Yazdim bi kenara sagol canimPipinin üzerini pamukla kapamak canım süper bir yöntem yoksa yüzüne gözüne işer valla
Sakin sekerim bosver belki iste birsey olmustur, bizim nasil oluyorsa onlarin da "arada" hakki var gergin olmaya :))
Yorgun argin cikmak zorunda kaldigi icin sinirlenmis gibi gozukuyor :) bosver sen ac bak ana kucagina durduk yere hevesini kacirma, keyfiniz de kacmasin :)Anlamadım ben de. Yorgundu biraz, arkadaşımız da Almanya'dan geldi, anakucağını getirmiş; onu almaya gitti falan... hepten bi asabileşti döndükten sonra... kalkıp kutuyu bile açmadım o kadar istediğim halde.. uzanayım da size bakayım dedim gözlerden ırak :))
Yok o anlamda sormamıştım ama öyle gibi olmuş :) ben de okuyunca farkettim :) benimkinin de maşallahı vardı... hatta dün çok bunaldım, normalde nefret ettiğim halde klima istedim on beş dk sonra almış resmini gönderdi, bu hamileliğinde bir dediğini iki etmedim farkındasın di mi falan dedi akşam da... tam maşallah dedim bugün huyu değişti adamın... fena gergin... ben de aşırı aşırı yorgunum... aman iyiki burası var da kafam dağıldı biraz :)Canım bizim çok iyiydi. Üstüme normalde de çok düşerdi daha da arttı son iki aydır evin tüm işlerini eşim yapiyor, ama bu hafta bi haller oldu taşınıyoruz ve şu hastalık muhabbetinden dolayı çok gergin ben de üstüne gitmiyorum.
Cinsellik olarak sorduysan (eş diyince içim fesat) suyumun gelme olayından beri kankayız :)
Canım eskinin kadınları böyle illa kırmızı olacak ve dantelli :)) benim de yedek olarak koyacağım pijama gayet gündelik birşey onu anneme göstermedim bile
Doğru söylüyosun wala,, kalkıp koliyi açayım o dayanamaz gelir zaten :))) şimdi kızımı öptü kokladı üstünü örttü,, sakinlemiş biraz demek ki :)))Yorgun argin cikmak zorunda kaldigi icin sinirlenmis gibi gozukuyor :) bosver sen ac bak ana kucagina durduk yere hevesini kacirma, keyfiniz de kacmasin :)
Ana kucagini da saglikla kullanin insallah. Bol bol sakin sakin oyalansin uzerinde kuzucuk :))Doğru söylüyosun wala,, kalkıp koliyi açayım o dayanamaz gelir zaten :))) şimdi kızımı öptü kokladı üstünü örttü,, sakinlemiş biraz demek ki :)))
Hayvan sevmeyen bir insana göre petshoplarda oldukça fazla vakit geçirdim ama bir şey olmadı. Hele ki hemen çıktıysan hiçbir şey olmaz panik yapma. Ama madem alerjik bir burnun var gitme bir daha, o koku insanı çileden çıkartıyor :)
Bende toksoplazma testi negatif çıktı, bağışıklığım yokmuş o yüzden hamileliğimin başından beri annemlere gitmiyorum kedileri var diye, çiğ ete el surmuyorum, yemek yapacağım zaman eldiven kullanıyorum ve toprağa temas etmiyorum. Bayramda da muhtemelen annemler el öptürmeye gelecekler biz gidemediğimiz için. Eğer test yaptırmadıysan bence gitme, arayip söyle ya da o başkasına gidecekse başka yerde bayramlaş. İç parazit aşısını yaptırdılarsa sorun olmaz diyor kimileri ama ben o riski almadım çok tehlikeli diye, sen de biraz araştır kendi kararını ver.
Kaç tane koyalım bilmiyorum ama fazla olursa geri getiririz eksik olmasın da. 2 gece kalma ihtimaline karşı 12 tane yeter mi?
Aynen ben de öyle, güya geçen hafta yapacaktım ama üşendim kaldı ama arch'ın dogum yapacağı gün bebeğin eşyalarını kaynatıp poşetledim, hepsi hazır sadece çantayı dizilmeyi bekliyorlar :)
Aslında aydan aya doktorda ölçtürüyordum ama el ve ayaklarımda şişlik başlayınca doktor sık sık ölçtür dedi. Artık daha sık ölçeceğim. Genelde büyük 11-12 küçük 7-8 çıkıyor. Doktor normal dediğine göre normal çizgisi bunlar oluyor sanırım.
