya bir fark ediyor. Vakit bulursan bir göz atman faydalı olabilir.
Şu bayram qecsin mutlaka qidip yaptiracam testi canim cok saqolPanik yapma, hala mesai saati içindeyiz, doktorunu ara bir sor haftasonu test yaptırabilir miymişsin? Test yaptırsan sonucu ne zaman alırsın? Olmadı özel bir hastanede yaptır testini, için rahatlasın. Ya da en kötü ihtimalle çarşamba günü sabahın köründe dikilirsin doktorun kapısına test yapmasını istersin. Panik olmana gerek yok, hastalığın bulaşması için yediğin etin virüsle temas etmiş olması lazım muhtemelen de olmamıştır. Zaten bak başka arkadaşlar da dedi yıllarca kedi besleyip sokak kedilerini sevip yine de hastalığa bağışıklık kazanmamış yani hastalık bulaşmamış. Bulaşır diye bir garantisi yok yani. Kendini strese sokma, test yaptırıp sonucunu görmeyi bekle.
Kursta da öyle dediler gecen hafta sanciniz 5 dk da bire dustugunde evde 1 saat oyalanin oyle gelin muhtemelen acikliginiz 5-6 cm olur dedi. Ama su gelirse bir saat icinde gelin dediler. Sanci araliklarinin takibini de siz degil esiniz yapsin siz sadece dalgalarda nefes egzersizi yapin dedi..Benim de belime girmişti ağrı ilk. Son 1 hafta ay belim aha geldi geliyo diye gezmiştim ama gerçeği girince hmmm böyleymiş demek ki dedim :) ötekiler ağrı sancı vs idi gerçeği vurunca noluyoruz diye yataktan fırlayıp evi turlamaya başlamıştım sonra duşa girdim kahvaltı yaptım falan sabah ettim geze geze. Gittiğimde 2cm di açılma
Bu sefer nasip olur normal olursa dakika arası 5 6 olunca gitmeyi planlıyorum yoksa ohoooo bıraksak bu yarın doğurur diye basıyolar suni sancıyı. Yapıyorlar iğneyi. Açılman daha yavaş olduğu için kesi kaçınılmaz oluyo.
Sürekli Doğum hikayeleri okuyorum ve yurtdışındaki doktorlar ve doğumlara çok özeniyorum. Suyum geldi doktorum yat uyu sancın 5 dakikada bir olunca gel dedi diyolar. Bizimkiler helikopter yollıcaklar nerdeyse koş gel diyolar hemen
Şüphelenilen durumlarda ayrıntılı ultrasonla bakılıyormuş, sen ayrıntılı ultrasonu yakın bir zamanda tekrar yaptırmıştın sanırım değil mi? Bir sorun olsa orada çıkardı.Şu bayram qecsin mutlaka qidip yaptiracam testi canim cok saqol17.haftam falandi yediqimdede bi problem ciksa cikardi heralde
yok benimki normal kalın dokuma halı canım, desenleri de baskı değil. senin söylediklerine baktım ben de bildiğin kilim gibi onlar incecik. hem kışın soğuk oluyor ince diye istemedim hem de desenler hoşuma gitmemişti. bide pahalı gelmişti o tarz bişey için 200-250 lira. cumhuriyet caddesindeki halıcılara bakmıştım ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?