2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Genelde hissetmedik deniliyor ama ne bilim şansa ben hissederim fln :) hayırlısı bakalım ya ne olacak

Harika tanımlamışsın ben 63kg 165cm biriyim inşallah en fazla 67 ile doğururum diyorum kaldı 1,5 ay. O halde ben s alayım, di mi :))

Yani bir de havalar gayet iyi gitti

Daha çooook çekeceğiz anlaşılan. Temmuz var

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Takip edemedim uzun süre umarım iyidir herkes. Hamile halimle şehir şehir mülakatlara girdim sonuçları bekliyorum. Kızımız şanslı gelecek inşallah bize. Bugün doktor kontrolüne gittik 1700 gr olmuşuz 30+2de. Bundan sonrası için takipteyim sizi.

Harika tanımlamışsın ben 63kg 165cm biriyim inşallah en fazla 67 ile doğururum diyorum kaldı 1,5 ay. O halde ben s alayım, di mi :))
S al canım çok rahat olur sana Baktın içine bişeyi sinmedi degisirsin..Bana yanlış ürün yollamışlardı..mail attigim an aradılar özür dilediler..Ben yanlış ürünü geri göndermeden doğrusunu gonderdiler..

Cok saqol canim benim Allah razi olsun moralim duzeldi az :) cok sukur hic oyle hastalik falan qecirmedim buqune kadar insaAllah bundan sonrasida boyle qider yinede dikkat edeyim artik :):)

Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Gözüm aydın canım yeni haberleri aldım. Rabbim bundan sonrası için de kolaylıklar versin inşallah. İlk bebeğimiz İrem oldu. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. Sütün de çoğalacaktır bol su içmeyi ihmal etme. Bizim yerimize kokla minnak'ı. Darısı bizim başımıza

Sağlıklı olamayacağı için mi eşimiz yapacakmış strese girmeyelim diye mi acaba??
Strese girmeyelim diye canim. Eşler destekleyici rolde olmaliymis bu süreçte. Zaten sancı surecine bu sekilde esler de dahil olmuş oluyor. .

Ahaha ben de cok guldum bugun ogrenince. Ama tek satilan bisey degil sanirim sadece hosgeldin bebek paketinde var. cunku ebebek magazada yok, sitede de cikmiyor :))
İkea yazmıştım ikrar olmuş :)
Ben de diyorum ikrar neresi bizim yataga gore alez bulduysam ben(90x130) 60x120 vardir bence.
Yakınmış kiloları. benim dr abartmıyo demekki. Ah bi güvensem şu doktorlara :))) Neyse zaten benim de erken Doğum riskim var. 40 haftayı göremicez sanırım o yüzden sıkıntı yok :)
Sen de pek heveslisin bacim bi an once dogurmaya, 41e uzamasin bide :)) birak zamaninda gelsin bebis soyleye soyleye olduracaksin :))

Benimki de bugüne kadar çok iyiydi de bugün sapıttı,, pek bi gergin,, benim de en yorulduğum gün halbuki... sabır + sükunet modundayım şu an

Günde 7-10 aradı diyorlar. Sezeryan olursa 2 gece oradayız. Ona göre koymalı. Minimum 25 tane falan heralde. Normal olursa 15 yeter diye düşünüyorum.
Ben bi gece kalıcakmışım bi aksilik olmazsa ama o tabi yine ikinci günün akşamını bulur. O zaman yirmi tane koyayım her türlü. Doğru söylüyosun, 3 saatte bir değiltiriyoduk illa ki. Saol cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…