Hoşgeldin tekrar :)
Adamı çileden çıkartmışsın o da al sana nst demiş resmen
Maşallah sizin bebeye hareketleriyle sıkılma diye uğraşmış resmen. Bizim doktor da daha bahsini açmadı ama sormayayım en iyisi ben, bir ceza da ben yemeyeyim, korktum
Amin cnm,, inşallah :) geçen sefer kahramanım anakucağıydı, inşallah yine öyle olur :))Ana kucagini da saglikla kullanin insallah. Bol bol sakin sakin oyalansin uzerinde kuzucuk :))
Insallah doguma girerken hepinize dua ettim :)Gözüm aydın canım yeni haberleri aldım. Rabbim bundan sonrası için de kolaylıklar versin inşallah. İlk bebeğimiz İrem oldu. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. Sütün de çoğalacaktır bol su içmeyi ihmal etme. Bizim yerimize kokla minnak'ı. Darısı bizim başımıza
Doğru söylüyosun wala,, kalkıp koliyi açayım o dayanamaz gelir zaten :))) şimdi kızımı öptü kokladı üstünü örttü,, sakinlemiş biraz demek ki :)))
Insallah doguma girerken hepinize dua ettim :)
Kizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)[/QUOTE Maşallah subhanallah sütün gür olsun güzel haberlerini bizimle paylaşmaya devam Allah'a emanet ol
Maşallah canım sağlıkla doğsun oğluşun inşallahCanım 31. Haftadayım şuan. 2100gr. Ölçümler ve kilosu 33 haftaymış öyle dedi. Benim sezaryen olacak. Zaten bir hafta erken alacaktı ama iri olursa daha erkende alabiliriz dedi. Ameliyat kesisi büyük olmasın dedi. İdeal bebek 3kg ile 3buçuk kg arasıymış.
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın bol sütlü günlerin olsun inşallahKizlar biz cok iyiyiz rabbime sukur sutumun artmasini bekliyoruz bayrami hastahanede gecirecegiz sonra da evimize insallah :)
Olsun canım önemli olan senin ve kızının sağlıklı olması çok şükür sağlıkla kavuştun meleğineBu arada hem normal dogum sancisini 14 saat cektim ama aniden acilmasin gucsuz dedidigimiz serklajli rahim agzim dikis alindiktan sonra kütük gibi sertlesti... sezeryan oldum.... bir ara yazacacagim size...
. Merhaba canım bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda bebeğin gelişimş haftası ile uyunlu suyum iyi herhangibir sorun yok. Diğer kontrolüm 35. Haftafa olacak 1 ay sonra yani nst yapılacakmış o zaman.Sorma cnm,, bugün temizlikçi, kızı, annem duvarlara camlara vs girdiler, ben de son ütüleri bitirdim. Bu saat oldu daha yeni gittiler. Şimdi de kız bahçe diye tutturdu onu aldım dışarı çıktım. Bu yorgunlukla gece doğurmazsam iyidir :)) sen nasılsın?? Bebiş nasıl?? Yazmışsındır muhtemelen ama son bildirim buydu, diğerlerini okuyamadım daha :)))
Hayvan sevmeyen bir insana göre petshoplarda oldukça fazla vakit geçirdim ama bir şey olmadı. Hele ki hemen çıktıysan hiçbir şey olmaz panik yapma. Ama madem alerjik bir burnun var gitme bir daha, o koku insanı çileden çıkartıyor :)
Bende toksoplazma testi negatif çıktı, bağışıklığım yokmuş o yüzden hamileliğimin başından beri annemlere gitmiyorum kedileri var diye, çiğ ete el surmuyorum, yemek yapacağım zaman eldiven kullanıyorum ve toprağa temas etmiyorum. Bayramda da muhtemelen annemler el öptürmeye gelecekler biz gidemediğimiz için. Eğer test yaptırmadıysan bence gitme, arayip söyle ya da o başkasına gidecekse başka yerde bayramlaş. İç parazit aşısını yaptırdılarsa sorun olmaz diyor kimileri ama ben o riski almadım çok tehlikeli diye, sen de biraz araştır kendi kararını ver.
Kaç tane koyalım bilmiyorum ama fazla olursa geri getiririz eksik olmasın da. 2 gece kalma ihtimaline karşı 12 tane yeter mi?
Aynen ben de öyle, güya geçen hafta yapacaktım ama üşendim kaldı ama arch'ın dogum yapacağı gün bebeğin eşyalarını kaynatıp poşetledim, hepsi hazır sadece çantayı dizilmeyi bekliyorlar :)
Aslında aydan aya doktorda ölçtürüyordum ama el ve ayaklarımda şişlik başlayınca doktor sık sık ölçtür dedi. Artık daha sık ölçeceğim. Genelde büyük 11-12 küçük 7-8 çıkıyor. Doktor normal dediğine göre normal çizgisi bunlar oluyor sanırım.
Hoşgeldin tekrar :)
Adamı çileden çıkartmışsın o da al sana nst demiş resmen
Maşallah sizin bebeye hareketleriyle sıkılma diye uğraşmış resmen. Bizim doktor da daha bahsini açmadı ama sormayayım en iyisi ben, bir ceza da ben yemeyeyim, korktum
Merhaba ayrintili usg dorukta mi yaptirdinizMerhaba. Ben eriklide oturuyorum. Yildirim doruk evime yakin oldugu icin orda devam etmek mantikli olacak. Cekirge doruk da uzak bana. Gizem yildirim var,ondan randevu aldim persembeye. Memnun kalirim insallah. Cevremden de gidip memnun olanlar var. Hastasi da baya var.
Pembemaviden 17 nisana randevu aldim her ihtimale karsi,eger oraya devam edersem diye. Persembe doruga gidince de buyuk ihtimalle ordan da ayrintili icin randevu alirim. Nerde devam edersem o randevuya gidecegim.
Takibini dorukta mi yaptiriyorsun sadece ayrintili icin mi gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?