2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yani hareketlimi deilmi canim anlamadim ?
Degil cnm cok hissetmiyorum ikinci cocugum olması ragmen ilk oglum hareketliydi bu degil doktor hareket ediyor ama sen hissetmiyorsun dedi muayane ederken bir kac kez hareket etti hissettinmi dedi sadece 1 tanesini hissstmistim belki sende benim hissetmiyorsundr demek istedim

Geçmiş olsun canm güzel haberler almışsın. İnsallah vakitlice doğar minik kizin. Oğlun da hazır değil demek canm. Geç olsun güç olmasın hazır olması çok önemli zaten. Çok şükür daha kaçırıyor ama zamanla azalacak eminim. Nazar alıyor gereksiz yere. Çünkü başkasının yanında çok tedirgin olup saat başı tuvalete gitmek istiyor. Normalde tutma süresi 2-2.5 saate uzadı. Ama dediğim gibi aa çiş diye kosunca herkes alıştı sanıyor. Alismis diyorlar. Ertesi gün hiç olmadığı kadar Kaçırıyo. Lüzumsuz bir nazar aliyor

benim esimin akrabasi folik asite inanmadigi icin icmedi hic. bebis gayet de saglikli:)
biz fazla pimpirigiz sanirim:))
Ya aslında tahıl tüketilen ülkelerde folik asit takviyesi almak çok elzem değil diye okumustum ama yine de şansa bırakmamak lazım. Yoksa bundan 20 yıl önce kimse folik asit almıyordu

Soyluyorum bunlari kendi kendime teselli etmeye calisiyorum ama insanin cani sklyo ister istemez biseyler yiyeyim bidaha bakiyim ozaman bu qittiqimde nst isticekmi acaba bendende 32 olacaz bari icim.rahatlasa qirsemde :)

illaki sıkılır ama kafani oraya verme,bir sure gecsin bakalim.

gir de kafan rahatlasin:)

Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı

Mama olarak ne almak mantıklı aptamil çok kullanılıyor da birkaç marka duymuştum burada sanki var mı önerisi olan

Ya aslında tahıl tüketilen ülkelerde folik asit takviyesi almak çok elzem değil diye okumustum ama yine de şansa bırakmamak lazım. Yoksa bundan 20 yıl önce kimse folik asit almıyordu

aynen oyle canim:)
bizim yediklerimizin yuzde kacini yedi annelerimiz ama iste devir degisti,sartlar degisti,biz de ona gore davraniyoruz.

Mama olarak ne almak mantıklı aptamil çok kullanılıyor da birkaç marka duymuştum burada sanki var mı önerisi olan
Ben mama olarak aptamil kullandım ama bir ayda 400 gr aldığı için dr tavsiye etti. Sutumu sagip ne kadar olduğuna bakıldı ona göre karar verdik. İlk başta kullanılması bana çok doğru gelmiyor açıkçası.

Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
Evet canm kasılma sanırım o. Rahatsız edici bir toplanma yapıyor. Kısa surelidir herhalde sizinde

Ben sadece nolur nolmaz diye bir kutu almayı düşünüyorum herşey yolunda olursa vermeye hiç niyetim yok araştırdığım kadarıyla da golden goat iyi gibi

Canım sün internette bi sayfada denk geldim eğer bebek makat pozisyonundaysa hareketleri çok az hiisedilir yazıyordu. Nekadar doğru bilemiyorum ama belki onun için az hissediyorsundur
Benim bebek zaten en bastan beri ne zaman doktora qidersem hep makat qelsiinde canim belkide ondandir dediqin qibi ne biliyim oyledir yani insaAllah

Benimle ayni haftada olan arkadaslar mesela 2 qun hareketliyse 3 qun deil sizdede oylemi
Canm benim az çok her gün hareket ediyor. Bazı gün çok aktif bazı gün daha sakin gibi. Açıkçası çok dinlemeye vakrtim olmuyor. Hareket ediyorsa belli aralıklarla farkediuorsam çok takmıyorum.

Canm benim az çok her gün hareket ediyor. Bazı gün çok aktif bazı gün daha sakin gibi. Açıkçası çok dinlemeye vakrtim olmuyor. Hareket ediyorsa belli aralıklarla farkediuorsam çok takmıyorum.
Benmi kendimi cok dinliyorum anlamiyorumki walla en iyisi biseylerle uqrasiyim kafamdan atiyim.su hareket meselesini sanki strese qirdikce daha cok toplaniyo biyere

Okadar kan ilaci kullaniyoruz qecen qun kanim sinirda cikti walla yinede
Benimde geçen ay sinirdaydi bu kez dikkatli kullandım. Süt ürünü tuketmedim hemen öncesi veya sonrasında. Genelde yatarken içtim. Kanım 12.9 dan 13.7 ye çıkmış 20 gunde. Birde kuzu etini herkes tuketemez ama en fazla b12 ve demir kuzu etinde var o da aklinda olun cnm. Ciğer de süper kan yapar

Bende kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz ama Doğum sonrası süt gelene kadar vermek için araştırıyorum

Kısa süreli normalde yorulunca oluyordu zaten ama iki gündür iş yapmadığım halde olmaya başladı
Yerleri daralıyor canm normal diye düşünüyorum. Kizim olduğundan genelde hep harektliyiz biz o yüzden yorgun değilken yapıyor mu bilmiyorum. Ama illa oluyordur ya. O da kendince birşeyler yapıyordur içerde.pozisyon degistiriuordur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…