bide kaç kere düşündüm almadan bi bilsenhehe Çok güzel yav halı
diğer markalar için bişey diyemem tabi, bu padişah halının. fiyatını düşününce, internetten de olsa güvenle alabilirsin gibi geldi bana :) hepsiburada'yı takip et zaman zaman sepette ek indirimler oluyor. ben o şekilde aldım ekstra %30 indirim vardı.yok yok canim,benim gordugum boyle degil. seninki guzel,bildigin hali:)
bide kaç kere düşündüm almadan bi bilsen
diğer markalar için bişey diyemem tabi, bu padişah halının. fiyatını düşününce, internetten de olsa güvenle alabilirsin gibi geldi bana :) hepsiburada'yı takip et zaman zaman sepette ek indirimler oluyor. ben o şekilde aldım ekstra %30 indirim vardı.
Ne güzel haberler yaaa... darısı hepimizin başına:)Merhaba kızlar şimdi çıktım muayneden. Oğluşumun gelişimi şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu ama 2hafta öne geçmiş:) rahatlıkla 4500gr olur doğana kadar ama biz erken alacağımız için 4kg civarında doğacaktır dedi. dönmüş doğum pozisyonuda almış kuzucum. Artık iki haftada bir gidicez muayneye. Sonraki gidişimde nst ye girecekmişim. Yolculuğada izin vermedi. Artık yaklaştık az kaldı uzaklarda olma dedi. Bu yaz bizim yazlık planları yattı. İlk defa yazı istanbulda geçiricem. Bizden haberler bukadar:)
bide kaç kere düşündüm almadan bi bilsen
diğer markalar için bişey diyemem tabi, bu padişah halının. fiyatını düşününce, internetten de olsa güvenle alabilirsin gibi geldi bana :) hepsiburada'yı takip et zaman zaman sepette ek indirimler oluyor. ben o şekilde aldım ekstra %30 indirim vardı.
seninki de çok güzel canım güle güle giy :) düğme yanındakileri niye görmüyoruz kötü durmuyor :))Eki Görüntüle 2012804
benimki de bu ama dugmenin kenarindaki dantelleri gormeyin,gogus altindakini gorun:)
bir de kolun ucunda bir parmak kalinliginda dantel var o kadar. boyu da dizlerime kadar. ustunde de sabahlik var.
hangi hastaneye karar verdiniz canım? avrupa yakasında mıydın sen?
annenin beğendiğinin geceliğine bakmıştım ben de. eğer bulamasaydım lohusa sepetinden onu alacaktım. grupça aynı olabilirmişiz şuan onu farkettim
ama tabikki önemli olan senin hangisini beğendiğin, hangisinin içinde daha mutlu olduğun. gerisi önemli değil kimin ne söylediğine kulak asmagüle güle giy :)
Bende ikincinin geceliginin beyazını aldım.. Beyazı daha da sade duruyo..iki tanede pijama koycam birinin üstünde balerinler birinde çiçekler var şirin olsun dedim kilodan yirtamicaz ordan yırtalım bari
Canım bedenleri bayagi genis ben ustumdede begendim birazcik bol oldu ama daha kilo alirim diye degismedim..benim gogusler küçüktü bayağı şimdi normal boyutlara geldi o yuzden ortaya çıkarmadı kapattı ama çok açık değil yakası normalde de..Hem sade hem sık hem tatlı duruyo ben sevdim :)Canım Nisa hastanesine gidiyorum, evime çok yakın.
Canım ben de o geceliği çok merak ediyorum.Üstünde nasıl durdu. Göğüs kısmı açık duruyor mu? Benim hamileliğin başından beri göğüslerim baya büyüdü de çok ortaya çıksın istemiyorum açıkçası.
Sağlıklı olamayacağı için mi eşimiz yapacakmış strese girmeyelim diye mi acaba??Kursta da öyle dediler gecen hafta sanciniz 5 dk da bire dustugunde evde 1 saat oyalanin oyle gelin muhtemelen acikliginiz 5-6 cm olur dedi. Ama su gelirse bir saat icinde gelin dediler. Sanci araliklarinin takibini de siz degil esiniz yapsin siz sadece dalgalarda nefes egzersizi yapin dedi..
