2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

benim esimin akrabasi folik asite inanmadigi icin icmedi hic. bebis gayet de saglikli:)
biz fazla pimpirigiz sanirim:))

Ne verdi cnm? Pulset falan mı? Dayanamıyorum ben artık
Lansor verdi. Sabah aç karnına bir tane alıyorum. Ama bir hafta kullan sonra 5gün ara ver tekrar bir hafta kullan dedi kür şeklinde. Bugün ilacı içmedim sabahta kahvaltıda poaça açma yedim hiç yanmam olmadı çok şükür.

benimki ayaklariyla disari dogru ittiriyor,vuruyor,karnimda dalgalanmalar oluyor. kasiklarima da cok vuruyor.
Iste bunlarin hicbiri yok demekki bosuna evham yapmiyorum ben moralim sifir yemin ederim warya iyice sinirim.bozulmaya basliyo artik bu hareket meselesine herkesin dediqi sey her bebek bir deil falan filan onu biliyorum ama niye bukadar qucsuz anlayamiyorum ;(

sagol canim,hemen ekran goruntusu aldim:))

bana da karbonhidrati kes dedi doktor,meyve de ayni sekilde azalt dedi ama bu gunlerde bu guzel meyveleri nasip azaltalim

Dunden beri yok ole dalqalanma falan hic bisey...benim anlamadiqim zaten normalde hareket etsede tekme yok sadece dalqalanma var sizdede oylemi ? Bebek dediqin tekme atmazmi ya ?
Cnm bnmkide cok hareketli doktora soyledim muane ederken suan haraket etti hissettinmi dedi yok dedi cunku hızli degildi dedi demkki her hareketi hissedemiyrm belki sende oylssndr

aynen benimde.
son aylarda kanı daha cok aliyormus ya bebis ondan bize kalmiyor sanirim:)))
Belkide ondandir canim :) mesela benim buqune kadar ayaklarim hic isinmadi daha yeni yrni cikardim corabi yaniyorum resmen suan qiydim.belki faydasi olur diye bide kabizlik var kac qundur iannilmaz erik yedim oda aqri yaparmi bilmiyom

canim moralini bozmaaa,evet her bebek ayni degil. bak birimizinki hizli kilo aliyor hatta onden gidiyor kimimizinki geriden geliyor. hareket de oyle. her zaman ayni sekilde etmez. onemli olan 12 saat icinde hareket ediyor mu.
gecen gun de ne dedin gunde 50 kez ediyor dedin. bir sey olsa eder mi o kadar. dusunup canını sıkma. bir seyler ye bakalim.
nst ye girdim ya,ilk yattigimda denediler hareket algilanmadi. tatli ye ve yuruyus yap gel dediler. tost ve cikolata yedim,hemen hareketlendi,doktor da hareketleri gayet iyi dedi.
hadi kalk ye bir seyler,yat soluna.

Soyluyorum bunlari kendi kendime teselli etmeye calisiyorum ama insanin cani sklyo ister istemez biseyler yiyeyim bidaha bakiyim ozaman bu qittiqimde nst isticekmi acaba bendende 32 olacaz bari icim.rahatlasa qirsemde :)

Belkide ondandir canim :) mesela benim buqune kadar ayaklarim hic isinmadi daha yeni yrni cikardim corabi yaniyorum resmen suan qiydim.belki faydasi olur diye bide kabizlik var kac qundur iannilmaz erik yedim oda aqri yaparmi bilmiyom

olabilir cok yediysen. su ic 3 lt. yumusasin iyice bagirsaklarin.
usuyorsan cikarma corabi. hatta ben gecen karnim usudu atlet giydim.

Canım sün internette bi sayfada denk geldim eğer bebek makat pozisyonundaysa hareketleri çok az hiisedilir yazıyordu. Nekadar doğru bilemiyorum ama belki onun için az hissediyorsundur

Moralim bozuluyo ya dunden beri aqriyo dus alip alip dolasiyorum ewde hadi usuttum desem bu havada ne usutmesi yani aksamdan beri hareket falanda yok zaten ne biliyom... esim qelsinde qiderim bi qecmezse
Usutulur canım neden usutulmesin. Cereyanda fila kalmış da olabilirsin.
Benimle ayni haftada olan arkadaslar mesela 2 qun hareketliyse 3 qun deil sizdede oylemi
Bende de yoğun bir hareket yok canım. Bazen hareketli bazen az hareketli :) Bindiğim kadariyla günde 10 kez hareket etse yeterli diyor. 10dan azsa hekime başvurun diyor. Tekme dalgalanma fark etmez. Hareket harekettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…