2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sakin sekerim bosver belki iste birsey olmustur, bizim nasil oluyorsa onlarin da "arada" hakki var gergin olmaya :))

Anlamadım ben de. Yorgundu biraz, arkadaşımız da Almanya'dan geldi, anakucağını getirmiş; onu almaya gitti falan... hepten bi asabileşti döndükten sonra... kalkıp kutuyu bile açmadım o kadar istediğim halde.. uzanayım da size bakayım dedim gözlerden ırak :))

Yorgun argin cikmak zorunda kaldigi icin sinirlenmis gibi gozukuyor :) bosver sen ac bak ana kucagina durduk yere hevesini kacirma, keyfiniz de kacmasin :)

Yok o anlamda sormamıştım ama öyle gibi olmuş :) ben de okuyunca farkettim :) benimkinin de maşallahı vardı... hatta dün çok bunaldım, normalde nefret ettiğim halde klima istedim on beş dk sonra almış resmini gönderdi, bu hamileliğinde bir dediğini iki etmedim farkındasın di mi falan dedi akşam da... tam maşallah dedim bugün huyu değişti adamın... fena gergin... ben de aşırı aşırı yorgunum... aman iyiki burası var da kafam dağıldı biraz :)

Yorgun argin cikmak zorunda kaldigi icin sinirlenmis gibi gozukuyor :) bosver sen ac bak ana kucagina durduk yere hevesini kacirma, keyfiniz de kacmasin :)
Doğru söylüyosun wala,, kalkıp koliyi açayım o dayanamaz gelir zaten :))) şimdi kızımı öptü kokladı üstünü örttü,, sakinlemiş biraz demek ki :)))

Benim de anne çantası bitti, bebeğinki de snein gibi, hazır ama dizilecek :)) çok şükür :))

Insallah doguma girerken hepinize dua ettim :)

Maşallah canım sağlıkla doğsun oğluşun inşallah

Bu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
Olsun canım önemli olan senin ve kızının sağlıklı olması çok şükür sağlıkla kavuştun meleğine

. Merhaba canım bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda bebeğin gelişimş haftası ile uyunlu suyum iyi herhangibir sorun yok. Diğer kontrolüm 35. Haftafa olacak 1 ay sonra yani nst yapılacakmış o zaman.
1) göğüs kremini sordum 32. Haftada başlayabilirsin dedi
2) perine masajını sordum 36. Haftadan itibaren olmalı dedi
3) magnorm ı sordum kesinlikle doğumu geciktieici bir özelliği yok dedi krampların yoğunsa veya kalça ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı çoksa kullanmanı öneririm dedi ben yaklaşık 1.5 aydır kullanmıyordum. Kasık ağrım vardı adet sancısı gibi idrar kültür testi istedi eğer temiz çıkarsa magnorm başlamalısın bu ağrılar için dedi.
Bizden haberler böyle canım bilgilendirmek istedim

Cnm 20 tane koyalım biz :) anca yeticek gibi. nilselen gün başına 7-10 duymuş,, ben de şimdi 3 saatte bir gibi hatırladım. 20 iyidir bence :)

Merhaba ayrintili usg dorukta mi yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…