2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mutella Tomris'in notlarını ben de okuyorum hatta not bile çıkardım:) Gerçekten faydalı bilgiler var, inşallah ise yararlar. En azından çevrenin tatlı ye şunu yap bunu yap baskılarına maruz kalmayız bilinçli olduğumuz için:)

Fark ettim de bugün tam 60 günum kalmış. Belki de daha az... Allah bilir :) Artık bugün yatağı kurduruyorum. Annemi paniğe sevk etmeyi başardım erken doğum hikayeleri anlatarak:) Kardeşim de ben de 40 haftadan sonra doğduğumuz için sevgili annecim öyle olacağını düşünüyordu ama sonunda ikna oldu Bugün yatak kuruluyor ve temizlik yapılıyor.

sagol canim:)
evet kisa araliklarla gitmek daha iyi oluyor,merak etmeye basladigimda 15 gun gecmis oluyor zaten,1 ay cok uzundu:)
allahim tummm bebislere saglik sihhat versin.
Aynen Bende 2 aydır 15 de bi gidiyorum..Bizimkiler acicik minnos olucak sadece..insallah en az 3'u gorurler diyorum yinede Özellikle yediğin bişey olursa bana da söyler misin ? Paranoya oldum çünkü bu beslenme konusunda..Her doktora gittiğimde düzgün beslendim mi bu hafta yemedigim bişey oldu mu kafamda deli sorular

gobek inecek ama kalca ve gogus kismi iyi oldu,degistirmeyim bence de:)

Wala ben kızdaki resimlerime bakıyorum, geceliğin göbek yerinde koca bi boşluk var. Tamamen gitmemişti, muhallebi kıvamında bi löp vardı ama yine de epey boşalmıştı :))))) gece uyandığım bi an kızım nerde diye paniklediğimi bile hatırlıyorm :))

Cnm kolay gelsin. Kızların doğum hikayeleri ekstra bi durum olmazsa annelerine benzer derler. Ben kendim de 41 de doğmamışım, suni sancı vakum vs ile almışlar ki annem hala idrar yolu problemleri yaşıyo bu yüzden.. benimki de aynı şekilde oldu, doğmadı işte... ondandır annenin rehaveti :) iyi yapmışsın ama, kurdur artık. Ben de yetişicek mi beşik bilmiyorum, tek avuntum çileğin kokusuz getirmesi... uyku setini yıkadık mı tamamdır...

Ne verdi cnm? Pulset falan mı? Dayanamıyorum ben artık

Çok sag ol canım sana da kolay gelsin bugün icin:)
40i görmeyi ben de isterim tabi ama tedbiri elden bırakmak istemiyorum açıkçası. Ama dediğin gibi olursa cidden 40i görürüm. Ben de 5500 gr doğmuşum 42. haftada normal doğumu beklerken aşırı kilo almışım ve sezaryen olmuş annem. Hayırlısi olsun diyelim o zaman :)

İnşallah cnm, dediğin gibi ailede bitiyo iş.. başarabilirsek ne güzel :))

Oyyy nası güzel doğmuşsundur ama,, halihazırda büyümüş bebek gibi :)))

Aman iyi iyi bari ondan kaynakli deqilmid bakalim pazarteside ben qidecem kac olmus deqer sanki ilac fazla qibi qeliyo acayip carpinti basladi bende

dopplere de gonderirken plesentadan beslenemiyor olabilir dedi ama radyolog bir sorun gormedi,kimi bebek yavas kilo alir dedi,baska olumsuz bir sey demedi canim.
alsin da,baska bir sey olmasin insallah.
Benim arkadasim 36.haftayi bitirdi 2.150 doqurdu canim seninkinin kilosu suan iyi masaAllah

Dun aksamdan beri hic bi hareket hissetmiyotum warya qene canim skldi yani neden boyle yapiyo anlamiyorum kasik aqrimda herzamanki qibi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…