Cok güzeller,saglıklı günlerde kullanın insallaahBeşiğimizi aldık sonunda hanımlar,, döndük dolaştık bildiğimiz yerden alalım dedik Çilek'te karar kıldık. Baya da indirimde şu anda. Kıskanmasın diye Ayşe'ye de cibinlik aldık :)
2210 grkac kilo dogmustu canim?
Çok sükür mide yanmam yok ama sıcak ve wc off azzz kaldı diyip avutuyorum kendimi:) sabııırrr...Yalnız şu an mide yanması + wc + sıcak denkleminden can çekişiyorum ya,, bunu da unuturuz herhalde di mi :))))))
Yaa masallah... şöyle bi gözümde canlandırdım daaa nasıl güzeldir o simdi misss kokusu...Bana benziyor cnm sarisin mavi gözlü maasallah :)
Günaydın. Hızınıza yetişilmiyor maşallah oku oku sabah 4 olmuştu sızmışım bir arkadaşımız isim sormuştu Nisa Beren ve Ayşe Beren var etrafımda. Bursa_83 inşallah bebeğin artışı devam edecektir doktorlar malesef en başta en kötüsünü söylüyorlar, bır tanıdığımızda plesanta yaşlanması olmuştu bebeğe kan takvıyesı az gıdıyormus bebek 2.300 civarında dogdu şimdi bir görsen maşallahı var. Bebek yıkama konusuna gelınce bizde göbeği düşene kadar yıkamayız sanırım, ilk oğlumda ılık su yapıp pamukla hergün temizledik, göbek düşünce her gün yıkadık , yıkanan çocuk rahat uyuduğundan gelişimide hızlı oluyor . Meme ucu yarasından korkanlardanım o yüzden ıkı gündür krem sürmeye başladım . Bebeklerdeki kolik sorunu çok zor insanın çok canı sıkılıyor bebek ağladıkça , masajla çözüm bulamayıp ilaç vermek zorunda kalanlardanım ve her ilaç her çocuğa yaramıyor , kimyonda vermiştik , erkek çocuklarında kolik bitmez düdüklü tencereden normalde korkarım ama fısler markası çok güvenli 6 senedir kullanıyorum .
Kaç derecede yıkadın canım? Baya yüksek derecelerde yikanmasi gerek ki çözülsün. O yüzden sıvı deterjan daha iyi diye düşünüyorum. Ben de sabun tozu aldım a.a elde yıkayacağım şeylerde ve bir yerleri silerken fila kullanmaya karar verdim:)
Erkek çocuk da kız çocuk da gazlı olursa gerçekten sıkıntı. O yüzden benim şu nar işini iyi düşünün çok rahat edersiniz :) teyzem gibi ay midesine zarar verir demeyin sonra birsürü damla ilaç takviyesi yapmak zorunda kalırsınız ki çok daha sağlıksız.2 kere söyledim bakın :) bi 3. Ye de hatırlatıcam Doğum üstü tamam benden günah gitti :) oğlumun bir kere gazını çıkartmadım emzirirken kafayı çekip gaakkk yapıp devam ediyordu hatta eşim dalga geçiyodu şu evin içinde dönerek sırtına vurma işi bende diyodum ona da gerek kalmadı sayende diye :)
Evet canım sıcak suda azıcık eritip sildim. Sonra da duruladim.sabun tozuyla koltuklari sildin mi canim?
Amin cnm.. kadın geldi de ben daha afyonu patlatamadım,,, birazdan girişirim yardıma... çok sıcaktı gece yine, ne ben doğrudüzgün uyuyabildim ne de kız.. yat kalk yapmaktan uyumayı bırak bi de yoruldum resmen
Fark ettim de bugün tam 60 günum kalmış. Belki de daha az... Allah bilir :) Artık bugün yatağı kurduruyorum. Annemi paniğe sevk etmeyi başardım erken doğum hikayeleri anlatarak:) Kardeşim de ben de 40 haftadan sonra doğduğumuz için sevgili annecim öyle olacağını düşünüyordu ama sonunda ikna olduBugün yatak kuruluyor ve temizlik yapılıyor.
Umarım inşallah canım devlette desteklerse herşey çok daha güzel olur çünkü herkesin Şartları bunları uygulama imkanı olmayabilir.Biz de iki kız kardeşiz ve aynen dediğin gibi bir ilişkimiz var. Tabii ki bu ilişkinin dengeli kurulmasında ailenin de çok önemi var. Onlar her zaman bize eşit davrandılar. Bu yüzden biz hep birbirimizi çok sevdik ve her zaman her şeyi paylaştık. İnşallah senin kızların da böyle olacaklar.
Çok güzelmiş. Cidden başka türlüsü olamaz zaten düşününce de.
Yok canım sadete takılıyorum öyle.:)) Tabii her zaman da kötüye de hazırlıklı olmaz lazım.
