2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hehe Çok güzel yav halı
bide kaç kere düşündüm almadan bi bilsen
yok yok canim,benim gordugum boyle degil. seninki guzel,bildigin hali:)
diğer markalar için bişey diyemem tabi, bu padişah halının. fiyatını düşününce, internetten de olsa güvenle alabilirsin gibi geldi bana :) hepsiburada'yı takip et zaman zaman sepette ek indirimler oluyor. ben o şekilde aldım ekstra %30 indirim vardı.

tamam canim sagol. magazada bulamazsam oyle yapacagim.

Ne güzel haberler yaaa... darısı hepimizin başına:)
Bana da doktor tatile fln izin vermedi maalesef
İstanbul boşalınca keyfini çıkartırız diye kendimi avutuyorum

Orası öyle canım, ben de 50 kere fikir değiştirdim

Eki Görüntüle 2012804

benimki de bu ama dugmenin kenarindaki dantelleri gormeyin,gogus altindakini gorun:)
bir de kolun ucunda bir parmak kalinliginda dantel var o kadar. boyu da dizlerime kadar. ustunde de sabahlik var.
seninki de çok güzel canım güle güle giy :) düğme yanındakileri niye görmüyoruz kötü durmuyor :))

Canım Nisa hastanesine gidiyorum, evime çok yakın.

Bende ikincinin geceliginin beyazını aldım.. Beyazı daha da sade duruyo..iki tanede pijama koycam birinin üstünde balerinler birinde çiçekler var şirin olsun dedim kilodan yirtamicaz ordan yırtalım bari

Canım ben de o geceliği çok merak ediyorum.Üstünde nasıl durdu. Göğüs kısmı açık duruyor mu? Benim hamileliğin başından beri göğüslerim baya büyüdü de çok ortaya çıksın istemiyorum açıkçası.

Canım bedenleri bayagi genis ben ustumdede begendim birazcik bol oldu ama daha kilo alirim diye degismedim..benim gogusler küçüktü bayağı şimdi normal boyutlara geldi o yuzden ortaya çıkarmadı kapattı ama çok açık değil yakası normalde de..Hem sade hem sık hem tatlı duruyo ben sevdim :)

Sağlıklı olamayacağı için mi eşimiz yapacakmış strese girmeyelim diye mi acaba??

Canım MaşaAllah oğluşuna. 32 haftalıkken bana da benzer şeyler söyledi doğuramazsın böyle giderse falan dedi. Kaç haftalıksın ve kaç gramdı oğluşun acaba?? Doktorumun abarttığını düşünüyorum da :) seninki de öyle dediyse rejime giricem :))

seninki de çok güzel canım güle güle giy :) düğme yanındakileri niye görmüyoruz kötü durmuyor :))

sagol canim:) insallah hepimiz mutlulukla giyelim.
yok canim kotu durdugundan degil,benimkinde dugmenin yanindaki dantel yok ama fotosunu bulamadim,o yuzden dedim oyle hayal edin diye:)))

Aynen canım dediğin gibi yastık havuzu gibi heryerimde yastıkla uyuyorum :)) merasimle dönüyorum sağımdan soluma. Hava her daim sıcak, soğuk havayı özledim. İş yerimde oda arkadaşım üşüttü benim klimayı çok açmam nedeniyle. Ona rağmen hala elimde kağıt yelleniyorum. Bu sıcaklar neden bana gelince 3 katı hissediliyor diyordum ben de :) yalnız değilmişim

peki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))
Ya ben geçenlerde onun için "pipiped" diye birşey yapıldığını öğrendim :))) gülmekten ölecektim. Abimin eşi getirdi gösterdi. Önce dalga geçiyor sandım, sonra d a ismini kendi uydurdu sandım a a gerçekten varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…