Canım MaşaAllah oğluşuna. 32 haftalıkken bana da benzer şeyler söyledi doğuramazsın böyle giderse falan dedi. Kaç haftalıksın ve kaç gramdı oğluşun acaba?? Doktorumun abarttığını düşünüyorum da :) seninki de öyle dediyse rejime giricem :))Merhaba kızlar şimdi çıktım muayneden. Oğluşumun gelişimi şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu ama 2hafta öne geçmiş:) rahatlıkla 4500gr olur doğana kadar ama biz erken alacağımız için 4kg civarında doğacaktır dedi. dönmüş doğum pozisyonuda almış kuzucum. Artık iki haftada bir gidicez muayneye. Sonraki gidişimde nst ye girecekmişim. Yolculuğada izin vermedi. Artık yaklaştık az kaldı uzaklarda olma dedi. Bu yaz bizim yazlık planları yattı. İlk defa yazı istanbulda geçiricem. Bizden haberler bukadar:)
Süper ikisi de güle güle giyBen de şunları aldım kızlar Dagi'den, evde filan giymelik.
iyi günlerde giy üstekinin markası nedırben de şunları aldım ilk iki foto altan, ikincisi suwen (ben ekru rengini aldım). diğeri de sabahlıkla hiç renk ayırmadı iyi oldu takım gibi :)
seninki de çok güzel canım güle güle giy :) düğme yanındakileri niye görmüyoruz kötü durmuyor :))
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...me-bir-goz-atin-please.1016329/#post-51866175
Hanimlar isim anketime katilir misiniz? :)
ben de ebebek mağazasından aldım, görmen için internet sayfasını yolladımsevibebe sadece internetten mi satis yapiyor,avm lerde yok mu?
tesekkurler. altan.iyi günlerde giy üstekinin markası nedır
Aynen canım dediğin gibi yastık havuzu gibi heryerimde yastıkla uyuyorum :)) merasimle dönüyorum sağımdan soluma. Hava her daim sıcak, soğuk havayı özledim. İş yerimde oda arkadaşım üşüttü benim klimayı çok açmam nedeniyle. Ona rağmen hala elimde kağıt yelleniyorum. Bu sıcaklar neden bana gelince 3 katı hissediliyor diyordum ben de :) yalnız değilmişimKarnının altı ve kasıkların civarı ağrıyorsa belki doğum pozisyonuna girmiş olabilir bebek? Benim de birkaç gündür o bölgelerde ağrı arttı, bebek döndüğü içinmiş.
Uyumak zor ya. Zaten normalde çift yastıkla yatarım reflü olduğu için. Şimdi bir tane bacak arama bir tane de karnımın altına karpuz dilimlerden koyuyorum. Zaten hava sıcak, zaten soğukta bile terliyorum, bir de her yerden yastık fışkırıyor. Yakında belime de desteğe başlayacağım gibi görünüyor ağrımaya başladı diye. Yastık denizinde yüzüp uyuyorum, ama neyse ki ağrılı mağrılı da olsa uyuyabiliyorum inşallah onu kaybetmem, kaybetmeyiz.
Hayır hani kediler tırmalama tahtasını hızlıca tırmalar ya, öyle bir şey, sadece slow motion'ı. O dediğin hareket de çok güzel bir de aynı anda karnın iki yanında birden genişleme hareketi oluyor, sanki boydan boya esniyor gibi onu da seviyorum. Hem nerelerde olduğunu gösteriyor hem de maşallah boyu ne kadar da uzadı, kocaman oldu diye sevinmeme sebep oluyor
Ya ben geçenlerde onun için "pipiped" diye birşey yapıldığını öğrendim :))) gülmekten ölecektim. Abimin eşi getirdi gösterdi. Önce dalga geçiyor sandım, sonra d a ismini kendi uydurdu sandım a a gerçekten varmışpeki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))
Aynen bundan bahsetmiştim
ahahahaha hiç güleceğim yoktu ya ilk kez görüyorum bunu. şapka ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?