2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim de kurtarici yemegim makarna :)) cidden hergun yenmiyor. bir de yazdan buzluga koydugum barbunyalar. bir tek sogan dograyip 3 dk duduklude pisiriyorum o kadar :) ama tabi yaz gelene kadar buzluktakiler tukendigi icin suan pek isine yaramaz sanirim bu tavsiye

Yenir valla yenir ben de iyice koptum yemek işinden ikimizde çalışıyoruz kahvaltı mı yapsak diyorum eşime hem sabah yiyemiyoruz :)

İki kişi olanlar aparatif geçirin hiç ugrasmayin derim ama evde çocuk olunca illa yemek pişmesi lazım benim kizimda hergun makarna yapsam yer ama bu sefer vijdan yapıyorum kendi rahatım için sağlıklı beslenemiyor diye

Kızlar cidden ben de düşünüyorum ne yemek yapsam diye. Mutfakta maksimum 10 dakika duracağım bir yemek tarifi olan var mı? Bu arada makarnayı da dün yedik, en kötü kahvaltılık yeriz. Artık yemek işi çok sıkıyor beni de kızlar.

Kahvaltı ideal ya bir omlet yanına tamam işte :) her gün yeni bir omlet çeşidi bulalım :)

inşallah keşke öyle olsa çektiğim herşeyi bi anda unuturum üzülmem dahi.

ben inanki düşünemiyorum hiçbişey artık beynim öyle doldu öyle durduki ne yapacağımı şaşırdım kaldım ben
Üzülme cnm hersey allahtan belki senin bebeğin bi mucizedir. Öyle düşün dr doğuma kadar saglıklı dese dahi gerçeği doğunca anlıyoruz yani çok saglıklı deyip doğduktan sonra hastalıklarla uğrasan melekler var doğana kadar binbir türlü sorun çıkarıpta doğunca bişeyi olmayanlar var o yüzden içini ferah tut cnm allah büyüktür ve hayat sürprizlerle mucizelerle doludur

ya kızlar bişey soracağım, şimdi bu bebelere evde kısa kol bacak giydiririz diyoruz ama hastanede illa uzun mu giydiriyorlar ki? her ihtimale karşı kısa paçalı tulumlardan koysam mı acaba çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…