Merhaba canım dediğin mümkün olabilse gercekten cok guzel olur. Tavsiye ettiğin bir kitap vardı Doğal Dogum-Gulnihal bülbül. Onu okudum ve gerçekten uygulamalarına çok heveslendim. Kendi adıma ben elimden geleni yapacağım ama malesef bazen imkanlar her şeye olanak sağlamıyor. Ama inşallah devletin de normal doğumu desteklemesiyle ilerde dediğin şeyleri devlet hastanelerinde de talep edebiliriz umarım.:)
Aynen Bende 2 aydır 15 de bi gidiyorum..Bizimkiler acicik minnos olucak sadece..insallah en az 3'u gorurler diyorum yinedeÖzellikle yediğin bişey olursa bana da söyler misin ? Paranoya oldum çünkü bu beslenme konusunda..Her doktora gittiğimde düzgün beslendim mi bu hafta yemedigim bişey oldu mu kafamda deli sorular
Sagol canim sordugun icin. Detaylari yazdim az once dr ile ilgili. Oglumu maalesed alistiramadim cunku bezini cikartmak istemedibalbocegim2 canm nerelerdesin. Dr a gittin mi yeniden. Oglusuna tuvalet alistirmasina başladn mi
Evet ya kim demişti kafamda duracağına gözümün önünde dursun diye :)) Ona katiliyorum.canim cok iyi yaptin kurdurmakla. bak 2 hafta oldu,sadece geceleri kapali cam ama hala kokuyor. yapalim,bitsin,rahatca yatalim sonra da:)
Selam canım bi sıkıntı yok ya çok şükür. 36 hiç fena bi hafta değil. İnşallah her şey yolunda gider.Selam kizlar, insallah herkes iyidir. Ben ewdeyken giremiyorum bir turlu oglum sabah 6.30 ta kalkiyor oglen uykusu da yok. Pesinde kosturmaktan surekli oyun vs bide sicaklardan sanirim istahida gitti yemek yedirmekte ayri bir sorun. Bizde bu sabah bebegimizi gormeye gittik. Calisamaz raporumu aldim. Bir haftalik geriden geliyormus hep onden gidiyorduk ama bu sefer biraz kg su az dogucak dedi. 1760 gr 39 cm olmusuz 31+5 teyiz. Ciger gelistirici igne verdi yarin yaptiricaz her ihtimale karsi erken dogum olursa diye. 36 haftada alabilirz dedi bebegi protein degerlerime gore. Kizlar aranizda hasta olan var mi bilmiyorum ama varsa herkese sifalar dilerim. Benim oglan gordu yine telefonu elimde istiyor iste bu yuzden elime alamaz oldum :)) havalarda inanilmazz etkiliyor sicaklarda uyumak oturmak bile sikinti ewlerin ici yaniyor resmen. Buarada 3 haftada hic kg almamisim ben bebgimde 300 gr almisama buna sukur tabi cok fazla yiyememistim bende sicaklardan istahim gitti o mu etkiledi protein kacagi mi bilmiyorum. Sali gunu de kan ve idrar vrrmeye gidicem sonrada sonuclari gostermek icin birde nst ye baglandik ondada cok sukur bir sikinti yok 15 dk surdu. 30 tl aldilar ) bizden boyle kizlarr. Hepinizi sewgiyle opuyoruzzz
Gerçekten güzel olurdu:) İnşallah ikinci doğumumda artık nasip olursa belki.Umarım inşallah canım devlette desteklerse herşey çok daha güzel olur çünkü herkesin Şartları bunları uygulama imkanı olmayabilir.
:))) ewet canim oglumla hasret gideriyoruz. Fakat inanilmaz yorucu geciyor sicaklar hamilelik bazen yetisemiyorum walla pilim cabuk bitiyor.elimden telefonu almaya merakli bir oglum oldugu icin mumkun mertebe sakliyorum teli birde yapisik ikiz gibi gezdigimizde pek bakamiyorum. Yatinca yanina uyutmak icin bende dalmis oluyorum :)) ozledim wallla isteyken rahatti takip etmek ama ewde olmuyor. Opuyorum tatlim sizibalbocegim2 Canım ses ver. Oğlunla keyfin yerindedir tahmin ediyorum ama arada iyi olduğunu duyalım :)
Aminn canim insallah. Cok sagolasin. Hepimiz hayirlisi ile atlatalim insallahhEvet ya kim demişti kafamda duracağına gözümün önünde dursun diye :)) Ona katiliyorum.
Selam canım bi sıkıntı yok ya çok şükür. 36 hiç fena bi hafta değil. İnşallah her şey yolunda gider.
30 da yıkadım. Hadi dedım sabun tozu olsun daha temız gelıyor kulağa, roxy die marka olmazsa onu alayım o daha çabuk çözünüyorKaç derecede yıkadın canım? Baya yüksek derecelerde yikanmasi gerek ki çözülsün. O yüzden sıvı deterjan daha iyi diye düşünüyorum. Ben de sabun tozu aldım a.a elde yıkayacağım şeylerde ve bir yerleri silerken fila kullanmaya karar verdim:)
ya Can'ım ben nar suyuda damlatmıştım fayda vermedimi vermiyor, bu çocugumdada vermeyı düşünüyorum bulabılırsekErkek çocuk da kız çocuk da gazlı olursa gerçekten sıkıntı. O yüzden benim şu nar işini iyi düşünün çok rahat edersiniz :) teyzem gibi ay midesine zarar verir demeyin sonra birsürü damla ilaç takviyesi yapmak zorunda kalırsınız ki çok daha sağlıksız.2 kere söyledim bakın :) bi 3. Ye de hatırlatıcam Doğum üstü tamam benden günah gitti :) oğlumun bir kere gazını çıkartmadım emzirirken kafayı çekip gaakkk yapıp devam ediyordu hatta eşim dalga geçiyodu şu evin içinde dönerek sırtına vurma işi bende diyodum ona da gerek kalmadı sayende diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?