2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bizim doktorumuz da sagolsun en ufak seyde hemen soyluyor ve baska bolumlere yonlendiriyor,aslinda iyi bir sey,daha sık takip edilmis oluyor. insallah benim bebisim de sizinkiler de saglikla dogacak:)

sabun tozuyla koltuklari sildin mi canim?

nasil yapiliyor?

Amin cnm.. kadın geldi de ben daha afyonu patlatamadım,,, birazdan girişirim yardıma... çok sıcaktı gece yine, ne ben doğrudüzgün uyuyabildim ne de kız.. yat kalk yapmaktan uyumayı bırak bi de yoruldum resmen

ayy bursa da felaket,yaniyoruz
gece yatmadan dus aldim,o sayede 5e kadar uyumusum. kalkip balkona ciktim,kolumu bacagimi yikadim,8e kadar idare etti.
biz de bugun perdeleri ve koltuk silmeyi halledelim dedik. arap sabunuyla sildin mi hic canim koltuklarini?

sen yorma kendini,kadin yapsin iste. zaten sicak,bunalma iyice.

canim cok iyi yaptin kurdurmakla. bak 2 hafta oldu,sadece geceleri kapali cam ama hala kokuyor. yapalim,bitsin,rahatca yatalim sonra da:)

Umarım inşallah canım devlette desteklerse herşey çok daha güzel olur çünkü herkesin Şartları bunları uygulama imkanı olmayabilir.

Selam kizlar, insallah herkes iyidir. Ben ewdeyken giremiyorum bir turlu oglum sabah 6.30 ta kalkiyor oglen uykusu da yok. Pesinde kosturmaktan surekli oyun vs bide sicaklardan sanirim istahida gitti yemek yedirmekte ayri bir sorun. Bizde bu sabah bebegimizi gormeye gittik. Calisamaz raporumu aldim. Bir haftalik geriden geliyormus hep onden gidiyorduk ama bu sefer biraz kg su az dogucak dedi. 1760 gr 39 cm olmusuz 31+5 teyiz. Ciger gelistirici igne verdi yarin yaptiricaz her ihtimale karsi erken dogum olursa diye. 36 haftada alabilirz dedi bebegi protein degerlerime gore. Kizlar aranizda hasta olan var mi bilmiyorum ama varsa herkese sifalar dilerim. Benim oglan gordu yine telefonu elimde istiyor iste bu yuzden elime alamaz oldum :)) havalarda inanilmazz etkiliyor sicaklarda uyumak oturmak bile sikinti ewlerin ici yaniyor resmen. Buarada 3 haftada hic kg almamisim ben bebgimde 300 gr almis ama buna sukur tabi cok fazla yiyememistim bende sicaklardan istahim gitti o mu etkiledi protein kacagi mi bilmiyorum. Sali gunu de kan ve idrar vrrmeye gidicem sonrada sonuclari gostermek icin birde nst ye baglandik ondada cok sukur bir sikinti yok 15 dk surdu. 30 tl aldilar ) bizden boyle kizlarr. Hepinizi sewgiyle opuyoruzzz

ayni sorular bende de oldu canim,az mi beslendim,az mi yedim ama doktor senin beslenmenle duzeltebilecegin bir durum degil dedi. yine de insan ilk duyunca bi vicdan azabi cekiyor.
canim her gun sutumu,peynirimi,yogurdumu,cevizimi,kuru kayisimi,meyvemi eksiksiz yiyorum. bugday corbasi iyi gelir dediler,onu yapti annem,soguk soguk iciyorum. suyumu 3 lt. iciyorum mutlaka,pihti olmasin,kan sulansin iyice diye. coraspine 35e kadar devam dedi doktor,bu tür geriliklerde iyiymis. birkac gun araliksiz et yiyecegim,bir dahaki kontrole kadar.
insallah toparlayacaklar canim,ben inaniyorum,biz elimizden geleni yapiyoruz.

balbocegim2 canm nerelerdesin. Dr a gittin mi yeniden. Oglusuna tuvalet alistirmasina başladn mi
Sagol canim sordugun icin. Detaylari yazdim az once dr ile ilgili. Oglumu maalesed alistiramadim cunku bezini cikartmak istemedi renkli renkli alistrma kulotlari aldim ama ise yaramadi. Sanirim ertelemek zorunda kalicam. Sen halledebildin mi. Insallah sorunsuz gecmistir. Biz bir adim atamadik maalesef zorlamakta iyi degil diye ustune gitmedim 26.5 aylik bakalim biraz daha bekliyeleim canim

canim cok iyi yaptin kurdurmakla. bak 2 hafta oldu,sadece geceleri kapali cam ama hala kokuyor. yapalim,bitsin,rahatca yatalim sonra da:)
Evet ya kim demişti kafamda duracağına gözümün önünde dursun diye :)) Ona katiliyorum.

Selam canım bi sıkıntı yok ya çok şükür. 36 hiç fena bi hafta değil. İnşallah her şey yolunda gider.

balbocegim2 Canım ses ver. Oğlunla keyfin yerindedir tahmin ediyorum ama arada iyi olduğunu duyalım :)
:))) ewet canim oglumla hasret gideriyoruz. Fakat inanilmaz yorucu geciyor sicaklar hamilelik bazen yetisemiyorum walla pilim cabuk bitiyor.elimden telefonu almaya merakli bir oglum oldugu icin mumkun mertebe sakliyorum teli birde yapisik ikiz gibi gezdigimizde pek bakamiyorum. Yatinca yanina uyutmak icin bende dalmis oluyorum :)) ozledim wallla isteyken rahatti takip etmek ama ewde olmuyor. Opuyorum tatlim sizi

30 da yıkadım. Hadi dedım sabun tozu olsun daha temız gelıyor kulağa, roxy die marka olmazsa onu alayım o daha çabuk çözünüyor
ya Can'ım ben nar suyuda damlatmıştım fayda vermedimi vermiyor, bu çocugumdada vermeyı düşünüyorum bulabılırsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…