Ay canım bende denemek istiyorum bu bebekte ilk oğlumda o kadar çok çektim ki gaz dan dolayı seni çok iyi anlıyorum ama narı nerden bulacağız birde ne kadar sıkmak lazım bebeğin ağzına ve ne zaman yapmak lazım birde sade soda diyorlar onu duydunmu pekiErkek çocuk da kız çocuk da gazlı olursa gerçekten sıkıntı. O yüzden benim şu nar işini iyi düşünün çok rahat edersiniz :) teyzem gibi ay midesine zarar verir demeyin sonra birsürü damla ilaç takviyesi yapmak zorunda kalırsınız ki çok daha sağlıksız.2 kere söyledim bakın :) bi 3. Ye de hatırlatıcam Doğum üstü tamam benden günah gitti :) oğlumun bir kere gazını çıkartmadım emzirirken kafayı çekip gaakkk yapıp devam ediyordu hatta eşim dalga geçiyodu şu evin içinde dönerek sırtına vurma işi bende diyodum ona da gerek kalmadı sayende diye :)
Aman iyi iyi bari ondan kaynakli deqilmid bakalim pazarteside ben qidecem kac olmus deqer sanki ilac fazla qibi qeliyo acayip carpinti basladi bende
Aminayni sorular bende de oldu canim,az mi beslendim,az mi yedim ama doktor senin beslenmenle duzeltebilecegin bir durum degil dedi. yine de insan ilk duyunca bi vicdan azabi cekiyor.
canim her gun sutumu,peynirimi,yogurdumu,cevizimi,kuru kayisimi,meyvemi eksiksiz yiyorum. bugday corbasi iyi gelir dediler,onu yapti annem,soguk soguk iciyorum. suyumu 3 lt. iciyorum mutlaka,pihti olmasin,kan sulansin iyice diye. coraspine 35e kadar devam dedi doktor,bu tür geriliklerde iyiymis. birkac gun araliksiz et yiyecegim,bir dahaki kontrole kadar.
insallah toparlayacaklar canim,ben inaniyorum,biz elimizden geleni yapiyoruz.
Canım bi acile git baktır istersen endiselenecegine. Kafan rahatlar. Bir şey de varsa mudahale etmiş olurlarYa kizlar acayip aqrim var benim yadurmadan wc qidip bakiyorum kan faln varmi diye o derece
Moralim bozuluyo ya dunden beri aqriyo dus alip alip dolasiyorum ewde hadi usuttum desem bu havada ne usutmesi yaniCanım bi acile git baktır istersen endiselenecegine. Kafan rahatlar. Bir şey de varsa mudahale etmiş olurlar
Benim arkadasim 36.haftayi bitirdi 2.150 doqurdu canim seninkinin kilosu suan iyi masaAllah
MasaAllah ya bence saqliqi yerinde olsunda kiloyu pek takmiyorum ben :)
Dun aksamdan beri hic bi hareket hissetmiyotum warya qene canim skldiyani neden boyle yapiyo anlamiyorum kasik aqrimda herzamanki qibi cok
Ben yemeyle alakasi olduqunu dusunmuyorum canim ya dikkat edecez illaki ama nebilim o oruc tutan arkadastan sonra inanmiyom ben beslenmeye :):)) kizinki kac hafta onden qidiyo oruc tuttuqu ay en iyi kilosunu almis cocuk masaAlalh :):) normaldede hicbisey yemek biliyomusun daha belki hamilelikte yediqi yumurta sayilidir :) kafana takma.o her turlu qelieceqi varsa qelisir :)36ya daha 1 ay var,o zamana kadar 2yi bulur nasipse.
annem bugunden itibaren her gun et yapacak,et suyuyla corba yapacak,faydasi olacak insallah oglusuma:)
AminCorba haric hepsini yapiyorum bende senden farklı olarak bi de tahin pekmez yiyorum pekmezi tek yiyemedigim icin..Bugday çorbası dediğin soğuk yoğurtlu çorba mi ? Oysa onu da çok severim..yapip yapıp içeyim bende :)
Benimle ayni haftada olan arkadaslar mesela 2 qun hareketliyse 3 qun deil sizdede oylemi
Dunden beri yok ole dalqalanma falan hic bisey...benim anlamadiqim zaten normalde hareket etsede tekme yok sadece dalqalanma var sizdede oylemi ? Bebek dediqin tekme atmazmi ya ?sola yatip bekle canim ya da sırt ustu yatip dalgalanma var mi bak bakalim.
Yani hevesliysen mutfağa seversin bence, ben düdüklü tencereyi düdüklü tencere gibi kullanmayı öğrenene kadar her hafta bir kez deniyordum, biraz da korku yüzünden tabi tam olmadan alıyordum falan ama öğrendiğimden beri hem rahat hem güvenli geliyor. Hevesliysen mutfak işlerine bence kullanırsın ben yeni bir şeyler deneyeyim diye sürekli tarif video falan izliyorum mesela :)İşte hayran olduğum bişey daha , "düdüklü tencere kullanabilen kadın!"... benim aklım çıkıyo cnm ya,, normalde öyle ütük bi tip de değilim ama annemde bile ocakta düdüklü görünce titreme geliyo :))) alsam heveslenir becerir miyim acaba ki? Annem çok umutsuz karşılıyo bu soruyu hep, bi de bizim nesile sormuş olayım bari konu açılmışken :))
Moralim bozuluyo ya dunden beri aqriyo dus alip alip dolasiyorum ewde hadi usuttum desem bu havada ne usutmesi yaniaksamdan beri hareket falanda yok zaten ne biliyom... esim qelsinde qiderim bi qecmezse
Yabi boyle nasil anlatsam bilemedim :) mesela 2 qun sabahtan aksama kadar dalqalanma falan oluyo ama diqer 2 qun cok nadir hatta hic hissetmediqim oluyo anlayamiyorum...bende her gun hareket oluyor canim.
ayaktaysam hissetmiyorum ama sola yatinca veya sırt ustu (cok yatamiyorum nefessizlikten) uzaninca hissedebiliyorum.
3 gun degil dedigin,az mi hic mi yok?
Okadar kan ilaci kullaniyoruz qecen qun kanim sinirda cikti walla yinedecanim yaz gunu ama ayaklar usuyebilir. benim suan ayaklarimda kisa bilek corabi var,usuyor ayaklarim. kan seviyem cok yuksek degil,o yuzden muhtemelen.
sende nasil kan durumu?
Ben yemeyle alakasi olduqunu dusunmuyorum canim ya dikkat edecez illaki ama nebilim o oruc tutan arkadastan sonra inanmiyom ben beslenmeye :):)) kizinki kac hafta onden qidiyo oruc tuttuqu ay en iyi kilosunu almis cocuk masaAlalh :):) normaldede hicbisey yemek biliyomusun daha belki hamilelikte yediqi yumurta sayilidir :) kafana takma.o her turlu qelieceqi varsa qelisir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?