İkrardan aldım ben yatağı canım 60*120cm. Ama geçen gün Alez alayım dedim linenste 70*140 cm vardı. Standart bu dedi. Ben de bakmadım daha ama sanırım 60*120 çok da standart bir boyut değil.Kızlar ya yine size bir şey danışıcam :)
Bizim beşik muhtemelen 60x120 olacak. Tavsiye üstüne uyku seti almaktan vazgeçtim ve nevresim takımını ayrı yatak koruyucuyu ayrı, yorganı ayrı almaya karar verdim ama o da işimi baya zorlaştırdı açıkçası. Sabahtan beri düşünüyorum.
Şimdi nevresim takımı olarak netten şu takımı beğendim.
https://www.karaca-home.com/urun/karaca-home-funny-bears-rnf-bebek-nevresim-takimi
Ama sorun şu ki bu nevresimin ebatları 100x150. Acaba 60x120 beşiğe çok mu büyük gelir. Genelde ebatlar sabit, alternatif bulamadım pek.
Yorgan için de yine tavsiye üstüne şunu düşündüm:
http://urun.n11.com/yastik/penelope...zsT7Lk72L_ughKRAZFPMJhoCV_Xw_wcB&gclsrc=aw.ds
Yatak konusuna ise daha hiç bakamadım. Sizin tavsiye edeceğiniz 60x120 yatak var mı?
Bir de nevresim takımı boyutları ve beşik ebatları için ne diyorsunuz?
Külot daha iyi sanki, sonuçta ped alınca bir de dikişine denk gelmeyen külot da Alman Laz'ım. Külot olan tipi ikisinin işini görüyor. Kullan at. Ama hastaneye de sormak lazım, onlar verebiliyormuş bu tür şeyleri. O yüzden bir sonraki randevumda soracağım. Ona göre vermiyorlarsa alırım diyorum.depend in hem mesane pedi hem de mesane külodu var. ikisini de mi almak lazim?
Ya benim eşim de o kafada. Neden böyle oldu bizimkiler :)) erkenden getirtecekler bebişleri :)Banada içimdeki his pek agustosu beklemicez gibi geliyor doktor 22 Ağustos diyor ama,esimde geçen gün ağustosa kadar beklemez temmuza gelir bu kızan dedi :))) ay bilmiyom kızım tam 40 haftalıkken doğdu ama
Ben hayvanla yıllarca yaşamış biriyim, arkadaşım veteriner eşi ve evde 3 kedisi var, bir diğer arkadaşımın da 10 senedir 1 kedisi var ama hepimizde tokroplazma negatif çıktı :)) yani hayvanlarla muhattap olmak da bu bağışıklığı sağlamıyor :)Not: Her gördüğüm sokak hayvanını da mıncıklardım yine de bağışık değilim :)
O zaman riske atma canımsimdi baktim da negatif canim.
Hiçbir fikrim yok sıcaklarda fazla dayanamicaz dogurcaz zannediyorlar galiba :)))Ya benim eşim de o kafada. Neden böyle oldu bizimkiler :)) erkenden getirtecekler bebişleri :)
Ne kesiyi nede dikişi hissetmedim canım sanırım uyusturdular ama emin değilim :) kızım doğunca tek odak noktam o oldu çünkü hemşire temizleyip göğsüme getirdi emmesi için o arada dikiş atiliyorduDikişi hissediyor Musun peki beni Doğumdan çok kesi ve dikiş düşündürüyor
aminnn inşallahAynen muhabbetleri bile dün gibi hatırlıyorum. 21.12.12 dünyanın sonuydu Ya maya takvimine göre dr göbek adını maya koyucam dedi kızlar saçmalamayın o kız ismi diyolar adam ısrar ediyo yoo unisex bence gayet de güzel olur diyo. Koydu da nitekim benim paşalar gibi oğlumun göbek adı maya :)))) bana niye kızmadın diyolar. Dedim ayşe koysa da farketmez tamam kes hadi derdim o an ne itirazı :)))) hem güzel bir hatıra oldu bize. Ey gidi..
Ben de çok merak ediyorum şimdi nasıl olucak. Allah'a şükür ilkinden güzel anılar kaldı umarım yine öyle olur. Sağlıkla gelsinler de dikiş kesi sancı hiç umrumda değil. Eninde sonunda bitiyo bi şekilde. Sonra böyle hatırlayıp güleriz İnşaAllah yine..
