Nasıl geniş canım benim?Canım bedenleri bayagi genis ben ustumdede begendim birazcik bol oldu ama daha kilo alirim diye degismedim..benim gogusler küçüktü bayağı şimdi normal boyutlara geldi o yuzden ortaya çıkarmadı kapattı ama çok açık değil yakası normalde de..Hem sade hem sık hem tatlı duruyo ben sevdim :)
İkea yazmıştım ikrar olmuş :)İkrardan aldım ben yatağı canım 60*120cm. Ama geçen gün Alez alayım dedim linenste 70*140 cm vardı. Standart bu dedi. Ben de bakmadım daha ama sanırım 60*120 çok da standart bir boyut değil.
Maşallah size yaaKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Ay mis gibi sütlerin aksın çoğalsın inşallah :) şifa olsun İrem kıza :)Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Yakınmış kiloları. benim dr abartmıyo demekki. Ah bi güvensem şu doktorlara :))) Neyse zaten benim de erken Doğum riskim var. 40 haftayı göremicez sanırım o yüzden sıkıntı yok :)Canım 31. Haftadayım şuan. 2100gr. Ölçümler ve kilosu 33 haftaymış öyle dedi. Benim sezaryen olacak. Zaten bir hafta erken alacaktı ama iri olursa daha erkende alabiliriz dedi. Ameliyat kesisi büyük olmasın dedi. İdeal bebek 3kg ile 3buçuk kg arasıymış.
Hadi yaaa , sen aylarca yerinden oynama o dikişler sağlam Dursun, açılmasın diye. Sonra normal Doğumda birbirine kaynasın açılmasın. Olacak iş mi yaa. Ben de ne güzel rahatlıkla açılmıştır rahim ağzı, zaten yumuşaktı, zorlanmamıştır diye seviniyordum.Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Dolsun taşsın sütün İnşaAllah:)) çok sevindik. MaşaAllah size. İrem yanında mı peki canım? Öyleyse yatırsınlar istedikleri kadar hiç dert değil :)Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Canım şöyle soyliyim şuan 68 kıloyum..o ust kısmı tam sarmadı m bedenin üst kısmı bol oldu biraz belinde ip var zaten istedigin gibi sıkabiliyosun.. Ama dedigim gibi ben daha kilo alirim potansiyel var yani o yuzden degismedimNasıl geniş canım benim?
Ben normalde s bendendim ama şimdi m alayım diyorum. Büyük diyorsan ona göre s mi alsam acaba?
maşallah maşallah bol bol.sutun olsun bebiş yanindaya sütün de bollasir insallahKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Yok yalnız olur musun hiç, geçen gün hava soğudu birden, eşim üzerine battaniye aldı ben gece nevresimi bile attım -ki normalde o üşümez ben donarım, tam tersine döndük.
Hele bugün ne sıcaktı hava ya, kendimi oradan oraya attım azıcık serinlerim umuduyla.
Maşallah size, sütün de gelir en kısa zamanda inşallah merak etme. Sen kızına sağ salim kavuştun ya hastane de bayram yeridir artık. Tez zamanda evinize de çıkın da huzurla büyütün kızınızı :)
Sağ Salim kavuştun Ya bebeğine hiç arkana bakma hayırlısı böyleymiş.Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Ben yorganı battaniyeyi yıkadım kaldırdım geçen hafta, tam kaldırdığım gün hava bir soğudu bir soğudu... En azından eşime göre soğudu ben yine terleyip tüm gün kapıyı pencereyi açtım. Battaniyeyi tekrar çıkardık ama ben nevresimle uyumaya devam ettim. Galiba eşim oruçlu diye bu kadar üşüyor, vücut kendini ısıtacak enerjiyi üretemiyor tabi.biz yorganla yatiyoruz hala
Ben de yanıyorum yaa. İşyerinde klimayı açıyodum arkadaş şal hırka alıyordu ben hala çok sıcak diye ağlanıyodum. Şimdi evde kapı cam pervane açıyorum eşim dondum diyo ki hiç üşüdüğünü duymadım bugüne kadar. Ben Ya Ben niye nefes alamıyorum diyorum. Sanki saunadayım öyle daralıyorum. Allahım yardım etsin şu son günleri ferahlıkla atlatalım. Çok sıkıcı ni dönem((
Sorma cnm,, bugün temizlikçi, kızı, annem duvarlara camlara vs girdiler, ben de son ütüleri bitirdim. Bu saat oldu daha yeni gittiler. Şimdi de kız bahçe diye tutturdu onu aldım dışarı çıktım. Bu yorgunlukla gece doğurmazsam iyidir :)) sen nasılsın?? Bebiş nasıl?? Yazmışsındır muhtemelen ama son bildirim buydu, diğerlerini okuyamadım daha :)))Cnm artik son duzluge girdin valla hazirlikli olmakta fayda var
Sanırım işin standardı bu :) herkeste durum aynı gibi çünkü :))Bazen sevesin bazen öldüresim geliyor :)) normal yani :))
Sen yine benden iyisin cnm. Hayatımda bir adet bile gömlek ütülemedim çünküBende sendenim canim:) Biz 5 kizkardesiz, en küçükleri benim 4 ablamın elinden her iş gelir o kadar becerikliler ki,ben de ye ,iç,gez,yat morundaydım hala öyleyim ne yalan söyleyimNapim bana firsat gelmiyodu..en kucuguyle 9 en buyuguyle 15 yas var aramda onlar hallediyodu Esim bile bu kadar performans beklemiyordu benden ev düzenli hergun yemek var flan adam bayağı bişey yapiyorum sanıyor Hatta bugün noldu utanmadan anlatıcam:) sabah gözümü bi açtım esim ise gitmek için hazırlanıyor..Baktim kırış kırış bişey giymiş üstüne.. ütülememişim adamın çamaşırlarını:) nasıl çıkarttirdim kalktım utuledim nasıl ayıldım bilmiyorum :) Laf ettirecek beni millete
Süpersiniz,iyi haberlerinizi aldıkca inan cok seviniyorum,topigimizin ilk bebegi erken olmasına ragmen sağlıklı bir sekilde dünyaya geldiiKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Aslında iş başa düşünce insanın içinden ne cevherler çıkıyor. Ben üniversiteyi yurtdışında okudum ve ben giderken 1€, 1.80₺ falandı. Ben gittikten 6 ay sonra fırladı dolayısı ile babam 2000₺ gönderiyordu ben orada 600€ bile zor çekiyordum. Sonra baktım hergün dışardan yersem ayın ortasında parasız kalıyorum. Hamarat bir kız fırladı içimdenHer sabah okula giderken derin dondurucuya önceden attığım tek pişirimlik tavuk, köfte tarzı şeyleri çıkartıp sandwich yapıyordum. Litrelik eistea kutusundan küçük şişeme içecek aktarıp bir de termosuma kahvemi koyup okula gidiyordum hatta gazımı alamayıp o zamanlar sevgilim olan kocacığıma da hazırlıyordum ( öyle öyle kandırdım ). Annem bile şaşırdı hamaratlığıma valla Türkiye' ye dönünce eski moduma döndüm orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?