2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Nasıl geniş canım benim?
Ben normalde s bendendim ama şimdi m alayım diyorum. Büyük diyorsan ona göre s mi alsam acaba?

İkrardan aldım ben yatağı canım 60*120cm. Ama geçen gün Alez alayım dedim linenste 70*140 cm vardı. Standart bu dedi. Ben de bakmadım daha ama sanırım 60*120 çok da standart bir boyut değil.
İkea yazmıştım ikrar olmuş :)

Yakınmış kiloları. benim dr abartmıyo demekki. Ah bi güvensem şu doktorlara :))) Neyse zaten benim de erken Doğum riskim var. 40 haftayı göremicez sanırım o yüzden sıkıntı yok :)

Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Hadi yaaa , sen aylarca yerinden oynama o dikişler sağlam Dursun, açılmasın diye. Sonra normal Doğumda birbirine kaynasın açılmasın. Olacak iş mi yaa. Ben de ne güzel rahatlıkla açılmıştır rahim ağzı, zaten yumuşaktı, zorlanmamıştır diye seviniyordum.
Ama önemli olan sağlıkla Doğum yapmış olman ve İrem'in küvet gerektirmeden annesine kavuşmuş olması :)) gerisi boş

Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Dolsun taşsın sütün İnşaAllah:)) çok sevindik. MaşaAllah size. İrem yanında mı peki canım? Öyleyse yatırsınlar istedikleri kadar hiç dert değil :)

Nasıl geniş canım benim?
Ben normalde s bendendim ama şimdi m alayım diyorum. Büyük diyorsan ona göre s mi alsam acaba?
Canım şöyle soyliyim şuan 68 kıloyum..o ust kısmı tam sarmadı m bedenin üst kısmı bol oldu biraz belinde ip var zaten istedigin gibi sıkabiliyosun.. Ama dedigim gibi ben daha kilo alirim potansiyel var yani o yuzden degismedimSen benden zayıfsan kesin s al..Ama sende diyosun ki benim üst taraf geniş o yuzden m de alabilirsin.. Nasıl kafa karistirdim yaa ama anladın sen beni bence

biz yorganla yatiyoruz hala

Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Sağ Salim kavuştun Ya bebeğine hiç arkana bakma hayırlısı böyleymiş.
De dr nasıl attıysa dikişi artık :) ama boşa çekmedin sancıyı öyle düşünme sakın. Sütün gelmesini bile etkiliyormuş normal Doğum olmasa da sancı başlamalı sonra sezaryen e dönülmeli çok faydası var diye okudum geçen gün. İnşaAllah sütün de gelir hemen. Ayyyy çok heveslendim. Eşime diyorum ki bidaha sancım tutarsa müdahale etmeyelim gelsin ne dersin bak km dan arkadaş doğurdu gayet iyiler şu an. Tamam varım ben diyo:)))

iyi olduğunu söyledim çok sevindi annem de o da resmen gözleri doldu. Aynı şeyleri yaşadık ya aynı gün. Ümit oldu onlara senin İrem kız :)) annesi gibi güç vericek etrafına :)

Ben de yanıyorum yaa. İşyerinde klimayı açıyodum arkadaş şal hırka alıyordu ben hala çok sıcak diye ağlanıyodum. Şimdi evde kapı cam pervane açıyorum eşim dondum diyo ki hiç üşüdüğünü duymadım bugüne kadar. Ben Ya Ben niye nefes alamıyorum diyorum. Sanki saunadayım öyle daralıyorum. Allahım yardım etsin şu son günleri ferahlıkla atlatalım. Çok sıkıcı ni dönem ((

biz yorganla yatiyoruz hala
Ben yorganı battaniyeyi yıkadım kaldırdım geçen hafta, tam kaldırdığım gün hava bir soğudu bir soğudu... En azından eşime göre soğudu ben yine terleyip tüm gün kapıyı pencereyi açtım. Battaniyeyi tekrar çıkardık ama ben nevresimle uyumaya devam ettim. Galiba eşim oruçlu diye bu kadar üşüyor, vücut kendini ısıtacak enerjiyi üretemiyor tabi.

Ben de nefes alamıyorum, her yer sıcak, her şey sıcak, zaten akciğerlerim küçülmüş gibi nefes kapasitem kayboldu gitti bir de sıcaklar tuz biber ekiyor. Gece yatarken yastık yığınımın arasından zorla doğrulup iki gürültülü derin nefes alıp öyle uyumaya çalışıyorum, 2 dakika sonra tekrar derin nefes. Bu sıcaklar fena yapıyor insanı.

Cnm artik son duzluge girdin valla hazirlikli olmakta fayda var
Sorma cnm,, bugün temizlikçi, kızı, annem duvarlara camlara vs girdiler, ben de son ütüleri bitirdim. Bu saat oldu daha yeni gittiler. Şimdi de kız bahçe diye tutturdu onu aldım dışarı çıktım. Bu yorgunlukla gece doğurmazsam iyidir :)) sen nasılsın?? Bebiş nasıl?? Yazmışsındır muhtemelen ama son bildirim buydu, diğerlerini okuyamadım daha :)))

Sen yine benden iyisin cnm. Hayatımda bir adet bile gömlek ütülemedim çünkü olmuyo, korkunç bişeye dönüşüyo.. daha yeni yeni çocuklarınkine başladım işte mecburen.. yemek desen iki gün yapsam suratım düşüyo, adam da anlayıp bugün bişey yapma diyo zaten anlamadım neden olmuyo,, alışamıyorum böyle rutinlere.. dediğin gibi heralde.. oku çalış (ki ikisini birden aynı anda yaptım uzun süre) , gez toz modundan çıkamadım

Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Süpersiniz,iyi haberlerinizi aldıkca inan cok seviniyorum,topigimizin ilk bebegi erken olmasına ragmen sağlıklı bir sekilde dünyaya geldii Çok şüküür.
Simdiden iyi bayramlar size:)

O zaman benimkiler resmen mazeret,, hiçbişey iflah etmedi çünkü. En batık zamanımda bile dışarıda yemeye devam ettim :)))))) demek ki katıksız beceriksizim ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…