Ben de ikinci resimdekinin geceliğini düşünüyorum canım. Sağlıkla giyelim :) güzel güzel fotolar çektirelim :))Eki Görüntüle 2012772 Eki Görüntüle 2012773
Kızlar ilk takımın kırmızı olanını aldım. Annemin gözü de ikincisinde kaldı ama sizin yorumlarınız üzerine annemin değil, yüreğimin sesini dinledimBir gecelik, bir pijama bir de gündelik pijama aldım. Heralde bu kadar yeter. Fotograf çekimi için güzel olayım diyorum ama el ve ayaklarım mayalı poğaça resmen pufuk pufuk (hele ellerim ). Artık resimlere iyi bir inceltme efeği yaptırtacağım. Kocam da çok zayıf artık o da görünmez olur yanımda
O zaman riske atma canımkalmış 1,5 ay. Yaklaşma Ne olur Ne olmaz.
60×120 alez5gordum ben sanki bi yerde ama nerde emin değilim. Ebebekte filan olabilirİkrardan aldım ben yatağı canım 60*120cm. Ama geçen gün Alez alayım dedim linenste 70*140 cm vardı. Standart bu dedi. Ben de bakmadım daha ama sanırım 60*120 çok da standart bir boyut değil.
Canım 31. Haftadayım şuan. 2100gr. Ölçümler ve kilosu 33 haftaymış öyle dedi. Benim sezaryen olacak. Zaten bir hafta erken alacaktı ama iri olursa daha erkende alabiliriz dedi. Ameliyat kesisi büyük olmasın dedi. İdeal bebek 3kg ile 3buçuk kg arasıymış.Canım MaşaAllah oğluşuna. 32 haftalıkken bana da benzer şeyler söyledi doğuramazsın böyle giderse falan dedi. Kaç haftalıksın ve kaç gramdı oğluşun acaba?? Doktorumun abarttığını düşünüyorum da :) seninki de öyle dediyse rejime giricem :))
Canım benim kendine hiç sinirlenme çünkü benim de negatif ve hep bir panik halindeydim, yok yanımdan kedi geçti, azıcık pişmemişti sanırım Eti yedim vs.Suan butun moralim alt ust oldu bu test meselesine ya ben bilmiyodumki nasil yedim o ciq eti falan offfff cildiracam suan ewe siqamiyorum o derece sinirlendim kendime
Cnm artik son duzluge girdin valla hazirlikli olmakta fayda varHoşgeldin,,, epey bi sessiz takipçi varmış,, ne güzel oldu katılmanız :) çanta konusunda birbirimizi güzel motive ettik galiba,arch2401 da doğurunca son vitese geçtim ben hatta ne olur ne olmaz diye :)))
Ay mesajını okuyunca istemsiz gözlerim doldu. Masallah size canim:) Kendinize çok iyi bakın ikiniz de.Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Yok yalnız olur musun hiç, geçen gün hava soğudu birden, eşim üzerine battaniye aldı ben gece nevresimi bile attım -ki normalde o üşümez ben donarım, tam tersine döndük.Aynen canım dediğin gibi yastık havuzu gibi heryerimde yastıkla uyuyorum :)) merasimle dönüyorum sağımdan soluma. Hava her daim sıcak, soğuk havayı özledim. İş yerimde oda arkadaşım üşüttü benim klimayı çok açmam nedeniyle. Ona rağmen hala elimde kağıt yelleniyorum. Bu sıcaklar neden bana gelince 3 katı hissediliyor diyordum ben de :) yalnız değilmişim
Amin cnm insallahYok yalnız olur musun hiç, geçen gün hava soğudu birden, eşim üzerine battaniye aldı ben gece nevresimi bile attım -ki normalde o üşümez ben donarım, tam tersine döndük.
Hele bugün ne sıcaktı hava ya, kendimi oradan oraya attım azıcık serinlerim umuduyla.
Maşallah size, sütün de gelir en kısa zamanda inşallah merak etme. Sen kızına sağ salim kavuştun ya hastane de bayram yeridir artık. Tez zamanda evinize de çıkın da huzurla büyütün kızınızı :)
Ay mesajını okuyunca istemsiz gözlerim doldu. Masallah size canim:) Kendinize çok iyi bakın ikiniz de.
Oyy maşallah maşallah...
Hepinizi kucak dolusu öpüyorummasallah canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?