2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok elim bir şekilde tam da bu patates tarifinden tiksinmiştim. Çok özlüyorum kendisini ama olmuyor, gönlüm soğumuş
Çorbayı deneyeceğim, sağol, varol

yazın tam zeytinyağlı sebzelerin zamanı :)
ben sırf bu sebepten yaz gelsin diye iple çekiyorum. çok seviyorum yaz sebzelerini, genelde de etsiz, kıymasız zeytinyağlı şeklinde tüketiyoruz. soğuk soğuk iyi oluyor. hava sıcak yemek sıcak hiç çekilmiyor valla ya. yanlarına da cacık oh mis. bir oturuşta nerdeyse 1 kg yoğurt yiyoruz eşimle

Evet ben de kısa bacaklı bir şeyler alayım kızıma, gerçi yazdıktan sonra hatırladım şortlu takımları vardı hediye falan gelen, bakarım az gelirse alırım yine. Ben zaten kontrol ediyorum, düdüğü öttükten sonra biraz daha tutuyorum ben ocakta çünkü iyice yumuşamış seviyorum baklagillerimi
Sen 3 dakika diyorsun da 3 dakika ocakta kaldığı toplam süre mi yoksa altını kıstıktan sonraki süre mi? Çünkü 5 dakikada kuru fasulye pişirmek benim için biraz şok edici bir bilgi oldu, 5 dakikada daha altını kısmamış oluyorum ben :)

Çok elim bir şekilde tam da bu patates tarifinden tiksinmiştim. Çok özlüyorum kendisini ama olmuyor, gönlüm soğumuş
Çorbayı deneyeceğim, sağol, varol
Krema bazen ağır geliyor diye mi tiksindin acaba, ben de ağır olduğu için her zaman yiyemiyorum o yüzden daha çok altta yazdığım kızartmayı yapıyorum.

Biz de biz de, ben zaten granola yemeye başladığımdan beri yoğurt canavarı oldum, eşim de çok sever 2-3 günde bir 2,5 kiloluk yoğurtlardan bitiriyoruz.

çok güzel bir noktaya parmak bastın :))) buhar çıkarmaya başladıktan sonraki süre. benimkinin saati var. içerdeki buhar düzeyi yeterli seviyeye çıkınca ötüyor, o zaman başlıyor geri saymaya, altını kısıyorum. ama yine de saatin ötmesi (buhar çıkarmaya başlaması yani) çok uzun sürmüyor. o da en fazla 1-2 dk falan. toplamda hazırlık süresi (el hızı vs etkiliyor) + pişme süresi 10 - 15 dakikayı geçmiyor yani.

Evet kremayla karışınca patatesi yiyemiyorum sanırım, kızartmasını da yiyemiyorum artık hamilelikte tiksindim.. Sanırım patatesle aramıza mesafe koyduk ya. Çok da seviyorum

Canım 3'üde çok güzel gözüküyor. Barbekü soslu tavuğu çok beğendim. Ben salçalısını yapıyordum, bir dahakine ondan denicem. Patatese bayılıyorum zaten, ilk çorbayı da şuan olsa da yesek soğuk soğuk :)

Canım hangi marka? Benim Karaca, aslında bir yanlışını görmedim, iyi de pişiriyor ama genel olarak çekiniyorum. 3 dk, 5 dk çok güzel geliyor yoksa kulağa. :)

Merak etme bende sendenim :) o kadar marifetli deilim, en pratik nasıl karnımız doyar ona bakıyorum hep:)

Anladım, o zaman sorun yok çünkü ben de altını kıstıktan sonra 10 dakika falan tutuyorum. Buhar çıktıktan sonra seviyesini ayarlayıp altını kısıyorum, sonra da düdük ötene kadar bekliyorum. Normalde düdük ötünce pişiyor ama ben iyi pişmiş sevdiğim için biraz daha tutuyorum 10-15 dakikada falan pişiyor benim düdüklümde de. Tamamı 3 dakika deseydin seninkinden gidip alacaktım hemen yarın :)

Evet kremayla karışınca patatesi yiyemiyorum sanırım, kızartmasını da yiyemiyorum artık hamilelikte tiksindim.. Sanırım patatesle aramıza mesafe koyduk ya. Çok da seviyorum
Çok üzücü bir şey, patates benim canım. Çok seviyorum ben onu inşallah düzelir bu sıkıntın da sen de ağız tadıyla yemeye başlarsın yeniden :)

ya kızlar bişey soracağım, şimdi bu bebelere evde kısa kol bacak giydiririz diyoruz ama hastanede illa uzun mu giydiriyorlar ki? her ihtimale karşı kısa paçalı tulumlardan koysam mı acaba çantaya
Dün yigenim doğum yaptı bildiğin alt üst takım giydirmisler şapkası bile takılı bende anlamadım kısa paçalı tulumlarin yeni doğanı için olanı varmiki

Bak bu fikride beqendim yarinda bunu deneyim canim evet evet oatatesleri minik minik kuo qibi doqrayincada harika omlet oluyo onu unutmusum walla yumurta uzerine biyer mi acsak ne bebeler doqduktan sonra

Kızlar doktoru aradım bi fasıl aklımdakileri sorayım diye. İlk iş zeka testleri (topuk kanı), hepatit b ve işitme testi yapılıcak, bu rutin zaten hastane yapıcak dedi. 7 günlükken bana getiriyosun dedi. Sadece body giydiriyosun ve incecik pamuklu bi örtü örtüyosun dedi. Tam da düşündüğüm gibi :) evi serin tutuyosun, 24-25 derece olucak dedi. Göbek bağı düşene kadar da yıkama dedi. DuRum bu :)) S sakyuz
Evininhatunu
drucilla BeyazBulut

Ben de bu konuyu düşünüyorum, ne zaman yıkanmalı bebekler acaba

hastanede eğitime katıldım, göbek bağı düşene kadar 1 en fazla 2 banyo dediler. günlük olarak temiz ıslatılmış bez ve pamukla silmek yeterliymiş. göbek ve çevresine yağ,,losyon vs sürmeyin yoksa göbek uzun süre düşmez dendi.

Harikasin canim cok tesekkur ederim En cok korktuqumda bu topuk kani meselsi bisey cikacak diye icim icimi yer artik ah bu tiroidler beni ne strese soktu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…