2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne guzel yazmıssın. Keşke benim de kardeşim olsaydı. Cok guzel bır duygu hep ozenmısımdır. Cocuklarınızı tek bırakmayın anneler lutfen :)

Bana benziyor cnm sarisin mavi gözlü maasallah :)

maşallah maşallah saglikliya kiloda alır o nasıl giydiriyorsun canım sana sorucagimiz çok soru var :))
Valla sadece body biciminde sifir kol giydiriyorum cunku hava cok sicak sadece banyo sonrasi tam takim giydiriyoruz zaten 1 kez banyo yapti daha ... gobegi düsunce hergun yaptiracagiz. Evt tecrubeli anne olacagim :) sorabilirsiniz herseyi

Peki peki ikna oldum :) Zaten benim doğum tarihi Agustos'un sonu. Anlatmak istesem de herkes doğurmuş olur muhtemelen içimde kalmaz
Ayy belki çok güzel geçicek Doğumun niye direk üstüne alındın :))) Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi... baş ağrısı kesi acısı Bile hissetmeyiz hiç birimiz İnşaAllah.

Bende de var düdüklü fobisi. Anneminki patlamıştı çünkü ben çocukken. @ayshemina nın dediği gibi annemde bile görsem ocağın yanına yengeç gibi yan yan yaklaşıyorum:))) annemin o olaydan korkup beni sürekli uyarmasının da etkisi var tabi. Kullanımı aşırı tecrübe gerektiren çok teknik bir alet gibi geliyor bana. Arkadaşlarım anlatınca gaza gelip alayım diyorum sonra hep vazgeçiyorum:) güvenli olanları baya pahalı tabi onun da etkisi var vazgeçmemde :)

Canm düdüklü kullanmak kadar basit pratik birşey yok. Herşeyi onda yapıyorum nerdeyse bende . Kötü tecrübeler daha çok anlatılıyor ve hafizada yer ediyor sanırım. Duduklluyu aldıktan sonra ay niye o kadar saat ugrasmisim diye yanarsiniz

Merhaba canım çok güzel bir bilgi paylaşmıssın. İstersek türkiyede de bu mümkün doğum yaptığımız yerde ten tene teması talep edebiliriz. Doğar soğmaz kordon kesilmeden annenin göğsüne o mümkün değilse babanın göğsüne verilmesini talep edebiliriz. Bu bizim en doğal hakkımız bebeğin kontrolleride pekala anne göğsünde yapılabilir. Ben ilk bebeğimde yaşadım bunu o kadar güzel bir duygu ki. İnşallah ikincidede nasip olur. Doğumumuza sahip çıkalım.

Eklentiler

• IMG_4908.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4909.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 32

Doğrudur :)

Biz de iki kız kardeşiz ve aynen dediğin gibi bir ilişkimiz var. Tabii ki bu ilişkinin dengeli kurulmasında ailenin de çok önemi var. Onlar her zaman bize eşit davrandılar. Bu yüzden biz hep birbirimizi çok sevdik ve her zaman her şeyi paylaştık. İnşallah senin kızların da böyle olacaklar.

Çok güzelmiş. Cidden başka türlüsü olamaz zaten düşününce de.

Ayy belki çok güzel geçicek Doğumun niye direk üstüne alındın :))) Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi... baş ağrısı kesi acısı Bile hissetmeyiz hiç birimiz İnşaAllah.
Yok canım sadete takılıyorum öyle.:)) Tabii her zaman da kötüye de hazırlıklı olmaz lazım.

Merhaba canım dediğin mümkün olabilse gercekten cok guzel olur. Tavsiye ettiğin bir kitap vardı Doğal Dogum-Gulnihal bülbül. Onu okudum ve gerçekten uygulamalarına çok heveslendim. Kendi adıma ben elimden geleni yapacağım ama malesef bazen imkanlar her şeye olanak sağlamıyor. Ama inşallah devletin de normal doğumu desteklemesiyle ilerde dediğin şeyleri devlet hastanelerinde de talep edebiliriz umarım.:)

Günaydın. Hızınıza yetişilmiyor maşallah oku oku sabah 4 olmuştu sızmışım bir arkadaşımız isim sormuştu Nisa Beren ve Ayşe Beren var etrafımda. Bursa_83 inşallah bebeğin artışı devam edecektir doktorlar malesef en başta en kötüsünü söylüyorlar, bır tanıdığımızda plesanta yaşlanması olmuştu bebeğe kan takvıyesı az gıdıyormus bebek 2.300 civarında dogdu şimdi bir görsen maşallahı var. Bebek yıkama konusuna gelınce bizde göbeği düşene kadar yıkamayız sanırım, ilk oğlumda ılık su yapıp pamukla hergün temizledik, göbek düşünce her gün yıkadık , yıkanan çocuk rahat uyuduğundan gelişimide hızlı oluyor . Meme ucu yarasından korkanlardanım o yüzden ıkı gündür krem sürmeye başladım . Bebeklerdeki kolik sorunu çok zor insanın çok canı sıkılıyor bebek ağladıkça , masajla çözüm bulamayıp ilaç vermek zorunda kalanlardanım ve her ilaç her çocuğa yaramıyor , kimyonda vermiştik , erkek çocuklarında kolik bitmez düdüklü tencereden normalde korkarım ama fısler markası çok güvenli 6 senedir kullanıyorum .

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebeğimin bir kısım eşyasını yıkadım sabun tozunuda sıcak suyla eritip döktüm makınanın deterjan gözüne ama sanki yine çamaşırlarda kalmış gibi geldi ekstradan durulama yaptım ! Siz nasıl kullanıyorsunuz sabun tozunu ?

Kaç derecede yıkadın canım? Baya yüksek derecelerde yikanmasi gerek ki çözülsün. O yüzden sıvı deterjan daha iyi diye düşünüyorum. Ben de sabun tozu aldım a.a elde yıkayacağım şeylerde ve bir yerleri silerken fila kullanmaya karar verdim:)

Kızlar bu arada kolik bebek için esnek sling öneriyorlar. Bi araştırın derim. Aklınızda bulunsun. Her şeyi deneriz zaten, bunu da denemeden geçmeyelim. Kullananları okudum ve yüzde doksaninda ise yaramış. İnşallah gerek kalmaz ama bilmekte fayda var.

Pırasa zaten düdüklüde pişmiyor mu ya :) ben düdüklüde yapıyorum
ahaha tercih meselesi tabi :) ben sanirim onu 1 kez denemem lazim daha once duduklude hic yapmadim kapagi actigimda pirasa bulamayabilirim :)) zaten cabuk pisen bisey o yuzden normal tencerede zor gelmiyor bana.
yani evet fiyatlilar o bi gercek. ama duzgun kullanirsan senelerce kullaniliyor, kat kat cikariyor parasini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…