2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay canım bende denemek istiyorum bu bebekte ilk oğlumda o kadar çok çektim ki gaz dan dolayı seni çok iyi anlıyorum ama narı nerden bulacağız birde ne kadar sıkmak lazım bebeğin ağzına ve ne zaman yapmak lazım birde sade soda diyorlar onu duydunmu peki

Amin Corba haric hepsini yapiyorum bende senden farklı olarak bi de tahin pekmez yiyorum pekmezi tek yiyemedigim icin..Bugday çorbası dediğin soğuk yoğurtlu çorba mi ? Oysa onu da çok severim..yapip yapıp içeyim bende :)

Ya kizlar acayip aqrim var benim ya durmadan wc qidip bakiyorum kan faln varmi diye o derece

Canım bi acile git baktır istersen endiselenecegine. Kafan rahatlar. Bir şey de varsa mudahale etmiş olurlar
Moralim bozuluyo ya dunden beri aqriyo dus alip alip dolasiyorum ewde hadi usuttum desem bu havada ne usutmesi yani aksamdan beri hareket falanda yok zaten ne biliyom... esim qelsinde qiderim bi qecmezse

36ya daha 1 ay var,o zamana kadar 2yi bulur nasipse.
annem bugunden itibaren her gun et yapacak,et suyuyla corba yapacak,faydasi olacak insallah oglusuma:)
Ben yemeyle alakasi olduqunu dusunmuyorum canim ya dikkat edecez illaki ama nebilim o oruc tutan arkadastan sonra inanmiyom ben beslenmeye :):)) kizinki kac hafta onden qidiyo oruc tuttuqu ay en iyi kilosunu almis cocuk masaAlalh :):) normaldede hicbisey yemek biliyomusun daha belki hamilelikte yediqi yumurta sayilidir :) kafana takma.o her turlu qelieceqi varsa qelisir :)

aynen canim,soguk yogurtlu,yaz gunu iyi geldi :))

ben de keciboynuzu ozu alayim diyorum.

bir donem bal yiyorum,bir donem tahin pekmez. donusumlu olarak tuketeyim istiyorum.

Yani hevesliysen mutfağa seversin bence, ben düdüklü tencereyi düdüklü tencere gibi kullanmayı öğrenene kadar her hafta bir kez deniyordum, biraz da korku yüzünden tabi tam olmadan alıyordum falan ama öğrendiğimden beri hem rahat hem güvenli geliyor. Hevesliysen mutfak işlerine bence kullanırsın ben yeni bir şeyler deneyeyim diye sürekli tarif video falan izliyorum mesela :)

Moralim bozuluyo ya dunden beri aqriyo dus alip alip dolasiyorum ewde hadi usuttum desem bu havada ne usutmesi yani aksamdan beri hareket falanda yok zaten ne biliyom... esim qelsinde qiderim bi qecmezse

canim yaz gunu ama ayaklar usuyebilir. benim suan ayaklarimda kisa bilek corabi var,usuyor ayaklarim. kan seviyem cok yuksek degil,o yuzden muhtemelen.
sende nasil kan durumu?

bende her gun hareket oluyor canim.
ayaktaysam hissetmiyorum ama sola yatinca veya sırt ustu (cok yatamiyorum nefessizlikten) uzaninca hissedebiliyorum.

3 gun degil dedigin,az mi hic mi yok?
Yabi boyle nasil anlatsam bilemedim :) mesela 2 qun sabahtan aksama kadar dalqalanma falan oluyo ama diqer 2 qun cok nadir hatta hic hissetmediqim oluyo anlayamiyorum...

Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. Dün ilk doğuma birlikte girdiğim ebe-doulam ile görüştüm doğum öncesi bilgi almal için sizede aktarmak isterim
1- göğüsler için 32. Haftadan itibaren göğüsleri çok uyarmadan her akşam duştan sonra eczanelerde satılan evicap e vitamini kapsülünü uygulamayı önerdi. 37. Haftadan sonrada elle uyarma yapılabilirmiş evde sütyensiz dolaşılabilirmiş doğumu tetiklemek açısından faydası olurmuş.
2- 36. Haftadan sonra doğal bir zayetinyağı veya perine masajı için kullanılan masaj yağı ile perine masajına başlanabilirmiş kesisiz doğum için
3- 37. Haftadan itibaren hem doğumu başlatabilmek hemde daha kolay doğum gapmayı sağlamak amaçlı ahududu yaprağı çayı içilebilirmiş günde iki fincan olacak şekilde sıcak su ile 10 dk demlenerek tüketiliyor. Günde 5-6 adet hurma ve 2 dilim ananas tüketmeyi öneriyor.
4- bu haftalardan itibaren meyve tüketimini 1 porsiyonla sınırlamayı öneriyor tatlı ve hamurişinide kesmemizi öneriyor çünki meyvenin fazlası bebekte gereksiz kilo yaparmış ve doğumu zorlaştırırmış bizede gereksiz kg yaparmış
5- en az 3 lt suya devam önerdi bu sıcak olan 3-5 günde kesinlikle yürüyüş ve spor yapmayın dedi
Şimdilik aktaracaklarım bunlar kızlar umarım işinize yarar bu bilgiler

belki de dedigin gibi ama sonradan keske yeseydim demek istemiyorum. normal beslenmemden farkli olarak ete agirlik verecegim bu 10 gun. bakalim fark edecek mi. yoksa dedigin gibi her turlu gelisir.

insanlar yiyecek ekmek bulamiyor,bizim gibi her gun ballarla cevizlerle mi besleniyorlar ama iste yine de gonlum razi olmuyor,her seyi tam yapip rabbime emanet etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…