Degil cnm cok hissetmiyorum ikinci cocugum olması ragmen ilk oglum hareketliydi bu degil doktor hareket ediyor ama sen hissetmiyorsun dedi muayane ederken bir kac kez hareket etti hissettinmi dedi sadece 1 tanesini hissstmistim belki sende benim hissetmiyorsundr demek istedim
Sagol canim sordugun icin. Detaylari yazdim az once dr ile ilgili. Oglumu maalesed alistiramadim cunku bezini cikartmak istemedi renkli renkli alistrma kulotlari aldim ama ise yaramadi. Sanirim ertelemek zorunda kalicam. Sen halledebildin mi. Insallah sorunsuz gecmistir. Biz bir adim atamadik maalesef zorlamakta iyi degil diye ustune gitmedim 26.5 aylik bakalim biraz daha bekliyeleim canim
Geçmiş olsun canm güzel haberler almışsın. İnsallah vakitlice doğar minik kizin. Oğlun da hazır değil demek canm. Geç olsun güç olmasın hazır olması çok önemli zaten. Çok şükür daha kaçırıyor ama zamanla azalacak eminim. Nazar alıyor gereksiz yere. Çünkü başkasının yanında çok tedirgin olup saat başı tuvalete gitmek istiyor. Normalde tutma süresi 2-2.5 saate uzadı. Ama dediğim gibi aa çiş diye kosunca herkes alıştı sanıyor. Alismis diyorlar. Ertesi gün hiç olmadığı kadar Kaçırıyo. Lüzumsuz bir nazar aliyor
Ya aslında tahıl tüketilen ülkelerde folik asit takviyesi almak çok elzem değil diye okumustum ama yine de şansa bırakmamak lazım. Yoksa bundan 20 yıl önce kimse folik asit almıyordu
Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
Ya aslında tahıl tüketilen ülkelerde folik asit takviyesi almak çok elzem değil diye okumustum ama yine de şansa bırakmamak lazım. Yoksa bundan 20 yıl önce kimse folik asit almıyordu
Ben mama olarak aptamil kullandım ama bir ayda 400 gr aldığı için dr tavsiye etti. Sutumu sagip ne kadar olduğuna bakıldı ona göre karar verdik. İlk başta kullanılması bana çok doğru gelmiyor açıkçası.
Kızlar iki gündür kasılma oluyor bende sancı Yok ama bi yere toplanıyor kalıyor bi süre ağrı yapıyor gibi yada toplandığı için rahatsız oluyorum kasılma bu demi bi yere toplanma olayı
Canım sün internette bi sayfada denk geldim eğer bebek makat pozisyonundaysa hareketleri çok az hiisedilir yazıyordu. Nekadar doğru bilemiyorum ama belki onun için az hissediyorsundur
Canm benim az çok her gün hareket ediyor. Bazı gün çok aktif bazı gün daha sakin gibi. Açıkçası çok dinlemeye vakrtim olmuyor. Hareket ediyorsa belli aralıklarla farkediuorsam çok takmıyorum.
Canm benim az çok her gün hareket ediyor. Bazı gün çok aktif bazı gün daha sakin gibi. Açıkçası çok dinlemeye vakrtim olmuyor. Hareket ediyorsa belli aralıklarla farkediuorsam çok takmıyorum.
Benmi kendimi cok dinliyorum anlamiyorumki walla en iyisi biseylerle uqrasiyim kafamdan atiyim.su hareket meselesini sanki strese qirdikce daha cok toplaniyo biyere
Benimde geçen ay sinirdaydi bu kez dikkatli kullandım. Süt ürünü tuketmedim hemen öncesi veya sonrasında. Genelde yatarken içtim. Kanım 12.9 dan 13.7 ye çıkmış 20 gunde. Birde kuzu etini herkes tuketemez ama en fazla b12 ve demir kuzu etinde var o da aklinda olun cnm. Ciğer de süper kan yapar
Ben mama olarak aptamil kullandım ama bir ayda 400 gr aldığı için dr tavsiye etti. Sutumu sagip ne kadar olduğuna bakıldı ona göre karar verdik. İlk başta kullanılması bana çok doğru gelmiyor açıkçası.
Yerleri daralıyor canm normal diye düşünüyorum. Kizim olduğundan genelde hep harektliyiz biz o yüzden yorgun değilken yapıyor mu bilmiyorum. Ama illa oluyordur ya. O da kendince birşeyler yapıyordur içerde.pozisyon degistiriuordur falan