2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
InsaAllah canim buqune kadar bi sknti cikmadi bundan sonrada cikmasin dikkt edecem artik biraz daha
O zaman bugünden sonra dikkat edeceklerini yazayım da tekrar panikleme sonrasında :)
Toprağa çıplak elle temas etmemeye çalış, hayvan dışkısından dolayı.
Çiğ et yeme ve elleme, çiğ ete temas eden bıçak, tahta ve diğer malzemeleri diğer besinlere değmeden önce yüksek sıcaklıkta yıka.
İyice temizlenmemiş sebze meyve yeme, hatta bana doktorum dışarıda salata yeme demişti ama ben zaten dışarıda yemediğim için bana zorluk çıkartmadı.
Pastörize olmayan süt içme ve bu sütlerden yapılan yoğurtları yeme.
Kedilerle ve dolaştığı yerlerle çok haşır neşir olma.

ben de tam adini hatirlayamadim ama yumusacik degisik bir seydi. sadece kuru temizleme yapiliyor falan dedi.
Sadece kuru temizleme yapılan halının kullanımı zor olmaz mı? Hem temizlemesi daha pahalı hem de diğer halılardan ayrı yerlere verilecek, her seferinde insan üşenmez mi? Ya da ben mi biraz fazla üşengecim acaba? Temizliği kolay olan şeyleri daha çok tercih ederim ben genelde, o yüzden soruyorum.

en cok zehirlenme disari yenilen salatalardan olurmus zaten.

ekim ayinda kuzenimin ogluna hali aldik,bunlar yoktu,yeni cikmis. ben de bilmedigim icin sizlere sormak istedim.
kesinlikle ben de temizlik kismi rahat olan urunleri almayi seviyorum.

Bende ikincinin geceliginin beyazını aldım.. Beyazı daha da sade duruyo..iki tanede pijama koycam birinin üstünde balerinler birinde çiçekler var şirin olsun dedim kilodan yirtamicaz ordan yırtalım bari

Bende ikincinin geceliginin beyazını aldım.. Beyazı daha da sade duruyo..iki tanede pijama koycam birinin üstünde balerinler birinde çiçekler var şirin olsun dedim kilodan yirtamicaz ordan yırtalım bari
O da çok şık valla çok düşündüm alana kadar... hehe iyi düşünmüşsün belki ordan yırtarız. Benim de birisi kedili medili :)) daha anneme göstermedim onu. Görse yüreğine iner

bizimki de 10 mu 11 mm mi ne çok fark yok aralarında
hatta şöyle göstereyim B bursa_83 sen de gör nasıl bişey :)

Annem gri olanı beğenmedi yav
Daha süslü bişey alıcaz artık hastane için
güzel bence ya niye beğenmedi ki :))

Aaa çok şıık, çok beğendim

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…