2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İkrardan aldım ben yatağı canım 60*120cm. Ama geçen gün Alez alayım dedim linenste 70*140 cm vardı. Standart bu dedi. Ben de bakmadım daha ama sanırım 60*120 çok da standart bir boyut değil.

depend in hem mesane pedi hem de mesane külodu var. ikisini de mi almak lazim?
Külot daha iyi sanki, sonuçta ped alınca bir de dikişine denk gelmeyen külot da Alman Laz'ım. Külot olan tipi ikisinin işini görüyor. Kullan at. Ama hastaneye de sormak lazım, onlar verebiliyormuş bu tür şeyleri. O yüzden bir sonraki randevumda soracağım. Ona göre vermiyorlarsa alırım diyorum.

Banada içimdeki his pek agustosu beklemicez gibi geliyor doktor 22 Ağustos diyor ama,esimde geçen gün ağustosa kadar beklemez temmuza gelir bu kızan dedi :))) ay bilmiyom kızım tam 40 haftalıkken doğdu ama
Ya benim eşim de o kafada. Neden böyle oldu bizimkiler :)) erkenden getirtecekler bebişleri :)

Not: Her gördüğüm sokak hayvanını da mıncıklardım yine de bağışık değilim :)
Ben hayvanla yıllarca yaşamış biriyim, arkadaşım veteriner eşi ve evde 3 kedisi var, bir diğer arkadaşımın da 10 senedir 1 kedisi var ama hepimizde tokroplazma negatif çıktı :)) yani hayvanlarla muhattap olmak da bu bağışıklığı sağlamıyor :)

Dikişi hissediyor Musun peki beni Doğumdan çok kesi ve dikiş düşündürüyor
Ne kesiyi nede dikişi hissetmedim canım sanırım uyusturdular ama emin değilim :) kızım doğunca tek odak noktam o oldu çünkü hemşire temizleyip göğsüme getirdi emmesi için o arada dikiş atiliyordu
aminnn inşallah

Ben de ikinci resimdekinin geceliğini düşünüyorum canım. Sağlıkla giyelim :) güzel güzel fotolar çektirelim :))

İkrardan aldım ben yatağı canım 60*120cm. Ama geçen gün Alez alayım dedim linenste 70*140 cm vardı. Standart bu dedi. Ben de bakmadım daha ama sanırım 60*120 çok da standart bir boyut değil.
60×120 alez5gordum ben sanki bi yerde ama nerde emin değilim. Ebebekte filan olabilir

Canım 31. Haftadayım şuan. 2100gr. Ölçümler ve kilosu 33 haftaymış öyle dedi. Benim sezaryen olacak. Zaten bir hafta erken alacaktı ama iri olursa daha erkende alabiliriz dedi. Ameliyat kesisi büyük olmasın dedi. İdeal bebek 3kg ile 3buçuk kg arasıymış.

Suan butun moralim alt ust oldu bu test meselesine ya ben bilmiyodumki nasil yedim o ciq eti falan offfff cildiracam suan ewe siqamiyorum o derece sinirlendim kendime
Canım benim kendine hiç sinirlenme çünkü benim de negatif ve hep bir panik halindeydim, yok yanımdan kedi geçti, azıcık pişmemişti sanırım Eti yedim vs.
Doktorum dedi ki eğer bağışıklığını bozacak birşey yaşasaydın, ateşin çok yükselirdi, grip gibi hasta olurdun, halsiz ve yerinden kalkamayacak derecede hasta olurdun. Yani anlamama ihtimalin Yok dedi.
Dolayısıyla sen de böyle şeyler yaşamadığına göre enfekte olmamışsın demektir. Ywdiğin etler afiyet olmuş yani :)))
Sıkma canını

Yok yalnız olur musun hiç, geçen gün hava soğudu birden, eşim üzerine battaniye aldı ben gece nevresimi bile attım -ki normalde o üşümez ben donarım, tam tersine döndük.
Hele bugün ne sıcaktı hava ya, kendimi oradan oraya attım azıcık serinlerim umuduyla.

Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)

Maşallah size, sütün de gelir en kısa zamanda inşallah merak etme. Sen kızına sağ salim kavuştun ya hastane de bayram yeridir artık. Tez zamanda evinize de çıkın da huzurla büyütün kızınızı :)

Amin cnm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…