Genelde hissetmedik deniliyor ama ne bilim şansa ben hissederim fln :) hayırlısı bakalım ya ne olacakNe kesiyi nede dikişi hissetmedim canım sanırım uyusturdular ama emin değilim :) kızım doğunca tek odak noktam o oldu çünkü hemşire temizleyip göğsüme getirdi emmesi için o arada dikiş atiliyordu
aminnn inşallah
Canım şöyle soyliyim şuan 68 kıloyum..o ust kısmı tam sarmadı m bedenin üst kısmı bol oldu biraz belinde ip var zaten istedigin gibi sıkabiliyosun.. Ama dedigim gibi ben daha kilo alirim potansiyel var yani o yuzden degismedimSen benden zayıfsan kesin s al..Ama sende diyosun ki benim üst taraf geniş o yuzden m de alabilirsin.. Nasıl kafa karistirdim yaa ama anladın sen beni bence
Ben de yanıyorum yaa. İşyerinde klimayı açıyodum arkadaş şal hırka alıyordu ben hala çok sıcak diye ağlanıyodum. Şimdi evde kapı cam pervane açıyorum eşim dondum diyo ki hiç üşüdüğünü duymadım bugüne kadar. Ben Ya Ben niye nefes alamıyorum diyorum. Sanki saunadayım öyle daralıyorum. Allahım yardım etsin şu son günleri ferahlıkla atlatalım. Çok sıkıcı ni dönem((
S al canım çok rahat olur sanaHarika tanımlamışsın ben 63kg 165cm biriyim inşallah en fazla 67 ile doğururum diyorum kaldı 1,5 ay. O halde ben s alayım, di mi :))
Keşke evde klimam olsaydıYani bir de havalar gayet iyi gitti
Daha çooook çekeceğiz anlaşılan. Temmuz var
Cok saqol canim benim Allah razi olsun moralim duzeldi az :) cok sukur hic oyle hastalik falan qecirmedim buqune kadar insaAllah bundan sonrasida boyle qider yinede dikkat edeyim artik :):)Canım benim kendine hiç sinirlenme çünkü benim de negatif ve hep bir panik halindeydim, yok yanımdan kedi geçti, azıcık pişmemişti sanırım Eti yedim vs.
Doktorum dedi ki eğer bağışıklığını bozacak birşey yaşasaydın, ateşin çok yükselirdi, grip gibi hasta olurdun, halsiz ve yerinden kalkamayacak derecede hasta olurdun. Yani anlamama ihtimalin Yok dedi.
Dolayısıyla sen de böyle şeyler yaşamadığına göre enfekte olmamışsın demektir. Ywdiğin etler afiyet olmuş yani :)))
Sıkma canını
Ohhhh masaAllah ikinizedeKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Gözüm aydın canım yeni haberleri aldım. Rabbim bundan sonrası için de kolaylıklar versin inşallah. İlk bebeğimiz İrem oldu. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. Sütün de çoğalacaktır bol su içmeyi ihmal etme. Bizim yerimize kokla minnak'ı. Darısı bizim başımızaBu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Strese girmeyelim diye canim. Eşler destekleyici rolde olmaliymis bu süreçte. Zaten sancı surecine bu sekilde esler de dahil olmuş oluyor. .Sağlıklı olamayacağı için mi eşimiz yapacakmış strese girmeyelim diye mi acaba??
Ahaha ben de cok guldum bugun ogrenince. Ama tek satilan bisey degil sanirim sadece hosgeldin bebek paketinde var. cunku ebebek magazada yok, sitede de cikmiyor :))Ya ben geçenlerde onun için "pipiped" diye birşey yapıldığını öğrendim :))) gülmekten ölecektim. Abimin eşi getirdi gösterdi. Önce dalga geçiyor sandım, sonra d a ismini kendi uydurdu sandım a a gerçekten varmış
Ben de diyorum ikrar neresiİkea yazmıştım ikrar olmuş :)
Sen de pek heveslisin bacim bi an once dogurmaya, 41e uzamasin bide :)) birak zamaninda gelsin bebis soyleye soyleye olduracaksin :))Yakınmış kiloları. benim dr abartmıyo demekki. Ah bi güvensem şu doktorlara :))) Neyse zaten benim de erken Doğum riskim var. 40 haftayı göremicez sanırım o yüzden sıkıntı yok :)
Oyy masallah ikinize deKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Bize 4.aydan itibaren yasaktı zaten p.previa dan dolayı:/ çoktaan baslamıstı yani o sürec
gunaydin herkeseee
biz iyiydik zaten hala iyiyiz. hatta ben daha pamuk bi insan oldum. ve esim suan benim yuzumden hamilelik psikolojisinin abartildigini dusunuyorbide daha bi tetikte hamilelikten beri. onceden icerde bi yerde ayy desem 10 saniyede tepki veriyorsa simdi 5 saniyede veriyor noldu diye
ben hala annemi bekliyorum dolap yerlestirmek icin o yuzden de henuz kaynatma islemini de yapmadim cunku defalarca ugrasmak istemiyorum hepsini birden halledip hastaneye goturulecekleri cantaya goturulmeyecekleri dolabina kaldiricam. dolayisiyla henuz canta falan yok piyasada :)))
ahaha cok kafa bi doktora benziyor :)) ben de oyle her kontrolde girilen bisey saniyordum nstyi. son kontrolde biseyler anlatirken nstye de gerek olursa alicaz zirt pirt girmiceksin dedi hic itiraz etmedim
bu lafin senden ciktigina inanamiyorum suanhoca verir talkimi kendi yutar salkimi
bende agri, sanci falan yok henuz. arada kasilmalar oluyor sadece.
ahaha kim bilir ne senaryolar donuyo kafasindasenarist olmali bu kiz harcaniyor buralarda :))) Evininhatunu
bide demiyor mu gozum gormedigi icin pinpirikleniyorum diye, o bebek bi gelsin bak daha fena olacak na buraya yazdim
Sakin sekerim bosver belki iste birsey olmustur, bizim nasil oluyorsa onlarin da "arada" hakki var gergin olmaya :))Benimki de bugüne kadar çok iyiydi de bugün sapıttı,, pek bi gergin,, benim de en yorulduğum gün halbuki... sabır + sükunet modundayım şu an
Pipinin üzerini pamukla kapamak canım süper bir yöntem yoksa yüzüne gözüne işer vallapeki erkek anaları sorum size, bebeğin altını açacağınız zaman çiş kazalarını önlemek için uyguladığınız bir yöntem var mı? :))
Ben bi gece kalıcakmışım bi aksilik olmazsa ama o tabi yine ikinci günün akşamını bulur. O zaman yirmi tane koyayım her türlü. Doğru söylüyosun, 3 saatte bir değiltiriyoduk illa ki. Saol cnm :)Günde 7-10 aradı diyorlar. Sezeryan olursa 2 gece oradayız. Ona göre koymalı. Minimum 25 tane falan heralde. Normal olursa 15 yeter diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?